NANO ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NANO ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.823.014

Publication

03/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13305668*

Neergelegd

01-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0539823014

Benaming (voluit): NANO architecten

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3520 Zonhoven, Moverkensstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Frank Goddeeris, geassocieerd notaris te Houthalen op zevenentwintig september tweeduizend dertien, blijkt dat de hiernavermelde natuurlijke persoon voor zijn ambt een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) heeft opgericht als volgt:

Oprichter:

De heer GIJBELS Andy, geboren te Herk-de-Stad op drie november negentienhonderd zesentachtig, wonende te 3520 Zonhoven, Moverkensstraat 4.

Rechtsvorm - Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA). Zij draagt de benaming "NANO architecten".

Duur: De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3520 Zonhoven, Moverkensstraat 4.

Doel: De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van architect of ingenieur in de meest brede zin, door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven, uit te voeren of laten uitvoeren in navolgende vakgebieden, dit zowel in binnen- als buitenland, in de openbare en de privésector, in onder meer de domeinen van huisvesting, verzorging, industrie en kantoren, vrijetijdsbesteding en culturele activiteiten, economische en educatieve sectoren, dit alle conform de deontologische bepalingen van de architect.

" Architectuur, ontwerp, uitvoering, controle op de uitvoering, opleveringen en alle vormen van ontwerp en tekenwerk.

" Studies op het vlak van stedenbouw, planologie, topografie, mobiliteit, landschapsarchitectuur en monumentenzorg.

" Engineering van technische installaties en uitrustingen van gebouwen, complexen, infrastructuren, onder meer klimatisatie, elektrische en datatransmissie installaties, brandbestrijding en evacuatie, verwarming, sanitair, geotechniek, liften, ... , dit zonder beperkingen.

" Studies inzake burgerlijke bouwkunde zoals stabiliteitsstudies van gebouwen, infrastructuren, kunstwerken, onder meer bruggen, wegenbouw, waterbouwkundige werken.

" Studie betreffende grondonderzoeken, milieu, waterhuishouding, energie (onder meer EPB).

" Deskundige onderzoeken, consultancy, management en beheer, coördinatie van studies en aannemingen, alsmede het volledige projectbeheer en de veiligheidscoördinatie. Het betreft hier geen activiteiten als aannemer.

" Beheren van gebouwen en infrastructuren, als mandataris van de opdrachtgever, waaronder het uitvoeren of laten uitvoeren van alle verrichtingen die hier direct of indirect verband mee houden, met uitzondering van deze die niet verenigbaar zijn met de deontologie van het beroep van architect.

" Het beheer van al haar middelen en tegoeden, inclusief het beleggen in vastgoed, onder de voorwaarde dat deze gebeuren volgens het beheer van een goed huisvader, op een niet-commerciële wijze en waarbij de verrichtingen het doel van de vennootschap moeten dienen. Aankopen en verkopen mogen slechts gedaan worden in functie van het doel.

" Het geven van opleidingen, cursussen, lezingen.

" Managementsactiviteiten: projectbeheer en  ontwikkeling, zowel in de openbare als in de private sector, zoals onder meer publieke en private samenwerkingen, alsmede de mededingingen voor de hedendaagse gekende en de toekomstige aanbestedingsvormen. Het betreft hier geen activiteiten als aannemer.

" De participatie, onder welke vorm dit ook zij, in de oprichting, de ontwikkeling, fusie, omvorming en controle van ondernemingen, voor zover deze verenigbaar zijn met het beroep van architect.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Facilitymanagement en het inrichten van algemene diensten die nodig zijn of nuttig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

" De mogelijkheid scheppen om de vennoten-medewerkers toe te laten zich te bekwamen ten einde aan de spits van de evolutie te blijven.

" De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn

rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen of, om op het even welke wijze, samenwerken met alle verenigingen, natuurlijke personen en rechtspersonen, die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die bijdragen tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel onder de voorwaarden dat deze gebeuren volgens het beheer van een goed huisvader, op een niet-commerciële wijze en waarbij de verrichtingen het doel van de vennootschap moeten dienen. Aankopen en verkopen mogen slechts gedaan worden in functie van het doel.

" Overige zakelijke dienstverlening

" Het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap oefent als rechtspersoon het beroep van architect uit overeenkomstig de Wet Laruelle van vijftien februari tweeduizend en zes (Wet betreffende de uitoefening van het beroep van architect in het kader van een rechtspersoon).

Tevens gelden de aanbevelingen betreffende het uitoefenen van het beroep van architect door een rechtspersoon welke goedgekeurd zijn door de Nationale Raad van de Orde van Architecten op zevenentwintig april tweeduizend en zeven.

De activiteiten van de architect-rechtspersoon moeten beperkt zijn tot het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect en mogen hiermee niet onverenigbaar zijn.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE49 0688 9769 0971 bij de Belfius bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 03 september 2013 afgeleverd bankattest. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden ook voor bestuurders, leden van het directiecomité en meer algemeen alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder/bestuurder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

Externe Vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand juni om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bestemming van de winst: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Benoemingen: Wordt benoemd tot eerste niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De heer GIJBELS Andy, geboren te Herk-de-Stad op drie november negentienhonderd zesentachtig, wonende te 3520 Zonhoven, Moverkensstraat 4.

Bezoldiging: Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Overneming van verbintenissen

Luik B - Vervolg

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te weten sedert één maart tweeduizend dertien, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit deze akte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend

Frank Goddeeris

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

10/03/2015
ÿþOndernemingsnr : 0539.823.014

Benaming

(voluit) : NANO ARCHITECTEN

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : MOVERKENSSTRAAT 4 3520 ZONHOVEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De bijzondere algemene vergadering van 05/0112015 neemt nota van de beslissing om de maatschappesljke zetel te verplaatsen van de Moverkensstraat 4 3520 Zonhoven naar de Schavert 8 3520 Zonhoven en dit vanaf heden 05/01/2015.

Zij hecht haar goedkeuring aan dit punt.

getekend, 05/01/2015

Gijbels Andy

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

Mod wam 11.1

5037 41

i

RECHTBANKvanKOOPHANDEL, te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

z 6 FER. 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
NANO ARCHITECTEN

Adresse
MOVERKENSSTRAAT 4 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande