MTM BEHEER

Divers


Dénomination : MTM BEHEER
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 535.949.744

Publication

19/08/2013
ÿþ Mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIIii1312u~91Aui iuu1** "UI

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

NOteind tP.r qtttle dor reohihmik V. keppf3erdel le TON01rlle

..~..~,....,,

0 7 ,pg- 2013

Oe Hoofdgriffier, Griffie

19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge iOndernemingsnr ;0535.949.744

= Benaming (voluit) : MTM Beheer

(verkort):

IRechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Î Zetel :te 3680 Maaseik, Grotlaan 17

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : ontbinding -vereffening

Uit een akte verleden voor mij, Meester Joel VANGRONSVELD, geassocieerd notaris te Eigenbilzen, 1 vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VANGRONSVELD & VRANKEN, geassocieerde notarissen', met zetel te 3740 Eigenbilzen (Bilzen), Dorpsstraat 71, op 29 juli 2013 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MTM beheer" is samengekomen:

I De vergadering heeft als volgt beslist:

EERSTE BESLISSING: verslagen

Verslag van de zaakvoerder

De vergadering beslist eenparig de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder op 19 juli 2013, houdende voorstel tot ontbinding van de I vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen. Staat van actief en _passief van de vennootschap

De vergadering beslist eenparig de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de staat van actief en passief van de vennootschap de dato 19 juli 2013.

Verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering beslist eenparig de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, te weten de Heer Jo François, kantoorhoudende te 3800 Sint-Truiden, I Hasseltsesteenweg 331, op 21 juli 2013.

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

I "v: BESLUITEN

!k heb kennis genomen van het verslag door de zaakvoerder, voorgeschreven bij artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MTM BEHEER een 3 boekhoudkundige staat afgesloten op 19 juli 2013 opgesteld, die rekening houdend met de voortuitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 346.675 en I een netto-actief van ¬ 346.675. Hierboven vermelde vennootschapsbelasting, liquidatiebelasting en kosten van ontbinding en vereffening werden per 19 juli 2013 betaald door de BVBA MTM BEHEER

iaan de Heer RUITERS Gérard, voornoemd, zodanig dat de staat van activa en passiva ¬ NIHIL aan schulden vertoont. Uit de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke betreffende I normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van betaling van de kosten van ontbinding en vereffening, de vennootschapsbelasting en de liquidatiebelasting welke ten persoonlijke titel ten laste worden I genomen door de Heer RUITERS Gérard, zaakvoerder/aandeelhouder.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor,

'behouden LuikB -vervolg

aan het

Belgisch l De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht en houdt geen rekening met Staatsblad i

f eventuele kosten in verband met milieuwetgeving waarvoor eveneens voorbehoud wordt gemaakt,

I Sint-Truiden, 21 jull2013

j Getekend

Jo François

Bedrijfsrevisor.':

TWEEDE BESLISSING: Ontbinding van de vennootschap

I De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MTM Beheer" met maatschappelijke zetel te 3680 Maaseik, Grotlaan 17, voortijdig

lontbonden wordt.

DERDE BESLISSING: Afgifte van de activa aan de vennoten

De algemene vergadering stelt vast dat voorafgaandelijk aan de ontbinding de activa van de vennootschap volledig te gelde werden gemaakt en de passiva volledig werden aangezuiverd. Het saldo ! van de bankrekening, inclusief de verlopen intresten, worden bij wijze van vereffeningsverrichting toegewezen aan de vennoten.

VIERDE BESLISSING: Definitieve sluiting van vereffening

I De voorzitter zet uiteen dat overeenkomstig artikel 184 §5 Wetboek van Vennootschappen een ontbinding I en vereffening in één akte mogelijk zijn indien voldaan is aan volgende voorwaarden: 1° er is geen I vereffenaar aangeduid; 2° er zijn geen passiva luidens de voormelde staat van activa en passiva; 3° alle Iaandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen en 4° de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De algemene vergadering stelt vast dat aan voormelde voorwaarden is voldaan en beslist met eenparigheid van stemmen tot definitieve sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MTM Beheer" definitief I opgehouden heeft te bestaan onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap I gedurende vijf jaren. De algemene vergadering stelt eveneens vast dat de zaakvoerder bevoegd is alle handelingen, verrichtingen en formaliteiten te stellen en uit te voeren die nog moeten worden uitgevoerd ! ingevolge de sluiting van de vereffening.

VIJFDE BESLISSING: Bewaring van de boeken en de bescheiden van de vennootschap

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn I worden neergelegd en bewaard te 3680 Maaseik, Grotlaan 17.

s ZESDE BESLISSING: Consignatiemaatregelen

I De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan de schuldeisers of aandeelhouders en die hen niet konden Iworden afgegeven.

Alle besluiten werden met éénparigheid van stemmen goedgekeurd

ç VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Joel Vangronsveld

Notaris met standplaats te Eigenbilzen

Tegelijkertijd neergelegd:

een eensluidend afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, met

bijhorende volmacht.

1-- het formulier I (luik A en B)

i -- het formulier li

-- een uittreksel van de akte wijziging statuten;

 lijst artikel 75 W. Venn.

 een afschrift van de in artikel 181 § 1 W. Venn. bedoelde verslagen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

º%r

04/07/2013
ÿþ Mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter grifte der rechtbank v koophandel te TONGEREN

2 5 -06- 2013

i

De Hooidgritlier, Griffie

*131 2 39

Ondernemingsnr : *.635 ~~ " 'C ~7

Benaming (voluit) :MTM Beheer

(verkort); *

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap naar Nederlands recht

Zetel :6151 CP Munstergeleen (Nederland), Houbeneindestraat 5A

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : VERPLAATSING ZETEL NAAR BELGIË - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte, verleden voor mij, Meester Joel VANGRONSVELD, geassocieerd notaris te Eigenbilzen op 14 juni 2013, blijkt dat de buitengewone argemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de besloten vennootschap naar Nederlands recht "MTM Beheer", met maatschappelijke zetel te 6151CP Munstergeleen (Nederland), Houbeneindestraat 5A, KvK-num mer 53859677.

De vergadering heeft geldig de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLISSING  VASTSTELLING VERPLAATSING ZETEL WERKELIJKE LEIDING

De vergadering stelt vast en bekrachtigt dat, in bijzondere aandeelhoudersvergadering gehouden op 30 maart 2013, besloten werd de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar België, op volgend adres: 3680 Maaseik (Neeroeteren), Grotlaan 17, aangezien dit het adres is van waaruit de vennootschap effectief wordt geleid.

Met het oog op de formele regularisatie van de vennootschap ingevolge het besluit van de enige aandeelhouder om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Baigië, heeft de vergadering ondergetekende notaris, verzocht om over te gaan tot de vaststelling en bekendmaking van de statuten van de vennootschap.

Het proces-verbaal van de algemene vergadering van 30 maart 2013, zal samen met een uitgifte van deze akte gedeponeerd worden op de bevoegde rechtbank van koophandel,

TWEEDE BESLISSING  GELIJKSTELLING AAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID NAAR BELGISCH RECHT

De vergadering bekrachtigt dat, ingevolge voormelde beslissing, de vennootschap dient te worden gelijkgesteld met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, zijnde de vennootschapsvorm die het nauwst aanleunt bij deze van de besloten vennootschap naar Nederlands recht.

DERDE BESLISSING  VERGELIJKING VAN DE STATUTEN MET DE BEPALINGEN VAN HET BELGISCH VENNOOTSCHAPSRECHT

De vergadering bevestigt een vergelijking doorgevoerd te hebben van de statuten met het Belgisch vennootschapsrecht, onder andere met betrekking tot de rechtsvorm, de naam, de zetel, het doel, de duur, het geplaatste en gestorte kapitaal, het bestuur, de vertegenwoordiging, de jaarvergadering, het boekjaar, zoals I weergegeven zal worden in de gecoordineerde statuten.

r VIERDE BESLISSING  BEVESTIGING AANSTELLING VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering bevestigt de benoeming als niet-statutaire zaakvoerder van de heer RUITERS Gerard, voornoemd,

en dit voor onbepaalde duur.

VIJFDE BESLISSING  BEPALINGEN SUPPLETIEF RECHT

De vergadering stelt vast dat, voor zover niet in tegenspraak met de dwingende rechtsbepalingen van België

Nederland, het suppletief recht het Belgisch recht is.

ZESDE BESLISSING -- BEKRACHTIGING STATUTEN

De vergadering stelt vast dat de statuten als volgt luiden:

"STATUTEN (uittreksel)

i Artikel één - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar

naam luidt "MTM Beheer".

Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 3680 Maaseik (Neeroeteren), Grotlaan 17,

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel;

i

en

.ti

Voor-

behouden

aan het

Berisc

Staatsblad

Luik B - vervolg

Î e. het uitoefenen van holding, management en beheeractiviteiten, Het project- en interimmanagement. De verzorging van pensioenen enlof oudedagsvoorzieningen en/of invaliditeitsvoorzieningen voor haar (gewezen)' directeuren, aandeelhouders, eigen werknemers, werknemers van gelieerde  ondernemingen en vennootschappen en hun weduwen/weduwnaars, en/of  partners en (pleeg)kinderen, een en ander krachtens een pensioenregeling in - de zin van de wettelijke bepalingen betreffende de loonbelasting. Het aangaan en afsluiten, administreren en uitvoeren van lijfrente- en stamrechtovereenkomsten (in de familiesfeer);

b. het verkrijgen, vervreemden en beheren van- alsmede het beschikken over registergoederen. Het exploiteren, administreren, verwerven en vervreemden, huren en verhuren, kopen en verkopen van goederen

k(zaken en vermogensrechten) - daaronder - uitdrukkelijk begrepen octrooien, patenten, licenties, know how en merken - en de export en import daarvan; Het ontplooien van handelsactiviteiten in al deze goederen alsmede de ontwikkeling, de productie en de distributie daarvan;

c. het beleggen van vermogen in lijfrenten, effecten, (register)goederen, hypothecaire schuldvorderingen en andere vermogensbestanddelen en alle  andere doeleinden op financieel, administratief, economisch, commercieel en - industrieel terrein;

d. het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met, hef voeren van de directie over, alsmede het (doen) financieren van andere ondernemingen, in welke rechtsvorm ook,

Het verkrijgen, beheren, houden, afstoten en vervreemden van aandelen, deelnemingen en andere belangen In vennootschappen en rechtspersonen en het uitoefenen van alle aan die aandelen, deelnemingen en belangen verbonden rechten.

Het zich op enige wijze interesseren in, alsmede het (doen) financieren van andere ondernemingen, in welke rechtsvorm ook en het deelnemen in of optreden als (commanditair of beherend) vennoot in gezamenlijke ondernemingen;

e. het verstrekken en aangaan van geldleningen.

Het stellen van zekerheden, ook voor schulden van anderen.

Het zich sterk maken voor andere ondernemingen of derden, waaronder

begrepen het zich als borg of hoofdelijk (mede)schuldenaar verbinden.

Het stellen van zakelijke en persoonlijke zekerheid voor dochtermaatschappijen en andere aan de vennootschap

gelieerde ondernemingen alsmede het stellen van zakelijke, persoonlijke en beperkte zekerheidsrechten voor

derden, met name die waarmee de vennootschap in een groep verbonden is en al of niet een onderneming

drijvende.

Het aangaan van borgstellingen en garantieovereenkomsten;

f. het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt negentigduizend euro (¬ 90.000,00).

Het is vertegenwoordigd door negenhonderd (900) aandelen met een nominale waarde van elk honderd euro (¬

100,00).

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of

rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de

opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om

alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die

de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht

aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid

in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden

volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de

zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de

commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen

moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen,

Lwordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na





Annexes du Moniteur belge

04/07/2013



Voor-

behouden

aan het

- gel rscf

Staatsblad

Luik B - vervolg

Î de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het

i ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

---J\ y--  Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

1a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is,

I stemmen.

i Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die

meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen ais zijn aantal aandelen.

I b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

I toegekend en hij kan ze niet overdragen,

i Artikel veertien - BERAADSLAGING

1 Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vernield zijn, tenzij alle personen

i die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing

1 wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

1 De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

i vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

i Artikel zestien - BOEKJAAR

i Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

i Artikel zeventien - VERDELING

I De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een

11 reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal

heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

1 stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Artikel achttien - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit

I door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie opdat ogenblik, of door de zorgen

van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit

1 van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in

Ide artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s)." 1 ZEVENDE BESLISSING -- MACHTIGINGEN 1 De vergadering verleent eenparig de machtiging aan de zaakvoerder om het nodige te doen voor de uitvoering van de

beslissingen die heden werden genomen en geeft opdracht aan de notaris om de statuten aan te passen aan de

1 hiervoor genomen beslissingen en over te gaan tot de coördinatie ervan.

lVOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

i

Meester Joel VANGRONSVELI]

1 Notaris met standplaats te Eigenbilzen

Tegelijkertijd neergelegd:

-- een eensluidend afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering

i -- het proces-verbaal van de algemene vergadering van 30 maart 2013

-- het formulier I (luik A en B)

-- het formulier Il

I -- het analytisch uittreksel;

-- de gecoördineerde statuten.

Coordonnées
MTM BEHEER

Adresse
GROTLAAN 17 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande