NISEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NISEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.753.177

Publication

13/02/2014
ÿþmod 2.1

à .1j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

O -02- 201k

FIASSEt.T.

Gri te

*14041721*

Ondernemingsnr :

Benaming: NISEN

(voluit)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Naamsevest 5

3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris-plaatsvervanger Alexandra Snyers te Sint-Truiden op 27. januari 2014 neergelegd op de griffie veiór registratie blijkt dat er een besloten vennootschap met, beperkte aansprakelijkheid werd op gericht door 1) Nisen Pierre, wonende te 3800 Sint-Truiden, Zoutstraat 2 bus 401 en 2) Nisen Pierrette wonende te 3800 Sint-Truiden, Naamsevest 5.

- met maatschappelijk benaming N1SEN

- met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Naamsevest 5

- met als doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als in deelneming met derden, alle verrichtingen met betrekking tot het hierna bepaald maatschappelijk doel en op alle wijzen die zij het best geschikt acht, uit te voeren en inzonderheid:

- het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van de voltooiingwerken door onderaannemers;

-het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

B. -het waarnemen of laten waarnemen van bestuurders- eniof zaakvoerdersmandaten;

-organiseren, coördineren en opvolgen van financiële en administratieve activiteiten;

-managen van, adviseren over, en het opzetten van een financieel en administratief team binnen een

onderneming;

-adviseren over, begeleiden van implementatie van bedrijfsondersteunende management informatie ,

systemen;

-adviseren over, organiseren van besluitvormingsprocessen binnen ondernemingen;

-adviseren over, begeleiden en implementeren van rapporteringstructuren in de breedste zin van het

woord;

- adviseren over, organiseren van, uitwerken van strategische en tactische bedrijfsdoelstellingen;

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen,

voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en.

ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschap, dit alles in de meest ruime zin;

-overige zakelijke dienstverleningen.

C.Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die

rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag leningen verstrekken aan, zich borg stellen voor en waarborgen verlenen, zelfs hypothecair,

ten gunste van derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle

wijzen _die zij bet best_gesphikt zal achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t ' mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

belgisch

StaatsbEad

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doei hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken. Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

.- met een onbepaalde duur

- met een kapitaal van 293.000 euro, hetwelk verdeeld is in 293 aandelen bij wijze van inbreng in natura door 1) de heer NISEN Pierre door inbreng van volgend goed:

STAD SINT-TRUIDEN - EERSTE AFDEL1NG

In een appartementsgebouw gelegen Stationsstraat en Leopold Il straat 10 en 10 A, en genaamd Residentie Germeyshof, gekend volgens titel en recent kadaster sectie G nummer 386 C met een

oppervlakte van drieëntwintig aren achttien centiaren (23a18ca) Twee garages gelegen

Stationsstraat 1 0A, zijnde:

a) De garage genummerd twee (2) gelegen op de binnenkoer begrijpende : - in privatieve en uitsluitende eigendom : de garage op zichzelf; - in mede eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tien/tienduizendsten (10/10.000sten) in de grond en in al de gemene delen van het gebouw.

b) De garage genummerd drie (3) gelegen op de binnenkoer begrijpende

- in privatieve en uitsluitende eigendom de garage op zichzelf; - in mede eigendom en gedwongen onverdeeldheid : tien/tienduizendsten (10/10.000sten) in de grond en in al de gemene delen van het gebouw.

Beide appartementen zijn gekend ten kadaster onder #G 2.3,in ruil voor 24 aandelen; en 2) mevrouw Nisen Pierrette door inbreng van volgend onroerend goed STAD SINT-TRU1DEN - EERSTE AFDELING

Een handelshuis op en met grond, gelegen Luikerstraat 26 gekadastreerd sectie H nummer 1093 K met een oppervlakte van één are zestig centiaren (1a6Oca) in ruil voor 269 aandelen.

De BVBA Ira Nicolaij Bedrijfsrevisor te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door Ira Nicolaij, bedrijfsrevisor, aangewezen door de oprichter overeenkomstig artikel 219 van de wetboek van vennootschappen, heeft het verslag opgesteld met betrekking tot de in natura ingebrachte goederen.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

"In verband met de geplande oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NISEN" met zetel te Sint-Truiden, Naamsevest 5 en overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, werd het dossier van de inbreng in nature, bestaande uit onroerende goederen gelegen te Sint-Truiden, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, onder normale marktomstandigheden:

§de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

§de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

§de inbreng bestaat en de methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een totale inbrengwaarde van 293.000,00 EUR, die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng ln nature niet overgewaardeerd is.

De waardering is gebaseerd op schattingsverslagen opgesteld door een externe deskundige; §de als tegenprestatie verstrekte vergoeding aan de inbrengers bestaat uit:

24 volstorte aandelen van de BVBA NISEN aan de Heer NISEN Pierre, wonende te Sint-Truiden, Zoutstraat 2/401;

269 volstorte aandelen van de BVBA NISEN aan Mevrouw NISEN Pierrette, wonende te Sint-Truiden, Naamsevest 5.

Ik wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Truiden, 22 januari 2014.

Voor BVBA IRA NICOLAU BEDRIJFSREVISOR,

Ira NICOLA1J,

bedrijfsrevisor.".

- met jaarlijkse algemene vergadering op de laatste maandag van de maand juni om 20 uur, eerste jaarvergadering op de laatste maandag van de maand juni 2015 om 20 uur.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 2,1

- met boekjaar : van 01 januari tot 31 december, eerste boekjaar van heden tot 31 december 2014.

- bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Werden aangesteld als niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur: de heer Nisen Pierre, wonende te 3800 Sint-Truiden, Zoutstraat 2/401; en mevrouw Nisen Pierrette, wonende te 3800 Sint-Truiden, Naamsevest 5. Bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de , vennootschap, ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

- bestemming van de winst: Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het Jaar na da algemene vergadering waarop het bedrag is

vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

- verdeling van het na vereffening overblijvend saldo:

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

Voor gelijkvormig uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel,

De notaris, Alexandra Snyers

Tegelijk neergelegd: Expeditie van de akte, verslag oprichters , verslag revisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 30.09.2015 15612-0489-011

Coordonnées
NISEN

Adresse
NAAMSEVEST 5 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande