NYHOUS INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NYHOUS INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.836.283

Publication

17/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

14 7879*

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 5 JU NI 2014

Griffie

Op de laatste biz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming (voluit): 0549.836.283

(verkort) NYHOUS INVEST



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Snepstraat T - 3940 Hechtel-Eksel

Onderwerp(en) akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een akte, verleden voor ondergetekende notaris, JAN CLOET, te Peer, op 13 mei 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders volgende besluiten heeft getroffen: I. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

1. Verslag door de bedrijfsrevisor en door de zaakvoerder betreffende de hierna beschreven inbreng in natura

Verslag van de bedrijfsrevisor

De BVBA Beckers Loenders & C°, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door mevrouw Els Loenders, bedrijfsrevisor te Hasselt (Kermt), heeft op 30 april 2014 het verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"Ondergetekende, Els LOENDERS, bedrijfsrevisor, handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid? "BECKERS, LOENDERS & C°", bedrijfsrevisoren, met zetel te 3510 KERMT (HASSELT), benoemd krachtens verzoekschrift van de zaakvoerders dd. 01 april 2014, verklaart op basis van haar controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbreng in natura, verricht naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de BVBA "NYHOUS INVEST" door inbreng van het handelsgedeelte gelegen te Hechtel-Eksel, Lommelsebean 59, eigendonk van de heer Tony NIS en mevrouw Myriam HOUSEN, dat:

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap

verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte

bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomen met het aantal (6.472) en de fractiewaarde van de nieuw uitgegeven aandelen (100,00 Euro) zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervnln

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~--

~

.~

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit zesduizend vierhonderd tweeënzeventig (6.472) aandelen van de BVBA "NYHOUS INVEST" .

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

2. Kapitaalverhoging

De vergadering besluit om het kapitaal te brengen van

vijfentwintigduizend euro (e 25.000,00) op zeshonderd

tweeënzeventigduizend tweehonderd zesentwintig euro (e 672.226,00), door inbreng in natura van een handelsruimte, gelegen te 3940 Hechtel-Eksel, Lommelsebaan 59, ten kadaster gekend volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger als gemeente Hechtel-Eksel, eerste afdeling, Hechtel (afdeling 72013), geschat op zeshonderd zevenenveertigduizend tweehonderd zesentwintig euro (¬ 647.226,00). Voor deze kapitaalverhoging worden zesduizend vierhonderd tweeënzeventig (6.472) nieuwe aandelen gecreëerd die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf het lopende boekjaar.

B. VERGOEDING VOOR DE INBRENG IN NATURA

Als vergoeding voor de inbreng in natura worden aan de heer NYS Tony Marie Herman, voornoemd, drieduizend tweehonderd zesendertig (3.236) aandelen zonder nominale waarde toegekend en worden aan zijn echtgenote, mevrouw HOUSEN Myriam Francisca, eveneens drieduizend tweehonderd zesendertig (3.236) aandelen zonder nominale waarde toegekend.

5. Wijziging van de statuten.

Ingevolge deze kapitaalverhoging wordt artikel 5 van de statuten aangepast als volgt:

"Het totale bedrag van de inbrengen in geld en goederen waardoor het kapitaal is samengesteld bedraagt de som van zeshonderd tweeënzeventigduizend tweehonderd zesentwintig euro (e 672.226,00). Dit kapitaal is verdeeld in zesduizend zevenhonderd tweeëntwintig (6.722) aandelen op naam zonder nominale waarde."

Voor analytisch uittreksel,

Jan Cloet & Nico Vanhout

Geassocieerde notarissen Steenweg Wijchmaal 49 B - 3990 PEER

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte;

-verslag van de bedrijfsrevisor;

-bijzonder verslag van het bestuursorgaan;

-coördinatie van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/04/2014
ÿþVoc behoi

aan l

Baie Staats

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 -03- 311ti

HASSELT

UMM



leng1131



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : czp . 7-78

Benaming

(voluit) NYHOUS INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Snepstraat 7 - 3940 Hechtel-Eksel

(volledig adres)

On. erwerp akte OPRICHTING

Lfit een akte, verleden voor ondergetekende notaris Jan Cloet, te Peer, op 25 maart 2014, blijkt dat de heer NYS Tony Marie Herman, geboren te Hasselt op 01 juni 1950 en zijn echtgenote, mevrouw HOUSEN Myriam Francisca, geboren te Hasselt op 13 juni 1953, wenende te 3940 Hechtel-Eksel, Snepstraat 7, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, waarvan zij de statuten als volgt hebben vastgesteld.

I. BENAMING - ZETEL DOEL - DUUR

Artikel één

De vennootschap is opgericht als een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam NYHOUS INVEST.

Artikel twee

De vennootschap is gevestigd te 3940 Hechtel-Eksel, Snepstraat 7. Artikel drie

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

1)Ondememing in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, de procuratie. Tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in de rneest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

2)Het verlenen van technische, administratie, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen aan derden of aanverwante bedrijven, kortom het verlenen van consultancy aan bedrijven.

3)De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van het om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

4)De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening , plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

5)1-let verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van aile bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de bergstelling, hypotheek verlenen, avalgeving en in pandgeving van onroerende goederen.

Peze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

Pe vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Artikel vier

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Il KAPITAAL AANDELEN

Artikel vijf

Het geplaatst kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) en is verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen zender nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal werd volledig onderschreven door de oprichters voormeld als volgt:

- door de Heer NYS Tony Marie Herman, voornoemd, voor honderd vijfentwintig (125) aandelen, hetzij voor

twaalfduizend vijfhonderd euro 12.500,00);

- door mevrouw HOUSEN Myriam Francisca, voornoemd, eveneens voor honderd vijfentwintig (125)

aandelen, hetzij voor twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00).

Totaal: tweehonderd vijftig (250) aandelen, voor vijfentwintigduizend euro (¬ 26.000,00).

Voormeld bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) werd gestort op rekening nummer 652-

8353910-61, geopend bij de naamloze vennootschap Record Bank op naam van de vennootschap in oprichting.

III. BESTUUR - TOEZICHT

Artikel elf

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderlzaakvoerder zou benoemd worden in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel dertien

De zaakvoerders zijn bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn om het doel van de vennootschap te verwezenlijken, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder, individueel handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel veertien

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel zeventien

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt ieder jaar gehouden op de maatschappelijke

zetel de eerste donderdag van december om negentien uur (19u00).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden de eerstvolgende werkdag.

Artikel achttien

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse

vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een

gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel negentien

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens hetgeen hierna is bepaald.

Artikel twintig

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van do

daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele

persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst,

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht

uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar. In dit laatste geval kan de

bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de

bedoelde rechten uit te oefenen in het gezamelijk belang van de vruchtgebruiker en blote eigenaar.

V. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel tweeëntwintig

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar,

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de

inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Artikel drieëntwintig

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit, Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders santal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of overgedragen naar het volgende boekjaar.

IX. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien.

B. Het eerste boekjaar loopt te rekenen vanaf de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel tot en met dertig juni tweeduizend vijftien. Aile in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert 1 maart 2014, worden door de vennootschap uitdrukkelijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

i'oor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

overgenomen en bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van neeriegging van deze akte op de griffie' van de bevoegde Rechtbank van Koophandel,

C. In het vooruitzicht van de voormelde neerlegging, worden voor de eerste maal als niet-statutaire zaakvoerders benoemd de heer NYS Tony Marie Herman en mevrouw HOUSEN Myriam Francisca, beiden voornoemd.

Flet mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist. De zaakvoerder verklaart niet getroffen te zijn door enige bepaling die ertoe leidt dat zijn functie een onverenigbaarheid zou vormen.

Voor analytisch uittreksel,

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte.

Jan and & Nico.Vanhont .

Geassocieerde notarissen

Steenweg Wijchmaal 49

B - 3990 PEER

4

Coordonnées
NYHOUS INVEST

Adresse
SNEPSTRAAT 7 3940 HECHTEL

Code postal : 3940
Localité : Hechtel
Commune : HECHTEL-EKSEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande