NIVO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NIVO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.732.166

Publication

10/07/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
24/01/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
28/12/2012
ÿþMed Wand 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

E} {i t31I

i

IV

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t.' t-r Tar grime ed rechtbank v, koophandel te TONGEREN

1 if -12- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0839732166

Benaming

(voluit) : NIVO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wiekstraat 104, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 10 december 2012:

Met ëënparigheid van stemmen werd goedgekeurd;

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt vanaf heden verplaatst naar 3600 Genk,

Sint-Martinusplein 21.

Ivo Smeulders Zaakvoerder

11J,I.92tILY]

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/10/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305759*

Neergelegd

29-09-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : NIVO

0839732166

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3600 Genk, Wiekstraat 104

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een nog te registreren akte verleden voor notaris Monique Seronvalle te Genk op 28 september 2011, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  NIVO werd opgericht met volgende statutaire bepalingen en kenmerken :

- OPRICHTERS:

1) De heer SMEULDERS Ivo Pierre Robert, geboren te Maaseik op 1 december 1974, en zijn echtgenote,

2) mevrouw HENDRIKX Niki, geboren te Bree op 16 februari 1977,

samenwonende te 3600 Genk, Wiekstraat 104.

- ZETEL: 3600 Genk, Wiekstraat 104

- DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

- De uitbating van een café, taverne, restaurant, wijn-en champagnebar en verbruikssalon.

- De verkoop van bier in vaten, koude dranken aangekocht in flessen, wijnen, port, aperitiven, sterke drangen, koffie, thee, bouillon, bereide soepen, kleine niet zelf bereide eetwaren, gemaakte vruchtensappen, zelf gemaakt of aangekocht ijs, zelfgemaakte soepen, belegde broodjes, kleine schotels, tapas, zelfgemaakt en aangekochte gerechten en dit alles in de ruimste zin van het woord.

- De plaatsing van automatische ontspanningstoestellen.

- Onderneming voor de verkoop van bereide schotels en het inrichten van banketten.

- Het oprichten, kopen en verkopen en uitbaten van horeca-zaken in de meest ruime zin van het woord en het voeren van alle mogelijke activiteiten in verband met de horeca-sector zoals onder andere: drankgelegenheden, verbruiksalons, tavernes, tearooms, snackbars en restaurants, private clubs, dancings, discotheken en cabarets, hotels en logementshuizen, pizzeria, feestzalen, ontspanningscentra en sportcentra, alle installaties en inrichtingen behorende tot de horeca-sector en de ontspanningswereld.

- Het inrichten en organiseren van eetmalen, feesten, vermakelijkheden en gezelschapsspelen, conferenties, met inbegrip van verhuring van conferentiematerialen en horecatoestellen van alle aard en in de meest ruime zin van het woord.

- Vertoningen, concerten, tentoonstellingen en alle andere sport en culturele manifestaties, traiteurdienst en catering.

- catering omvattende het fabriceren, de verkoop en de levering van afhaalgerechten en het uitbaten van traiteurdiensten in binnen- en buitenland. Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

verband staan met haar doel. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op enige andere wijze belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten, zij kan hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

- KAPITAAL: ¬ 18.600 euro vertegenwoordigd door 100 aandelen. Het kapitaal werd volledig volstort.

- BESTUUR: niet- statutaire zaakvoerder: de heer SMEULDERS Ivo te Genk, Wiekstraat 104.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen. Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

- ALGEMENE VERGADERING: de tweede donderdag van de maand juni om 19 uur. Eerste jaarvergadering in 2013, overeenkomstig de statuten.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

- BOEKJAAR: begint op 1 januari en eindigt op 31 december; eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

- RESERVES:

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag echter geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van art. 320 W. Venn.

- VOLMACHT: aan Kurt Schrooten, wonende te Meeuwen-Gruitrode, rondestraat 23 of een andere gelastigde van accountantskantoor Schrooten Accountants te 3670 Meeuwen-Gruitrode, rondestraat 23 B, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de BTW-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL om tesamen te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tesamen met een uitgifte van gemelde oprichtingsakte en het formulier voor de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Notaris Monique SERONVALLE.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NIVO

Adresse
SINT-MARTINUSPLEIN 21 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande