MOOREA GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOOREA GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.305.414

Publication

13/11/2014
ÿþMod POF 11.1

Pitt' r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

*142065 7"

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 3 NOV. 2014

Griffie

Ondememingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : 0877.305.414

KUNST [N LIJSTEN

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bosstraat 136, 3930 Hamont, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Ontslag en benoeming + zetelverplaatsing

Tekst :

Op de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 05 september 2014 neemt Mevr Buddiger Gertruda haar ontslag als zaakvoerder en dit vanaf 04 september 2014. Haar wordt kwijting verleend voor haar gevoerde beleid. Ter vervanging wordt Dhr. Erik Leijssen, wonende te 3960 Bree, Dwarsstraat 3, als zaakvoerder benoemd. Hij aanvaardt dit onbezoldigd mandaat en dit voor onbepaalde duur.

Tevens wordt vanaf 04 september 2014 de maatschappelijke zetel verplaatst van Bosstraat 136 te 3930 Hamont-Achel naar Bocholterkiezel 72 te 3960 Bree.

Erik Leijssen

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 31.08.2012, NGL 05.11.2012 12632-0109-009
02/02/2015
ÿþ Mod Word 19.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*15017579*

11111111

Ondernemingsnr : 0877.305.414

Benaming

(voluit) : KUNST IN LIJSTEN

(verkort)

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Neergelegd ter griffie der re4,izthpnk

v. koophandel Anlirfrarpri aid Tongeren

2 1 -Ut- 2095

De griffier,Griffie

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3960 Bree, Bochofterkiezef 72

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke benaming - Wijziging maatschappelijk doel

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris, Wendy GEUSENS te Hamont-Achel (Hamont) op. zestien december tweeduizend veertien, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1.WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De maatschappelijke benaming van de vennootschap wordt gewijzigd als volgt de naam "KUNST lN LIJSTEN" wordt vervangen door "MOOREA GROUP".

De statuten worden aangepast aan deze beslissing en ar-tikel 1 van de statuten werd vervangen door volgende tekst: "De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar benaming luidt als volgt: "MOOREA GROUP",

2.WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

Het maatschappelijk doel wordt gewijzigd door integrale schrapping van artikel 3. Volgende activiteiten worden hierin opgenomen:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

I. Specifiek doel:

-Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten; vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze= voorbehouden aan deposito- en spaarbanken of ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

-Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren ere in standhouden van dit patrimonium, vooral door beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige, samenstelling van het patrimonium van de vennootschap, Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle waarde-elementen,

-Het optreden als bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde, trustee en vereffenaar van, ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoordigen van derden en het waarnemen en behartigen van derden in de ruimste zin van het woord

-Het leveren van dienstprestaties in de ruimste zin van het woord. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze' interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor; haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

-Het verlenen van technische administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin; het verrichten van diensten inzake consultancy, management, studie en organisatie; het verlenen van advies en, raad inzake commerciële, financiële, juridische, fiscale of sociale aangelegenheden aan alle mogelijke ondernemingen, vennootschappen, verenigingen en organisaties, al dan niet met rechtspersoonlijkheid.

-Alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot aile roerende. goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de £ huur en onderhuur, de ruil, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks, betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

-De aankoop, verkoop en ruil, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Y" -Het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge -De studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties.

-Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken,

-Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen.

-Het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, verkoop, verhuur, verdeling en verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen.

-Al de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit enzovoort.

-De aankoop, verhoop, huur, invoer en uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van gebouwen,

-De voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris ais voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

-Het verstrekken van verzorging, verpleging in de meest uitgebreide zin van het woord, aan personen en dit eventueel onder de voorgeschreven bepalingen van het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering. -Het verstrekken van verzorging, verpleging bij patiënten thuis of in verzorgingstehuizen.

-De levering van alle prestaties van algemene lichaamsverzorging,

-De aan- en verkoop, het huren, het verhuren en het leasen van alle medisch en verpleegkundig materiaal, met uitsluiting van alle medicatie door de wet geregistreerd, ten behoeve van patiënten, en dit aan particulieren, handelaars en ondernemingen.

-Het scheppen van mogelijkheden om verpleegkundigen toe te laten zich verder te bekwamen in de medische discipline, dit ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

-De uitbating van rusthuizen, bejaardentehuizen, residenties voor mindervaliden, zowel in dagopvang als in permanent verblijf.

-De aankoop, de verkoop, het bouwen, het huren en verhuren, de uitbating van rusthuizen en bejaardentehuizen, in het algemeen van alle onroerende goederen, het beheer daarvan, verbeteringen en/of opfrissingen van onroerende goederen in de ruimste zin van het woord.

-De bevordering van diensten, zorgverlening en infrastructuur voor ouderen en andere zorgbehoevende personen.

-De werving van kapitaal voor oprichting en ontwikkeling van ondernemingen werkzaam in de zorgsector met inbegrip van ondernemingen met als doel gebouwen en gronden die geschikt zijn voor huisvesting af dagbesteding voor zorgbehoevende personen op te richten, te beheren, te verkopen, te huren, te verhuren, zakelijke rechten te verwerven op dergelijke gronden en gebouwen en alle andere activiteiten te ondernemen met het doel op het voorzien van aangepaste infrastructuur voor ouderen of andere zorgbehoevende personen.

-Hiervoor kan de vennootschap werkingsmiddelen onder welke vorm ook ter beschikking stellen van ondernemingen die de doelstellingen van de vennootschap onderschrijven.

-Projectmanagement, projectontwikkeling, coördinatie en opvolging van bouwactiviteiten en infrastructuurwerken in de meest ruime zin van het woord,

-De uitbating van ruimten met hotel- of restaurantbestemming, alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het creëren, bouwen, verwerven, verkopen, verhuren, uitbaten van en investeren in hotelresidenties, hotels, restaurants, verbruikssalons, en algemeen genomen, handelsinrichtingen.

-Het opnemen van het beheer en de exploitatie van gebouwen voor handels- en woongebruik, het verhuren, aankopen, verkopen, verbouwen van en, algemeen genomen, de handel in alle mogelijke onroerende goederen.

-De uitbating van een technisch adviesbureau,

-Studie- en adviesbureau.

-Functies in het kader van de veiligheidscontrole op werven en in bedrijven.

-Managementondersteuning en  consulting in de meest brede zin van het woord met betrekking tot het algemeen management van een organisatie. Meewerken aan business en management improvement.

-Adviesbureau voor commerciële en strategische bedrijfsbeslissingen en het uitwerken van een verkoopsen reclameplan.

-Het verlenen van adviezen en hulp aan particulieren, het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht.

-Het verschaffen van informatie aan particulieren, het bedrijfsleven en de overheid,

Il, Voor eigen rekening:

A.Het oprichten en het verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met en het voeren van de directie en/of het management over andere ondernemingen, al dan niet rechtspersonen, evenals het (doen) financieren, ook door middel van het stellen van zekerheden, van andere ondernemingen, al dan niet rechtspersonen, met name van die waarmee de vennootschap in een groep is verbonden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

B.Het voeren van besturen over en van administratie van vennootschappen, ondernemingen of zaken, alsook het geven van adviezen in de meest ruime zin aan vennootschappen, ondernemingen of zaken.

C.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot on-roerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

D.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Ill. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

A.het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B.het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

C.het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur

D.het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E.het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F.het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G.de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tus-senpersoon in de handel;

H.het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IV, Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of bileggings-advies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Voor ontledend uittreksel

(Get.) Notaris Wendy Geusens

Voor,

,behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte, het verslag van de zaakvoerder inzake de wijziging van het maatschappelijk doel, staat van activa en passiva per 30 september 2014 en de gecoördineerde statuten.

Voor ontledend uittreksel

(Get.) Notaris Wendy Geusens

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse, : Naam en handtekening

21/03/2012
ÿþ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 9 -03- 2012

HASêEIC

t

Vo' behoi aan Belg Staat:

ia

Ondernemingsnr : 0877.305,414

Benaming KUNST IN LIJSTEN

tvoiutt)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Bosstraat 136, 3930 Hamont-Achel, België

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op de algemene vergadering dd. 30 september 2011 wordt naar aanleiding van het overlijden op 16 september 2011 van dhr. Jennissen Jacobus Karl, mevr. Buddiger Gertruda benoemd als zaakvoerder. Zij aanvaardt dit onbezoldigd mandaat en dit voor onbepaalde duur.

Buddiger Gertruda

zaakvoerder

Op de Laatste blz, van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.09.2011, NGL 03.11.2011 11598-0071-010
23/02/2015
ÿþ1 *1502937/+

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"r.~rge eqd ter griffie der rechtbank V koo .ha;trei Antwerpen, afd. Tongeren

Mod POF 11.1

Ondernemingsnr : 0877.305.414

Benaming (voluit) : MOOREA GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bocholterkiezel 72, 3960 Bree, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Benoeming zaakvoerder

Tekst :

Op de bijzondere algemene vergadering van 26 januari 2015 wordt Dhr. Lamers Inno benoemd als bijkomend zaakvoerder. Hij aanvaardt dit onbezoldigd mandaat en dit voor onbepaalde duur,

Leijssen Erik

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rcóto : Naam en hóëdanigheid van de instrumentèrèndè notaris, hëtzij van deipèrso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 27.08.2010, NGL 30.11.2010 10619-0384-009
04/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 28.08.2009, NGL 29.10.2009 09834-0390-009
02/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 29.08.2008, NGL 27.11.2008 08829-0057-010
31/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 31.08.2007, NGL 24.10.2007 07780-0344-010

Coordonnées
MOOREA GROUP

Adresse
BOCHOLTERKIEZEL 72 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande