O.C.S. GROUP

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : O.C.S. GROUP
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 544.644.607

Publication

03/10/2014
ÿþMcd Word 11,1

~roi,,;.~." ,:y~ ~~.. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

{.h. },

evc{ " ~:a~exss~g.

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RECHTSANKvan KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 4 SEP. 2014

behc aai Bel Staa

i

10

i

Griffie

' Ondememingsnr : 0544.644.607

Benaming

(voluit) : O.C.S. Group

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kerkhovenweg 142, 3970 Leopoldsburg (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag vennoot & wijziging maatschappelijk doel

De buitengewone algemene vergadering van 5 januari 2014 heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

1. Het ontslag van Stevens Joery met n.nr. 89.01.20-371-32 als vennoot werd bekrachtigd. Voortaan heeft de vennootschap twee aandeelhouders, met name Oeyen Marc & Claes Marleen.

2 Artikel 2 van de statuten, inzake het doel van de vennootschap wordt uitgebreid met de volgende acitiviteiten.

' - Het uitvoeren van activiteiten van catering

Getekend,

Oeyen Marc

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/01/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

~ Het uitvoeren van de activiteiten van koerierdiensten (pakjesdienst).

~ Het uitvoeren van klinkerwerken bestratingen.

~ Het uitvoeren gyproc-werken.

~ Het uitvoeren van isolatiewerken op diverse vlakken, bijv. geluidsisolatie of thermische isolatie.

~ Het uitvoeren van metselwerken en renovaties op allerhanden gebieden.

~ Het uitvoeren van activiteiten in de horeca, met name op vlak van keukenhulp of bediening.

~ Het uitvoeren van verkoopactiviteiten in opdracht van en dit voor allerhande producten of diensten.

~ Het uitvoeren van beletteringen.

~ Het uitvoeren van activiteiten van homecooking.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen elke commerciële, industriële of financiële handelingen stellen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen. Ook de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven. De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met éénzelfde gelijklopend of aanverwant doel of die van die aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap bevorderen, haar verkoop van producten vergemakkelijken of haar klantenbestand uitbreiden. De vennootschap mag het bestuur en de vereffening aannemen in alle verbonden vennootschappen met dewelke een of andere band bestaat. Zij mag aan deze ook leningen verstrekken of er borg voor staan.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000,00 ¬ verdeeld in 10 aandelen van 100,00 ¬ , waarbij dhr. Oeyen Marc en mevr. Claes Marleen elk 4 aandelen toegewezen krijgen en dhr. Stevens Joery 2 aandelen. De aandelen zijn steeds op naam en elk aandeel heeft recht op 1 stem. Ze zijn in principe niet overdraagbaar aan derden.

De oprichters zijn steeds hoofdelijk aansprakelijk en bevoegd om voor haar te handelen en te tekenen, gelden voor haar in ontvangst te nemen en uit te geven, echter met dien verstande, dat de medewerking van de andere vennoten steeds vereist is voor:  het huren, verhuren, verkrijgen, vervreemden of bezwaren van onroerende zaken;  het verlenen van procuratie, het toekennen van een titel aan een procuratiehouder;  het aanstellen en ontslaan van personeel en de vaststelling van hun salarissen en arbeidsvoorwaarden;  het stellen van persoonlijke en zakelijke zekerheid;  het voeren van gedingen, zowel eisend als verwerend -daaronder niet begrepen het innen van boekvorderingen, het nemen van conservatoire en andere rechtsmaatregelen welke geen uitstel gedogen en vertegenwoordiging van de vennootschap in kort geding, het berusten in tegen de vennootschap aanhangig gemaakte rechtsgedingen, het opdragen van bestaande geschillen aan de beslissing van scheidslieden of bindende adviseurs en het aangaan van dadingen;  het aangaan van alle rechtshandelingen, andere dan hiervoor genoemd, waarvan het belang of de waarde ervan een bedrag van ¬ 12.500,00 te boven gaat, waaronder niet begrepen het opnemen van beschikbare gelden bij de bankier der vennootschap;

~ alle rechtshandelingen, die niet met het doel der vennootschap in verband staan.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, die steeds benoemd wordt door de algemene vergadering. Deze oprichtersvergadering benoemt dhr. Oeyen Marc tot niet-statutair zaakvoerder.

Het boekjaar loopt elk jaar van 1 juli tot en met 30 juni, waarbij het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot en met 30 juni 2014.

Elk jaar zal een algemene vergadering samengeroepen worden, deze zal plaatsvinden op elk tweede maandag van de maand december op 18.00 u. op de maatschappelijke zetel. De eerste vergadering zal plaatsvinden in 2014.

De vennootschap zal ook alle handelingen vanaf 1 oktober 2013 gesteld door de oprichters in naam van de vennootschap overnemen.

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig geregistreerde akte.

Getekend

Oeyen Marc

zaakvoerder

Coordonnées
O.C.S. GROUP

Adresse
KERKHOVENWEG 142 3970 LEOPOLDSBURG

Code postal : 3970
Localité : LEOPOLDSBURG
Commune : LEOPOLDSBURG
Province : Limbourg
Région : Région flamande