OLGA FEEKES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OLGA FEEKES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.040.057

Publication

15/01/2014
ÿþBenaming : OLGA FEEKES

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Asserweg 9

3690 Zutendaal

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding - vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Ann Berben, te Zutendaal, op 18 december 2013, eerstdaags te registreren te Maasmechelen, dat op die datum de buitengewone algemene

" vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OLGA FEEKES" met zetel te 3690 Zutendaal, Asserweg 9, werd gehouden, welke buitengewone

algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen: Eerste beslissing.

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerders in datum van 30 november 2013, waarin het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht. Bij dit verslag is een staat van actief en passief van de vennootschap gevoegd, vastgesteld in datum van 30 november 2013. Er worden geen bijzondere opmerkingen geformuleerd met betrekking tot dit verslag of de staat van actief en passief.

Tweede beslissing.

De vergadering neemt kennis van het verslag over de voorbedoelde staat van actief en passief door "HUBERT VENCKEN", burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, ingeschreven , in het rechtspersonenregister te Tongeren, met ondernemingsnummer 0441.461.153, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer VENCKEN Hubert.

Er worden met betrekking tot dit verslag evenmin bijzondere opmerkingen geformuleerd.

Het besluit van dit verslag luidt ais volgt:

"9 BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap OLGA FEEKES BVBA een boekhoudkundige tussentijdse staat afgesloten op 30.11.2013 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van ¬ 0,00 en een netto passief van ¬ 2.550, 00,

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft met voorbehoud van eventuele schulden ten opzichte van de schuldeisers en van het budget voor de kosten van de vereffening,

' Opgemaakt te Bree, 17 december 2013.

(getekend)

Voor BVBA HUBERT VENCKEN

Hubert VENCKEN

Bedrijfsrevisor"

Derde beslissing.

De vergadering beslist met unanimiteit van stemmen de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen met ingang vanaf heden.

Tevens stelt de vergadering met unanimiteit van stemmen vast dat de voorwaarden om de ontbinding en vereffening in één akte te laten plaatsvinden, zoals bedoeld in artikel 184 §5 van het wetboek van vennootschappen, op de vennootschap van toepassing zijn.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

08-0

R BEL'.:3

1- 201i

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

MONITEI,

ELGISCH S

TAATS`

2 6 -12- 2013

De f~oofdgnié~f1e

, Ondernerningsnr : 0833.040.057

Bijlagen-bij-het Beigisch-Stuatsblad =13/01/2014 Anwere~ - bélgë

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij. het B 1ech_Staatsblad 15101l2414 Annexer-du Maniteue-belge

Luik B - Vervolg

Meer bepaald is het zo dat er geen vereffenaar werd aangesteld, dat ergeen passiva meer zijn (jegens derden) luidens voorbedoelde staat van actief en passief in datum van 30 november 2013 en dat alle vennoten op huidige vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en dat ze met éénparigheid van stemmen besluiten.

Vierde beslissing,

De vergadering beslist met unanimiteit van stemmen kwijting te verlenen aan de voornoemde zaakvoerders voor het door hen gedane beheer, en dit zonder enig voorbehoud.

Vijfde en zesde beslissing.

De vergadering stelt met unanimiteit van stemmen vast dat derhalve niet tot de aanwijzing van enige , vereffenaar dient te worden overgegaan, en dat geen bevoegdheden of vergoeding van enige vereffenaar moet worden bepaald.

Zevende beslissing.

De vergadering stelt met unaniReit van stemmen vast dat de vereffening als beëindigd wordt beschouwd en hierbij definitief afgesloten. De vennootschap houdt op te bestaan met ingang van heden. t J

De vergalerirg stelt eveneens vast dat de nog aanwezige vermogensbestanddelen van de vennootschap; ingevolge de sluiting van de vereffening, van rechtswege eigendom *orden van de vennoten naar verhouding van hun respectieve rechten in de vennootschap.

Achtste beslissing.

De vergadering beslist het adres van de vennoot, de heer Wirtz Marco, te 3500 Hasselt, Nieuwe-Winningstraat 28 bus 5, aan te Wijzen als de plaats waar de boeken en bescheiden van de vennootschap moeten worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf jaar,

Er dienen geen maatregelen te worden genomen voor de consignatie van de gelden en waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen en die hun niet konden worden afgegeven.

Negende beslissing.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm x van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Lambrichts" met zetel te 3690 Zutendaal, Hoogstraat 124, en haar vertegenwoordigers en aangestelden teneinde alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde en de Directe Belastingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de schrapping bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Ann Berben

Notaris

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Expeditie van het proces-verbaal, bijzonder verslag zaakvoeder m.b.t, voorstel tot ontbinding,

verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 12.08.2013 13420-0176-010
08/03/2013
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememíngsnr : 0833.040.057

Benaming

{voluit) : Olga Feekes

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Frankenhof 7, 3620 Lanaken

Onderwerp akte : Wijziging adres maatschappelijke zetel

De Algemene Vergadering der Aandeelhouders heeft op 9 december 2012, met eenparigheid van de stemmen, beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Frankenhof 7 te 3620 Lanaken naar Asserweg 9 te 3690 Zutendaal. Dit ingaande vanaf 9 december 2012.

Olga Feekes

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden to vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

N. ,, '.gd t,cr gmlie dar

1-,,n!< , f.00phdndel te TONGEREN

2 7 -62- 23i3

De Hoofdgriffier, Griffie

1111111111,11111111111

14/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 04.08.2012 12396-0536-010
02/02/2011
ÿþ Moa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" 111181,9







1



Neergelecd tar grtff!e der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 1 -01- 2011

De Hooldgl4riffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0 8 3 3 0 4 0. 0 5 7

Benaming

(voluit) : OLGA FEEKES

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3621 Rekem-Lanaken, Frankenhof 7

Onderwerp akte : Uittreksel uit de oprichtingsakte:

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dorine MERLO te Rekem-Lanaken, op negentien januari tweeduizend en elf, dat door:

1) Mevrouw FEEKES Olga Désirée, kassier/loketbediende, wonende te 3621 Rekem-Lanaken, Frankenhof

7.

2) De heer WIRTZ Marco, student, wonende te 3621 Rekem-Lanaken, Frankenhof 7.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met naam "OLGA FEEKES" en: met zetel te 3621 Rekem-Lanaken, Frankenhof 7;

het kapitaal bepaald wordt op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO - 18.600,00 EURO, vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde en' hebbende elk een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186ste) deel van het kapitaal.

Het is bij de oprichting ten belope van ÉÉN/DERDE volstort.

Doel .

De vennootschap heeft tot doel :

Holding activiteiten, omvattende onder meer :

Het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid;

Het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen.

Alle financiële transacties en financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

Het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van de vennootschappen waarin zij belang of deelneming heeft, met inbegrip van het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar, en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of. onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

Alle activiteiten in de ruimste zin van het woord met betrekking tot adviesverlening, consultancy en management in het algemeen en in diverse sectoren daaronder mede begrepen verlening van administratieve bijstand, zakelijke dienstverlening, aile dienstverlening van economische aard en overige dienstverlening ' hoofdzakelijk aan bedrijven, daaronder mede begrepen het verstrekken van advies, consulting en diensten in de ruimste zin van het woord op het gebied van administratie, management, financiën, marketing, juridische zaken en alle aanverwante vraagstukken; het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen.

Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende en roerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpachten opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

financiële operaties verrichten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies dient zich te onthouden van alle handels- en financiële operaties welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Voorzover een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder van de vennootschap, dient deze rechtspersoon te handelen naar de voorschriften van artikel 61 paragraaf twee van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel 3 van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekening en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

Algemene vergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur (20.00u).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De zaakvoerders mogen buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Maatschappelijk jaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Verdeling winst:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering.

Verdeling batig saldo vereffening:

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans, zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot ais een derde (niet-vennoot) kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Slotverklaringen:

- Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf (31/12/2011). - De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni van het jaar tweeduizend en twaalf om twintig uur (20.00u), overeenkomstig de statuten.

- Benoeming niet-statutaire zaakvoerder: de De vergadering beslist twee niet-statutaire zaakvoerders te benoemen en kiest tot deze functies:

1) Mevrouw FEEKES Olga, voornoemd, oprichter, die, verklaart het zaakvoerderschap in deze te aanvaarden.

2) De heer WIRTZ Marco, voornoemd, oprichter, die, verklaart het zaakvoerderschap in deze te aanvaarden.

De zaakvoerders, zijnde mevrouw FEEKES Olga en de heer WIRTZ Marco, zijn aangeduid voor een onbepaalde duur; hun mandaat is onbezoldigd in rechte en in feite.

- Volmachten: De aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 68 Wetboek van Vennootschappen, als bijzondere gevolmachtigde aan:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Boekhoudkantoor Lambrichts', te 3690 Zutendaal, Hoogstraat 124, vertegenwoordigd door mevrouw LAMBRICHTS Christel, geboren te zes september negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 3690 Zutendaal, Hoogstraat 124, of een in de plaats gestelde subgedelegeerde, teneinde nu en in de toekomst:

- alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank middels tussenkomst van een Ondemerningsloket;

~

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- eventuele inschrijving en/of wijziging van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het

bestuur van de BTW;

- te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, met mogelijkheid van subdelegatie en

aan wie de macht verleend wordt om, alleen optredend en met macht om in de plaats te stellen:

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van

Koophandel, voor Registratie.

Getekend: Notaris Dorine MERLO, te Rekem-Lanaken

Tegelijk hiermee neergelegd: -expeditie oprichtingsakte; -bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OLGA FEEKES

Adresse
ASSERWEG 9 3690 ZUTENDAAL

Code postal : 3690
Localité : ZUTENDAAL
Commune : ZUTENDAAL
Province : Limbourg
Région : Région flamande