NATHA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NATHA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.344.118

Publication

06/02/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr ; 0424,344,118

Benaming (voluit) NATHA

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Tichelrijstraat 12 bus 101 3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte :BVBA: kapitaaiswijziging

!! Het jaar tweeduizend dertien, Op zevenentwintig december,

In het kantoor van Meester Bernard INDEKEU, notaris met standplaats te Zoutleeuw, is gehouden de! buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte! !! aansprakelijkheid "NATHA", met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, TicheIrijstraat 12 bus 101, BTVV! BE 0424.344.118,

"

Vaststelling dat de vergadering geldig van beraadslagen

Aile vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd,

:! Deze uiteenzetting door de voorzitter wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat!

;.

ze geldig samengesteld werd en bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

Besluiten

!! Na beraadslaging gaat de vergadering over tot de agenda en neemt de volgende beslissingen:

Besluiten

!!

i! Eerste beslissing Kapitaalvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van vijfenvijftig duizend !!zevenhonderd achtenzestig euro zes eurocent (¬ 55.768,06), teneinde het te brengen van vierenzeventig! :! duizend driehonderd achtenzestig euro zes eurocent (¬ 74.368,06) op achttien duizend zeshonderd euro:

(¬ 18.600,00) en zonder vernietiging van aandelen.

;! De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort! kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en! toekomstige noden van de vennootschap.

:! De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling aan de! !i aandeelhouders, via overboeking op hun rekening-couranten, van een bedrag gelijk aan het bedrag van de! kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde! kapitaalvermindering van vijfenvijftig duizend zevenhonderd achtenzestig euro zes eurocent (¬ 55,768,06)! !i daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttien duizend ! zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de, artikelen 317/318 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dati de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na:

!i gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmakingi nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in

!! het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de! hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

II 11111!0,11 Il 01

Rechtbank van koophandel

2 8 JAN. 2014

rtriSUULT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

V2or-

behNdee

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Tweede beslissing Verstag zaakvoerder

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder dcl. 28

oktober 2013 met betrekking tol de voorgenomen dividenduitkering.

Derde beslissing  Dividenduitkering

De buitengewone algemene vergadering beslist tot de uitkering van een tussentijds dividend, door onttrekking aan de beschikbare reserves, voor een bruto-bedrag van zeshonderd vijftig duizend euro (¬ 650.000,00) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10%) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, zijnde vijfenzestig duizend euro (¬ 65,000,00), in totaal vijfhonderd vijfentachtig duizend euro (585.000,00) netto-dividend.

Dit netto-dividend van vijfhonderd vijfentachtig duizend euro (585.000,00) wordt toegekend aan de aandeelhouders als volgt:

- aan de heer EVERAERTS Marc, voornoemd, een bedrag van tweehonderd tweeënnegentig duizend zeshonderd vijfennegentig euro (¬ 292.695,00);

- aan mevrouw EERDEKENS Anni, voornoemd, een bedrag van vijfduizend zeshonderd vijfenvijftig euro (¬ 5.655,00).

- aan mevrouw EVERAERTS Nathalie, voornoemd, een bedrag van tweehonderdzesentachtig duizend zeshonderd vijftig euro (¬ 286.650,00).

Dit netto-dividend wordt betaalbaar gesteld aan de voormelde aandeelhouders door boeking op hun respectieve rekening-courant.

Overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen hebben de vennoten verklaard het volledig bedrag van dit netto-dividend te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, zoals hierna bepaald.

Vierde beslissing - Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

 het verslag opgesteld door de heer Jo François, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 3800 Sint-Truiden, Hasseltsesteenweg 331, op 28 oktober 2013, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"BESLUITEN

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel, onder voorbehoud van de beoogde kapitaalvermindering met vermindering van de fractiewaarde per aandeel en het betaalbaar stellen van het dividend zoals hiervoor omschreven, dat

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedesrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering bedeeconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen na de beoogde kapitaalvermindering, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 94.354 aandelen aan een fractiewaarde van ongeveer E 6,20 van de vennootschap BVBA NATHA, waarvan toegekend aan de Heer EVERAERTS Marc, voornoemd, van 47.208 aandelen, aan Mevrouw EERDEKENS Anni, voornoemd van 912 aandelen en aan Mevrouw EVERAERTS Nathalie, voornoemd, van 46.234 aandelen.

ik wil er ten staffe aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Sint-Truiden, 28 oktober 2013

Jo François

Bedresrevisor

 het verslag opgesteld door de zaakvoerder op 28 oktober 2013 overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

" Verso Naam en handtekening

Moci,11.1

Voor-

heflaucierie ai het Belgisch

staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vijfde beslissing - Kapitaalverhoging

a) Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, om het maatschappelijk kapitaal met vijfhonderd vijfentachtig duizend euro (585.000,00) te verhogen om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zeshonderd en drie duizend zeshonderd euro (¬ 603.600,00) te brengen door inbreng in nature van de voornoemde aandeelhouders van rekening-courant schuldvorderingen ten bedrage van totaal vijfhonderd vijfentachtig duizend euro (585.000,00) op de voormelde vennootschap "NATHA", gecreëerd door de uitkering van voormeld tussentijds dividend.

b) Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens verklaart de heer EVERAERTS Marc, voornoemd, de schuldvordering op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NATHA", ten bedrage van tweehonderd tweeënnegentig duizend zeshonderd vijfennegentig euro (¬ 292.695,00) in te brengen in het kapitaal van de vennootschap. Vervolgens verklaart mevrouw EERDEKENS Anni, voornoemd, de schuldvordering op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NATHA", ten bedrage van vijfduizend zeshonderd vijfenvijftig euro (¬ 5.655,00) in te brengen in het kapitaal van de vennootschap.

Vervolgens verklaart mevrouw EVERAERTS Nathalie, voornoemd, de schuldvordering op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NATHA", ten bedrage van tweehonderdzesentachtig duizend zeshonderd vijftig euro (¬ 286.650,00) in te brengen in het kapitaal van de vennootschap.

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van vierennegentig duizend driehonderd vierenvijftig (94.354) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

Deze nieuwe aandelen worden toegekend aan de aandeelhouders ais volgt;

- aan de heer EVERAERTS Marc, voornoemd, zevenenveertig duizend tweehonderd en acht (47.208) aandelen;

- aan mevrouw EERDEKENS Anni, voornoemd, negenhonderd en twaalf (912) aandelen,

- aan mevrouw EVERAERTS Nat aile, voornoemd, zesenveertig duizend tweehonderd vierendertig (46.234) aandelen.

c) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zeshonderd en drie duizend zeshonderd euro (¬ 603.600,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door zevenennegentigduizend driehonderd vierenvijftig (97,354) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Zesde beslissing -Wijziging van artikel vijf van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen: "Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderd en drie duizend zeshonderd euro (603.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door zevenennegentigduizend driehonderd vierenvijftig (97.354) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één zevenennegentigduizend driehonderd vierenvijftigste (1/97.354818) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Zevende beslissing Wijziging van artikel 7 van de statuten.

De vergadering beslist artikel 7 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 7-Aandelen in onverdeeldheid of bezwaard met vruchtgebruik

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten

opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is,

worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek

van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in

het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden aile rechten, inbegrepen het

stemrecht, uitgeoefend door de blote eigenaar(s)."

Achtste beslissing - Ontslag van de gewone zaakvoerder en benoeming statutaire zaakvoerder en

plaatsvervangend statutair zaakvoerder

De vergadering aanvaardt het ontslag als gewone zaakvoerder van de heer EVERAERTS Marc, voornoemd, en

verleent hem algehele kwijting voor de door hem uitgevoerde taak,

De algemene vergadering beslist vervolgens om tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap te benoemen

met ingang van heden en dit voor onbepaalde duur: de heer EVERAERTS Marc, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De heer EVERAERTS Marc, voornoemd, verklaart deze benoeming te aanvaarden.

De algemene vergadering beslist tot plaatsvervangend zaakvoerder te benoemen: mevrouw EERDEKENS

Anni, voornoemd.

Haar mandaat is eveneens onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Negende beslissing - Coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten' van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

Tiende beslissing  Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het uitgekeerde dividend, waarvan hiervoor sprake.

Stemming

Deze besluiten werden eenparig goedgekeurd.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

MEESTER BERNARD INDEKEU, NOTARIS TE ZOUTLEEUW

Tegelijk hiermee neergelegd

- een expeditie van de akte de dato 27 december 2013

verslag zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor

- de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

beh4u,dere

adil het

Elegisch

staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 21.05.2013 13127-0124-011
01/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 29.05.2012 12131-0083-010
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 20.06.2011 11200-0189-011
28/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.05.2010, NGL 18.05.2010 10126-0226-011
29/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 22.05.2009 09160-0014-010
26/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.05.2008, NGL 16.05.2008 08146-0399-011
25/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.05.2007, NGL 21.05.2007 07149-0351-016
06/04/2007 : HA060297
26/02/2007 : HA060297
15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 09.06.2015 15164-0600-010
03/08/2006 : HA060297
12/08/2005 : HA060297
13/07/2004 : HA060297
22/07/2003 : HA060297
20/02/2003 : HA060297
06/12/2002 : HA060297
20/10/2001 : HA060297
31/10/2000 : HA060297
29/10/1999 : HA060297
15/04/1995 : HA60297
01/01/1986 : HA60297
01/01/1986 : HA60297
10/12/1985 : HA60297

Coordonnées
NATHA

Adresse
TICHELRIJSTRAAT 12, BUS 101 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande