NOTARACT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARACT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 469.304.608

Publication

29/01/2014
ÿþ N.od 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voc behot aan Belgi Staats iu i 113101 i ONTEURd ter ge der ELGE rechtbank vr koophandel TONGEREN

2 2 -01- 014 1,3 -01- 2014

3ISCH STA TSBLA







De Hoofdgrifferiffie





Ondememtngsî r : 0469.344M%

Benaming

(voluit) : NOTARIS IVO VRANCKEN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Grotestraat 124

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING artikel 537 WIB92

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Guido Van Aenrode te Genk, vervangende zijn ambtsgenoot, notaris Ivo Vrancken te Genk, wettig belet, op 23 december 2013, dragen de melding: "Geregistreerd twee bladen, geen verzending te Genk op 24 december 2013. Boek 5/142 blad 96 vak 11. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De ontvanger (getekend) G. Vanhengel", houdende buitengewone algemene vergadering van de vennootschap van de BVBA NOTARIS IVO VRANCKEN, dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen,

EERSTE BESLUIT: De vergadering stelt vast dat bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 12 december 2013 besloten werd tot uitkering van een bruto-dividend van vierhonderdduizend euro (400.000,00 EUR), dit overeenkomstig artikel 537 WIB 92. Dit bruto-dividend wordt onttrokken aan de belaste reserves.

Na inhouding van de roerende voorheffing van 10%, blijft een netto-dividend ter beschikking van driehonderdzestigduizend euro (360.000,00 EUR), hetwelk integraal en onvoorwaardelijk wordt aangewend voor een verhoging van het maatschappelijk kapitaal.

De algemene vergadering van 12 december 2013 heeft beslist dit netto-bedrag van driehonderdzestig duizend euro (360.000,00 EUR) te plaatsen op een geblokkeerde rekening, op naam van de vennootschap, met het oog op de kapitaalverhoging.

TWEEDE BESLUIT

a. Besluit tot kapitaalverhoging: De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met driehonderdzestig duizend euro (360.000,00 EUR) zodat dit kapitaal verhoogd zal worden van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) naar driehonderdtachtig duizend euro (380.000,00 EUR).

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door een inbreng in geld, zoals hiervoor vermeld, binnen voorkeurrecht, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

b. Plaatsing -inschrijving en volstorting:

Op voormelde kapitaalverhoging werd ingeschreven voor de totaliteit door inbreng in geld ten bedrage van driehonderdzestig duizend euro (360.000,00 EUR).

Volstorting  bankattest: Voormelde kapitaalsverhoging is volledig in geld volstart.

Uit het attest afgeleverd door de KBC-Bank te Genk-centrum op 19 december 2013, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven, blijkt dat het voormeld bedrag geplaatst staat op een geblokkeerde rekening nummer BE52-4530-2585-2109.

Over die rekening zal alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de optredende notaris aan bovengenoemde bank, bericht heeft gegeven dat de kapitaalverhoging is tot stand gekomen.

c. Vaststelling totstandkoming kapitaalverhoging: De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd

verwezenlijkt zodat het maatschappelijk kapitaal vanaf heden driehonderdtachtig duizend euro (380.000,00

EUR) bedraagt en verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

DERDE BESLUIT

Als gevolg van de voorgaande besluiten, besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

- Artikel 5, eerste zin luidt voortaan als volgt:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdtachtig duizend euro (380.000,00

EU R).

- Artikel 5 wordt aanpast en aangevuld met volgende tekst:

Historiek van het maatschappelijk kapitaal

De vennootschap werd opgericht op 22 december 1999 met een maatschappelijk kapitaal van

twintigduizend euro (20.000,00 EUR).

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de ¶nsrrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Cgr.)

e

,e.)/

Op 23 december 2013 werd het kapitaal met toepassing van het regime van artikel 537 WIB92 verhoogd met driehonderdzestig duizend euro (360.000,00 EUR) om het te brengen op driehonderdtachtig duizend euro (380.000,00 EUR).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering dd. 23 december 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

23/01/2013
ÿþ~

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111011111111 '

Ondernemingsnr : 0469.304.608

Benaming

(voluit) : Notaris Ivo VRANCKEN

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 GENK, Grotestraat 124

' Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Guido VAN AENRODE te Genk, vervagende zijn ambtsgenoot Notaris Ivo VRANCKEN te Genk, op 13 december 2012, dragende de melding : "Geregistreerd drie bladen geen verzending te Genk op 17 december 2012. Boek 5/139 blad 100 vak 11. Ontvangen : vijfentwintig euro. De e.a. inspecteur a.i. (getekend) Luc DRIESEN", houdende buiitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Notaris Ivo VRANCKEN, dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen :

EERSTE BESLUIT : De vergadering besluit de statuten aan te passen conform het Reglement voor de vennootschappen van notarissen, aangevuld met een Huishoudelijk Reglement, beide aangenomen door de' algemene vergadering van de Nationale Kamer op 26 april 2011.

TWEEDE BESLUIT : De vergadering besluit overeenkomstig de vorige besluiten de statuten te herwerken' en te coordineren. De nieuwe statuten worden goedgekeurd. Zij bepalen onder meer

Artikel 1. Rechtsvorm Naam.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid met de benaming "Notaris Ivo VRANCKEN".

Artikel 2. Zetel.

De zetel bevindt zich te 3600 Genk, Grotestraat 124.

Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van het beroep van notaris, al dan niet in associatief verband, onder eerbiediging van de wettelijke en deontologische bepalingen die het notariaat beheersen.

Artikel 4s Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5. Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EUR).

Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 7.  Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die bevoegd zijn voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De vennootschap kan enkel worden bestuurd door haar vennoot of vennoten die notaris is of zijn of door één of meerdere notariële participatievennootschappen.

Een zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer kan optreden als zaakvoerder zodra hij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder maar ook, in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing.

In alle gevallen waar de (enige) zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een notaris-plaatsvervanger, zal deze plaatsvervanger automatisch opvolgend zaak-voerder zijn, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou

vervullen. _

Op de laatste tDlz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

!Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

ta+.....xv...--q

Noorgelpgd ter griffie der reelmbrInk v . ksxnphnni eI t TONGEREN

08 "01e 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

~

V A

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De jaarvergadering kan elk jaar een vergoeding toekennen aan de zaakvoerders.

Artikel 8. Vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder

a)door haar zaakvoerder(s), die, als er meer dan één zaakvoerder is, ieder afzonderlijk bevoegd zijn de ven-

nootschap te verbinden;

b)door haar volmachtdrager(s).

Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen.

Zolang de vennootschap het hierboven onder artikel 3 a) vermelde doel uitoefent zullen uitsluitend de

notaris-oprichters zaakvoerder mogen zijn en slechts volmacht mogen verlenen voor de verrichtingen waarvoor

een notaris volmacht mag verlenen. De volmacht mag niet de notariële activiteit zelf tot voorwerp hebben.

Artikel 9. Controle.

Zolang de vennootschap wettelijk niet verplicht is het toezicht aan een commissaris toe te vertrouwen heeft

elke vennoot de rechten van onderzoek en toezicht die de wet aan de commissaris toekent.

Artikel 10. Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand mei om 20 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvol-gende werkdag gehouden.

Artikel 11. Plaats van de vergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van

de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de bijeenroeping.

Artikel 13. Boekjaar.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar.

Artikel 14. Jaarrekening - Bestemming van het resultaat.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten

van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van

het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. Artikel 15.Ontbinding

Ingeval van ontbinding van de vennootschap zijn de zaakvoerder(s) van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid anders besluit. In geen geval kan de professionele notarisvennootschap in vereffening de beroepsactiviteiten van de notaris voortzetten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

Notaris Guido VAN AENRODE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2012 : TGT000572
04/08/2011 : TGT000572
11/06/2010 : TGT000572
27/08/2009 : TGT000572
01/08/2008 : TGT000572
27/07/2007 : TGT000572
30/06/2005 : TGT000572
08/07/2004 : TGT000572
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 28.07.2015 15363-0396-014
06/08/2003 : TGT000572
07/08/2002 : TGT000572
15/08/2001 : TGT000572
08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 30.07.2016 16398-0135-014

Coordonnées
NOTARACT

Adresse
GROTESTRAAT 124 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande