OOGARTS H. LODEWIJKS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OOGARTS H. LODEWIJKS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.891.536

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.06.2014, NGL 24.07.2014 14339-0068-011
25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 20.06.2013 13190-0095-012
05/12/2012
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0870.891.536

Benaming : BVBA OOGARTS H. LODEWIJKS

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Olympialaan 20

3630 Maasmechelen

Onderwerp akte : BVBA: statutenwijziging

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op twintig november tweeduizend en twaalf, aangeboden ter registratie,

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA OOGARTS H. LODEWIJKS", met maatschappelijke zetel te 3630 Maasmechelen, Olympialaan 20 en met ondememingsnummer 0870.891.536, en op welke buitengewone algemene vergadering alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen: EERSTE BESLUIT

A) De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de gewone zaakvoerder met het oog op de hierna vermelde doeiswijziging. Aan dit bijzonder verslag van de gewone zaakvoerder is een staat van actief en passief van dertig september tweeduizend en twaalf gehecht.

Het verslag van de gewone zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief worden aan onderhavige akte gehecht en zullen tegelijk met de uitgifte van onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering verklaart kennis genomen te hebben van bedoelde stukken.

B) De algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap aan te vullen (uit te breiden) met de volgende tekst:

"De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat:

- deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

- deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

- tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met tenminste een twee derde (2/3de) meerderheid schriftelijk wordt vastgelegd.

De vennootschap kan alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard, in zoverre: zij niet strijdig zijn met de medische plichtenleer of ethiek en alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen zonder aanleiding te geven tot enige

N:eutelEgd ter grittle der

reohibt§nk v, kepMctndat to TONGEREN

26 -ii- 2M2

De Hooldgriffier,Griffie

1111111111111e11111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

commerciële activiteit. Deze handelingen mogen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap mag deelnemen aan en samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen sluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden."

Dientengevolge luidt artikel 4 voortaan als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitoefening van de geneeskunde als oogartsen in naam en voor rekening van de vennootschap met naleving de deontologische gedragsregels, door haar venno(o)t(en) zijnde uitsluitend geneesheren-oogartsen ingeschreven op de lijst van de Orde der: Geneesheren, die hun volledige medische activiteit in de vennootschappen ontplooien en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

2. De inning der erelonen door en voor de vennootschap en de uitkering aan de geneesheren - vennoten van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die zij voor rekening van de vennootschap geleverd hebben.

3. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheren die tot de vennootschap zijn toegetreden.

4. Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

5. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

6. De aankoop, het huren en invoeren van aile medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor de praktijk van geneesheren-vennoten.

7. Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn om bovenvermelde medische disciplines uit te voeren, aan te schaffen.

8. De mogelijkheid scheppen om geneesheren - vennoten toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in hun disciplines aan de spits van de evolutie te blijven, alsook aan

" wetenschappelijk onderzoek te doen.

9. De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat:

- deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

- deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

- tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met tenminste een twee derde (2/3de) meerderheid schriftelijk wordt vastgelegd.

De vennootschap kan alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard, in zoverre zij niet strijdig zijn met de medische plichtenleer of ethiek en alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen zonder aanleiding te geven tot enige commerciële activiteit. Deze handelingen mogen niet van aard zijn het burgerlijk karakter

" van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap mag deelnemen aan en samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen sluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten wormen.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen in verband met deze doelstellingen uitvoeren en deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of bijdragen tot de algemene verwezenlijking van het doel van de vennootschap, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden." TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist om artikel 4 bis toe te voegen aan de statuten, dat luidt als volgt:

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

"De specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten dient verzekerd te worden bij een erkende verzekeringsmaatschappij."

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot aanpassing van artikel 9, eerste zin van de statuten. Dientengevolge luidt artikel 9, eerste zin van de statuten voortaan als volgt:

"De aandelen zijn steeds op naam en ondeelbaar en kunnen slechts verwarden worden door geneesheren ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren met de specialiteit van oogarts en die bevoegd zijn om in België de geneeskunde uit te oefenen en die hun medische activiteit uitoefenen in het kader van de vennootschap."

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot aanpassing van artikel 12.2., tweede zin van de statuten.

Dientengevolge luidt artikel 12.2., tweede zin van de statuten voortaan als volgt:

"De rechten verbonden aan diens aandelen moeten alsdan worden uitgeoefend door een geneesheer die kan worden toegelaten overeenkomstig de geldende deontologische voorschriften en overeenkomstig de bepalingen in artikel 9."

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot aanpassing van artikel 14, derde zin van de statuten. Dientengevolge luidt artikel 14, derde zin van de statuten voortaan als volgt:

"De duur van het mandaat van zaakvoerder mag de twintig jaar niet overschrijden; in geval van meerhoofdigheid wordt de duur van het mandaat beperkt tot zes jaar, hernieuwbaar." ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering machtigt de gewone zaakvoerder om de genomen beslissing uit te voeren era machtigt de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal dd. 20/11/2012;

- coördinatie der statuten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegemsoordsgen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

29/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 27.06.2012 12219-0120-010
06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 03.07.2011 11242-0505-010
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 05.07.2010 10265-0369-011
08/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 06.07.2009 09350-0213-011
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.06.2008, NGL 16.07.2008 08415-0028-011
16/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 09.08.2007 07553-0222-011
01/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.06.2006, NGL 24.07.2006 06501-0138-010
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 12.07.2016 16316-0315-011

Coordonnées
OOGARTS H. LODEWIJKS

Adresse
OLYMPIALAAN 20 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande