ONE4RENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ONE4RENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.337.339

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 17.07.2014 14310-0061-013
22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 18.07.2013 13315-0157-012
12/10/2012
ÿþmod 11.1

per ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblad

Iwpwqm

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 3 -10- 2012

w.t~Lï'

Ondernemingsnr : 0828.337.339

Benaming (voluit) : LIMBURGSE SELFSTORAGE

12/10/2012

het Belgisch Staatsblad

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Waterrijtstraat 23 D

3920 Lommel

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 20 september 2012;

voor Meester Marc Topff, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, met volgende:

e ;, registratievermelding: "Geregistreerd vier bladen geen verzendingen te Neerpelt, op 26 september;

2012, boek 518 blad 23 vak 1; ontvangen: vijfentwintig euro (E 25,00). De E.a. Inspecteur ai. getekend, L. Hoogstijns." blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "LIMBURGSE SELFSTORAGE", met maatschappelijke zetel te Lommel,: Waterrijtstraat 23 bus D, volgende beslissingen genomen heeft:

: EERSTE BESLUIT

;, De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen van "LIMBURGSE; SELFSTORAGE" naar "ONE4RENT'. Bijgevolg zal artikel 1 van de statuten aangepast worden zoals; hieronder vermeld.

TWEEDE BESLUIT

;; De vergadering beslist de zetel te verplaatsen naar 3920 Lommel, Waterrijtstraat 23 bus D001,, Bijgevolg zal artikel 3 van de statuten aangepast worden zoals hieronder vermeld.

DERDE BESLUIT" De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders; aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva; afgesloten per 30 juni 2012,

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en: passiva afgesloten per 30 juni 2012 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Het verslag van de zaakvoerders, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het: dossier van ondergetekende notaris.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden als volgt:

"Verhuur en lease van motorvoertuigen (personenauto's, lichte bestelwagens, vrachtwagens en overige motorvoertuigen)

Verhuur en lease van consumentenartikelen (sport- en recreatieartikelen, videobanden, dvd's en cd's en andere consumentenartikelen)

Verhuur en lease van andere machines en werktuigen en andere materiële goederen (landbouwmachines en werktuigen, machines en installaties voor de bouwnijverheid en de weg- en

ego waterbouw, kantoormachines, schepen, luchtvaartuigen, speel-, amusement- en verkoopautomaten,

tenten, caravans en motorhomes, woon- en bureelcontainers en dergelijke ...) "

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist de statuten aan te passen, teneinde ze in overeenstemming te brengen met;

de hoger genomen beslissingen.

Artikel 1 wordt aangepast en luidt voortaan als volgt:

Artikel 1  Rechtsvorm  Naam

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam,

"ONE4RENT".

e Adikej 3 wordt aangepast e0 Luidt voortaan ais volgt:

_^

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

cJ~



Artikel 3 -- Zetel

"De vennootschap heeft haar zetel te 3920 Lommel, Waterrijtstraat 23 bus D001.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandstalig gebied en/of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad, bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten."

Artikel 4 wordt aangevuld met de nieuwe activiteiten en luidt voortaan als volgt:

Artikel 4 - Doel

Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, het verstrekken van adviezen en verlenen van diensten inzake studie, administratie, organisatie, boekhouding, fiscaliteit, verzekeringen, sociale en handels aangelegenheden, het opnemen van bestuurdersmandaten in de meest ruime zin genomen, aan derden.

Managementsactiviteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz.

Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt of niet deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling en in pandgeving van onroerende goederen; Goederenvervoer over de weg, inclusief verhuisbedrijven, vervoer van boomstammen, vee, auto's, afval, vervoer met koelwagens, zwaar internationaal vervoer, vervoer van buikgoederen, inclusief vervoer in tankwagens. Verhuizing van het meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken.

Meubelbewaarplaatsen

Goederenvervoer door de lucht.

Vrachtbehandeling in zeehavens.

Overige vrachtbehandeling, exclusief in zeehavens.

Overige vervoerondersteunende activiteiten.

Activiteiten van vervoercommissionairs die contracten voor het vervoer van goederen afsluiten in eigen naam maar het vervoer zelf door derden laten uitvoeren

Activiteiten van commissionair-expediteurs, enz

Besteldiensten : het ophalen van vracht en het groeperen van individuele vracht voor de verzending, het distribueren en thuisbezorgen van vracht bij aankomst. Bezorgen van expresvracht, enz. Overige activiteiten i.v.m, de organisatie van het vrachtvervoer

Opslag in koelpakhuizen en overige opslag.

Besteldiensten ; het ophalen van vracht en het groeperen van individuele vracht voor de verzending, het distribueren en thuisbezorgen van vracht bij aankomst. Overige posterijen en koeriers. Verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de nationale posterijen. Er kan gebruik worden gemaakt van diverse takken van vervoer

Lease van intellectuele eigendom en vergelijkbare producten, met uitzondering van werken onder auteursrecht

Verpakkingsbedrijven. Etiketteren, zegelen en stempelen. Inpakken van pakjes en geschenken. Verhuur en lease van motorvoertuigen (personenauto's, lichte bestelwagens, vrachtwagens en overige motorvoertuigen)

Verhuur en lease van consumentenartikelen (sport- en recreatieartikelen, videobanden, dvd's en cd's en andere consumentenartikelen)

Verhuur en lease van andere machines en werktuigen en andere materiële goederen (landbouwmachines en werktuigen, machines en installaties voor de bouwnijverhejd en de weg- en waterbouw, kantoormachines, schepen, luchtvaartuigen, speel-, amusement- en verkoopautomaten, tenten, caravans en motorhomes, woon- en bureelcontainers en dergelijke ...)

Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en eigen vermogens.

Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat;

De verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie, bouwpromotie, projectontwikkeling, onroerende leasing en roerende leasing.

Tussenhandelaar, de makelarij evenals welk danige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Uitoefenen van bestuursmandaten in binnen en buitenlandse vennootschappen, al dan niet dochtervennootschappen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r mod 11.1

e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r

De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden,

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen : in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbeheer.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving op of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist als bijkomende niet-statutaire zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur, met ingang van heden, met name:

De heer PLAS Kim Jef, wonende te 3900 Overpelt, Dorpsstraat 114.

Zijn mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De heer Plas Kim, hier aanwezig, verklaart dat deze functie hem niet krachtens een veroordeling verboden is op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en verklaart deze opdracht te aanvaarden.

ZEVENDE BESLUIT

1.De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om over te gaan tot het coördineren van de statuten met het oog op de neerlegging ervan bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

2.Bijzondere volmacht wordt door comparanten verleend met recht van indeplaatsstelling aan B&A Accountants, met zetel te Overpelt, Leopoldlaan 100, evenals haar bedienden en aangestelden. Teneinde

a)wijzigingen en/of opheffing door te voeren van de inschrijving bij de Kruispuntbank der Ondernemingen;

b)eventuele inschrijving en/of wijzigingen van deze vennootschap door te voeren als belastingplichtige bij het bestuur van de B.T.W.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Marc TOPFF,

geassocieerd notaris te Neerpelt.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd

-volledige uitgifte.

- gecoordineerde tekst der statuten.



Op de laatste blz. van !u'k B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 18.06.2012 12176-0019-011
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 31.08.2015 15505-0227-013

Coordonnées
ONE4RENT

Adresse
WATERRIJTSTRAAT 23, BUS D001 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande