OMEGA STUDIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OMEGA STUDIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.875.213

Publication

02/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311068*

Neergelegd

30-06-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0632875213

Benaming (voluit) : Omega Studio

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Pieter Vanhoudtstraat 59

3582 Beringen

Oprichting

(volledig adres)

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor notaris Paul Boesmans te Beringen (Koersel) op dertig juni tweeduizend vijftien, nog te registreren, blijkt dat:

** oprichters : 1. De heer BECKERS Bart Lode Lieve, geboren te Hasselt op 09 september 1966, wonende te 3582 Beringen (Koersel), Pieter Vanhoudtstraat 59, ingeschreven heeft op vijftig (50) aandelen voor een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00), en deze volledig volstort heeft.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  THOMAS BUYSE , met maatschappelijke zetel te 1700 Dilbeek, Schepdaalstraat 9 en met als ondernemingsnummer 0550.408.186  RPR Brussel, ingeschreven heeft op vijftig (50) aandelen voor een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00), en deze volledig volstort heeft.

-- een handelsvennootschap hebben opgericht met volgende kenmerken:

** rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

**

naam : Omega Studio

** zetel : 3582 Beringen (Koersel), Pieter Vanhoudtstraat 59;

** doel: De vennootschap heeft tot doel :

o Strategisch, operationeel en financieel consulting van aannemers in nieuwbouw en renovatie;

o Handel in producten gerelateerd aan nieuwbouw en renovatie;

o Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing;

o De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere;

o Het opnemen van bestuursmandaten in en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen;

o Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair;

o De huur en verhuring van installaties, uitrusting en materieel;

o Advies, uitvoering, promotie en organisatie van evenementen, beurzen, opendeurdagen, studiedagen;

o Het werven van sponsors, het waarnemen van public relations voor derden, het voeren van publiciteits- en reclamecampagnes;

o Beheer van roerende goederen.

Deze opsomming is indicatief en niet beperkend.

Zij mag overgaan tot alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van financiële, roerende of onroerende aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of nastreven.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland,op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland,die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met het hare.

** kapitaal : het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen. Dit bedrag werd voorafgaand de oprichting gestort in geld op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij het ING kantoor te Heusden (Limburg).

** boekjaar : van 01 januari tot 31 december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van de expeditie van deze oprichtingsakte tot en met 31 december 2016;

** jaarvergadering : elke eerste woensdag van de maand mei om 17.00 uur, en voor het eerst in het jaar 2017;

** reserves, winstverdeling : Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van de vennootschap, waarop jaarlijks tenminste één/twintigste wordt voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de beperkingen voorzien in het wetboek van vennootschappen. ** zaakvoerders : de oprichters benoemen tot gewone of niet-statutaire zaakvoerder, voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid:

1. De heer Beckers Bart voornoemd, wonende te 3582 Beringen (Koersel), Pieter Vanhoudtstraat 59;

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Thomas Buyse voornoemd, met maatschappelijke zetel te 1700 Dilbeek, Schepdaalstraat 9, met als vaste vertegenwoordiger de heer Buyse Thomas voornoemd, wonende te 1700 Dilbeek, Schepdaalstraat 9, in die hoedanigheid benoemd door de zaakvoerder aan het slot van de oprichtersvergadering van Thomas Buyse bvba. zij hebben elk bevestigd dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is en verklaarden elk de hem verleende opdracht te aanvaarden.

** externe vertegenwoordigingsbevoegdheid : De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte. Voor het aangaan van leningen of kredieten en voor het aankopen of verkopen van onroerende goederen, is steeds de handtekening van alle zaakvoerders vereist.

** bijzondere volmacht : de oprichters hebben in de oprichtingsakte volmacht gegeven aan de heer HAENEN Eric, boekhouder, kantoorhoudende te 3590 Diepenbeek, Steenweg 172, om alle documenten te tekenen, teneinde alle formaliteiten te vervullen nodig of nuttig naar aanleiding van de oprichting van de BVBA, bij de diensten van het rechtspersonenregister en/of de kruispuntbank, en bij alle fiscale en administratieve diensten.

** overname verbintenissen : Overeenkomstig artikel 60 wetboek vennootschappen, verklaarden de oprichters dat de vennootschap de rechten en plichten die voortvloeien uit alle rechtshandelingen verricht door één oprichter in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, vanaf 22 juni 2015 overneemt.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Paul Boesmans te Koersel

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte

28/08/2015
ÿþ mod 11.1



ikB. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoud aan het Selgisct

Staatsble

u

111

1111111I11111,Iil.j1)41111,111

te ANTWERPEN, afdE:irrg HeiSSXLI

19 AUG. 2015

Griffie

Ondememingsnr : 0632.875.213

;1

Benaming (voluit) : Omega Studio

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pieter Vanhoudtstraat 59

3582 Beringen (Koersel)

Onderwerp akte :BVBA: wijziging doel

Blijkens het proces-verbaal verleden voor notaris Paul Boesmans te Beringen (Koersel) op 12 augustus nog te registreren, heeft de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de bvba OMEGA: STUDIO navolgende bekend te maken besluiten genomen

** uitbreiding doel : het maatschappelijk doel wordt uitgebreid met navolgende bepalingen "o Algemene bouwonderneming in de ruimste zin van het woord.

o het coördineren van handelingen gericht op het ontwikkelen, bouwen, verbouwen en doen bouwen van bouwprojecten in en buiten België; het daartoe geven van instructies bij en het houden van toezicht op de uitvoering van bouwwerken, het voorlichten en tot elkaar brengen van geïnteresseerden in bouwprojecten, het financieren en doen financieren van deze projecten, het verlenen van, bemiddelen bij hypotheken en andere transacties, het verkrijgen, het vervreemden, het verhuren, administreren en exploiteren van onroerende zaken, het verlenen van bemiddeling daarbij; het verrichten van alle handelingen welke met het bovenstaande in de ruimste zin verband houden, daaruit voortvloeien of daartoe bevorderlijk kunnen zijn; Dit alles in de ruimste zin van het woord;

o het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hemieuwwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van alle zogenaamde onroerende goederen, ruwbouw;

o de coördinatie van alle onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metsel- en betonwerken, chapewerken, dakwerken, terrassen en patio's, timmerwerken, leveren en plaatsen van houten en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, beglazingswerken, sanitaire installaties, stukadoor, cementeer- en dekvloeractiviteiten en onderhoudswerken;

o de onroerende promotie en de activiteiten van projectontwikkelaar;

o de studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk;

o overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen die niet werden vernoemd, zoals schilderen en behangen;

o alle elektriciteitswerken, de plaatsing, het onderhoud, de herstelling van aile elektrische of elektronische installaties;

o de installatie van centrale verwarming, klimaatregeling, gas en sanitaire werken.

De vennootschap mag kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar

goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.»

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Paul Boesmans te Beringen (Koersel)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal inhoudende statutenwijziging;

- verslag van de zaakvoerders met staat van actief-passief.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OMEGA STUDIO

Adresse
PIETER VANHOUDTSTRAAT 59 3582 KOERSEL

Code postal : 3582
Localité : Koersel
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande