MOLSHOF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOLSHOF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.826.197

Publication

25/10/2013
ÿþ Mod Word 1 t.1

Ij In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



R3 6 1111

PiP,l4teleyl'j fa, rlrpnr r`" .r

Cnr.! ~ ~~erA V. kt'4D118hri4}I tn T.^,1^ Fii ~.i\l

l il -10- 2013

De HoofdgrL`fier,Griffie

Ondernemingsnr : 0882.826.197

Benaming

(voluit) : DR. J. EYBEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3680 Maaseik, Broekstraat 30

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering - Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden op dertig september tweeduizend en dertien, voor Meester Yasmine FAGARD,

geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "COLSON&FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen,

dat de buitengewone algemene vergadering van bovenvernoemde vennootschap, de volgende besluiten

genomen heeft:

EERSTE BESLUIT:

De heer EYBEN Joseph, arts, deelt mee dat hij zijn activiteiten van dokter in het kader van de vennootschap

volledig zal stopzetten, zodat er vanaf heden geen enkele doktersactiviteit meer zal plaatsvinden in de

vennootschap.

De Orde van Geneesheren zal van deze beslissing op de hoogte worden gebracht.

De vergadering beslist om de vennootschap hierna om te vormen naar een patrimoniumvennootschap,

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "MOLSHOF".

DERDE BESLUIT :

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3680 Maaseik, Broekstraat 30,

naar 3640 Kinrooi-Ophoven, Molshofstraat 1.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de

wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2013.

De aandeelhouder erkent een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva

ontvangen te hebben,

Een exemplaar hiervan zal eveneens in het vennootschapdossier bewaard blijven.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering beslist het huidig doel volledig te schrappen, gezien er geen enkele doktersactiviteit meer

zal worden uitgeoefend en de vennootschap wordt omgevormd naar een patrimoniumvennootschap.

Voortaan zal het doel, zijnde het huidig artikel 4, luiden als volgt:

" De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen

naam:

1) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

J a

~ x

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van har maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

ZESDE BESLUIT

De vergadering verleent ontslag aan de huidige zaakvoerder van de vennootschap, namelijk de heer EYBEN Joseph, voornoemd, tot deze hoedanigheid benoemd in de oprichtingsakte, bekendgemaakt zoals voormeld, en verleent hem kwijting en décharge voor zijn bestuur sedert de laatste kwijting tot vandaag, onder voorbehoud van de verklaringen en garanties verstrekt in de overeenkomst houdende overdracht van aandelen en met uitsluiting van bedrog of misdrijf.

ZEVENDE BESLUIT ;

Hierna beslist de vergadering om te benoemen als nieuwe niet-statutaire zaakvoerder ;

Mevrouw JEHOUL Diana Monika Anja, geboren te Genk op 11 mei 1992, (N.N, 92.05.11 364.12), wonende te 3640 Kinrooi, Molshofstraat 1, die hierbij eveneens aanwezig is en verklaart haar mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door een maatregel die zich tegen haar benoeming verzet. Haar mandaat is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ACHTSTE BESLUIT

Hierna besluit de vergadering tot aanpassing van de statuten aan de hierboven genomen beslissingen. Zoals al uitvoerig uiteengezet zal de vennootschap vanaf heden geen doktersvennootschap meer zijn. De

vergadering beslist dus om de huidige statuten in zijn geheel te schrappen en te vervangen ais volgt: STATUTEN (UITTREKSEL)

Artikel één - NAAM.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "MOLSHOF".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondememingsnummer.

Artikel twee - ZETEL.

De zetel is gevestigd te 3640 Kinrool-Ophoven, Molshofstraat 1.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats ln België, binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel drie - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen In alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van har maatschappelijk doel te bevorderen,

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel vier - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN,

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend,

Zij zijn ingeschreven in een (eventueel elektronisch) register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Artikel negen - BESTUUR,

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer niet statutaire zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder,

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur (18:00).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist,

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt ais regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel zestien - BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder kalenderjaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar,

het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen,

beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle

reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden

naar het voorschrift van desbetreffend artikel W. Venn.

NEGENDE BESLUIT:

De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en

coördinatie van de statuten.

STEMMING

Alle besluiten worden genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

NOTARIS Pasmine FAGARD

Tegelijk hiermee neergelegd:

- voor eensluidend afschrift

- verslag zaakvoerder, houdende staat activa-passiva

- gecoördineerde statuten

 ;;', , Moor-behouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 27.07.2012 12351-0318-010
23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 17.08.2011 11407-0471-011
17/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 12.08.2010 10408-0419-010
18/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 14.09.2009 09759-0010-010
04/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 28.08.2008 08694-0092-010
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 31.08.2015 15560-0475-010

Coordonnées
MOLSHOF

Adresse
MOLSHOFSTRAAT 1 3640 OPHOVEN

Code postal : 3640
Localité : Ophoven
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande