OFFINVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OFFINVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.750.045

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 20.08.2014 14441-0222-011
01/03/2012
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK VAt! KOOPHANDEL

17--02- 2012

HA,Frfirie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsklas

111

" iaoaaaes*

I Yw...,.............r.,..w..a..w. .....?ww.. raw.......... ........ ...u...........w y ... ..w_..... , " " x~., .~www.......u,.

~ _. ~ V_~ _

1 ° Ondernemingsnr ~ ~ ~ ~- ~ : ~ ~

'a : . Benaming " ' ~- .: . ~

~

r (voiulty : OFFMNV~ST Rechtsvorm : Besloten vennootschap' met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3510 Hasselt (Kermt), Heerstraat 86

Onderwerp akte ; Oprichting







Er blijkt uit een akte verleden door Meester Filip JUNILIS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 16 februari 2012 , te registreren, dat :

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'THE CC GROUP", waarvan de maatschappelijke 5 zetel gevestigd is te 3511 Hasselt (Kuringen Tuist), Lammerweg 21, vallende onder het rechtsgebied Hasselt en ingeschreven in het regis-ter van rechtspersonen onder nummer 0467.917.409.

2/ De heer PAUVVELS Marcel Jean P., geboren te Alken op 20 mei 1969 , wonende te 3570 Alken, Laagsimsestraat 92,

3/ De heerSCHABREGS Davy, geboren te Bilzen op 8 juni 1978, wonende te 3830 Wellen , Russelt 61B,

onder hen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht Voor onbepaalde duur ais volgt:

Naam OFFINVEST

Maatschappelijke zetel : 3510 Hasselt (Kermt), Heerstraat 86

Doel : De vennootschap heeft tot doel x voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, in België als in het buitenland:

'Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: het kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, verkavelen, beheren, borgstellen, uitbaten en verwezenlijken, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing, het nemen en afstaan van optierechten voorhet kopen van onroerende goederen, het beheren van onroerende goederen of immobilien maatschappijen en expertises;

'Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derde, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of inpandgeving Van onroerende goederen;

.Consulting op het gebied van beheer en management;

'Het beheren van beleggingen, vermogens en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

"Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden,uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, evenals het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondememingen.Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

" De verwerving en de uitbating van brevetten en licenties

" De verhuring van installaties, uitrusting en materieel

Deze opsomming is niet beperkend .

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

Geplaatst Kapitaal: Het geplaatste kapitaal bedraagt honderdduizend Euro (100.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één( tweehonderdste (9 (200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, in geld onderschreven door de oprichters als volgt :

1) de vennootschap 'THE CC GROUP", voornoemd sub één : honderd en tien aandelen

2) de heer PAUWELS Marcel, voornoemd sub twee: vijfenveertig aandelen

3) de heer SCHABREGS Davy, voornoemd sub drie: vijfenveertig aandelen

Elk aandeel is volstort . De vennootschap heeft aldus honderdduizend Euro (E 100.000) tot haar beschikking. De volstorting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen op een bijzondere rekening werd aan de instrumenterende notaris aangetoond door Fortis Bank (agentschap Bilzen) zcals blijkt uit het bewijs van deponering, verstrekt door de voormelde bank, op 8 februari 2012

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december; het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

Reserves; verdeling van de winst:

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de toepasselijke bepalingen in de vennootschappenwet. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder

Saldo na vereffening:

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten faste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om negen uur (voor het eerst in 2014)

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of"verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste voor de vergadering op de zetel besteld zijn.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor de door haar te bepalen duur en steeds door de algemene vergadering afzetbaar,

Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder dient deze overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en met inachtname van de wettelijke regeling inzake het tegenstrijdig belang.

Indien er twee zaakvoerders worden benoemd zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, met inachtname van de wettelijke regeling inzake het tegenstrijdig belang,

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

* Werd benoemd tot zaakvoerder voor een onbepaalde duur: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'THE CC GROUP", voornoemd en vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Rafaël Kinet , wonende te 3511 Hasselt (Kuringen Tuiit), Lammerweg 21, die tevens wordt aangeduid ais vaste vertegenwoordiger voor de opdracht van zaakvoerder in de vennootschap "Offinvest"

* Er werd geen commissaris benoemd.

* Onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel besloot de aldus bencemde zaakvoerder tot bijzondere lasthebber met bevoegdheid tot indeplaatsstelling aan te stellen, gelast om alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot het bekomen van de inschrijving en eventuele latere wijzigingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., het sociaal verzekeringsfonds, de aanvraag van vergunningen; de handtekeningsbevoegden van

zetel te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 81 (bus 3)

_---- --'

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "P&S Bedrijfsconsultants", met maatschappelijke

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris F, Junius

tegelijk neergelegd de expeditie van de akte

Voorbehouden a$nuet ~ EieI i nhStaatsbIad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge



---'-- --' -------------'-----'' '--'------------' ' --' Op de laatste blz. van Luik B vernielden: : Naam em hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n(erl)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
OFFINVEST

Adresse
HEERSTRAAT 86 3510 KERMT

Code postal : 3510
Localité : Kermt
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande