NOOIJEN-DEURNE VASTGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOOIJEN-DEURNE VASTGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.451.291

Publication

24/05/2013
ÿþ Mod Won111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13078375* 1 111111

Rechtbeif van koophandel

MEI 2013

!e HAegfié

Ondernemingsnr : p S 3 lk. LI (>34- -12 1

Benaming

(voluit) : NOOIJEN-DEURNE VASTGOED B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : te 5754BZ Deurne (Nederland), Haageind 60, niet bjikantoor in België te 3940

Hechtel-Eksel, Steenovenstraat

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting bijkantoor

Uit de notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nooijen-Deurre Vatgoed B.V.", met zetel te Deurre, gehouden op 17 april 2013 te Deurre blijkt

1.dat de vergadering achteraf het besluit uit 2012 goedkeurt om voor Nooijen-Deume Vastgoed B.V. een bijkantoor op te richten te 3941 Hechtel-Eksel, Steenovenstraat (België);

2.dat de Algemene Vergadering volmacht verleent aan de medewerkers van het kantoor van notaris Godelieve BOURGEOIS-HENDRIX te Hechtel-Eksel om de vereiste gegevens en stukken neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken, teneinde een bijkantoor op te richten te 3941 Hechtel-Eksel, Steenovenstraat (België).

3.dat de vergadering de heer NOOIJEN Antonius Maria Afoyslus, geboren te Deume (Nederland) op 26 mei 1949, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Steenovenstraat 16 bus A heeft benoemd als vertegenwoordiger van het bijkantoor te Hechtel-Eksel, Steenovenstraat, met bevoegdheid om het bijkantoor jegens derden te verbinden.

STATUTEN NAAR NEDERLANDS RECHT

Naam. De vennootschap draagt de naam: Nooijen-Deurre Vastgoed B.V.

Zetel: De vennootschap heeft haar zetel te Deurne,

Doel: De vennootschap heeft ten doel:

a.het verkrijgen, vervreemden, en exploiteren van onroerende goederen;

b.het terbeschikkingstellen van bedrijfsruimten voor het opslaan van goederen;

c.het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met, het besturen van, alsmede het

(doen) financieren van andere ondernemingen, met welke rechtsvorm dan ook;

d.het verstrekken en aangaan van geldleningen, het beheren van en het beschikken over registergcederen

en het stellen van zekerheden, ook voor schulden van anderen;

e.het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden

of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Kapitaal en aandelen

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negentigduizend euro (¬ 90.000,00), verdeeld

in tweeduizend (2.000) aandelen van vijf en veertig euro (@ 45,00) elk. Op deze aandelen kan in de algemene

vergadering stemrecht worden uitgeoefend, tenzij bij uitgifte van de aandelen is bepaald dat daaraan geen

stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

Bestuur

De vennootschap heeft een bestuur, bestaande uit een door de algemene vergadering te bepalen aantal

van één of meer bestuurders.

Bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd en kunnen te allen tijde door de algemene

vergadering worden geschorst en ontslagen. De algemene vergadering kan één of meer bestuurders de titel

algemeen directeur verlenen en te allen tijd ontnemen,

Het bestuur is belast met het besturen van de vennootschap. Bij de vervulling van hun taak richten de

bestuurders zich naar het belang van de vennootschap en de met haar verbonden onderneming. De algemene

vergadering is bevoegd bij een daartoe strekkend besluit, besluiten van het bestuur of een of meer daartoe op

grond van een reglement bevoegde bestuurders aan haar voorafgaande goedkeuring te onderwerpen. Die

besluiten dienen duidelijk te worden omschreven en schriftelijk aan het bestuur te worden meegedeeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuur kan een schriftelijk reglement vaststellen waarbij nadere regels worden gegeven omtrent zijn besluitvorming en met welke taak iedere bestuurder meer in het bijzonder zal worden belast Bij dit regelement kan worden bepaald dat een of meer bestuurders rechstgeldig kunnen besluiten omtrent zaken die tot zijn respectievelijk hun taak behoren,

Alle besluiten van het bestuur waaromtrent bij reglement geen grotere meerderheid is voorgeschreven, worden genomen niet volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Een bestuur neemt niet deel aan de beraadslaging en besluitvorming indien hij daarbij een direct of indirect persoonlijk belang heeft dat tegenstrijdig is met het belang bedoeld in lid 3. Wanneer hierdoor een bestuursbesluit niet kan worden genomen is het bestuur daartoe alsnog bevoegd.

Het bestuur is na voorafgaande goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders bevoegd te besluiten tot het aanstellen van functionarissen met een doorlopende vertegenwoordigingsbevoegdheid en het vaststellen van hun bevoegdheid en titulatuur.

Ingeval van ontstentenis of belet van een bestuurder blijven de overige bestuurders met het bestuur belast, Bij ontstentenis of belet van alle bestuurders berust het bestuur van de vennootschap tijdelijk bij één door de algemene vergadering daartoe aangewezen persoon. De algemene vergadering heeft het recht om ook ingeval van ontstentenis of belet van één of meer, doch niet alle bestuurders, een persoon als bedoeld in de vorige zin, aan te wijzen die alsdan mede met het bestuur is belast.

Vertegenwoordiging

Het bestuur vertegenwoordigt de vennootschap,

De bevoegdheid tot vertegenwoordiging komt slechts mede toe aan:

aiedere bestuurder met de titel algemeen directeur afzonderlijk;

b.twee gezamenlijk handelende bestuurders,

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap is gelijk aan het kalenderjaar,

Winstbestemming

De algemene vergadering is bevoegd tot bestemming van de winst die door de vaststelling van de jaarrekening is bepaald en tot vaststelling van uitkeringen, voor zover het eigen vermogen groter is dan de reserves die krachtens de wet of deze statuten moeten worden aangehouden,

Bij de berekening van het bedrag dat op ieder aandeel zal worden uitgekeerd deelt elk aandeel in een gelijk deel van de uitkering. Van de vorige zin kan telkens met instemming van alle aandeelhouders worden afgeweken.

Een besluit dat strekt tot uitkering heeft geen gevolgen zolang het bestuur geen goedkeuring heeft verleend. Het bestuur weigert slechts de goedkeuring indien het weet of redelijkerwijs behoort te voorzien dat de vennootschap na uitkering niet zal kunnen blijven voortgaan met het betalen van haar opeisbare schulden.

Indien de vennootschap na een uitkering niet kan voortgaan met het betalen van haar opeisbare schulden, zijn de bestuurders die dat ten tijde van de uitkering wisten of redelijkerwijs behoorden te voorzien jegens de vennootschap hoofdelijk verbonden voor het tekort dat door de uitkering is ontstaan met de wettelijke rente vanaf de dag van de uitkering. Artikel 2:248 lid 5 Nederlands Burgerlijk Wetboek is van overeenkomstige toepassing, Niet verbonden is de bestuurder die bewijst dat het niet aan hem te wijten is dat de vennootschap de uitkering heeft gedaan en dat hij niet nalatig is geweest in het treffen van maatregelen om de gevolgen daarvan af te wenden. Degene die de uitkering ontving terwijl hij wist of redelijkerwijs behoorde te voorzien dat de vennootschap na de uitkering niet zou kunnen voortgaan met het betalen van haar opeisbare schulden is gehouden tot vergoeding van het tekort dat door de uitkering is ontstaan, ieder voor ten hoogste het bedrag of de waarde van de door hem ontvangen uitkering. Indien de bestuurders de vordering uit hoofde van de eerste zin hebben voldaan, geschiedt de in de derde zin bedoelde vergoeding aan de bestuurders naar evenredigheid van het gedeelte dat door ieder der bestuurders is voldaan. Ten aanzien van een schuld uit hoofde van de eerste of derde zin is de schuldenaar niet bevoegd tot verrekening. Het bepaalde in dit lid is niet van toepassing op uitkeringen in de vorm van aandelen in het kapitaal van de vennootschap of bijschrijvingen op niet volgestorte aandelen.

Met een bestuurder wordt voor de toepassing van lid 3 gelijkgesteld degene die het beleid van de vennootschap heeft bepaald of mede heeft bepaald, als ware hij bestuurder. De vordering kan niet worden ingesteld tegen een door de rechter benoemde bewindvoerder.

Bij de berekening van iedere uitkering tellen de aandelen, die de vennootschap in haar kapitaal houdt dan wel waarvan zij certificaten van aandelen houdt niet mede, tenzij deze aandelen of certificaten van aandelen belast zijn met een vruchtgebruik of pandrecht of van aandelen certificaten zijn uitgegeven ten gevolge waarvan het winstrecht toekomt aan de vruchtgebruiker, de pandhouder of de houder van die certificaten,

Bij de berekening van het bedrag, dat op ieder aandeel zal worden uitgekeerd, komt slechts het bedrag van de verplichte stortingen op het nominale bedrag van de aandelen in aanmerking. Van de vorige zin kan telkens met instemming van alle aandeelhouders worden afgeweken.

De vennootschap mag ook tussentijds uitkeringen doen, Het in dit artikel bepaalde is dan ook van overeenkomstige toepassing.

Algemene vergadering

De algemene vergaderingen worden gehouden in Nederland in de gemeente waar de vennootschap haar zetel heeft.

Tenzij de jaarrekening over het voorgaande boekjaar is vastgesteld overeenkomstig artikel 19 lid 3 wordt jaarlijks ten minste één algemene vergadering gehouden of besloten als bedoeld in artikel 26 uiterlijk binnen zes maanden na afloop van het boekjaar.

Besluitvorming

,

4

.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ieder aandeel, niet zijnde een stemrechtloos aandeel, geeft recht op het uitbrengen van één stem.

Voor een aandeel dat toebehoort aan de vennootschap of aan een dochtermaatschappij daarvan, kan in de algemene vergadering geen stem worden uitgebracht, evenmin voor een aandeel waarvan een hunner de certificaten houdt. Vruchtgebruikers en pandhouders van aandelen, die aan de vennootschap en haar dochtermaatschappijen toebehoren, zijn evenwel niet van hun stemrecht uitgesloten, indien het vruchtgebruik of pandrecht was gevestigd voordat het aandeel aan de vennootschap of een dochtermaatschappij daarvan toebehoorde. De vennootschap of een dochtermaatschappij daarvan kan geen stem uitbrengen voor een aandeel waarop zij een recht van vruchtgebruik of een pandrecht heeft. Bij de vaststelling in hoevere het kapitaal ter vergadering vertegenwoordigd is, wordt geen rekening gehouden met aandelen, waarvoor op grond van het vorenstaande geen stem kan warden uitgebracht.

Indien zulks bij de oproeping is vernield is iedere aandeelhouder bevoegd om, in persoon of bij schriftelijk gevolmachtigde, door middel van een elektronisch communicatiemiddel aan de algemene vergadering deel te nemen, daarin het woord te voeren en het stemrecht uit te oefenen, mits de aandeelhouder via het elektronisch communicatiemiddel kan worden geïdentificeerd, rechtstreeks kan kennisnemen van de verhandelingen ter vergadering en kan deelnemen aan de beraadslaging.

Slotverklaring

Na de onderhavige statutenwijziging bedraagt het maatschappelijk kapitaal negentig duizend euro (¬ 90.000,00), verdeeld in tweeduizend (2.000) gewone aandelen, van elk nominaal groot vijf en veertig euro (¬ 45,00), waarvan zijn geplaatst vierhonderd (400) gewone aandelen, tezamen vormend een geplaatst kapitaal van achttienduizend euro (¬ 18.000,00). Al deze geplaatste aandelen zijn volgestort.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Juffrouw Maria del Carmen Andrea Costa, notarieel medewerkster bij notaris Godelieve Bourgeois-Hendrix te Eksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschift van de akte van statutenwijziging

notulen algemene vergadering --uittreksel kamer van koophandel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NOOIJEN-DEURNE VASTGOED

Adresse
STEENOVENSTRAAT 3940 HECHTEL

Code postal : 3940
Localité : Hechtel
Commune : HECHTEL-EKSEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande