NANO HASSELT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NANO HASSELT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.804.491

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.06.2014, NGL 27.06.2014 14234-0358-011
11/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

31 DEC, 2012

te HAs ~s

Griffie e

1

" 131,11,501"





Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : NANO HASSELT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lombaardstraat 12 te 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - BENOEMINGEN.

Uit een akte, verleden voor Leen Van Breedam, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 21 december 2012, blijkt onder meer wat volgt:

1) Er is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "NANO HASSELT", opgericht voor onbepaalde duur, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Lombaardstraat 12.

2) Als oprichters zijn opgetreden:

a) De heer MERKEN Peter, geboren te Bilzen op 19 februari 1981, ongehuwd en verklarende een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd in de stad Hasselt op 3 mei 2012 met mevrouw Lefèvre Sarah Nadine Rachelle, wonende te 3500 Hasselt, Runkstersteenweg 246.

b) De heer CARREMANS Marijn, geboren te Hasselt op 18 januari 1985, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Anne Ruttenstraat 13 bus 5; die bevestigt geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd.

3) De vennootschap heeft tot doel, alle verrichtingen die algemeen genomen , op een of andere wijze verband houden met :

- uitbating van een horecacentrum. Dit omvat eveneens de bijkomende verkoop van snacks en tabakswaren, de uitbating van restaurants en drankgelegenheden, onderneming voor interieurinrichting van drankgelegenheden en restaurants, klein- en groothandel in alcoholische en niet alcoholische dranken.

- Uitbating bed and breakfast

- Verhuur vergaderruimte en lokalen voor seminaries.

- Organisatie van allerhande workshops.

- het aanbieden van informatica-oplossingen en het realiseren van projecten.

- het ontwerpen, bouwen en beheren van internetsites en intemetapplicatles,

- de uitbating van een studie- en consultancybureau inzake hard- en software.

- het verstrekken van adviezen, de analyse, implementatie, installatie, verhuring, leasing, onderhoud en

herstelling van hard- en software.

- de groot- en kleinhandel van computer hard- en software, onderdelen en toebehoren.

- het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle zakelijke rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

- onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

- onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens,

- de participatie onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, de ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële financiële, industriële of andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze;

- het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

- de verwerving en de uitbating van brevetten en licenties;

- de tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en

als corn missionair;

- de verhuring van installaties, uitrusting en materiaal allerhande;

- consulting op het gebied van beheer, management en marketing;

- consulting op het gebied van publiciteit, public relations en diverse manifestaties; het verzorgen van public relations activiteiten en het verzorgen en inrichten van manifestaties allerhande;

- consulting op het gebied van personeelsbeheer, inbegrepen aanwervingen, selectie, training en vorming;

- consulting op het gebied van reclamevoering, reclamecampagnes, communicatiestrategie en mediavoering;

- het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, het voeren van algemene tradingactiviteiten, inbegrepen de groot- en kleinhandel, im- en export;

- computeradviesbureau;

- de realisatie van programma's en gebruiksklare systemen;

- de gegevensverwerking

- het onderhouden en herstellen van computers

- alle overige activiteiten in verband met computers

- de import en export, de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, dienstverlening, consulting en distributie van of voor volgende sectoren en producten : horeca, tuin- en terrasmeubilair in de ruimste zin van het woord (zoals tafels, stoelen, barelementen, enzovoort), doe-het-zelf-artikelen, bouw- en constructiematerialen, artikelen voor binnenhuisinrichting, sanitaire artikelen, deuren, ramen, profielen, huishoudtoestellen, afsluitingen, kleppen en kranen, onderkleding, auto's, fietsen en toebehoren, bedrijfsvoertuigen, vrachtwagens en autobussen, verf-, muur- en vloerbekleding, buizen, pijpen en pijpleidingen, cement en stortbeton, chemische producten, chocolade en suikerwaren, computers (hard en software) en kantoormachines, textiel, cosmetica, diamant, direct marketing en direct mail, dranken zowel alcoholische als niet alcoholische, edele metalen, farmaceutische produkten, financiële diensten, fototoestellen en  artikelen, gereedschappen, glas en keramiek, houthandel, immobiliën, kleding, koeltechniek en airconditioning, koffie en thee, kunstvezels, landbouw en zaden, landbouwgrondstoffen en veevoeders, lederwaren en schoenen, lijn, hennep, jute en zijde, machines en onderdelen, medische apparatuur en uitrusting, meststoffen, milieutechnieken, muziek, non-ferro metalen, oliën en vetten, onderhoudsmiddelen, papier, plastiek, precisiemateriaal, reclame, reprografie, rubber en banden, schroeven, bouten, moeren en bevestigingsmaterialen, speelgoed, sportartikelen, staal en staalproducten, suiker, tabak, tapijtnijverheid, veilingen, verpakkingen, verzekeringen, vleeswaren, voeding, zuivelhandel, zware werktuigen, marketing, public relations, groenten en fruit, geschenkartikelen, seminaries, alsmede alle onderdelen in verband met bovenstaande.

- het organiseren van beurzen en andere evenementen.

De vennootschap kan overgaan tot aile handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België ais in het buitenland.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

4) Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, volledig afbetaald in geld, waarvoor honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van waarde met elk een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal zijn uitgegeven.

5) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten; zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaaKvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ls er slechts één zaakvoerder benoemd, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan vormen zij een college dat geldig besluit wanneer de meerderheid van haar leden tegenwoordig is, De besluiten worden dan genomen met een meerderheid van stemmen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

6) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste maatschappelijk boekjaar eindigt op 31 december 2013.

7) De jaarvergadering heeft plaats op de tweede maandag der maand juni om negentien uur en voor de eerste maal op maandag 9 juni 2014, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het Vlaams of Brussels gewest waar de vennootschap gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

8) Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten, dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd.

9)-Er-werden twee -zaakvoerders -aangesteld" voor-de duur van-de vennootschap,-te-weten: -

Op de laatste blz. van Luik a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De heer MERKEN Peter, geboren te Bilzen op 19 februari 1981, ongehuwd en verklarende een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd in de stad Hasselt op 3 mei 2012 met mevrouw Lefèvre Sarah Nadine Rachelle, wonende te 3500 Hasselt, Runkstersteenweg 246.

- De heer CARREMANS Marijn, geboren te Hasselt op 18 januari 1985, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Anne Ruttenstraat 13 bus 5; die bevestigt geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd; die aanvaard heeft.

Het mandaat van de zaakvoerders is niet bezoldigd.

10) Er werd geen commissaris benoemd.

11) Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accfides", Kapelstraat 18 bus 0.1 te 3550 Heusden-Zolder, vertegenwoordigd door de heer Wijnen Jan, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de KBO te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen, enzovoort.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd v66r registratie, om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-fotografisch afschrift van de oprichtingsakte met aangehechte volmacht.

Getekend door geassocieerd notaris Leen Van Breedam te Zolder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ê

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 15.07.2016 16337-0512-014

Coordonnées
NANO HASSELT

Adresse
LOMBAARDSTRAAT 12 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande