MOORS


Dénomination : MOORS
Forme juridique :
N° entreprise : 449.568.571

Publication

16/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Mie ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Jww1M191

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

06 MEI 20111

Griffie

Ondernerningsnr : 0449.668.571

Benaming

(voluit) : MOORS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Luikersteenweg 375

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te ALKEN op zevenentwintig maart tweeduizend veertien, blijkt dat Is gehouden:

Een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "MOORS", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 375, opgericht bij authentieke akte verleden voor notaris Stanislas GILISSEN te Hasselt op drie maart negentienhonderd drieënnegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig maart negentienhonderd drieënnegentig onder nummer 930327-210. Gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te Alken op elf december tweeduizend en een, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van negenentwintig december tweeduizend en een onder nummer 20011229-663.

Ingeschreven in het register van rechtspersonen onder ondernemingsnummer 0449568571,

Waarbij volgende voor publicatie vatbare beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing :

De vergadering beslist principieel het kapitaal te verhogen met een bedrag van tweehonderd en twaalf duizend zevenhonderd vijftig euro vijfenzestig cent (212.750,65 ¬ ), om het te brengen op tweehonderd vierenzeventig duizend zevenhonderd vijftig euro vijfenzestig cent (274.750,65¬ ) door inbreng van geld.

In ruil voor deze inbreng worden geen nieuwe aandelen uitgegeven, maar zal de fractiewaarde van de aandelen proportioneel verhogen, tenzij niet alle aandeelhouders aan de kapitaalverhoging zouden deelnemen. Tweede beslissing.

De raad van bestuur biedt het voorkeurrecht aan de voornoemde aandeelhouders aan.

De aandeelhouders hebben kennis dat zij hun beslissing van al dan niet uitoefening van hun voorkeurrecht binnen de vijftien dagen aan de raad van bestuur dienen bekend te maken.

De aandeelhouders verklaren, elk afzonderlijk en uitdrukkelijk, dat zij reeds voldoende lang van de voorgenomen kapitaalverhoging op de hoogte zijn om nu dadelijk hun keuze te kunnen maken.

1- De Heer Moors André, voornoemd, verklaart zijn voorkeurrecht uit te oefenen, en bijgevolg In te tekenen op onderhavige kapitaalverhoging voor een bedrag van honderd achtenzeventig duizend zevenhonderd en tien euro vijfenvijftig cent (178.710,55¬ )

2- De Heer Moors Eddy, voornoemd, verklaart zijn voorkeurrecht uit te oefenen, en bijgevolg in te tekenen op onderhavige kapitaalverhoging voor een bedrag van vierendertig duizend veertig euro tien cent (34.040,10¬ ). VOLSTORTING,

1. De Heer Moors André verklaart de hem toegezegde inbreng volledig te volstorten.

2. De Heer Moors Eddy verklaart de hem toegezegde inbreng volledig te volstorten.

Zodat een bedrag van tweehonderd en twaalf duizend zevenhonderd vijftig euro vijfenzestig cent (212.750,65 ¬ ) ter beschikking van de vennootschap is gesteld.

De gelden zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening, bij de ING BANK te Hasselt geopend op de naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling, dat mij is overhandigd om te worden bewaard.

De Heer Moors Eddy verklaart dat hij in deze kapitaalverhoging optreedt voor de huwelijksgemeenschap en dat deze kapitaalverhoging financieel ten goede komt van het gemeenschappelijk vermogen van hem en zijn echtgenote mevrouw VANDINGENEN Magdalena, net zoals de vroegere inbreng bij oprichting. Het stemrecht wordt toegekend aan de Heer Moors Eddy overeenkomstig artikel 1401.5. van het Burgerlijke Wetboek.

De vergadering stelt vast dat de voorgenomen kapitaalverhoging zo volledig gerealiseerd is.

Overeenkomstig deze beslissing luidt artikel 5 van de statuten voortaan als volgt:

"5. Kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd vierenzeventig duizend zevenhonderd vijftig euro

vijfenzestig cent (274.750,65 E). Het is verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde,

maar met een fractiewaarde van één tweehonderd vijftigste (1/250)-ste van het kapitaal.

Kapitaalhistoriek

Het maatschappelijk kapitaal werd samengesteld ais volgt

- bij de oprichtingsakte: 2.000.000 BEF

-bij akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te Alken op elf december tweeduizend en een: gebracht

op 62.000 E

- bij akte van kapitaalverhoging verleden voor notaris Jean-Luc Snyers te Alken op zevenentwintig maart

tweeduizend veertien, in het kader van artikel 537 van het Wetboek van lnkomstenbelastingen, werd het

kapitaal verhoogd tot tweehonderd vierenzeventig duizend zevenhonderd vijftig euro vijfenzestig cent

(274.750,65 ¬ ) door inschrijving in speciën."

Derde beslissing.

De vergadering beslist de tekst van artikel 11 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"11. Voorwaarden tot toelating en uitoefening van stemrecht op de jaarvergadering

De oproepingen voor de algemene vergadering geschieden door middel van een aankondiging die wordt

geplaatst

a) ten minste vijftien dagen voor de vergadering, in het Belgisch Staatsblai

b) behalve voor vergaderingen die plaatsvinden in de gemeente, op de plaats, dag en uur aangeduid in de oprichtingsakte, met een agenda die zich beperkt tot de behandeling van de jaarrekening, het jaarverslag en, in voorkomend geval, het verslag van de commissarissen en destemming over de kwijting te verlenen aan de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, In een nationaal verspreid blad.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven).

Deze mededeling geschiedt door middel van een gewone brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Van de vervulling van deze formaliteit behoeft geen bewijs te worden overgelegd.

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met mededeling van de oproepingen worden volstaan; dergelijke mededeling geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen,

De oproeping bevat de agenda van de vergadering.

De genoemden onder tweeds alinea bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris).

Om te worden toegelaten tot de vergaderingen kunnen de aandeelhouders door de raad van bestuur worden verzocht om hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen ten minste drie volle dagen vaar de vergaderdatum mee te delen aan de vennootschap.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer de houders van alle aandelen aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

Vierde beslissing:

De vergadering beslist de tekst van artikel 16 te vervangen door volgende tekst:

16. Aandelen en aandelenregister.

1) Aile aandelen zijn op naam en zijn voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin wordt aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum en de omzetting van aandelen op naam in aandelen in gedematerialiseerde effecten, voor zover onderhavige statuten de omzetting toelaten.

4. de uitdrukkelijke vermelding van de nietigheid van de eigen effecten in bezit van de vennootschap, conform de bepalingen van artikel 625 wetboek vennootschappen.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging alsmede, na overdracht of overgang, door de inschrijving in voormeld register. De overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen. Elke aandeelhouder of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen. Deze certificaten vermelding de aard van deze effecten, de datum van hun uitgifte, de voorwaarden van hun overdracht en de overgangen en overdrachten met hun datum.

2) Een algemene vergadering kan beslissen tot de omvorming van de aandelen op naam naar gedematerialiseerde aandelen en omgekeerd. De raad van bestuur bepaalt conform de wet de vorm en inhoud van het aandeelbewijs en zorgt voor de verspreiding ervan tussen de aandeelhouders. De raad van bestuur beslissen bij welke financiële instelling en op welke wijze de gedematerialiseerde aandelen zullen worden ingeschreven,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur wordt belast met de vernietiging van de aandelen aan toonder en het opmaken van het aandelenregister.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist een nieuw artikel aan te maken ivm deelneming aan de algemene vergadering op afstand langs elektronische weg:

"Deelneming aan de algemene vergadering op afstand langs electronische weg.

§ 1. De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel, Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt geoontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder/raad van bestuur. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektrcnische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg ais aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

§3, De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving vert de krachtens §1 in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand.

Die procedures worden voor eenieder toegankelijk gemaakt op de website van de vennootschap.

§ 4. De vorige paragrafen zijn van toepassing op de houders van winstbewijzen, obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de hun toegekende rechten.

Zesde beslissing

De vergadering beslist een nieuw artikel aan te maken ivm uitoefening van het stemrecht langs elektronische weg vôôr de algemene vergadering:

Uitoefening van het stemrecht langs elektronische weg vôôr de algemene vergadering

§1. Elke aandeelhouder heeft het recht op afstand te stemmen vôôr de algemene vergadering, per brief of fangs elektronische weg.

§2. Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de raad van bestuur ter

beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

- de naam van de aandeelhouder en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

- het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen;

- de vorm van de gehouden aandelen;

- de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

- de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

- de handtekening van de aandeelhouder, in vcorkomend geval, met een geavanceerde elektronische

handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels

in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een

elektronische handtekening die voldoet aan de vcorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

De formulieren moeten ten laatste veertien dagen vôôr de algemene vergadering beschikbaar zijn op

verzoek van elke aandeelhouder.

§3. Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten laatste vijf werkdagen vôôr de algemene vergadering worden betekend aan de raad van bestuur (bij aangetekend schrijven).

§4. Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vôôr de vergadering.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vôôr de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur.

§5. Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten

bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte

stemmen.

Zevende beslissing.

De vergadering beslist een nieuw artikel aan te maken ivm de uitoefening van het recht schriftelijke vragen

te stellen langs elektronische weg vôôr de AV:

Uitoefening van het recht schriftelijke vragen te stellen langs elektronische weg vôôr de AV

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de

zaakvoerders/bestuurders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht vla het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de vijfde dag veer de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

Achtste beslissing.

De vergadering beslist de laatste alinea van artikel 22 van de statuten te schrappen.

Ingevolge deze beslissing luidt dit artikel voortaan als volgt:

22. Gedwongen verkoop van effecten.

Ieder persoon, die alleen of in onderling overleg handelend, vijfennegentig procent van de stemrechtverlenende effecten van de vennootschap bezit, kan een uitkoopbod doen om het geheel van de stemrechtverlenende effecten van de vennootschap te verkrijgen. Met uitzondering van de effecten waarvan de eigenaar uitdrukkelijk en schriftelijk te kennen heeft gegeven dat hij geen afstand ervan wenst te doen, worden de niet-aangeboden effecten na afloop van de procedure geacht van rechtswege op die persoon te zijn overgegaan met consignatie van de prijs.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Neergelegd : uitgifte, gecoördineerde statuten.

SNYERS Jean-Luc, notaris

UITSLUITEND VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VOOR REGISTRATIE



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2013 : HA083030
12/12/2012 : HA083030
24/01/2012 : HA083030
05/12/2011 : HA083030
10/11/2010 : HA083030
13/11/2009 : HA083030
09/12/2008 : HA083030
08/08/2007 : HA083030
29/08/2006 : HA083030
15/09/2005 : HA083030
18/07/2005 : HA083030
30/08/2004 : HA083030
15/07/2003 : HA083030
06/03/2003 : HA083030
29/12/2001 : HA083030
21/10/1999 : HA083030
09/10/1999 : HA083030

Coordonnées
MOORS

Adresse
LUIKERSTEENWEG 375 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande