NITICO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NITICO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.560.881

Publication

21/05/2014
ÿþMaa Wom 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

linos

RECHTBANK KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

12 MEI 2014

afdGtc(ffitsSSELT

------- - "

Ondernemingsnr : 0478.560.881

Benaming

(voluit) : NITICO

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3510 HasseltlKermt, Rootstraat 93

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt dcor notaris Marc Jansen te Hasselt ter standplaats Kermt op 28 maart 2014, geregistreerd 4 bladen zonder verzendingen te Hasselt lste kantoor Hasselt 1 op 3 april 2014, boek 808 blad 01 vak 13, Ontvangen:vijftig euro (50 EUR). De ontvanger (get.) K. Blondeel, adviseur.

Blijken de volgende beslissingen:

1/Lezing wordt gegeven van het bijzonder verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura.

De conclusies van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkeheid 'BECKERS, LOENDERS & C°, bedrijfsrevisoren", met zetel te 3510 Hasselt/Kermt, Diestersteenweg 146, vertegenwoordigd door mevrouw Els LOENDERS, bedrijfsrevisor, dd. 20 maart 2014 luiden als volgt:

"De inbreng in natura voor de kapitaalverhoging van de BVBA NITICO betreft de schuldvordering van dei aandeelhouders-inbrengers, de heer Johan PAENHUYSEN en mevrouw Chantal REECKMANS, voor een: totaalbedrag van 270.000,00 Euro, Deze vordering is ontstaan naar aanleiding van een uitkering van een: tussentijds dividend ten bedrage van 300.000,00 Euro van de bijzondere algemene vergadering van. aandeelhouders, na inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

De inbreng kadert in de procedure van uitkering van belaste reserves met een roerende voorheffing van' 10% overeenkomstig de bepalingen van art. 537 WIB 92.

De vordering wordt door de inbrengers gewaardeerd aan 270.000,00 Euro, hetgeen door het bestuursorgaan wordt aanvaard, zoals blijkt uit het ontwerp van het bijzonder verslag.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van betaste reserves met inhouding van een roerende: voorheffing van 10%;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en' duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal (6.942) en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen (38,89 Euro), zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergceding van de inbreng in natura zal bestaan uit zesduizend negenhonderd tweeënveertig (6.942) nieuwe aandelen van de BVBA NITICO, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

De vennoten, voornoemd, verklaren inbreng te doen door opname als kapitaal van hun schuldvordering, die zeker, vaststaand en opeisbaar is, tot beloop van globaal tweehonderd zeventigduizend euro (270.000,00, EUR), ten laste van de vennootschap.

" Deze schuldvordering blijkt Lift de rekeningen-courant die voldoende gekend zijn door alle leden van de

vergadering,

Als vergelding voor deze inbreng worden zesduizend negenhonderd tweeënveertig (6.942) aandelen

toegekend.

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening.

ti Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge De vennoten verklaren dat deze kapitaalverhoging gebeurt naar aanleiding van de beslissing van een bijzondere algemene vergadering de dato 30 december 2013 om dividenden uit te keren en daarna integraal het netto dividend terug in te brengen in de vennootschap bij wijze van kapitaalverhoging, in toepassing van artikel 537 WIB 92.

Ingevolge deze inbreng beslist de algemene vergadering het kapitaal te verhogen met een bedrag van tweehonderd zeventigduizend euro (270.000,00 EUR), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op tweehonderd achtentachtigduizend zeshonderd euro (288.600,00 EUR), met uitgifte van zesduizend negenhonderd tweeënveertig (6,942) aandelen, zonder nominale waardeaanduiding.

Deze aandelen genieten dezelfde rechten en voordelen als de reeds bestaande aandelen en nemen deel in het resultaat vanaf 1 Januari 2014.

Alle aanwezige vennoten verklaren uitdrukkelijk dat zij de geplande kapitaalverhoging wensen door te voeren met uitgifte van zesduizend negenhonderd tweeënveertig (6.942) nieuwe aandelen en af te zien van alle waardeverschillen die hiermee gepaard zouden kunnen gaan.

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, dat alle nieuwe aandelen werden onderschreven en volledig volgestort zijn en dat het kapitaal van de vennootschap aldus werd gebracht op tweehonderd achtentachtigduizend zeshonderd euro (288.600,00 EUR), vertegenwoordigd door zevenduizend zeshonderd zesentachtig (7.686) aandelen, zonder nominale waardeaanduiding.

2/ De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de door de Bijzondere Algemene Vergadering de dato 30 juni 2013 genomen beslissing tot zetelverplaatsing naar de huidige zetel van de vennootschap, Deze zetelverpfaatsing werd bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 november 2013 onder nummer 13171233.

3/ De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan de wetten van 2 juni 2006 en 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen inzake de procedure van vereffening van vennootschappen.

4/ De vergadering beslist de volgende artikels der statuten te wijzigen:

-artikel twee: om het in overeenstemming te brengen met de tweede beslissing wordt de eerste zin vervangen door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3510 Hasselt/Kermt, Rootstraat 93,";

-artikel vier: om het in overeenstemming te brengen met de eerste beslissing, worden het eerste lid en tweede lid vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERD ACHTENTACHTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (288.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door zevenduizend zeshonderd zesentachtig (7.686) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.";

-artikel vijftien: om het in overeenstemming te brengen met de derde beslissing wordt dit artikel vervangen door twee nieuwe artikels in verband met de ontbinding van de vennootschap, die luiden als volgt:

"Artikel 15  Ontbinding  benoeming vereffenaars

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de zaakvoerders in functie, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden en de bezoldiging van de vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan, Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars vormen een college.

Artikel 16  Sluiting vereffening

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld Worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting,"

-artikel 16: wordt hernummerd en is voortaan artikel 17.

51 De vergadering machtigt de zaakvoerder en de notaris om de statuten te coördineren, zo nodig de nummering der artikels te herzien en de volledige tekst ter griffie neer te (eggen binnen de drie maanden vanaf 28 maart 2014.

6/ De algemene vergadering stelt hierbij aan als bijzondere lasthebber voor het vervullen van alle noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-administratie):

"STIMAA", naamloze vennootschap, met zetel te 3583 Beringen, Paalsesteenweg 154, evenals aan haar bestuurders, bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk afzonderlijk optredend, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

I

Voor beknopt ontledend uittreksel.

De Notaris,

Marc JANSEN.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-eensluidend afschrift;

-verslag bedrijfsrevisor;

-verslag zaakvoerder;

-tekst der gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-thouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2014 : HAA020511
13/11/2013 : HAA020511
22/07/2013 : HAA020511
03/09/2012 : HAA020511
16/08/2011 : HAA020511
08/09/2010 : HAA020511
27/08/2009 : HAA020511
25/08/2008 : HAA020511
27/08/2007 : HAA020511
05/07/2006 : HAA020511
02/08/2005 : HAA020511
29/07/2004 : HAA020511
21/10/2002 : HAA020511
08/09/2015 : HAA020511

Coordonnées
NITICO

Adresse
ROOTSTRAAT 93 3510 KERMT

Code postal : 3510
Localité : Kermt
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande