OOGARTS NATHALIE VERVAET

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OOGARTS NATHALIE VERVAET
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.743.475

Publication

23/04/2013
ÿþ Mad POF 11.1

f_rrffr fa,i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111I1111,11,111111

Vt beter aar Bel! Staa

VI

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12 -0k- 2013

HASSELT

Griffie

Ondememingsnr : 0847.743.475

Benaming (votuit) : OOGARTS NATHALIE VERVAET

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : HEIDEBLOEMSTRAAT 25, 3920 Lommel, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Quasi-inbreng

Tekst :

Verslag van de zaakvoerder en bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van één van haar vennoten.

Vervaet Nathalie

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bij. vin Lûik B vermelden : Recta : Ná tn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12304119*

Neergelegd

31-07-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847743475

Benaming (voluit): Oogarts Nathalie Vervaet

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3920 Lommel, Heidebloemstraat 25

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Karen Sabbe te Achel op eenendertig juli tweeduizend twaalf, nog ter registratie aan te bieden, dat door de hierna vermelde persoon, een burgerlijke vennootschap onder de vorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichter: 1. Mevrouw VERVAET Nathalie Nora, geboren te Neerpelt op twaalf januari duizend negenhonderdachtenzeventig, wonende te 3920 Lommel Heidebloemstraat 25.

Inschrijving-volstorting kapitaal

De comparant verklaart en erkent, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat op de honderd (100) aandelen werd ingeschreven door comparant.

Op voormelde aandelen heeft de oprichter een storting gedaan ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), zodat alle aandelen voor twee/derde deel volstort zijn geworden.

Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het totaal van de inbrengen in geld, hetzij een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank de dato 19 juni 2012.

Dit blijkt uit een bewijs van deponering dat aan ondergetekende notaris is overhandigd en in diens dossier bewaard blijft.

Naam-rechtsvorm: De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA). Haar naam luidt:  Oogarts Nathalie Vervaet .

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. De vennootschap treedt in werking en verkrijgt rechtspersoonlijkheid met ingang van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Zetel: De vennootschap is gevestigd te 3920 Lommel, Heidebloemstraat 25.

Doel: De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoten, zijnde meer in het bijzonder de geneesheer-specialist(en) als OOGARTS in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestatie die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft. Het ter beschikking stellen van de alle nodige middelen aan de geneesheer/geneesheren die tot de vennootschap zijn toegetreden; het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot voor de voornoemde activiteiten. Mits inachtname van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, mag de vennootschap alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, te vergemakkelijken of te begunstigen met respect voor het burgerlijk karakter van deze vennootschappen.

Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen, nodig of nuttig om voornoemd doel te bereiken. De mogelijkheid scheppen om de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De geneesheren-vennoten die allen ingeschreven dienen te zijn op de Lijst van de Orde der Geneesheren en die hun beroep op actieve wijze dienen uit te oefenen, verbinden er zich toe hun volledige medische activiteit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

in de vennootschap te brengen en alle daaruit voortvloeiende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap.

De geneesheren-vennoten evenals de vennootschap dienen zich tegen medische fouten en de beroepsmatige aansprakelijkheid te verzekeren bij een erkende verzekeringsmaatschappij.

De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan, doch uitsluitend als bijkomstig doel, roerende of onroerende goederen aan- en verkopen voor zover dit kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennoten zullen steeds de Geneeskundige Plichtenleer van de Orde van de Geneesheren naleven. Kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, geneesheer-vennoten.

Ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. De bezoldiging dient in overeenstemming te zijn met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten. Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur is beperkt en mag de twintig jaar niet overschrijden. In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat beperkt tot 6 jaar, hernieuwbaar.

De functie van statutaire zaakvoerder mag de twintig jaar niet overschrijden. De aanstelling tot de functie moet blijken uit de tekst van de statuten. De statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen bij eenparige beslissing van alle vennoten, of door een gemotiveerd besluit van algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen en genomen is met inachtneming van de statutenwijziging.

De niet-statutaire zaakvoeder kan zonder opgave van reden worden ontslagen door de algemene vergadering, met eenvoudige stemmen van de aanwezige vennoten.

Het ongevraagde ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

De benoeming van de zaakvoerder en zijn ambtsbeëindiging worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van Koophandel van een uittreksel uit het proces-verbaal en van een afschrift daarvoor bestemd om in de bij lagen van het Belgisch staatsblad te worden opgenomen.

Een zaakvoerder kan op ieder ogenblik ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de vennootschap, te betekenen bij aangetekend schrijven met ontvangstbewijs. De ontslagnemende zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. De vennoot-zaakvoerder mag vrijwillig ontslag nemen, nadat hij in zijn vervanging heeft voorzien. De zaakvoerder die hem vervangt moet evenwel steeds een vennoot zijn.

Boekjaar en jaarvergadering: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Jaarlijks op de laatste vrijdag van juni om vijftien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur ge¬houden op de eerstvolgende werkdag.

Winstverdeling: De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaak¬voerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto winst zoals die blijkt uit de resultatenreke¬ning kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vereffening :

De vennootschap wordt ontbonden door besluit van een buitengewone algemene vergadering, door rechterlijke beslissing, of door de vaststelling dat ze van rechts¬wege eindigt.

Het besluit tot ontbinding kan slechts door de algemene vergadering worden genomen met inachtneming van de bijzondere door de wet voorgeschreven procedures.

Na haar ontbinding blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s) tenzij de algemene vergadering zou besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen. Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de

Luik B - Vervolg

persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten moeten de vereffenaars beroep doen op geneesheren.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering behoeven.

De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

Het batig saldo der vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen volgende beslissingen .

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een

uittreksel van de oprichtings-akte en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien op 27 juni om 15

uur.

2. Bekrachtiging verbintenissen.

Onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, bekrachtigen de comparanten namens de vennootschap hierbij uitdrukkelijk alle opdrachten en verbintenissen die door hen of één van hen zouden aangegaan of aanvaard zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert één juli tweeduizend en twaalf

3. Benoeming zaakvoerder.

a) Mevrouw VERVAET Nathalie wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, die deze benoeming

aanvaardt.

4. Commissaris-revisor: De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen.

5. volmacht

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan  De Graef-Linsen & Co NV te Neerpelt, Boseind 98,

evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de

vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
OOGARTS NATHALIE VERVAET

Adresse
HEIDEBLOEMSTRAAT 25 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande