NEVEN RUDI

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : NEVEN RUDI
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 455.325.423

Publication

13/11/2012
ÿþMod Word 11.1

in de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma - in vereffening

Zetel : Detmoldlaan 16 te 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte ; SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Vennoten d.d. 12 oktober 2012 blijkt dat:

1) de vereffenaar, de heer Rudi NEVEN, wonende te 3500 Hasselt, Detmoldlaan 16, schriftelijk verslag uitgebracht heeft over zijn vereffeningswerkzaamheden en dat de algemene vergadering de lezing van het verslag d.d. 30 maart 2012 aanhoord heeft en tevens kennisgenomen heeft van de vereffeningsrekeningen afgesloten per31 december2011, en van de goedkeuring van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt d.d, 5 oktober 2012 met betrekking tot het voorgestelde verdelingsplan. De vergadering beslist de vereffeningsrekeningen afgesloten per 31 december 2011 goed te keuren, alsook de bestemming van het vereffeningsaldo zoals opgenomen in het plan van verdeling. Er dienen geen maatregelen te worden genomen betreffende de consignatie van gelden en/of waarden die aan de schuldeisers of aan de vennoten toekomen en die aan hun niet konden worden afgegeven.

Alle activa die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van de vereffening en die nog niet te gelde werden gemaakt, worden naar aanleiding van de sluiting van de vereffening door de heer Rudi NEVEN, in zijn hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap overgemaakt aan de vennoten pro rata hun aandelenbezit waarbij door de algemene vergadering aan de heer Rudi NEVEN volmacht verleend wordt deze activa in te vorderen voor rekening van de alsdan vereffende vennootschap.

Voor zoveel ais nodig geeft de vergadering aan de heer Rudi NEVEN de bijzondere volmacht om, in zijn hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, alle betalingen te verrichten of vorderingen te innen in het kader van de uitvoering van het plan van verdeling en om namens de alsdan vereffende vennootschap alle administratieve of gerechtelijke procedures te voeren. Hiertoe zal de heer Rudi NEVEN alle nodige handelingen kunnen stellen, verklaringen afleggen, vorderingen instellen en betwistingen voeren, alle documenten mogen ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap.

De vennoten erkennen goed op de hoogte te zijn van de toestand van de vennootschap en doen formeel en uitdrukkelijk afstand van de formaliteiten van artikel 194 W.Venn,

2) de algemene vergadering unaniem kwijting verleend heeft aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat.

3) de algemene vergadering unaniem heeft beslist de vereffening te sluiten.

4) beslist werd om de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren op het volgende adres: Detmoldlaan 16 te 3500 Hasselt.

Getekend, Rudi NEVEN, vereffenaar.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

31 -10- 2012

HASSELT

Griffie

I II II '1111 III'I 1111

*12184553*

V

Ondernemingsnr : 0455.325.423

Benaming

(voluit) : NEVEN RUDI

(verkort) :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/1995 : HA89662

Coordonnées
NEVEN RUDI

Adresse
DETMOLDLAAN 16 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande