MV ART

Société en commandite simple


Dénomination : MV ART
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.289.683

Publication

09/04/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
28/12/2012
ÿþLte In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ELGE Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

012 .TSB!f

0 5 -12- 2012

De Hoofdgriffier,Griffie

Ondernemingsnr : 0833 289 683

Benaming : MV Art

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Zavelputstraat 15 3600 Genk

Voorwerp akte : Uittreding en toetreding vennoot, verplaatsing maatschappelijke zetel Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering dd 30 november 2012

Op verzoek van de heer Di Benedetto Frederic aanvaardt de bijzondere algemene vergadering de uittreding uit de vennootschap van deze stille vennoot en dit met ingang van 30 november 2012.

De heer Martens Pierre Henri, wonende Kaulillerweg 22 Bus 7 te 3950 Bocholt neemt het aandeel van de heer Di Benedetto Frederic over.

Na deze herschikking zijn de aandelen van de vennootschap als volgt verdeeld:

Martens Vital Peter, beherend vennoot, heeft 9 aandelen

Martens Pierre Henri, stille vennoot heeft 1 aandeel

Conform artikel 7 van de statuten is de aansprakelijkheid van de stille vennoot beperkt tot het bedrag van zijn

inbreng.

Met ingang van 30 november 2012 wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar Sprïnkelestraat 44A te 3690 Zutendaal

Handtekeningen,

Martens Vital Peter Martens Pierre Henri

Beherend vennoot Stille vennoot

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111118N11111111

ONITEUR

19-12-ISCH STA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/02/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*iioaaaelill

Neerge et' « y -

rechtbank v. koophandet te TONGEREN

3 -01- 2011

De Nooldeffle

Bijtage-n- bit het 13ergieh-Stffatstitaii - YO'f02/201Y Á1iliëxés ttü 1Clünitëü"r tiét"gë

Ondernemíngsnr : 9 8 3 3" ? l3 g: 6 8 3

Benaming : MV Art

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Zavelputstraat 15 3600 Genk

Voorwerp akte : Oprichting

Op 24 januari 2011 werd bij onderhandse akte opgericht tussen:

Martens Vital Peter, Belg, geboren te Maaseik op 28 september 1974, wonende te 3600 Genk,, Zavelputstraat 15 , optredend als beherend vennoot;

. Di Benedetto Frederic, Belg, geboren te Maaseik, op 21 februari 1977, wonende te 3530 Maasmechelen, Olympialaan 14/002 , optredend als stille vennoot;

een Gewone Commanditaire Vennootschap

Artikel 1. Doel van de vennootschau.

De vennootschap heeft tot doel, zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming; met derden.

onderneming voor het plaatsen van scheidingswanden, plaatsen van vloer-, wand- en plafondtegels, uitvoeren; van pleisterwerken , schilderwerken, behangen en bekleden van binnenmuren, afdichten van voegen met siliconen en aanverwante dichtingsproducten,

onderneming voor het slopen van gebouwen en andere bouwwerken en het ruimen van bouwterreinen onderneming voor het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden onderneming voor het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden onderneming voor het vervaardiging van meubels voor werkplaatsen, kantoormeubels , meubels voor; restaurants, scholen, keukens, winkels, toonbanken, vitrines , rekken

onderneming voor het de renovatie en restauratie van meubels

onderneming voor het de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout, kunststof , aluminium en. metaal omvattende deuren, vensters , kozijnen , trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichting onderneming voor het de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden,; plafonds, enz.. in hout of kunststof.

onderneming voor het de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz. in; metaal

onderneming voor het de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal.

groothandel, kleinhandel en handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen.

De onderneming mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, industriële financiële en burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen die haar best lijken om. rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te bereiken of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Artikel 2. Vorm, maatschappelijke naam.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap neemt de voren aan van een Gewone Commanditaire Vennootschap , afgekort Comm V. Haar naam luidt "MV Art". Deze naam zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgaand of gevolgd door de woorden "Comm V.".

Artikel 3. Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3600 Genk, Zavelputstraat 15. De zetel kan zonder statutenwijziging, binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied Brussel verplaatst worden bij besluit van de beherende vennoot.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf heden.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal en inbrengen.

1. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is onbeperkt, maar bedraagt minimum 1000 Euro, volledig volstort, vertegenwoordigd door 10 aandelen.

Het wordt als volgt onderschreven:

a. Martens Vital Peter, beherend vennoot, ten belope van 900 Euro, wat 9 aandelen vertegenwoordigt;

b. Di Benedetto Frederic, stille vennoot, ten belope van 100 Euro, wat 1 aandeel vertegenwoordigt.

2. Vaststelling van de volstorting

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zijn.

3. De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, zijn voor overdracht vatbaar, mits eenparig akkoord van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Deze overdracht die verplicht zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, zal gebeuren aan de intrinsieke waarde van elk aandeel, rekening houdend met de eventuele meer- en minderwaarden.

4. De overnemer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap van de rechten en plichten die eraan verbonden zijn.

5. Wanneer een vennoot uittreedt of overlijdt binnen een termijn die korter is dan drie jaar te rekenen van zijn invennootschapstreding, zullen de vennoot of zijn rechtverkrijgenden recht hebben op de waarde van de aandelen van deze vennoot.

Artikel 6. Wijzigen van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden, in een of meerdere keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergaderingen.

Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Artikel 7. Aansprakelijkheid van de vennoten

De aansprakelijkheid van de stille vennoot voor de schulden en verliezen van de vennootschap is beperkt tot het bedrag dat hij beloofde te zullen inbrengen.

Te rekenen vanaf heden zijn de beherende vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk gehouden tot het maatschappelijk passief.

Artikel 8. Aantal, toelating, uittreding en overlijden der vennoten.

1. Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

2. Tot de eventuele toelating van een eventuele nieuwe vennoot, kan beslist worden bij eenparigheid der vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze beslissing zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap.

Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn na publicatie van zijn toetreding.

3. Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van zes maanden. Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de vennootschap en van elk der andere vennoten.

De eventuele uittreding van een vennoot zal slechts uitwerking hebben, zowel ten overstaan van de vennootschap als ten overstaan van derden, vanaf de vijftiende dag die volgt op de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de wijziging der statuten en de overdracht van zijn aandelen.

De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan voor de vijftiende dag volgend op de publicatie van zijn vertrek.

4. In geval van uittreding of overlijden van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging.

e Artikel 9. Bezoldiging der vennoten.

De stille vennoten hebben geen enkel recht op bezoldiging of vergoeding. De beherende vennoten oefenen hun ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hen voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben

e toegekend. De toegekende bezoldigingen zijn te beschouwen als algemene onkosten.

b

Artikel 10. Boeklaar - jaarrekeningen van de vennootschap.

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding in overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding in de jaarrekeningen van de ondernemingen en de gecoördineerde wenen op de handelsvennootschappen. De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op 31 december afgesloten. De

ó zaakvoerders maken de inventaris, de balans en de winst- en verliesrekeningen op. De jaarrekeningen van de Nvennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in algemene vergadering,

o ten, laatste op 30 mei van het jaar dat volgt op de afsluiting van het boekjaar. Voor het opmaken van de jaarrekeningen, begint het boekjaar op 1 januari en eindigt op 31 december van het jaar. De vennootschap neemt alle inkomsten en uitgaven over die door de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 januari 2011

Artikel 11. Verdeling der winsten en verliezen van de vennootschap.

ei

ei

I. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt netto winst uit van de vennootschap.

2 .De vennoten, verenigd in algemene vergadering ten laatste op 30 mei van elk jaar, zullen bij eenparigheid

pq beslissen:

-over de bestemming van het resultaat;

en/of

-de bestemming van een deel van de netto winst naar een reservefonds.

Artikel 12. Ontbinding van de vennootschap.

P:

Het overlijden, de onbekwaamheid of uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

Artikel 13. Diversen.

Luik B - Vervolg

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door de gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen.

De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel der onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

L. " "

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Handtekeningen,

Martens Vital Peter Di Benedetto Frederic

Beherend vennoot StilleVennoot

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/01/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MV ART

Adresse
SPRINKELESTRAAT 44A 3690 ZUTENDAAL

Code postal : 3690
Localité : ZUTENDAAL
Commune : ZUTENDAAL
Province : Limbourg
Région : Région flamande