NOTARIAAT HERBERT HOUBEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIAAT HERBERT HOUBEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.496.058

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 30.07.2014 14359-0410-018
05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.07.2013, NGL 30.08.2013 13505-0370-017
03/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Naergeiogd ter griffIe der 

rechttse V, Implemdti te TONGEREN

2 3 -08- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0822.496.058

Benaming

(voluit) : NOTARIAAT HERBERT HOUBEN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bochtlaan 33, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uittreksel uit de akte verleden op negen augustus tweeduizend dertien voor Meester Dirk VANDERSTRAETEN, notaris ter standplaats Opglabbeek, houder der minuut, vervangende Meester Herbert HOUBEN, notaris ter standplaats Genk, wettelijk belet, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene vergadering van de voormelde vennootschap, volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT  ONTSLAG VOORLEZING VERSLAG

De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2013.

De aanwezige vennoot heeft erkend een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2013 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva zijn aan de akte gehecht gebleven.

TWEEDE BESLUIT - DOELWIJZIGING

De vergadering heeft beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door de tekst zoals aangegeven in de agendapunten.

DERDE BESLUIT - WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING EN AANPASSING VAN ARTIKEL. 1 VAN DE STATUTEN

De vergadering heeft beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen naar `Notaris Herbert Houben'.

De vergadering heeft beslist artikel 1 van de statuten als volgt te wijzigen: "De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "Notaris Herbert Houben"."

VIERDE BESLUIT-AANPASSING VAN DE STATUTEN

De enige vennoot heeft beslist de statuten aan te passen aan het reglement van de Nationale Kamer met betrekking tot de vennootschappen voor notarissen van zesentwintig april tweeduizend en elf.

Dientengevolge heeft de vergadering beslist volgende artikelen van de statuten aan te vullen:

Artikel 6 van de statuten werd na de 2de alinea aangevuld met de volgende tekst:

"Zowel in geval van overdracht van aandelen door een vennoot aan een nieuwe toetredende vennoot (zijnde een externe overdracht) als in geval van overdracht van aandelen door een vennoot aan een ander: vennoot (zijnde een interne overdracht), wordt, teneinde de vergoeding voor de overgedragen aandelen te bepalen, een schatter aangesteld door de Nationale Kamer van Notarissen volgens de procedure voorzien in het Koninlijk Besluit van tien augustus tweeduizend en één.

In geval van overlijden van de notaris-titularis, gaan zijn rechten niet op zijn erfgenamen over. De erfgenamen hebben enkel recht op de waarde van de aandelen, gehouden door de overleden notaris, die zal worden bepaald en uitbetaald overeenkomstig de Wet op het Notarisambt."

- Artikel 7 van de statuten werd na de lste alinea aangevuld met de volgende tekst:

"De vennootschap kan enkel worden bestuurd door haar vennoot of vennoten die notaris is of zijn of door één of meerdere notariële participatievennootschappen of notariële bestuursvennootschappen.

Een zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer optreden als zaakvoerder zodra hij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ ,~, ~,

,

1Toor-

lehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder maar ook, in geval van zijn preventieve of disciplinarie schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing.

In alle gevallen waar de (enige) zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een notaris-plaatsvervanger, zal deze plaatsvervanger automatisch opvolgend zaakvoerder zijn, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemd deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatst mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De jaarvergadering kan elk jaar een vergoeding toekennen aan de zaakvoerders."

- Artikel 8 van de statuten werd na de 1 ste alinea aangevuld met de volgende tekst:

"Zolang de vennootschap het hierboven onder artikel 3 a) vermelde doel uitoefent zullen uitsluitend de notaris-oprichters zaakvoerder mogen zijn en slechts volmacht mogen verleden voor de verrichtingen waarvoor een notaris volmacht mag verlenen. De volmacht mag niet de notariële activiteit zelf tot voorwerp hebben."

- ArtiKel 16 van de statuten werd na de lste alineda aangevuld met de volgende tekst:

"In geen geval kan de professionele notarisvennootschap in vereffening de beroepsactiviteiten van de notaris voorzetten."

VIJFDE BESLUIT  MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDER TOT UITVOERING VAN GENOMEN BESLISSINGEN EN MACHTIGING VOOR COÖRDINATIE STATUTEN

De vergadering heeft een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder verseend om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering heeft aan ondergetekende notaris aile machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Dirk Vanderstraeten, notaris)





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, coördinatie, verslag van de zaakvoerder



Op de laatste blz. van Lui l_3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11346-0426-016
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15361-0252-017

Coordonnées
NOTARIAAT HERBERT HOUBEN

Adresse
BOCHTLAAN 33 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande