NOTARIS BENOIT LEVECQ

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIS BENOIT LEVECQ
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.021.891

Publication

17/01/2014
ÿþ 4~----:j~--- ~ --i Mod Word 11.1

1 in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0871.021.891

Benaming

(voluit) : Notaris Benoit LEVECQ

(verkort) :

'RECHTBANK VAN KOOPHANDEL'

0 8 -01- z0i4

PÂMÉLT

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3540 Herk-de-Stad -- Sint-Truidersteenweg 23

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uit de notulen verleden voor Meester Baudouin VERELST, geassocieerd notaris te Halen op 20 december 2013, blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Benoit LEVECQ", waarvan de zetel gevestigd is te 3540 Herk-de-Stad, Sint-Truidersteenweg 23, met ondernemingsnummer BTW BE 0871.021.891, RPR Hasselt, de volgende beslissingen heeft getroffen:

EERSTE AGENDAPUNT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

a) De vergadering verklaart dat deze kapitaalverhoging gebeurt naar aanleiding van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 17 december 2013 tot uitkering van een bruto-dividend ten, belope van tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 ¬ ), met afhouding van tien procent roerende voorheffing, om vervolgens integraal het netto dividend terug in te brengen in de vennootschap bij wijze van kapitaalverhoging in toepassing van artikel 537 W1B92.

b) De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen onder de voorwaarden en. bepalingen van artikel 537 WIB met een bedrag van tweehonderdvijfentwintigduizend euro; (225.000,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op tweehonderddrieënveertigduizend zeshonderd euro (243.600,00 EUR), door inbreng in speciën van het netto tussentijds dividend dat aan de vennoot werd uitgekeerd en dit mits uitgifte van tweehonderd zeventien (217) nieuwe aandelen, die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat de later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder artikel 537 WIB 1992. e) Inschrijving  Volstorting - Vergoeding

De enige vennoot, de heer Benoît LEVECQ, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Sint-Truidersteenwei 23, die verklaart volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap, en die uiteenzet dat hij inschrijft op alle tweehonderd zeventien (217) nieuwe' uitgegeven aandelen door inbreng in speciën van het hem netto toegekend tussentijds dividend en deze aandelen onmiddellijk te volstorten, zodat vanaf heden het bedrag van', tweehonderdvijfentwintigduizend euro (225.000,00 EUR) ter beschikking staat van de vennootschap. Het bedrag van honderd tweehonderdvijfentwintigduizend euro (225.000,00 EUR) werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de bestaande besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `"'Notaris Benoit Levecq", geopend bij de ING Bank. Het bewijs van deponering dat bij deze akte zal gevoegd blijven, werd door voornoemde instelling afgeleverd op 20 december 2013.

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, en dat het kapitaal van de vennootschap aldus werd gebracht op tweehonderddrieenveertigduizend zeshonderd euro (243.000,00 EUR), vertegenwoordigd door

vierhonderd en drie (403) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Y

Itijlageubl hut Be gieli"St âïsTiTád - T7/OT/ZOI4 - Annexes au Moniteur belge

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- Ingevolge het voorgaande, beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel S.: Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderddrieënveertigduizend zeshonderd euro (243.600,00 EUR).

Het is verdeeld in vierhonderd en drie (403) aandelen, zonder nominale waarde. Dit kapitaal is volgestort."

TWEEDE AGENDAPUNT: MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris om de gecoordineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN - VOLMACHT

Aan Mevrouw Jenny Lemmens, Putvennestraat te Hasselt, en haar aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden, wordt bijzondere volmacht verleend om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Baudouin VERELST, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte;

- coördinatie van de statuten met lijst;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECi TSANK VAN KOOPHA,NDaL

2 9 -07-

Voor

behoede aan het Belgiscl

Staatsbh

11110)

+13123 0*

Ondernem ingsnr : 0871.021.891

Benaming

(voluit) : Notaris Benoit LEVECQ

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3540 Herk-de-Stad  Sint-Truidersteenweg 23

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijzigingen

Uit de notulen verleden voor Meester Baudouin VERELST, geassocieerd notaris te Halen op 2 juli 2013, "Geregistreerd: drie bladen geen verzendingen te Hasselt 1 op drie juli 2013 boek 796 blad 89 vak 14, Ontvangen: vijftig euro (50,00 E). Getekend: ea. Inspecteur K. BLOKDEEL.", blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Benoit LEVECQ", waarvan de zetel gevestigd is te 3540 Herk de-Stad, Sint-Truidersteenweg 23, met ondernemingsnummer BTW BE 0871.021.891, RPR Hasselt, de volgende beslissingen heeft getroffen:

ENIG AGENDAPUNT :

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen aan het door de Nationale Kamer van Notarissen goedgekeurde reglement met betrekking tot de vennootschappen voor Notarissen, besluit de vergadering de statuten van de vennootschap als volgt vast te stellen en goed te keuren Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: Notaris Benoit LEVECQ

zetel: 3540 Herk-de-Stad, Sint-Truidersteenweg 23

Doei: De vennootschap heeft tot doel: Het uitoefenen van het beroep van notaris, al dan niet in associatief verband, onder eerbiediging van de wettelijke en deontologische bepalingen die het notariaat beheersen.

Daur: onbepaald

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde. Dit kapitaal is volgestort.

Bestuur  Bevoegdheid:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die bevoegd zijn voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. De vennootschap kan enkel worden bestuurd door haar vennoot of vennoten die notaris is of zijn of door, één of meerdere notariële participatievennootschappen. Een zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer optreden als zaakvoerder zodra hij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder maar ook, in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing. In alle gevallen waar de (enige) zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een notaris-plaatsvervanger, zal deze plaatsvervanger automatisch opvolgend zaakvoerder zijn, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter. Vertegenwoordiging:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder:

a) door haar zaakvoerder(s), die, als er meer dan één zaakvoerder is, ieder afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschap te verbinden;

' b) door haar volmachtdrager(s).

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op de eerste maandag van de maand juni te achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de bijeenroeping. Behoudens bijzondere wettelijke of statutaire bepalingen kan de vergadering slechts beslissen mits een aanwezigheidsquorum wordt bereikt van twee/derden van het kapitaal, bij gewone meerderheid der stemmen, en over de punten vermeld in de agenda, tenzij alle vennoten aanwezig zijn. Elke vennoot heeft één stem, ongeacht het aantal aandelen.

Uitoefening van het stemrecht: Elke vennoot heeft één stem, ongeacht het aantal aandelen. Boeklaar: Het boekjaar begint elk jaar op éénjanuari en eindigt op eenendertig december. Winstverdeling: Elk jaar maakt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening op. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN - VOLMACHT

Aan Mevrouw Jenny Lemmens, Putvennestraat te Hasselt, en haar aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden, wordt bijzondere volmacht verleend om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve'. formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Baudouin VERELST, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte;

- coördinatie van de statuten met lijst;

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 08.07.2013 13286-0378-016
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 17.07.2012 12302-0497-016
22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 12.07.2011 11305-0410-017
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 16.07.2010 10317-0355-016
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 30.06.2009 09333-0227-015
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 03.07.2008 08360-0097-015
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 18.06.2007 07241-0153-014
07/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 04.07.2006 06403-1487-015
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 25.07.2015 15356-0591-016
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 25.07.2016 16356-0426-015

Coordonnées
NOTARIS BENOIT LEVECQ

Adresse
SINT-TRUIDERSTEENWEG 23 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande