OETERS ZAKENKANTOOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OETERS ZAKENKANTOOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.542.702

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.05.2014, NGL 30.06.2014 14256-0411-009
08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 28.06.2013 13260-0161-009
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 28.08.2012 12456-0441-009
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.05.2011, NGL 30.08.2011 11500-0381-010
21/01/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Moi 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lull W

11111

*11011883*

Ondernemingsnr : 0453.542.702

Benaming

(voluit) : OETERS ZAKENKANTOOR

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weg naar Zwartberg 50 bus 1 - 3660 Opglabbeek

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Dirk Vanderstraeten, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een bvba Goossens & Vanderstraeten, geassocieerde notarissen, met zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 24, op 21 december 2010, en nadien geregistreerd te Bree, op 27 december 2010, boek 337, blad 79, vak 5, bladen : acht, verz. : geen. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR), de e.a. inspecteur (getekend) Johan ENGELS, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OETERS ZAKENKANTOOR, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 50 bus 1, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0453.542.702, RPR Tongeren, en als btw-belastingplichtige geregistreerd onder het nummer BE 453.542.702, onder meer volgende besluiten genomen werden.

EERSTE BESLUIT

Nadat door de voorzitter van de vergadering lezing werd gegeven van het verslag van de zaakvoerder, opgesteld op 29 oktober 2010, overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin de uitbreiding van het doel van de vennootschap verantwoord wordt, en waarbij een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd is, afgesloten op 30 september 2010, wordt het maatschappelijk doel van de vennootschap aangepast.

Het woord "agentuur onder het eerste en tweede gedachtenstreepje van het artikel 3 van de statuten wordt gewijzigd in het woord "makelaar.

Dientengevolge wordt de tekst van het artikel 3 der statuten aangepast zoals zal blijken uit de nieuwe gecoördineerde tekst der statuten die hierna in deze akte zal opgenomen worden.

De vennoten verklaren van de instrumenterende notaris toelichting te hebben gekregen met betrekking tot de gewijzigde omschrijving van het doel van de vennootschap. In het bijzonder verklaren de vennoten er op gewezen te zijn dat er voor de uitoefening van bepaalde activiteiten die kaderen binnen het doel van deze vennootschap specifieke vestigingsattesten en/of diploma's vereist kunnen zijn.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen. Het kapitaal van de vennootschap wordt derhalve vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één duizend tweehonderd vijftigste van het kapitaal.

Dientengevolge wordt de tekst van het artikel 5 der statuten aangepast zoals zal blijken uit de nieuwe gecoördineerde versie der statuten die hierna in deze akte zal opgenomen worden.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit om het bedrag van het kapitaal dat thans in het artikel 5 der statuten in vroegere Belgische frank vermeld wordt, te weten één miljoen tweehonderd vijftigduizend vroegere Belgische frank (1.250.000 BEF), uit te drukken in dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro en negenenzestig cent (¬ 30.986,69) en dit uitgaande van de officiële omrekeningskoers van één (1) euro voor veertig komma drieëndertig negenennegentig vroegere Belgische frank (40,3399 BEF).

Dientengevolge wordt de tekst van het artikel 5 der statuten aangepast zoals zal blijken uit de nieuwe gecoördineerde versie der statuten die hierna in deze akte zal opgenomen worden.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap, dat thans dertigduizend negenhonderd achtenzestig euro en negenenzestig cent bedraagt (¬ 30.986,69) te verhogen met dertien euro eenendertig cent (¬ 13,31), om het kapitaal te brengen op eenendertigduizend euro nul cent (¬ 31.000,00) door incorporatie van beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Dientengevolge wordt de tekst van het artikel 5 der statuten aangepast zoals zal blijken uit de nieuwe gecoördineerde versie der statuten die hiema zal opgenomen worden.

VIJFDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

ti Ingevolge de recente wetswijzigingen met betrekking tot het Vennootschapsrecht, zoals deze allemaal werden overgenomen in het Wetboek van Vennootschappen, en rekening houdend met de hiervoor genomen besluiten, beslist de algemene vergadering de bestaande tekst der statuten te schrappen en te vervangen door een nieuwe tekst, die inhoudelijk voor het overige hetzelfde blijft en die hierna volgt en die tegelijkertijd als gecoördineerde tekst der statuten dient beschouwd te worden. (uittreksel)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge - De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam METERS ZAKENKANTOOR".

- De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 50 bus 1.

- De vennootschap heeft tot doel:

*Makelaar inzake het afsluiten en beheren van verzekeringen.

*Makelaar inzake het beheer van beleggingen en vermogens.

*Studieorganisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, en sociale aangelegenheden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

De vennootschap mag tevens in België of in het buitenland alle financiële, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en aandelen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid, en, in het algemeen, aile handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. Zij mag alle leningen en kredieten aangaan, zowel ten hare behoeve als ten behoeve van derden, hypotheek verlenen en toestaan, zich borg stellen, solidariteit, ondeelbaarheid en dadelijke uitwinning bedingen, alsmede alle andere waarborgen geven en nemen.

- De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

-Het kapitaal van de vennootschap bedraagt eenendertigduizend euro (¬ 31.000,00) en is volledig geplaatst. Het is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

-De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een aandelenregister gehouden, waarin worden aangetekend :

1.- de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2.- de gedane stortingen;

3.- de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, door een zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

-De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Zijn er twee of meer dan twee zaakvoerders in functie dan vormen zij samen de zaakvoerdersraad. De besluiten van deze zaakvoerdersraad worden genomen met de gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

Indien er slechts een zaakvoerder in functie is, kan hij de vennootschap alleen in en buiten rechte vertegenwoordigen.

Indien er twee of meer dan twee zaakvoerders in functie zijn, dan kunnen twee zaakvoerders de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen bijzondere gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

-De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand mei om 14.00 uur.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten betreffende : de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders; de vaststelling van het salaris van de zaakvoerders; het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders; het verlenen van kwijting overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, de vaststelling van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

-Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

4.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

-Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

-Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn als vereffenaars beschouwd, rekening houdend dat hun effectieve benoeming als vereffenaars afhankelijk is van de homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle vereffeningsverrichtingen vernield in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

* uitgifte akte;

* verslag van de zaakvoerder de dato 29.10.2010 met staat van actief en passief de dato 30.09.2010;

* de gecoördineerde statuten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge Getekend, geassocieerd notaris Dirk Vanderstraeten





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/10/2010 : TG076612
03/09/2009 : TG076612
08/09/2008 : TG076612
29/10/2007 : TG076612
06/11/2006 : TG076612
04/10/2005 : TG076612
08/11/2004 : TG076612
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.05.2015, NGL 28.07.2015 15372-0229-008
08/10/2003 : TG076612
02/09/2002 : TG076612
15/08/2001 : TG076612
29/07/1999 : TG076612
14/05/1996 : TG76612

Coordonnées
OETERS ZAKENKANTOOR

Adresse
WEG NAAR ZWARTBERG 50, BUS 1 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande