NIGHT CONCEPT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NIGHT CONCEPT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.840.983

Publication

19/01/2015
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoudE aan he Belgisc

5taatsbli

Ivee.ryale;o ter grime der rec%,tbarsk y. koaphandai Anlv,aif,erc a'd Tongarvn

0 7 -01.' 2015

De griffieGriffie

Ondernemingsnr : 0533840983

Benaming

(voluit) : NIGHT CONCEPT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : weg naar Zwartberg 19 - 3660 Opglabbeek

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder; Benoeming zaakvoerder; Overdracht aandelen

De Bijzondere Algemene Vergadering van 30 juni 2014 heeft met éénparigheid van stemmen volgende beslissing getroffen:

in~*150IIIDUII891

IR

Het ontslag als zaakvoerder van Siddhu Balvinder Kaur wordt aanvaard vanaf 1 juli 2014. Haar wordt: kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

Tegelijkertijd wordt tot zaakvoerder benoemd vanaf 1 juli 2014 de heer Singh Grewal Jagdish, wonende te 3630 Maasmechelen, Rijksweg 202,

Mevrouw Siddhu Balvinder Kaur draagt haar 40 aandelen over aan de heer Singh Grewal Jagdish.

Singh Grewal Jagdish Siddhu Balvinder Kaur

Zaakvoerder Uittredend zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/05/2013
ÿþJie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I IIII )ITEUR BEl

O 7 -05- 201

V beh aa Be Stal

I

...._JISCH STAAT

GE Neergelegd ter griffie der

3 rechtbank y. koophandel te TONGEREN

3BLAD

- 2 -03- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Benaming : NIGHT CONCEPT

Rechtsvorm : Handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 19

Ondememingsnr : 533 . i'l,? g 23

Voorwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Reginald HAGE GOETSBLOETS, notaris te Hasselt, op 26 april 2013, blijkt dat de

1.De heer THEUNISSEN Mark Michel, geboren te Maasmechelen op 14 juli 1982 (Rijksregister $2.07.141219-65, identiteitskaart nr. 591-1349984-40 uitgereikt op 30 juli 2010), echtgescheiden, wonende te 3630 Maasmechelen, Loostraat 42.

' 2.Mevrouw FOGHIS Leila Donna, geboren te Salonta (Roemenië) op 02 juni 1988 (Rijksregister $8.06.021616-50, identiteitskaart nr. B 1452049 uitgereikt op 15 februari 2013), van Roemeense nationaliteit, ongehuwd, wonende te 3580 Beringen, Graaf Van Loonstraat 29 (bus 5).

3.Mevrouw MURGU Alexandra loane, geboren te Beius (Roemenië) op 16 maart 1988 (Rijksregister 88.43.16/096-21, identiteitskaart (Roemenië) nr, XH 784877 uitgereikt op 31 januari 2012), van Roemeense nationaliteit, ongehuwd, wonende te 3580 Beringen, Graaf Van Loonstraat 29 (bus 5).

4,Mevrouw SIDDHU Balvinder Kaur, geboren te Shivpuri (India) op 15 oktober 1978 (Rijksregister 78.10.151352-33, identiteitskaart nr. B 0191342 58 uitgereikt op 15 december 2008), van Indische nationaliteit, echtgenote van DAV1DERPAL Singh, wonende te 3630 Maasmechelen, Rijksweg 202 gehuwd in India (zonder Huwelijkscontract).

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht hebben onder de naam "NIGHT CONCEPT", en met maatschappelijke zetel te 3660 Opglabbeek, Weg nar Zwartberg 19,

Voormelde oprichtingsakte bevat ondermeer volgende bepalingen :

Doel: Onderneming voor:

-De kleinhandel in algemene voedingswaren, alcoholische dranken, rookwaren en huishoudelijke artikelen, omvattende eveneens de kleinhandel in drogisterij, verf, onderhoudsproducten en  artikelen zowel onder het statuut van dagwinkel als van nachtwinkel en op openbare markten;

-Het uitbaten van drankgelegenheden, hotels, logements- en spijshuizen, restaurants, frituren, broodjesbars alsmede de organisatie van alle aanverwante horeca-activiteiten, zoals ondermeer het organiseren van feesten, vertoningen, optredens en happenings, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

-Het uitbaten van gelegenheden voor telecommunicatie, internet en copycenter;

-Het uitbaten van automatische wassalons en het houden van droogkuisdepots;

-De klein- en groothandel, zowel voor het verhuren van videotapes, geluidsbanden, CD's, DVD's, software; en alle betrekking hebbende apparatuur;

-De invoer, uitvoer, groot- en kleinhandel in producten van de visvangst, land- en tuinbouw, veeteelt en' voedingsbedrijven, en van graniet, marmer en natuursteen, scheikundige nijverheid, papiernijverheid en' drukkunst; ledernijverheid, textiel- en kledingnijverheid, keramische, glas- en bouwnijverheid, kunst, alsmede recuperatiegoederen, elektrische en elektronische apparatuur, huishoudartikelen, televisie, video en andere, juwelen, edele metalen en edelstenen (al dan niet verwerkt), meubelen en artikelen voor binnenhuisinrichting;

-De klein- en groothandel in schoonheidsproducten en toiletartikelen, en eventueel, bijkomstig de verkoop ' van producten op-genomen in de andere rubrieken van de kleinhandel voor zover deze categorieën producten geen uitgebreide assortimenten vor-men;

-Het optreden als tussenpersoon in de handel;

-De verhuur van en handel in niet residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, woningen,

appartementen, handelspanden, tentoonstellingsruimtes, enzovoort;

-Verhuur van wagens.

Alle industriële, commerciële, financiële verrichtingen zowel betreffende roerende ais onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande doel verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van een doel kan bevorderen of veilig stellen. Eveneens kan zij een belang nemen in gelijk welke andere binnenlandse_of buitenlandse onderneming.,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vo[so : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag de opdracht van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen.

Duur : onbepaald

Kapitaal :18.600 euro, verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Inschrijving : Op deze 100 aandelen wordt als volgt a pari in geld ingeschreven tegen de prijs van 186 euro per aandeel.

1.door voornoemde Theunissen Mark (sub 1) ten belope van 20 aandelen

2.door voornoemde FOGHIS Leila Dorina (sub 2) ten belope van 20 aandelen

3.door voornoemde MURGU Alexandra lona (sub 3) ten belope van 20 aandelen

4.door voornoemde SIDDHU Balvinder Kaur (sub 2), ten belope van 40 aandelen

Samen honderd aandelen

Volstorting : alle aandelen waarop aldus werd ingeschreven, werden volstort ten belope van 1/3e zodat de vennootschap thans uit dien hoofde over een bedrag van zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro beschikt. Het bedrag van het in geld volgestorte kapitaal werd neergelegd op een bijzondere rekening geopend bij BNP Paribas Fortis (bewijs deponering afgeleverd door voormelde bank op 24 april 2013).

Bestuur : Art 10 De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht.

Artikel 11 : Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door deze statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Iedere zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Artikel 12 : Vergoedingen. De opdracht van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens uitdrukkelijk andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Artikel 14 : (Externe) vertegenwoordigingsbevoegdheid. De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte (als eiser en als verweerder), alsook bij akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, door één zaakvoerder, die in geen geval ten , aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit of een voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering of van de andere zaakvoerder, noch, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders. Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat.

Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de laatste zaterdag van mei om 14 uur Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen terzake.

Boekjaar : het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2014.

Reserves, verdeling winst en vereffeningssaldo. Art 24 : Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent voorafgenornen tot vorming van de wettelijke reserve, Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake. De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder. Art 27 : Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-aktief bij voorkeur aangewend cm het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen, Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hcgere mate volgestorte aandelen, Het gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

Zaakvoerder : worden voor onbepaalde duur tot (niet-statutaire) zaakvoerders benoemd : Theunissen Mark en Siddhu Balvinder, voornoemd

Commissaris ; nihil.

Voor eensluidend UITTREKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

Getekend notaris Reginald Hage Goetsbloets, te Hasselt

-



` behouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



22/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 16.10.2015 15650-0177-012

Coordonnées
NIGHT CONCEPT

Adresse
WEG NAAR ZWARTBERG 19 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande