M³-CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M³-CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.844.653

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 22.07.2014 14320-0361-011
13/10/2014
ÿþr" - mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 JIJIIi11111)11 1 II

Ondernemingsnr : 0834.844.653 Benaming (voluit) : M3-0011SUltillg

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

02 OKT. 2014

afdelInzwier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Mons Jeurissenstraat 132

3590 Diepenbeek

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING - AFSLUITING VEREFFENING

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M3-Consulting te 3590 Diepenbeek, Alfons Jeurissenstraat 132, opgemaakt door notaris Natalie Cabes te Houthalen-Helchteren op 26 : september 2014 blijkt het volgende.

1) De vergadering heeft besloten de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen met ingang van heden, 26 september 2014; de vennootschap bestaat dus nog enkel voor haar vereffening.

b) De vergadering heeft besloten, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de ' vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij tot ontbinding en. vereffening in één akte wordt besloten.

Dienaangaande heeft de vergadering vastgesteld:

1. dat er geen vereffenaar werd aangesteld;

2. dat aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald zoals blijkt uit voormelde conclusies van de aangestelde bedrijfsrevisor;

3. dat aile vennoten aanwezig zijn en beslissen met eenparigheid van stemmen.

Ingevolge het voorgaande heeft de vergadering dan ook de afsluiting van de vereffening

uitgesproken.

De terugname van het resterende actief gebeurt door de enige vennoot, in verhouding tot de

deelname in het kapitaal.

2) De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor te weten, de BVBA IRA NICOLAU. BEDRIJFSREVISOR met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156 en vertegenwoordigd door mevrouw NICOLAIJ Ira, opgesteld op datum van 26 september 2014, luiden als volgt:

9. Besluit

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de M3-CONSULTING BVBA met zetel te 3590 Diepenbeek, Alfons Jeurissenstraat 132, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 31 augustus 2014, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 770.309,96 EUR en een netto-actief van 608.994,79 EUR.

Onder voorbehoud van de aanleg van een provisie voor de te betalen vereffeningskosten aan Notaris, is uit onze controles, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, gebleken dat deze boekhoudkundige staat volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op deze datum.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van genoemde beroepsnormen, hebben wij ,

" vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden, ook genoemd ereloon aan de Notaris, op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

De roerende voorheffing op de liquidatieboni, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, werd evenwel nog niet geconsigneerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene vergadering en die niet in het verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen.

Sint-Truiden, 26 september 2014

Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR,

NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor (volgt de handtekening)".

3)1. De vergadering heeft verklaard dat ingevolge de sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap afgifte wordt gedaan aan de enige vennoot, de heer Baren Hubertus Johannes, wonende te 3590 Diepenbeek, Mons Jeurissenstraat 132, van de onroerende goederen te Zonhoven waarvan de vennootschap eigenaar was van achtennegentig procent (98%) van de voile eigendom.

Werden eveneens ingevolge de vereffening aan de enige vennoot toebedeeld aile overige activabestanddelen afhangende van de vennootschap.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de Baren Hubertus, in zijn hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, waarbij de algemene vergadering aan deze vennoot de bevoegdheid verleent deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen, hetzij ten gelde te maken voor rekening van de vennoten van de alsdan vereffende vennootschap, met de verplichting om de opbrengst ervan te verdelen onder de vennoten van de vennootschap in vereffening, pro rata hun aandeel in het vereffeningsciividend. De heer Baren Hubertus staat in voor de correcte verdeling van de ontvangen bedragen.

De vergadering heeft in het bijzonder aan de heer Baren Hubertus, in zijn hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging verleend om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende onder meer (doch niet uitsluitend) betreffende de op de staat van activa en passiva vermelde terug te vorderen BTW en/of belastingen, alsmede betreffende de zelfs niet vermelde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord - zowel verschuldigd als terug te vorderen ° door de alsdan vereffende vennootschap), en overige activa van de vennootschap, alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren, handelingen te stellen en de eventuele terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de heer Beren Hubertus alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen, indien nodig de nodige betwistingen voeren en alle documenten en stukken ontvangen, en ondertekenen, briefwisseling te voeren, en alle verrichtingen uit te voeren namens de alsdan vereffende vennootschap.

4) De vergadering heeft vastgesteld dat ingevolge de ontbinding en onmiddellijke vereffening van de vennootschap, het mandaat van de zaakvoerder dan ook van rechtswege beëindigd is. Zij heeft zonder enig voorbehoud volledig kwijting gegeven aan de zaakvoerder voor zijn bestuur sedert de afsluiting van het vorig boekjaar en heden,

, 5) De vergadering heeft vastgesteld dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

°

M3-Consulting definitief heeft opgehouden te bestaan. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen door de heer Baren Hubertus in zijn woonplaats worden bewaard gedurende een termijn van tien jaar.

6) Volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap Van Havermaet Groenweghe, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Vrijsen Marie-Jeanne, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42, en/of mevrouw Casado Stephanie, wonende te 3665 As, Zander Leënstraat 48, met de mogelijkheid tot indeplaatsstehling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stop-'zetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koopharridel, en tevens aile formaliteiten te venrullen (met name onderteke-ining van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennoot-ischapsmanclatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, OPGEMAAKT VOOR REGISTRATIE, UITSLUITEND MET' HET 00G OP NEERLEGGING IN HET VENNOOTSCF-IAPSDOSSIER

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Notaris Natalie Cabes

Houthalen-Helchteren

Tegelijk hiermee neergelegd:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Vaor-behouden aan het Belgisch staatsblad

1" " " -" " " " -" " -.,

mod11.1

° een expeditie van het proces-verbaal van 26 september 2014, houdende ontbinding;

° een exemplaar van het verslag van de zaakvoerder;

° een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 06.08.2012 12386-0162-010
29/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11302083*

Neergelegd

25-03-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : M3-Consulting

0834844653

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3590 Diepenbeek, Alfons Jeurissenstraat 132

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor meester Natalie Cabes, notaris te Houthalen-Helchteren, op 25 maart 2011 blijkt dat de volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

1) Vennoten: Baren Hubertus Johannes, geboren te Roermond (Nederland) op 22 juni 1965, wonende te 3590 Diepenbeek, Alfons Jeurissenstraat 132.

2) Rechtsvorm en Naam: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M3-Consulting".

3) Maatschappelijke zetel: 3590 Diepenbeek, Alfons Jeurissenstraat 132.

4) Doel van de vennootschap: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden, het uitbaten van een studie, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden, en waaronder meer:

° Het begeleiden en ondersteunen van bedrijven in Management functies hetzij als interims manager, management consultant of als strategisch consultant. Het verrichten van algemene administratieve taken.

° Het begeleiden en ondersteunen van bedrijven in Marketing en Sales processen door het opstellen, voorbereiden en doorvoeren van strategische marketing plannen, Sales plannen, business events, klanten workshops en product placements.

° Het samenstellen, uitgeven en voordragen van concepten, presentaties, cursussen en papers aan scholen en Universitaire instellingen. Het doorvoeren van studies en onderzoek voor bedrijven, scholen, hogescholen en universiteiten.

° Het organiseren, doorvoeren en beslechten van geschillen als Mediator.

° Het waarnemen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten en het optreden als vereffenaar.

° Het beheer van onroerend en roerend patrimonium voor eigen rekening zoals het beheer van een onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen van welke aard ook, commercieel, industrieel, financieel, roerend of onroerend, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag ook alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Zij mag door middel van inbreng, overdracht, fusie, intekening, het nemen van een participatie of elke andere vorm van investering in effecten of roerende rechten, van financiële tussenkomst of anderszins, deelnemen in alle zaken, ondernemingen, samenwerkingsverbanden of vennootschappen met een zelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van haar eigen onderneming kan bevorderen, haar van grondstoffen kan voorzien of de afname van haar producten en diensten kan vergemakkelijken.

5) Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro. Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Op deze aandelen werd door de oprichter in geld ingeschreven en ze werden volledig volgestort.

6) Duur van de vennootschap: De vennootschap bestaat vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid voor een onbeperkte duur.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. In geval er meerdere zaakvoerders zijn, beschikken zij ieder afzonderlijk over de bevoegdheden vervat in de wet.

8) Maatschappelijk boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de vennootschapsakte tot en met 31 december 2011.

9) Aanlegging reserves: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

10) Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om zeventien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap.

11) Benoemingen: Tot niet-statutaire zaakvoerder is benoemd voor onbeperkte duur, de heer Baren Hubertus Johannes, wonende te 3590 Diepenbeek, Alfons Jeurissenstraat 132, die verklaart heeft te aanvaarden.

De zaakvoerder oefent zijn ambt bezoldigd uit.

12) Deponering van het gestorte kapitaal: Notaris Natalie Cabes te Houthalen-Helchteren bevestigt dat er een bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, nummer 731-0164284-38, geopend bij de naamloze vennootschap KBC Bank te Hasselt op naam van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, OPGEMAAKT VOOR REGISTRATIE, UITSLUITEND MET HET OOG OP NEERLEGGING IN HET VENNOOTSCHAPSDOSSIER

Notaris Natalie Cabes Houthalen-Helchteren

Een eensluidende uitgifte van de oprichtingsakte wordt samen met dit document neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
M³-CONSULTING

Adresse
ALFONS JEURISSENSTRAAT 132 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande