MOSA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOSA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.698.937

Publication

28/10/2013
ÿþ~ }

.,.~

MOd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TQNGEREN

1 6 -10- 2013

triffie

De Noofdgriffler,

IIIi~iiuwuue~uu

1 163818*

II I

oi

Ondernem ingsnr ; /-71-/e. Ç% Î. 9 3;

Benaming

(voluit) : MOSA

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Eikerstraat 44, 3680 Maaseik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vrijwillige ontbinding + sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor ANITA iNDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 3 oktober 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de cooperatieve vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid "MOSAN, met zetel te 3680 Maaseik, Eikerstraat 44, volgende besluiten genomen heeft met éénparigheid van stemmen:

BESLISSINGEN

A. Ontslag van formaliteiten tot bijeenroeping

De enige vennoot verklaarde in zijn hoedanigheid van algemene vergadering afstand te doen van de

" formaliteiten tot bijeenroeping.

B. Voorlegging verslaren en staat van actief en passief

De enige vennoot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering nam kennis van het verslag van de raad van bestuur, naar aanleiding van de voorgestelde ontbinding, opgemaakt overeenkomstig artikel 161 § 1 van, het Wetboek van Vennootschappen op dertig augustus tweeduizend dertien, en keurde het goed.

Tevens werd de staat van activa en passiva voorgelegd, die afgesloten werd per dertig augustus tweeduizend dertien.

Vervolgens legde de voorzitter het verslag voor opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Theo Raedschelders, met maatschappelijke zetel te 3680 Maaseik, Pelserstraat 15,. vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Theo Raedschelders, accountant, welk opgesteld werd met betrekking tot deze ontbinding.

Het verslag werd opgesteld op drie september tweeduizend dertien.

De besluiten van dat verslag luiden letterlijk als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap MOSA CVBA een tussentijdse boekhoudkundige staat afgesloten op 30/08/2013 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van ¬ 1,042,72 en een netto actief van ¬ nihil.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft met voorbehoud van de volledigheid van de schulden ten opzichte van de schuldeisers.

De tussentijdse boekhoudkundige staat op datum van 30/08/2013 werd opgesteld in liquidatiewaarden."

C. Vroegtijdige ontbinding

De enige vennoot besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf drie oktober tweeduizend dertien en sprak haar vereffening uit, te rekenen vanaf drie oktober tweeduizend dertien.

D. Goedkeuring van de jaarrekening qp datum van de ontbinding

De enige vennoot nam in zijn hoedanigheid van algemene vergadering kennis van de jaarrekening van de

vennootschap sedert de oprichting en afgesloten op drie oktober tweeduizend dertien.

De enige vennoot erkende een exemplaar van de jaarrekening ontvangen te hebben. De voorzitter lichtte

deze jaarrekening mondeling toe.

De enige vennoot verklaarde in zijn hoedanigheid van voorzitter van de raad van bestuur uitdrukkelijk dat

alle passiva aangezuiverd werden en er op heden geen passiva meer zijn.

De enige vennoot nam inzage in gemelde jaarrekening en besloot deze integraal en zonder enig:

voorbehoud goed te keuren.

E. Afgifte van de maatschappelijke goederen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumonterende notaris, hetzij van de porso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden to vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r

$ijtagéiiliij tiët Bëtgïsch S1aátaiter:2SC1012023=lannnëxe§"du 1Vlbniteurliélge

De enige vennoot is door de uitoefening van zijn rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, : gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen hij " verklaarde te aanvaarden.

De enige vennoot verklaarde en erkende dat, zoals hogervermeld aile passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op drie oktober tweeduizend dertien, ondertekening van het proces-verbaal, niets meer te vereffenen viel.

F. Verzaking aanstelling vereffenaar - verklaringen en verbintenissen van de vennoten

De enige vennoot verklaarde zich ln zijn hoedanigheid van algemene vergadering uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaarde afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het WetboeK van Vennootschappen,

Hij verklaarde aldus uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is.

De enige vennoot verklaarde door notaris Anita lndekeu uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijkheid die in zijnen hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198, paragraaf 1, van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening.

Verder verklaarde de enige vennoot zich uitdrukkelijk akkoord en verbond hij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, waarop hij op heden geen kennis van heeft, voor zijn rekening te nemen, dit in evenredigheid met zijn aandelenbezit.

De enige vennoot verklaarde in zijn hoedanigheid van algemene vergadering uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te acteren en ontsloeg notaris Anita lndekeu van alle aansprakelijkheid dienaangaande.

G. Sluiting van de vereffening

Gezien de afgifte van de goederen zowel actief als passief aan de enige vennoot, en gezien zijn verbintenis tot persoonlijke ten lasteneming van de eventuele latente niet-aangezuiverde schulden in evenredig held met zijn aandelenbezit verklaarde de enige vennoot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering de afrekening voor gesloten en stelde vast dat de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MOSA, definitief opgehouden heeft te bestaan.

H. Bewaarplaats van de boeken van de vennootschap

De enige vennoot besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering dat de boeken en de bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 3680 Maaseik, Bloesemweg 3.

f. Kwijting aan de bestuurders en vaststelling van de mandaatbeëlndlging

De enige vennoot, in zijn hoedanigheid van algemene vergadering, besloot, rekening houdende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting te vedersen aan de bestuurders, voor hun beheer en anderzijds verklaarde de enige vennoot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van de bestuurders van rechtswege beëindigd is.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita Indekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: gezegeld afschrift der akte - verslag bedrijfsrevisor - verslag raad van bestuur  tussentijdse balans per 30/08/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden to vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/10/2013 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
10/12/1992 : TGA5281

Coordonnées
MOSA

Adresse
EIKERSTRAAT 44 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande