MK TRICIR

Divers


Dénomination : MK TRICIR
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 562.994.631

Publication

06/10/2014
ÿþ Mod Won! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i

*19181132^

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, a4deRng HASSELT

2 5 SEP. 2014

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : MK Triclr

(verkort)

rD. ~C~ 2 - .~~ÿ , C~~º%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Melveren-Centrum 32 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bénédicte van Parijs te Borgtoon op 10 september 2014 dat: 1. Oprichters

1. De Heer KNOPS Frans Richard Trudo Jozef Mathieu, geboren te Leuven op 18 januari 1967, nationaal nummer 67.01,18-019.97, echtgescheiden en niet-wettelijk samenwonend, wonend te 3800 Sint-Truiden, Duikersteenweg 139.

2. Mevrouw JACOBS Mireille Huberdina Henriette, geboren te Borger (Nederland) op 16 september 1968,; nationaal nummer 68.09,16-022.19, echtgenote van de Heer ZWERTS Ryamond Joseph Hubert, geboren te Sint-Lambrechts-Herk op 13 mei 1950, wonend te 3800 Sint-Truiden, Melveren-Centrum 32.

Gehuwd te Sint-Truiden op 1 februari 2008 onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge; huwelijkscontract verleden voor notaris Philip Odeurs te Sint-Truiden op 16 januari 2008, waaraan een kleine; wijziging werd aangebracht middels akte verleden voor zelfde notaris op 27 november 2013, verder ongewijzigd, volgens verklaring.

3. De Heer KNOPS Michiel, geboren te Sint-Truiden op 6 september 1994, nationaal nummer 94,09.06.29312, ongehuwd en niet-wettelijk samenwonend, wonend te 3800 Sint-Truiden, Melveren-Centrum 32.

4, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Partner in Business Development, afgekort PiBD, met maatschappelijk zetel te 3800 Sint-Truiden, Schoolstraat 12, ondernemingsnummer 0477261,873.

Opgericht als gewone commanditaire vennootschap Quality Management & Consulting Services bij; onderhandse akte op 12 maart 2002, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 16 april 2002; nummer 20020416-110.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd, waaronder de omvorming naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en de wijziging van de naam en het doel, middels akte verleden voor notaris Bart Drieskens te Houthalen op 22 juni 2007, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 17 juli 2007 nummer 07105088.

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Mevrouw Eline Laffut, nationaal nummer 84.03.02-338.92, wonend te 3800 Sint-Truiden, De Brede Akker 45, in deze hoedanigheid benoemd door de bijzondere algemene vergadering van 6 december 2013, gepubliceerd in de Bijlage lot het Belgisch Staatsblad op 22 januari 2014; nummer 14022168,

I!. Inschrijving voor het kapitaal en storting,

De comparanten verklaren dat het kapitaal van de vennootschap, groot achttienduizend vijfhonderd vijftig, euro (18.550,00 EUR) volledig is geplaatst,

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Inbreng in geld

De Heer Frans KNOPS, comparant sub 1, brengt volgende speciën in: driehonderd éénenzeventig eur& (371,00 EUR)

Mevrouw Mireille JACOBS, comparant sub 2, brengt volgende speciën in : driehonderd éénenzeventig euro: (371,00 EUR)

De heer Michiel KNOPS, comparant sub 3, brengt volgende speciën in : zestienduizend zeshonderd Vijfennegentig euro (16.695,00 EUR)

De BVBA PiBD, comparant sub 4, brengt volgende speciën in: duizend honderd dertien euro (1113,00 EUR) Totaal : achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR).

VOLSTORTING :

De Heer Frans KNOPS, comparant sub 1, verklaart op heden te volstorten : honderd vierenwtintig euro (124,00 EUR)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mevrouw Mireille JACOBS, comparant sub 2, verklaart op heden te volstorten: honderd vierenwtintig euro (124,00 EUR)

De heer Michiel KNOPS, comparant sub 3, verklaart op heden te volstorten: vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (5.580,00 EUR)

De BVBA PiBD, comparant sub 4, verklaart op heden te volstorten: driehonderd tweeënzeventig euro (372,00 EUR)

Totaal ; zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

III- STATUTEN

Artikel 1 : Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft, met als naam: "MK Triclr".Bij gebruik zal deze naam steeds dienen gevolgd te worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of in het kort "BVBA".

Artikel 2 : Zetel

De zetel is gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Melveren-Centrum 32.

Het bestuursorgaan kan de zetel binnen het Vlaamse gewest en het Brussels Gewest verplaatsen en waar ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten.

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in het groot en in het klein, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

I. Algemene bepalingen

AI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het verlenen van bemiddeling bij het zoeken van assuranties. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het verlenen van administratieve prestaties en computer- en technische services.

FI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel . De vennootschap handelt voor eigen rekening , in consignatie , in commissie als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

GI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen. II.Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren. verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen. die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten. van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbonnen of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III.Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij" wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België" als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aart vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

IVSpecifieke activiteiten

" het verlenen van diensten en adviezen als consultant of interim manager in multimediale-, publicitaire,-marketingomgevingen voor commerciële of niet-commerciële organisaties van welke aard dan ook;

" aile verrichtingen uit te voeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met creatie,realisatie, organisatie, uitvoering, productie, distributie, import en export van klank-, film-, video-, audio en televisieproducties en spektakels, voor eigen rekening of voor rekening van derden;

" audiovisuele werken, in welke vorm dan ook, bedenken, opnemen, vormgeven, uitvoeren, exploiteren;

" het organiseren van opleidingen, trainingen, lezingen die verwant zijn aan haar hoger beschreven activiteiten.

" de vennootschap zal in dit kader producten, patenten, octrooien, knowhow, formats en auteursrechten en aanverwante duurzame activa kunnen ontwikkelen, aan- en verkopen, produceren, exploiteren of in licentie nemen.

" zij zal alle verrichtingen kunnen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de

merchandising van de producten die zij voortbrengt of verwerft.

-zij zal zich eveneens kunnen richten op research activiteiten in deze sector en aanverwante sectoren.

" meer bepaald in het kader van de invoering van een financieel product betreffende het principe van Tax Shelter , zoals bedoeld in artikel 194ter WIB 92 het adviseren, onderzoeken, verzekeren en beheren voor rekening van anderen van financieringen die dienen voor de productie, creatie, coproductie, ontwikkeling en exploitatie door gelijk welke middelen en onder gelijk welke vorm , van audiovisuele werken, zoals in het bijzonder langspeel- en kortfilms, fictie, documentaires of animatiefilms, bestemd voor de cinematografische exploitatie van lange fictie televisiefilms, televisiereeksen, animatiefilms of documentaire televisieprogramma's, kinder- en jeugdseries. " zich op eender welke manier te interesseren voor de toepassing, de ontwikkeling en de exploitatie van het concept "business TV" en de doorseining van gegevens per satelliet ( data broadcasting )

-organisatie van salons, tentoonstellingen, beurzen, happenings en allerlei evenementen , al dan niet in de audiovisuele sector en voor zover deze organisaties de realisatie van haar doel mogelijk maken en bevorderen

" het leveren van diensten met betrekking tot het voeren van reclame, representatie, publiciteit, marketing, en verkoop stimulerende activiteiten onder artistieke vorm, zoals onder meer het zelf of door derden laten creëren, componeren, ontwerpen, wijzigen en tevens uitvoeren van videoclips, muzikale nummers en arrangementen met inbegrip van tekst, kleding, platenhoezen, literaire werken In alle mogelijke vormen, Inclusief (kleur)boeken, tijdschriften, kranten, stripverhalen, of onderdelen ervan, enzovoort. Deze opsomming is gegeven bij wijze van voorbeeld en is niet beperkend; dit alles voornamelijk gebruik makend van alle mogelijke computer-, video- en filmgeluid en audiovisuele technieken, alsook van allerhande muziekinstrumenten, geluids- en filmapparatuur,

- De exploitatie van film-, televisie- en radiobedrijven en stations, omvattende de produktie, het producen, het schrijven, bewerken, de sonorisatie, het assisteren bij, het in- en uitvoeren, huren- en verhuren, commercialiseren en distribueren in scenario's, radio- en televisieprogramma's en uitzendingen, videoclips en videoprodukties, muziekprodukties, reclamespots en allerhande industriële-, actualiteits-, mode- en artistieke produkties en reportages en in het algemeen van alle communicatie- en audiovisuele produkten alsmede het distribueren hiervan met alle mogelijke technische middelen ondermeer via kabeldistributie en straalverbindingen en eventuele andere toekomstige communicatievormen of informatiedragers. De vennootschap zal ook vertegenwoordigingen kunnen voeren van andere zenders, programma-makers, fabrikanten of verdelers van technische uitrustingen.

- De uitbating van een werkplaats voor fotografie, omvattende de fotografie voor portretten en handelsfotografie, de activiteit van beroepscineast en persfotograaf.

- Het exploiteren van bioscoopzalen en aanverwanten,

- Het organiseren, inrichten, assisteren bij, produceren en regisseren van allerhande vertoningen, spektakels, evenementen en schouwspelen zoals ondermeer toneelvoorstellingen, concerten, zangoptredens, ballet- en dansvoorstellingen, cabaret, Music-hall, filmvoorstellingen, vernissages, lezingen, congressen, seminaries, colloquia en (kunst)manifestaties.

- Het produceren, vervaardigen, ontwikkelen, onderhouden, herstellen, huren en verhuren, kopen en verkopen, in-en uitvoeren, opslaan, archiveren en distribueren van film- en fotografiemateriaal,

Schouwburgtoestellen en toebehoren, decors, kostuums, verlichtings-, geluids- en technische installaties, optische- en precisie-artikelen en allerhande technische uitrustingen, onderdelen en toebehoren.

Het uitgeven en promoten van gespecialiseerde literatuur, publicaties en informatie inzake alle hogergemelde activiteiten en alle vormen van kunstuiting.

-- De activiteit van impresario evenals het stellen van alle makelaarsverrichtingen ter gelegenheid van het innen van auteurs- en aanverwante rechten en de uitbating van een onderneming voor de verdediging van auteursrechten,

- De groot- en kleinhandel, de in-en uitvoer, huur- en verhuur, de fabricatie, ontwikkeling, levering, plaatsing, herstelling en het onderhoud van alle elektrische en elektronische apparaten, radio-elektrisch materiaal, hifi-toestellen, video- en audiovisuele apparatuur, communicatiesystemen, telefoon- en telecommunicatieapparatuur, ontvangst-en zendantennes, meet-en kontroleapparatuur, verlichtingsartikelen, kantoormachines, computers, randapparatuur en toebehoren.

- Het delegeren en het ter beschikking stellen van allerhande technisch materiaal, acteurs, figuranten, evenals van allerhande gespecialiseerd. Al dan niet technisch, personeel alsmede het ter beschikking stellen van allerhande ruimten en zalen waarin alle hogervermelde activiteiten kunnen plaatsgrijpen of uitgeoefend wcrden.

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge - De uitbating van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake economische, handels-, fiscale-, juridische en sociale aangelegenheden, Alle activiteiten, zoals onderzoek, advies, dienstverlening en assistentie, op het vlak van management , consultancy, marketing, communicatie en opleiding, bedrijfsbeleid en personeelspolitiek, coaching, bedrijfsorganisatie en training.

Artikel 4 : Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR)

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 1 /100ste van het kapitaal.

Artikel 6 : Kapitaalverhoging

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor wijziging van de statuten.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien (15) dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op aandelen waarop niet wordt ingeschreven zoals bepaald in de tweede alinea, kan slechts worden ingeschreven door de hierna genoemde personen aan wie overdracht en/of overgang van aandelen vrij is conform de statuten, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude, Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut tijdens de voorziene termijn, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. Hiervoor moet hem eveneens een termijn aangeboden worden van minstens vijftien (15) dagen. De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in volte eigendom.

Wanneer naar aanleiding van een beslissing tot kapitaalverhoging de betaling van een uitgiftepremie wordt voorzien, zal deze premie worden bestemd voor de niet-beschikbare rekening "uitgiftepremies" die in dezelfde mate ais het kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts kan worden beschikt overeenkomstig de voorwaarden vereist voor statutenwijziging.

Artikel 7 ; Kapitaalvermindering

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden.

De oproeping tot de algemene vergadering vermeldt het doel en de werkwijze van de voorgestelde vermindering.

Artikel 8 ; Aandelen op naam

De aandelen zijn op naam,

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen dat overeenkomstig de wettelijke bepalingen moet worden gehouden,

Artikel 9 ; Afstand van aandelen

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden dan met instemming van alle mede-vennoten.

Deze schriftelijke toestemming is evenwel niet vereist bij afstand of overgang tussen vennoten of echtgenoten of aan voor- of nazaten.

Artikel 10 : Voorkeurrecht tot overname

De vennoten genieten van een voorkeurrecht tot overname van de over te dragen aandelen op basis van de prijs vastgesteld door de vorige jaarvergadering of, bij gebreke daaraan, voor de waarde vastgesteld door één of meerdere experten aangesteld op verzoek van de meest gerede partij door de betrokkenen zelf of, bij gebrek aan overeenkomst, door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is; Waardevaststelling die imperatief zal gelden als basis voor de overname, zonder enige verhaalmogelijkheid.

Dit voorkeurrecht zal kunnen uitgeoefend worden In verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van de andere vennoten, die geïnteresseerd zijn in de verwerving, bezit, tenzij onder hen éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen; De mededeling van het gebruikmaken van het voorkeurrecht tot aankoop zal per aangetekende brief moeten worden gedaan respectievelijk aan de erfgenamen en de kandidaat-afstanddoener binnen de drie maanden na de mededeling van het overlijden of na de vraag om toelating tot afstand aan derden.

De termijn van betaling is één jaar zonder dat rente verschuldigd is.

Gezegde mededeling van overlijden of vraag tot afstand aan derden moet per aangetekend schrijven geschieden, gericht aan de vennootschap waarin de volledige identiteit, beroep en woonplaats van de erfgenamen of voorgestelde overnemers worden opgegeven en het aantal betrokken aandelen en, in voorkomend geval, de prijs.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gezegd voorkeurrecht tot overname bestaat evenwel niet bij overdracht of overgang tussen vennoten, voeren nazaten en echtgenoten.

Artikel 11 : Opsplitsing van aandelen

Elk aandeel is ondeelbaar. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de rechten verbonden aan dit aandeel, te schorsen tot een gemeenschappelijke vertegenwoordiger wordt aangeduid,

Artikel 12 : Opsplitsing vruchtgebruik - naakte eigendom

Indien aandelen zouden opgesplitst zijn in vruchtgebruik en naakte eigendom, komen de rechten, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen, toe aan de vruchtgebruiker, met uitzondering van het stemrecht ingeval van fusie, splitsing, ontbinding, kapitaalverhoging en -vermindering, het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging, alsook in die gevallen waar deze statuten het anders regelen of er dwingende wetsbepalingen bestaan die hiervan afwijken.

Artikel 13 : Intern Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet of onderhavige statuten, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Artikel 14 : Vertegenwoordigingsmacht

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het bestuursorgaan mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist. Artikel 15 : Controle

De oontrole op de vennootschap zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is ofwel indien de algemene vergadering hiertoe besluit door één of meer commissarissen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

Artikel 16 : Algemene Vergadering - Boekjaar

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergaderingen vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden, desgevallend samen met de stukken welke overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen moeten worden meegezonden, binnen de wettelijk voorziene termijnen bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de zaakvoerders, de eventuele houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de eventuele obligatiehouders en de eventuele commissarissen, tenzij deze bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk én schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping alsmede de begeleidende stukken via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Voormelde bestemmelingen zullen hun eventuele instemming en voorkeur inzake communicatiemiddel als volgt aan de vennootschap kenbaar maken:

- de vennoten en obligatiehouders: via een annotering in het register van aandelen, respectievelijk het register van obligatiehouders;

- de zaakvoerders en commissarissen: in het stuk waaruit de aanvaarding van hun mandaat blijkt;

Het bestuursorgaan heeft het recht tijdens de zitting de jaarvergadering één enkele maal drie (3) weken uit te stellen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer vennoten die ten minste éénfvijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de reeds genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De jaarvergadering heeft plaats de eerste maandag van juni om 18 uur .

Indien deze dag evenwel een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

ln de notulen van de algemene vergadering dient expliciet vermeld te worden hoe elke aanwezige of vertegenwoordigde vennoot heeft gestemd aangaande enige kwijting te verlenen aan een zaakvoerder.

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld bij artikel 271 van het Wetboek van vennootschappen mogen van die besluiten kennis nerven.

Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van het jaar.

Ieder jaar zal het bestuursorgaan de inventaris opmaken en op de jaarvergadering het eventuele jaarverslag en de jaarrekening aan de goedkeuring der vennoten onderwerpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

. 4 . r

Voor-

behouden

aan het

., Belgisch

'Staatsblad

Artikel 17 ; Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, drager van een schriftelijke volmacht, Artikel 18 ; Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 19 ; Winst

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een/twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten mits inachtneming van een ; gelijk recht voor elk aandeel.

Artikel 20 : Ontbinding  Vereffening

Behoudens toepassing van artikel 184, paragraaf 5, van het Wetboek van vennootschappen geschiedt bij ontbinding der vennootschap de vereffening door de zaakvoerder(s), alsdan in functie en die een college zullen vormen, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemt waarvan zij tevens de machten en de bezoldiging vaststelt.

Een vereffenaar treedt evenwel pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van diens benoeming.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met de reeds verrichte volstorting.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten dien(en)(t) de vereffenaar(s) het verdelingsplan voor te leggen aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Artikel 21 : Ontbinding wegens verlies

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering door het bestuursorgaan worden samengeroepen en moet zij bijeenkomen uiterlijk binnen de twee maanden na de vaststelling van dit verlies of nadat het, ingevolge wettelijke of statutaire bepalingen, had moeten vastgesteld zijn teneinde, volgens de regels voorzien voor statutenwijziging, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding der vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan stelt een verantwoord verslag van zijn voorstellen op dat, vijftien dagen vooraf, op de zetel ter beschikking ligt van de vennoten.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten zal zijn verslag de maatregelen opsommen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand der vennootschap. De agenda vermeldt dit verslag en een afschrift ervan wordt verzonden overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

Indien het netto actief tengevolge van verlies gedaald is tot minder dan een/vierde van het kapitaal wordt op dezelfde wijze gehandeld maar zal de ontbinding plaats hebben wanneer zij wordt goedgekeurd door eenlvierde van de op de vergadering uitgebrachte stemmen.

Artikel 22 : Woonstkeuze

Iedere zaakvoerder en vereffenaar, die in het buitenland woont, doet voor de uitvoering der statuten keuze van woonplaats in de zetel der vennootschap waar hem geldig alle betekeningen kunnen worden gedaan. IV- OVERGANG- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Benoemng van eerste niet-statutaire zaakvoerders,

Wordt als eerste niet-statutaire zaakvoerder benoemd

Mevrouw Mireille JACOBS, voornoemd;

Hier aanwezig en zij verklaart haar opdracht te aanvaarden,

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd.

2. Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar,

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2015 .

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van juni 2016 om 18 uur.

3. Volmacht voor administratieve handelingen na de oprichting.

Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld: de Heer Jean Marie Laffut wonend te 3800 Sint-Truiden,

Schoolstraat 12 aan wie alle machten worden verleend om;

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

- alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank middels tussenkomst van een Onder-nemingsloket;

alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging

en ondertekening van de nodige formulieren;

- te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, met mogelijkheid van subdelegatie

Voor eensluidende ontledend uittreksel

Notaris Bénédicte VAN PARIJS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 10 september 2014

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MK TRICIR

Adresse
Zetel : Melveren-Centrum 32 3800 Sint-Truiden

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande