O.VIER

Société en commandite simple


Dénomination : O.VIER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.508.949

Publication

02/08/2013
ÿþOndernemingsnr : 0841.508.949

Benaming

(voluit) : O. Vier

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Brukskensweg 6, 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte ; zetelverplaatsing

De zaakvoerder beslist dat:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst van de brukskensweg 6 te 3800 Sint-

Truiden, naar Hasseltsesteenweg 310 te 3800 Sint-truiden met ingang vanaf 01/05/2013.

Olivier Colemonts

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

1111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

EIMUIP

FiECNTBAPlK VAF! KOOPHANDEL

2 -117- 2i113

HA E

Bir,jta~geatiiTbut'ButeeIi Stais[iter= nZ10812Ir13 =-Annexes du117Iónifeur bëIgé

14/12/2011
ÿþMpd 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 2 ' i ' 20E

HASSELT

Griffie

I

1111

*11187686*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I

= Ondernemingsnr : 0.84 4 ~ a ~

Benaming

(voluit) : O.VIER

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 3800 SINT-TRUIDEN, Brukskensweg 6

Onderwerp akte : oprichting

De ondergetekenden,

1.Mevrouw DE VOS Silvie, geboren te Keulen op 20 februari 1980, wonende te 3800 SINT-TRUIDEN;

2.De heer COLEMONTS Olivier, geboren te Sint-Truiden op 24 mei 1984, wonende te 3800 SINT-

: TRUIDEN, Brukskensweg 6,

verklaren bij deze akte tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap over te gaan.

De comparanten verklaren dat zij de hiernavolgende statuten hebben vastgesteld volgens artikel 201 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

A. NAAM  DUUR  ZETEL - DOEL

Artikel 1

De vennootschap is een commerciële vennootschap onder de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire; Vennootschap met als vennootschappelijke benaming "O.VIER".

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3800 SINT-TRUIDEN, Brukskensweg 6. De zetel mag bij; beslissing van de beherende vennoot naar elke plaats in het land worden overgebracht.

De vennootschap mag op elke plaats in België of in het buitenland, bij gewone beslissing van de beherende vennoot, exploitatiezetels en bijhuizen oprichten.

Artikel 3

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel:

-Bemiddeling inzake krediet en leningen door makelaars en andere tussenpersonen;

-Vertegenwoordigingskantoor van buitenlandse banken, die geen eigenlijke bankverrichtingen uitvoeren;

-Ondersteunende activiteiten in verband met verzekeringen en pensioenfondsen;

-Vermogensbeheer;

-Handel in eigen onroerend goed;

-Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed;

-Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd niet-residentieel onroerend goed;

-Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van de

bedrijfsvoering;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

-Het verlenen van diensten en adviezen met betrekking tot het management van ondernemingen, bedrijfsbeheer en -administratie, onderzoek van opportuniteiten en als wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

-Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.;

-Incasso- en kredietbureaus;

-Overige hulpbedrijven inzake het verzekeringswezen;

-Het optreden als bestuurder of vereffenaar in vennootschappen, het waarborgen van verbintenissen van verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin zij een participatie bezit, het toestaan van leningen, voorschotten en kredieten aan deze vennootschappen, alsook aan derden, zowel vennoten, zaakvoerders als loutere derden, alle andere financiële verrichtingen die in overeenstemming zijn met haar doelstellingen en telkens met respect voor de wettelijke beperkingen;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten. In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct hetzij indirect verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. Het betreft o.a. het verstrekken van diensten door op te treden als bemiddelaar jegens natuurlijke of rechtspersonen. Zij mag deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan. Dit alles in de meest ruime zin.

B. KAPITAAL EN AANDELEN - VENNOTEN

Artikel 5

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op duizend (1.000,00) Euro en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennoten-oprichters verklaren duizend (1.000,00) Euro heden te hebben volstort. De aandelen werden als volgt in geld ingebracht:

-Mevrouw DE VOS Silvie, voornoemd, voor een bedrag van vijfhonderd (500,00) Euro, waarvoor zij vijftig (50) aandelen ontvangt;

-De heer COLEMONTS Olivier, voornoemd, voor een bedrag vijfhonderd (500,00) Euro, waarvoor hij vijftig (50) aandelen ontvangt.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 6

De heer Colemonts Olivier is hoofdelijk aansprakelijk vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

Mevrouw DE VOS Silvie is stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de

vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

Een stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

De machten van de stille vennoten bestaan in:

-De controle van de vennootschap;

-Het benoemen en ontslaan van zaakvoeder(s);

-Het stemrecht op de algemene vergadering.

Artikel 7

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle hande'lin-'gen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maat-'schap-'pelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alléén de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij elk afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze hande-lingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. In alle akten die de vennootschap verbinden zal de handtekening van elke zaakvoerder altijd voorafgegaan zijn of gevolgd worden door de hoedanigheid krachtens welke hij handelt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

De delegatie van het dagelijks bestuur aan een derde zal slechts geldig kunnen geschieden mits de schriftelijke toestemming van al de zaakvoerders, collectief optredend indien er meerdere zijn.

Vergoedingen of lonen toekomend aan de zaakvoerder(s) worden jaarlijks bepaald door de algemene vergadering. Zij warden als kosten geboekt, indien ze toegekend worden.

Artikel 8

Iedere vennoot afzonderlijk heeft aile onderzoek- en controlebevoegdheden, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

Artikel 9

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, dan met instemming van de overige venno(o)ten, en nadat een voorkooprecht werd aangeboden de overige venno(o)ten.

De vennoot die zijn of haar aandelen wenst over te dragen zal hiertoe een aangetekende brief aan de andere venno(o)ten sturen, met daarin de identiteit van de kandidaat-overnemer.

Deze bepaling is van toepassing zowel op de overdrachten of overgangen in volle eigendom, als op deze in vruchtgebruik of in blote eigendom, alsmede op de overgang van rechten ten gevolge van de toepassing van de regels betreffende de huwelijksgemeenschap van goederen bestaande tussen de vennoot en zijn echtgenoot of van huwelijksvoorwaarden. Zij is eveneens toepasselijk op al de gevallen van openbare verkoop tengevolge van een rechterlijke beslissing of wegens elke andere oorzaak.

De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen voorzijn bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 10

Het overlijden van de vennoten geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. Evenwel zal door het overlijden van de vennoten het voorkooprecht in hoofde van de andere vennoten ten overstaan van de erfgenamen van de overleden vennoot van rechtswege in werking treden overeenkomstig de modaliteiten bepaald in artikel negen van deze statuten.

De erfgenamen mogen in geen geval zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

D. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 11

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, waarbij de beherende vennoot bij staking van de stemmen steeds de doorslaggevende stem heeft.

Artikel 12

leder aandeel heeft recht op één stem.

Artikel 13

De jaarvergadering wordt gehouden op de 3de vrijdag van juni om 20 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering op de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013. De vergadering zal worden voorgezeten door de werkende vennoot.

De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap dat vereist.

De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering opgeroepen worden. De bijeenroeping vermeldt de agenda. De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

E. BOEKJAAR  WINST  VERLIES

Artikel 14

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Op 31 december van ieder jaar, en voor het eerst op 31 december 2012, wordt een inventaris en de jaarrekening opgemaakt volgens de ter zake gelden wettelijke bepalingen. Bij wijze van uitzondering zal het eerste boekjaar lopen van 1 juni 2011 tot en met 31 december 2012.

Artikel 15

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de nettowinst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de beherende vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. De algemene vergadering beslist over de aanwending van de winst. Bij uitkering zal de winst aan de vennoten worden toegekend in verhouding tot hun inbreng. Gebeurlijke verliezen worden door de beherende vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn. De stille vennoot draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

Artikel 16

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders kan beslissen om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uitkeren. De zaakvoerder(s) dienen zich bij de uitkering van een interim-dividend te schikken naar de bepalingen van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

F. ONTBINDING  GESCHILLEN

Artikel 17

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaam verklaring, de professionele (tuchtrechtelijke) afzetting of schorsing van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde van de aanwezige stemmen.

Artikel 18

In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, onverminderd de toepassing van artikel 179 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 19

ln alle gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt het netto actief van de vennootschap gedeeld, in verhouding tot het hun ingebrachte aandeel. De stille vennoot draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

G. DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 20

De oprichters verklaren dat, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, alle verbintenissen aangegaan in naam van , de vennootschap in oprichting vanaf 1 juli 2011, door de vennootschap worden overgenomen.

Artikel 21

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Overgangsbepalingen

De Algemene vergadering, onmiddellijk samengekomen en beraadslagend na de oprichting van de vennootschap, beslist tot de benoeming van de heer COLEMONTS Olivier als zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur. De opdracht wordt onbezoldigd vervuld.

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Volmacht

De zaakvoerder, de heer COLEMONTS Olivier, geeft volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de! vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ^Fiukam|Advieskantoor F.A.K.L." me4! zetel te 3020 HERENT, Wilselsesteenweg 103. met ondernemingsnummer 0427.905.998. vertegenwoordigd door de zaakvoerder of aan één van haar bedienden omoUenoodzoke|Ükefonna|beitenhowemuUenbiiumhv~ even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde Rechtbank van Knophande), de ondemæmin8s)oknÓen en de diensten van de BTW) ingevolge de oprichting van Gewone Commanditaire Vennootschap O.VIER".

! '

" Opgesteld te Herent op 10 november 2011 in 3exemplaren waarbij elke comparant

verklaart

ontvangen te hebben. En na gedane voorlezing van huidige akte hebben co /anant n getekend.

"

De hee COLEMONTS Olivier,

Zaakvoerder

8eIij ktjj die neergelegd: oprichtingsakte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2015
ÿþOp de laatste blz. van Lùik B vermeldèn : Recta :Naam en hoectamgh~id van de instrumentërendé notaris, hetzij van de perso(6)n(èn)-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0841.508.949

Benaming (voluit) : O.VIER

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Hasseltsesteenweg 310 - 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

De zaakvoerder beslist de verplaatsing van maatschappelijke zetel per 18/02/2016 naar Terwouwenstraat 61 -3800 Sint-Truiden.

Olivier Colemonts

Zaakvoerder

Asad Poe



Lui t B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ui

Vooi behout aan h Belgis Staatst

1

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2. 6 UT 2015

Griffie

Coordonnées
O.VIER

Adresse
HASSELTSESTEENWEG 310 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande