OETERDAL IMMOBILIEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : OETERDAL IMMOBILIEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 434.835.558

Publication

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 27.08.2012 12461-0242-014
12/01/2012
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0434.835.558

Benaming : OETERD L IMMOBILIËN

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Platte Lendenberg 1

3650 Dilsen-Stokkem

Onderwerp akte : NV: buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op drieëntwintig december tweeduizend en elf, aangeboden ter: registratie.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de , aandeelhouders van de vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze: vennootschap "OETERDAL IMMOBILIËN", met maatschappelijke zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Platte Lindenberg 1, met ondernemingsnummer 0434.835.558, en op welke buitengewone algemene vergadering alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd waren. BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen: EERSTE BESLUIT

A) De algemene vergadering beslist tot aanpassing van artikel twee, eerste zin van de statuten aan de zetelverplaatsing waartoe voor heden werd besloten door de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op drie januari tweeduizend en vijf; en die werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf maart daarna onder het nummer 05038408.

Artikel twee, eerste zin van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3650 Dilsen-Stokkem, Platte Lindenberg 1."

B) De algemene vergadering beslist tot aanpassing van artikel twee, tweede alinea van de statuten aan de taalwetten, aangezien tot zetelverplaatsing door de raad van bestuur besloten kan worden enkele binnen de grenzen van het Vlaams Gewest en in de regio ; Brussel.

Artikel twee, tweede alinea van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België, binnen het Nederlandse: taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, bij besluit van de raad van bestuur". TWEEDE BESLUIT

A) De algemene vergadering beslist tot de omzetting van het kapitaal van DRIE MILJOEN BELGISCHE FRANK (3.000.000,00 BFR) naar VIERENZEVENTIGDUIZEND' DRIEHONDERD ACHTENZESTIG EURO ZES EUROCENT (¬ 74.368,06).

B) De algemene vergadering stelt vast dat de omzetting in euro van het kapitaal verwezenlijkt is. Dientengevolge bedraagt het maatschappelijk kapitaal vanaf heden VIERENZE-VENTIGDUIZEND DRIEHONDERD ACHTENZESTIG EURO ZES EUROCENT. (¬ 74.368,06) en wordt het vertegenwoordigd door zestig (60) gelijke aandelen met een nominale waarde van duizend tweehonderd negenendertig euro zesenveertig eurocent (¬ 1.239,46) per aandeel.

De algemene vergadering beslist de tekst van artikel vijf van de statuten overeenkomstig de : vorige beslissingen aan te passen.

Artikel vijf van de statuten luidt voortaan als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

i

fl

i

i

*12010580*

V beh aa Bel Staz

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

o- 1A.. - 'lrh.. _

echtbank v. koophandel to TONGEREN

2 8 ..12- 2011

D ~~

mai 2.1

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op VIERENZE-VENTIGDUIZEND ' DRIEHONDERD ACHTENZESTIG EURO ZES EUROCENT (¬ 74.368,06) en wordt vertegenwoordigd door zestig (60) gelijke aandelen met een nominale waarde van duizend tweehonderd negenendertig euro zesenveertig eurocent (¬ 9.239, 46) per aandeel."

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist in de statuten de mogelijkheid te voorzien dat de Raad , van Bestuur kan bestaan uit twee bestuurders wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft en dit tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Aan artikel elf wordt een vierde zin toegevoegd, die luidt als volgt:

"Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaan, tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn."

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering van aandeelhouders beslist de bestaande aandelen die aan toonder luiden, en thans gedrukt zijn, om te zetten in aandelen op naam.

De omzetting is een persoonlijk recht van elke aandeelhouder. Elke aandeelhouder verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om zijn aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De omzetting gebeurt staande de vergadering, meer bepaald worden de huidige aandelen aan toonder voorgelegd aan de vergadering, welke lichamelijke effecten vernietigd worden door perforering. Er wordt tevens staande de vergadering een register van aandelen aangelegd waarin het aandelenbezit van elke aandeelhouder wordt ingeschreven en ondertekend door de betreffende aandeelhouders.

Aan artikel vijf wordt een laatste zin toegevoegd, die luidt als volgt::

"De aandelen in de vennootschap zijn op naam."

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot aanpassing van de statuten aan de codificatie van het vennootschappenrecht ingevoerd bij Wet van zeven mei negentienhonderd " negenennegentig houdende het Wetboek van Vennootschappen, door:

schrapping van de verwijzingen in artikel zes, eerste zin; artikel negen, vierde zin; artikel elf, tweede zin; artikel tweeëntwintig, derde zin; artikel drieëntwintig, laatste zin en artikel zevenentwintig van de statuten, naar de oude vennootschapswetgeving.

Deze artikelen luiden voortaan als volgt:

Artikel zes, eerste zin:

"De raad van bestuur is bevoegd om het maatschappelijk kapitaal in één of meerdere malen te verhogen tot een bedrag van tweehonderd zevenen veertigduizend achthonderd drieënnegentig euro tweeënvijftig eurocent (¬ 247.893,52) overeenkomstig door de raad van bestuur te bepalen modaliteiten."

Artikel negen, vierde zin:

"Aan de raad van bestuur wordt evenwel de bevoegdheid verleend om, in het belang van de vennootschap, dit voorkeurrecht te beperken of op te heffen wanneer de kapitaalverhoging geschiedt binnen de grenzen van het overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen toegestane kapitaal."

Artikel elf, tweede zin:

"De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt aan één of meer commissaris-bedrijfsrevisoren opgedragen, voor zover de vennootschap hiertoe door de wet verplicht is." Artikel tweeëntwintig, derde zin:

"Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen stellen de bestuurders bovendien elk jaar een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun

" beleid."

Op de laatste blz. van Luik á vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor^

behouden

aan het

Belgisch

Staats b iad

mod 2.1

Artikel drieëntwintig, laatste zin:

"Het saldo wordt aangewend volgens de beslissingen van de algemene vergadering, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen."

Artikel zevenentwintig:

"Voor alles wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk anders geregeld is, zijn de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing."

B) Invoering van de mogelijkheid tot benoeming van een vennootschap als bestuurder van de vennootschap, waarbij in zulk geval het systeem van de vaste vertegenwoordiger dient georganiseerd te worden.

Aan artikel elf wordt een laatste alinea toegevoegd, die luidt als volgt:

"Indien een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vaste vertegenwoordiger dient een natuurlijke persoon te zijn.

Wanneer de rechtspersoon een mandaat uitoefent bij een andere vennootschap, zoals bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité, dient deze rechtspersoon een : natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger te benoemen. Deze vaste vertegenwoordiger dient gekozen te worden onder de vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers van de rechtspersoon. De vaste vertegenwoordiger wordt belast met de uitvoering van het mandaat in naam en voor rekening van de rechtspersoon, en draagt dezelfde burgerrechtelijke en strafrechtelijke aansprakelijkheid als de rechtspersoon zelf. Indien een vennootschap een voormeld mandaat uitoefent in een andere rechtspersoon, dient hij de identiteit van zijn vaste vertegenwoordiger door te geven aan deze rechtspersoon, welke laatste dient te zorgen voor de bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad."

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist artikel vijfentwintig en artikel vier van de statuten aan te passen aan de wet tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren van twee juni tweeduizend en zes.

- Artikel viifentwintiq van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

ln voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigdheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng."

- Schrapping van artikel vier, tweede zin van de statuten.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering machtigt de raad van bestuur om de genomen beslissingen uit te voeren, en machtigt de instrumenterende notaris om de statuten te coordineren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor: behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad







VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL



Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal dd. 23/12/2011;

- coördinatie der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mal 2.1

111

i

i

il

i

io

Ondernemingsnr: 0434835558

Ezna;ing

(voluit) : Oeterdal Immobiliën

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Platte Lindenberg 1, 3650 Dilsen-Stokkem

O+ndenwerio akte : Ontslag en benoeming

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd. 18 juni 2011

HERBENOEMING BESTUURDERS

De algemene vergadering beslist te herbenoemen tot bestuurder van de vennootschap

- Gerardus Hansen, Platte Lindenberg 1, 3650 Dilsen-Stokkem

- Loes Hansen, Platte Lindenberg 1, 3650 Dilsen-Stokkem

- Guus Hansen, Platte Lindenberg 1, 3650 Dilsen-Stokkem

voor een periode van 6 jaar, hun mandaat eindigt op de jaarvergadering van 2017.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd.18 juni 2011

BENOEMING VOORZITTER

De Raad van Bestuur beslist te benoemen tot voorzitter van de Raad van Bestuur:

- Hansen Gerardus, Platte Lindenberg 1, 3650 Dilsen-Stokkem.

De benoeming geldt voor bepaalde duur, ingaande op heden en eindigend op de jaarlijkse algemene vergadering van 2017.

BENOEMING GEDELEGEERD-BESTUURDER

De Raad van Bestuur beslist te benoemen tot gedelegeerd-bestuurder :

- Hansen Gerardus, Platte Lindenberg 1, 3650 Dilsen-Stokkem

aan wie het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordigingsbevoegdheid hieromtrent wordt verleend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

De benoeming geldt voor bepaalde duur, ingaande op heden en eindigend op de jaarlijkse algemene vergadering van 2017.

Hansen Gerardus Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van LeikB vermelden . Recto. Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de persor.o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam er) handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

*11117490*

V) bai:i aai Bol Sien

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

Neergelegd ter grittie oer

De Hoofdgriffier, Gecfe

22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 21.06.2011 11175-0016-015
18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 17.08.2010 10412-0287-013
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 31.08.2009 09697-0035-013
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 09.09.2008 08724-0020-013
30/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.06.2007, NGL 28.08.2007 07626-0025-010
24/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 17.06.2006, NGL 23.08.2006 06651-4205-012
20/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 18.06.2005, NGL 15.09.2005 05678-0990-012
31/03/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 09.03.2005, NGL 27.03.2005 05091-0069-012
11/03/2005 : BL590222
07/08/2003 : BL590222
05/11/2002 : BL590222
03/09/2002 : BL590222
27/10/2000 : BL590222
25/09/1999 : BL590222
14/01/1994 : AN264512
01/01/1993 : AN264512
06/08/1988 : AN264512

Coordonnées
OETERDAL IMMOBILIEN

Adresse
PLATTE LINDENBERG 1 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande