NOTARIS JAN LAMBRECHT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIS JAN LAMBRECHT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.483.103

Publication

01/10/2013
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoud

aan hti

Belgisc

Staatshl



133a 928*



HECH1 BANK VAN KOOPHANDEL

2 0 -00- mu

HASSELT

cirri

Ondernemingsnr : 0476.483.103

Benaming : Notaris Jan LAMBRECHT

(voluit):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3560 Lummen, Ringlaan 20

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - DOELWIJZIGING

Tekst :

Uit een akte verleden voor notaris Benoît LEVECQ te Herk-de-Stad op 5 september 2013, geregistreerd te Hasselt op 11 september 2013 daarna, boek 802, blad 14 vak 13, Ontvangen: j vijfentwintig euro (25,00e). (getekend) K.BLONDEEL, blijkt dat de buitengewone algemene 1 vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Jan LAMSRECHT" het volgende besloten heeft:

Eerste beslissing: Aanpassing statuten aan richtlijnen van de Kamer van Notarissen van

de Provincie Limburg

De vergadering beslist om de statuten in overeenstemming te brengen met hetgeen werd

meegedeeld door de Kamer van Notarissen.

De statuten worden aangepast als volgt:

1) Doelwii zi Ring

Volgens artikel 287 W. Venn. geeft de zaakvoerder in een verslag van 4 september 2013 omstandige verantwoording van de doelwijziging die hij voorstelt. Tevens wordt een samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, afgesloten op 30 I juni 2013.

De vennoot erkent dat hij van beide stukken heeft kunnen kennis nemen op de wijze als voorzien werd in het wetboek van vennootschappen. De buitengewone algemene vergadering beslist het voorstel van de zaakvoerder te volgen.

De vergadering beslist artikel 3 van de statuten aan te vullen als volgt:

",.. al dan niet in associatief verband...,"

Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissing beslist de algemene vergadering artikel 3 van de statuten te vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel: het uitoefenen van het beroep van notaris, al dan niet in associatief verband, onder eerbiediging van de wettelijke en deontologische bepalingen die het notariaat beheersen."

2) Verdere aanpassingen a) De algemene vergadering beslist in artikel 6 van de statuten de laatste zin te schrappen en aan te vullen als volgt:

"Zowel in geval van overdracht van aandelen door een vennoot aan een nieuwe toetredende vennoot (zijnde een externe overdracht) als in geval van overdracht van aandelen door een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/10/2013

Annexes du Moniteur belge

jlagen bij het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

vennoot aan een andere vennoot (zijnde een interne overdracht), wordt, teneinde de vergoeding voor de overgedragen aandelen te bepalen, een schatter aangesteld door de Nationale Kamer van Notarissen volgens de procedure voorzien in het Koninklijk Besluit van tien augustus tweeduizend en één.

In geval van overlijden van de notaris-titularis is, gaan zijn rechten niet op zijn erfgenamen over; De erfgenamen hebben enkel recht op de waarde van de aandelen, gehouden door de overleden notaris, die zal worden bepaald en uitbetaald overeenkomstig de Wet op het Notarisambt.

In voorkomend geval dient te worden overgegaan tot een wijziging van het doel of tot ontbinding van de vennootschap. "

Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissing beslist de algemene vergadering artikel 6 van de statuten te vervangen als volgt:

"Artikel 6: aandelen

De aandelen zijn steeds op naam. Zij dienen steeds op naam te zijn van de zaakvoerder(s), die een notaris of geassocieerd notaris moet(en) zijn. Indien (één van) de zaakvoerder(s) niet langer notaris is, dienen diens aandelen overgedragen te worden aan een andere of nieuwe zaakvoerder die notaris is.

Zowel in geval van overdracht van aandelen door een vennoot aan een nieuwe toetredende vennoot (zijnde een externe overdracht) als in geval van overdracht van aandelen door een vennoot aan een andere vennoot (zijnde een interne overdracht), wordt, teneinde de vergoeding voor de overgedragen aandelen te bepalen, een schatter aangesteld door de Nationale Kamer van Notarissen volgens de procedure voorzien in het Koninklijk Besluit van tien augustus tweeduizend en één.

In geval van overlijden van de notaris-titularis is, gaan zijn rechten niet op zijn erfgenamen over. De erfgenamen hebben enkel recht op de waarde van de aandelen, gehouden door de overleden notaris, die zal worden bepaald en uitbetaald overeenkomstig de Wet op het Notarisambt.

In voorkomend geval dient te worden overgegaan tot een wijziging van het doel of tot ontbinding van de vennootschap."

b) De algemene vergadering beslist artikel 7 van de statuten aan te vullen als volgt:

"De vennootschap kan enkel worden bestuurd door haar vennoot of vennoten die notaris is of zijn of door één of meerdere notariële participatie-vennootschappen.

Een zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer optreden als zaakvoerder zodra hij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder maar ook, in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing.

In alle gevallen waar de (enige) zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een notarisplaatsvervanger, zal deze plaatsvervanger automatisch opvolgend zaakvoerder zijn, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De jaarvergadering kan elk jaar een vergoeding toekennen aan de zaakvoerders."

Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissing beslist de algemene vergadering artikel 7 van de statuten te vervangen als volgt:

"Artikel 7: Bestuur



C ~- Loar-Tsanoudn aan het Q g scli Staatsblad





r Voorbehouden Luik B - vervolg

aan het 8elgie  Staatsblad

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die bevoegd zijn voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De vennootschap kan enkel worden bestuurd door haar vennoot of vennoten die notaris is of zijn of door één of meerdere notariële participatie-vennootschappen.

Een zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer optreden als zaakvoerder zodra hij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder maar ook, in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing.

In alle gevallen waar de (enige) zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een notarisplaatsvervanger, zal deze plaatsvervanger automatisch opvolgend zaakvoerder zijn, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De jaarvergadering kan elk jaar een vergoeding toekennen aan de zaakvoerders."

c) De algemene vergadering beslist aan artikel 8 van de statuten aan te vullen als volgt: "Zolang de vennootschap het hierboven onder artikel 3 vermelde doel uitoefent zullen uitsluitend de notaris-oprichters zaakvoerder mogen zijn en slechts volmacht mogen verlenen voor de verrichtingen waarvoor een notaris volmacht mag verlenen. De volmacht mag niet de notariële activiteit zelf tot voorwerp hebben."

Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissing beslist de algemene vergadering artikel 8 van de statuten te vervangen als volgt:

"Artikel 8: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder:

a) door haar zaakvoerder(s), die, als er meer dan één zaakvoerder is, ieder afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschap te verbinden;

b) door haar volmachtdrager(s).

Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen.

Zolang de vennootschap het hierboven onder artikel 3 vermelde doel uitoefent zullen

uitsluitend de notaris-oprichters zaakvoerder mogen zijn en slechts volmacht mogen verlenen

voor de verrichtingenwaarvoor een notaris volmacht mag verlenen. De volmacht mag niet de

notariële activiteit zelf tot voorwerp hebben" `

d) De algemene vergadering beslist aan artikel 16 van de statuten aan te vullen als volgt:

"In geen geval kan de professionele notarisvennootschap in vereffening de beroepsactiviteiten

van de notaris voortzetten."

Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissing beslist de

algemene vergadering artikel 16 van de statuten te vervangen als volgt:

"Artikel 1 b: Ontbinding-Vereffening

Ingeval van ontbinding van de vennootschap zijn de zaakvoerder(s) van rechtswege

vereffenaars, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid anders besluit.

In geen geval kan de professionele notarisvennootschap in vereffening de beroepsactiviteiten

van de notaris voortzetten."

Tweede beslissing

De vergadering verleent aan Meester Benoit LEVECQ, Notaris te Herk-de-Stad, alle machten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



V ' Voorbehouden aan het ~elgís~ Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Derde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Vierde beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Burgerlijke BVBA "ACCOUNTANTS MIDDEN LIMBURG", te 3500 Hasselt, Prins-Bisschopsingel 34 bus 4, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, neergelegd: uitgifte akte, coördinatie statuten, staat van activa en passiva, verslag zaakvoerder

12/09/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.08.2013, NGL 09.09.2013 13575-0540-016
22/11/2012 : HAT000952
30/11/2010 : HAT000952
10/12/2009 : HAT000952
05/12/2008 : HAT000952
03/12/2007 : HAT000952
08/12/2006 : HAT000952
01/12/2005 : HAT000952
23/12/2004 : HAT000952
16/12/2003 : HAT000952
10/01/2002 : HAA019505
22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 20.11.2015, NGL 16.12.2015 15693-0090-013

Coordonnées
NOTARIS JAN LAMBRECHT

Adresse
RINGLAAN 20 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande