MUSICA

Association sans but lucratif


Dénomination : MUSICA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 418.205.602

Publication

08/01/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MOD 2.2

1111

IALII9F9

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

V beh aa Bel Star

il

III

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 7 -12- 2013

HASSELT

ri ie

Ondernemingsnr : 418.205.602

Benaming

(voluit) : Musica

(verkort) : Musica

Rechtsvorm: vzw

Zetel: Toekomstlaan 5 B, 3910 Neerpelt

Onderwerp akte: Akte Raad van Bestuur

Statuutswijzigingen

ARTIKEL 1. DE VERENIGING

1. De VZW is opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, als een vereniging zonder winstoogmerk op grond van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, gepubliceerd in het Belgisch staatsblad van 1 juli 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

2. De VZW draagt de naam Musica vzw.

3. De zetel van de VZW is gevestigd op het Domein Dommelhof, Toekomstlaan 5 B, 39W Neerpelt, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Hasselt.

4. De VZW is opgericht voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 2. DOELEINDEN EN ACTIVITEITEN

Musica is een niet-commerciële organisatie die muziek in haar ruimste betekenis wenst te promoten, door het opzetten van een gevarieerd aanbod van initiatieven met educatieve waarde. Musica wil een zo breed mogelijke doelgroep van luisteraars, uitvoerders en componisten een directe confrontatie bieden met muziek.

Tot de concrete activiteiten waarmee de doelstellingen van de VZW worden verwezenlijkt, behoren onder meer het organiseren van cursussen, concerten, festivals en bijzondere projecten.

Daarnaast kan de VZW alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

ARTIKEL 3. LIDMAATSCHAP

ART. 3. Sectie 1, Effectieve leden

1. Er zijn minstens 3 Effectieve leden,

2. Daarnaast kan iedere natuurlijke en/of rechtspersoon zich kandidaat stellen als Actief lid op voorwaarde dat ze zich achter de doelstelling van de organisatie kunnen scharen.

3. De kandidaat-leden richten hun kandidaatstelling aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.

1.

Annexes dü Moniteur belge

Birftagenrbfj'hët-Butecli"StffáïsbIád"- US/OI12ï)ï4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

4. De Algemene Vergadering zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat als Effectief lid op haar eerstvolgende vergadering. Op deze vergadering dienen minstens de helft van de leden van de Algemene Vergadering aanvéezig o% vertegenvizordigd te zijn. De beslissing vsordt genomen met een meerdesheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden van de Algemene Vergadering.

5. De Algemene Vergadering kan discretionair en zonder verdere motivatie beslissen dat een kandidaat niet wordt aanvaard als Effectief lid.

6. Effectieve leden betalen een lidmaatschapsbijdrage die jaarlijks zal worden vastgelegd door de Raad van Bestuur en die maximum 100 EUR zal bedragen.

ART, 3. Sectie 2. Ontslag

1. Effectieve leden kunnen zich op elk ogenblik uit de VZW terugtrekken door een formeel schrijven te lichten aan de voorzitter. liet ontslag zal één maand na dit schribren ingaan.

2. Een ontslagnemend Effectief Rd zal echter wel verplicht worden tot de betaling van de lidmaatschapsbijdrage en tot de deelname in de kosten die goedgekeurd werden voor het jaar waarin het ontslag wordt ingediend.

ART. 3. Sectie 3. Opschorting van Effectieve leden

1. Het lidmaatschap van Effectieve leden die hun lidmaatschapsbijdrage voor het lopende jaar binnen de Raad van Bestuur bepaalde termijn niet betalen, wordt opgeschort na een tweede schriftelijke aanmaning tot regularisatie binnen 1 maand na de tweede aanmaning,

2. Effectieve leden die hun lidmaatschapsbijdrage na de regularisatietermijn niet betalen, worden geacht ontslagnemend te zijn.

ART. 3. Sectie 4. Beëindiging van lidmaatschap

1. Als een Effectief lid in strijd handelt met de doelstellingen van de VZW, kan diens lidmaatschap, op voorstel van het Bestuur of op verzoek van minstens 1/6 van alle Effectieve leden, worden beëindigd door een bijzonder besluit van de Algemene Vergadering, waarop minstens 1/2 van aile Effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en waarbij voor de beslissing een 2/3 meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Effectieve leden vereist is.

2. Flet Effectief lid waarvan de beëindiging van het lidmaatschap wordt voorgesteld, heeft het recht gehoord te worden.

ART. 3. Sectie 5. Rechten

1, Geen enkel lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de VZW op grond van de enkele hoedanigheid van lid.

2. Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de VZW, enz.

ARTIKEL 4. DE ALGEMENE VERGADERING

ART. 4. Sectie 1, De Algemene Vergadering

1. De Algemene Vergadering bestaat uit de Effectieve leden.

2. Alle Effectieve leden hebben gelijk stemrecht. Elk Effectief lid heeft één stem.

ART. 4, Sectie 2. Bevoegdheden

De volgende exclusieve bevoegdheden kunnen uitsluitend door de Algemene Vergadering uitgeoefend worden:

'

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

de wijziging van de statuten;

de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

de benoeming en de afzetting van de commissaris en het bepalen van diens bezoldiging;

de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

de ontbinding van de vereniging;

de uitsluiting van een lid;

de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

aile gevallen waarin de statuten dat vereisen.

ART. 4, Sectie 3. Vergaderingen

1. De jaarlijkse bijeenkomsten van de Gewone Algemene Vergadering zullen tijdens het eerste kwartaal van het kalenderjaar gehouden worden op de maatschappelijke zetel of een plaats die vermeld wordt in de uitnodiging. De uitnodiging wordt minstens 8 dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar aile Effectieve leden verstuurd per gewone post of per e-mail.

2. De vergaderingen worden door de voorzitter van de Raad van Bestuur bijeengeroepen« Aan de uitnodiging wordt een ontwerp van agenda toegevoegd, waarbij elk punt dat door minstens 2 bestuurders of door 1/20 van de Effectieve leden aangebracht werd, op de agenda wordt geplaatst.

3. Bijzondere bijeenkomsten in een Bijzondere Algemene Vergadering kunnen worden samengeroepen door de voorzitter en/of op verzoek van minstens 2 bestuurders alsook op verzoek van minstens 1/5 van aile Effectieve leden. De uitnodiging wordt minstens 8 dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar alle Effectieve leden verstuurd per gewone post of per e-mail.

ART. 4, Sectie 4. Quorum en stemming

1. Om op een geldige manier te beraadslagen moet minstens 1/3 van de Effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

2. De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering die voldoet aan een quorum van 2/3 van de Effectieve leden dat aanwezig of vertegenwoordigd is. Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, vereist ze een meerderheid van 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Effectieve leden.

3. Leden die niet op de vergadering aanwezig kunnen zijn, kunnen door andere leden worden vertegenwoordigd. Elk lid kan maximum 2 volmachten dragen.

4. De stemming kan gebeuren door afroeping, door handopsteking of, indien gevraagd door minstens 1/3 van de Effectieve leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn, door geheime stemming.

5. Bij staking van stemmen wordt het voorstel geacht verworpen te zijn.

6. Er worden notulen opgesteld - ondertekend door voorzitter en een bestuurder- en bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de Effectieve leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de bij K.B. vastgelegde modaliteiten.

7. Alle leden of derden, die van een belang doen blijken, kunnen uittreksels vragen die worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur en door een bestuurder.

ARTIKEL 5, BESTUUR EN VERTEGENWOORD1GING

ART. 5« Sectie 1. Samenstelling Raad van Bestuur

1, De VZW wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste drie en ten hoogste 15 bestuurders, al dan niet leden van de VZW. Met aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat 'effectief lid' is van de vereniging. Wanneer de VZW slechts het wettelijk bepaald minimum van drie 'effectieve leden' heeft, mag de Raad van Bestuur slechts uit twee bestuurders bestaan, tot de dag van de gewone Algemene Vergadering die volgt op de vaststelling dat er opnieuw meer dan drie leden zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

2. De bestuurders worden individueel of gezamenlijk voor een periode van vier jaar benoemd door een Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Indien een bestuurder individueel benoemd wordt in de loop van een Vierjarige periode, wordt hij benoemd voor een periode die de lopende vierjarige periode ultmaakt. Bestuurders zijn onbeperkt herbe noembaar,

3. De Raad van Bestuur verkiest onder haar leden een voorzitter, ondervoorzitter, penningmeester en secretaris die de taken zullen vervullen die horen bij deze functie zoals omschreven in deze statuten en ter gelegenheid van hun verkiezing.

4. De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de Algemene Vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. leder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Secretaris van de Raad van Bestuur. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien,

5. De bestuurders oefenen in beginsel hun mandaat kostenloos uit.

ART. 5. Sectie 2. Raad van Bestuur: vergaderingen, beraadslaging en beslissing

1, De Raad van Bestuur vergadert na oproeping door de secretaris, zo dikwijls als het belang van de VZW het vereist, alsook binnen 14 dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders of van de voorzitter van de Raad van Bestuur.

2. De raad wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de ondervoorzitter. De vergadering wordt gehouden op de zetel van de VZW of in elke andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

3, De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn [eden aanwezig is op de vergadering. De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige leden. Bij staking van stemmen wordt het voorstel geacht verworpen te zijn,

4. Er worden notulen opgesteld en ondertekend door de secretaris bewaard in een notulenregister dat ter inzage zef zijn van de effectieve leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de wettelijk en statutair vastgelegde modaliteiten.

ART. 5. Sectie 3. Tegenstrijdig belang

Bij een beraadslaging over een punt dat tegenstrijdige belangen inhoudt, maakt de betrokken bestuurder dit spontaan bekend en mag hij niet deelnemen aan de beraadslaging en stemming over dit punt.

ART. 5. Sectie 4. Intern bestuur Beperkingen

1. De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de VZW, met uitzondering van die handelingen waarvoor de Algemene Vergadering exclusief bevoegd is.

2. De Raad van Bestuur is tevens bevoegd voor het opstellen van een huishoudelijk reglement waarin alle praktische maatregelen voor een vlot verloop van de werking van de vereniging kan uitwerken zonder echt afbreuk te doen aan de exclusieve bevoegdheden van de algemene vergadering,

3. Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

ART, 5. Sectie 5. Externe vertegenwoordigingsmacht

1, De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de VZW in aile handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de VZW in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door één bestuurder, die alleen handelt,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

2, De Raad van Bestuur of de bestuurders die de VZW vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de VZW aanstellen, Meer) bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de VZW binnen de perken van de hun verleende volmacht waarvan de grenzen wel tegenwerpelijk zijn aan derden overeenkomstig wat geldt inzake lastgeving..

ARTIKEL 6. DAGELIJKS BESTUUR

1, De dagelijks bestuurders worden benoemd door de Raad van Bestuur. Iedereen kan benoemd worden als dagelijks bestuurder, leden zowel als niet-leden, bestuurders zowel als niet-bestuurders, fysieke personen als rechtspersonen. De benoeming gebeurt bil gewone meerderheid van de bestuurders. De dagelijks bestuurders worden benoemd voor een periode van vier jaar. Dagelijks bestuurders zijn herkiesbaar.

2. Het dagelijks bestuur kan de dagdagelijkse handelingen, de handelingen van minder belang en de dringende handelingen binnen de VZW stellen. Binnen deze bevoegdheid kan het dagelijks bestuur de VZW in en buiten rechte vertegenwoordigen.

3. De dagelijks bestuurders oefenen hun bevoegdheden als college uit. Beslissingen worden genomen na beraadslaging waarop de helft van de dagelijks bestuurders aanwezig is, en er met een gewone meerderheid wordt gestemd.

4. Indien de termijn van het mandaat verstreken is, eindigt het mandaat van dagelijks bestuurder van rechtswege. Elke dagelijks bestuurder kan op elk moment ontslag nemen. Er dient wel rekening gehouden te worden met de verplichtingen die volgen uit contracten met de vzw, Het ontslag gebeurt per aangetekend schrijven en wordt overgemaakt aan de Raad van Bestuur. Indien door het ontslag , de werking van de VZW in gevaar wordt gebracht, wordt het ontslag van de dagelijks bestuurder opgeschort tot er na redelijke termijn een vervanger is aangesteld.

5. De afzetting van een dagelijks bestuurder gebeurt bij gewone meerderheid van de bestuurders. ARTIKEL 7. AANSPRAKELIJKHEID VAN DE BESTUURDER EN DAGELIJKS BESTUURDER

De bestuurders en dagelijks bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de VZW. Tegenover de VZW en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de wet en in de statuten en zijn ze aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun (dagelijks) bestuur,

ARTIKEL 8. FINANCIERING EN BOEKHOUDING

ART. 8. Eerste lid. Financiering

1, De vereniging zef onder meer worden gefinancierd door subsidies, toelagen, giften, bijdragen, schenkingen, legaten en andere voorzieningen in laatste wilsbeschikkingen en testamenten, gegeven zowel om de algemene doeleinden van de vereniging te ondersteunen als ter ondersteuning van een specifiek project.

2. Daarnaast kan de vereniging fondsen verwerven op elke andere wijze die niet in strijd is met de wet.

ART. 9. Tweede lid. Boekhouding

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

ARTIKEL 10. ONTBINDING

1. De Algemene Vergadering zal worden samengeroepen ter bespreking van voorstellen m.b.t. de ontbinding voorgelegd door de Raad van Bestuur of door minimum 1/5 van alle leden. De samenroeping en agendering vinden plaats overeenkomstig het bepaalde In deze statuten. Voor ontbinding Is 2/3 aanwezigheid en 4/5 meederheid nodig.

2. De beraadslaging en beslissing over de ontbinding respecteert het quorum en de meerderheid gesteld in deze statuten. Vanaf de beslissing tot ontbinding vermeldt de VON steeds dat zij "VZW in vereffening" is.

~Vqo,y 4.

-

bei'ouden aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

3. Ingeval het voorste! tot ontbinding wordt goedgekeurd, benoemt de Algemene Vergadering een vereffenaar waarvan zij de opdracht zullen omschrijven.

4. Ingeval van ontbinding en vereffening, beslist de buitengewone Algemene Vergadering over de bestemming van het vermogen van de VZW dat moet worden toegekend aan een andere vereniging zonder winstoogmerk met een gelijkaardig of verwant doel, werkzaam in België.

De Raad van Bestuur bestaat uit:

Baeten Herman, Jozef, Marcel, Rozenlaan 13, 3990 Peer, voorzitter

Coninckx Roel, Pierre, Mathieu, Imkerstraat 5, 3960 Bree, bestuurder

De Schrijver Axel, Mellaertsstraat 1 bus B, 2140 Borgerhout, bestuurder

Demuyt Bart, Henri, Clara, Paul van Ostaijenlaan 61, 3001 Heverlee, secretaris

Maes Laura, Velodroomstraat 56, 8400 Oostende, bestuurder

Van Boxel Annelies, Heidebloemstraat 39, 3920 Lommel, penningmeester

Vanvolsem Els, Klein Dalenstraat 11 B, 3020 Winksele, ondervoorzitter

Opgesteld in 3 originele exemplaren en unaniem goedgekeurd op 22 oktober 2013, door

Herman Baeten

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stiohting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bljtagei bij lierBelgiscfi Sïâdtsbl d _ 687üï12bi4 - Annexes du Moniteur belge

L

18/05/2012
ÿþMOD 2.2

MAM ir In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

I 1111h 11111 1 I 111 11111 11t 11111 11I 1111 1111

*12091931+

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 7 -05- 2012

Hip

Ondernemingsnr : 418.205.602

Benaming

(voluit) : Musica

(verkort) : Musica

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Toekomstlaan 5 B, 3910 Neerpelt

Onderwerp akte : Akte Raad van Bestur

De Algemene Vergadering bijeen op maandag 26 maart 2012, beraadslagend en beslissend overeenkomstig artikel 9 van de wet van 2 mei 2002 en overeenkomstig de statuten heeft hierna de volgende wijziging aan de statuten met éénparigheid van stemmen aangenomen.

De VZW wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste drie en ten hoogste 15 bestuurders, al dan niet leden van de VZVV. De bestuurders worden benoemd door een Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Bestuurders zijn onbeperkt herbenoembaar.

De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig is op de vergadering. De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige leden. Bij staking van stemmen wordt het voorstel geacht verworpen te zijn. De bestuurders evenals de dagelijks bestuurder oefenen de bevoegdheden uit die hen in de statuten is toegekend op de wijze in de statuten bepaald.

Ontslagnemende bestuurders:

Op 23 mei 2011 nam Van Regenmortel Joannes, Maria, Joris De Hozestraat 4, 2300 Turnhout, Lier 4/06/1960, ontslag als bestuurder

Op 28 november 2011 nam Bucz Julia, Warrnoesstraat 90, 1210 Brussel, Boedapest - 22/09/1977, ontslag als bestuurder

Op 30 januari 2012 nam Matthyssens Sebastian, Karel Geertsstraat 35, 2140 Borgerhout, Berchem 3011211965, ontslag als bestuurder

De huidige samenstelling van de Raad van Bestuur.

Baeten Herman, Jozef, Marcel, Rozenlaan 13, 3990 Peer, Peer - 27l08/1948, secretaris

ConinckX Roel, Pierre, Mathieu, Imkerstraat 5, 3960 Bree, Neerpelt - 18l0611953, bestuurder

De Schrijver Axel, Mellaertsstraat 1 bus B, 2140 Borgerhout, Sint-Niklaas - 01/06/1965, bestuurder Demuyt Bart, Henri, Clara, Paul van Ostaijenlaan 61, 3001 Heverlee, Beemem - 2/10/1964, bestuurder Snellings Dirk, Josef, Maria, Hambosstraat 31, 3150 Tildonk, Bilzen - 05/04/1959, voorzitter ad interim Van Boxe! Annelies, Heidebloemstraat 39, 3920 Lomme!, Lommel - 07/07/1977, bestuurder Vanvolsem Els, Klein Dalenstraat 11 B, 3020 Winksele, Brussel - 08l0611976, bestuurder

Herman Baeten

Dagelijks bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/05/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

e

rr

VIRpIIIIIIIIIIION

+11080696"

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

HASSELT

Ondernemingsnr : 418.205.602

Benaming

(voluit) : Musica

(verkort) : Musica

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Toekomstlaan 5 B, 3910 Neerpelt

Onderwerp akte : Akte Raad van Bestuur

De Algemene Vergadering bijeen op maandag 21 maart 2011, beraadslagend en beslissend overeenkomstig artikel 9 van de wet van 2 mei 2002 en overeenkomstig de statuten heeft hierna de volgende wijziging aan de statuten met éénparigheid van stemmen aangenomen.

De VZW wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste drie en ten hoogste 15 bestuurders, al dan niet leden van de VZW. De bestuurders worden benoemd door een Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Bestuurders zijn onbeperkt herbenoembaar.

De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig is op de vergadering. De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige leden. Bij staking van stemmen wordt het voorstel geacht verworpen te zijn. De bestuurders evenals de dagelijks bestuurder oefenen de bevoegdheden uit die hen in de statuten is toegekend op de wijze in de statuten bepaald.

Ontslagnemende bestuurders:

Schreurs Eugene, Joseph, Roger, Merelstraat 67, 3550 Heusden-Zolder, Genk -23/02/1957, bestuurder

Schreurs Albert, Jean, Frans, Sint-Guido Corso 24, 1070 Anderlecht - 30/10/1964, voorzitter

Vereertbrugghen Liesbet, Martha, Désirée, Maria, Kerkstraat 14, 3020 Veltem Beisem, Opwijk - 10/12/1957, bestuurder

Benoemde bestuurders:

De Schrijver Axel, Mellaertsstraat 1 bus B, 2140 Borgerhout, Sint-Niklaas - 01/06/1965, bestuurder Matthyssens Sebastian, Karel Geertsstraat 35, 2140 Borgerhout, Berchem - 30/12/1965, bestuurder Van Boxel Annelles, Heidebloemstraat 39, 3920 Lommel, Lommel - 07/07/1977, bestuurder

De huidige samenstelling van de Raad van Bestuur:

Baeten Herman, Jozef, Marcel, Rozenlaan 13, 3990 Peer, Peer - 27/08/1948, secretaris

Bucz Julia, Rue des Platanes 16, 1040 Brussel, Boedapest - 22/09/1977, bestuurder

Coninckx Roel, Pierre, Mathieu, Imkerstraat 5, 3960 Bree, Neerpelt - 18/06/1953, bestuurder

De Schrijver Axel, Mellaertsstraat 1 bus B, 2140 Borgerhout, Sint-Niklaas - 01/06/1965, bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge

AeOD 2.2

Voor-

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Demuyt Bart, Henri, Clara, Paul van Ostaijenlaan 61, 3001 Heverlee, Beenrem - 2/10/1964, bestuurder Matthyssens Sebastian, Karel Geertsstraat 35, 2140 Borgerhout, Berchem - 30/12/1965, bestuurder Snellings Dirk, Josef, Maria, Hambosstraat 31, 3150 Tildonk, Bilzen - 05/04/1959, voorzitter ad interim Van Boxel Annelies, Heidebloemstraat 39, 3920 Lommel, Lommel - 07/0711977, bestuurder

Van Regenmortel Joannes, Maria, Joris De Hozestraat 4, 2300 Turnhout, Lier - 4/06/1960, bestuurder Vanvolsem Els, Goudfazantenlaan 3, 3001 Heverlee, Brussel - 08/06/1976, bestuurder

Herman Baeten

Dagelijks bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MUSICA

Adresse
TOEKOMSTLAAN 5B 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande