OPTIEK MOMMEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OPTIEK MOMMEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.154.612

Publication

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 13.12.2013, NGL 18.02.2014 14038-0580-010
13/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 14.12.2012, NGL 12.03.2013 13060-0272-010
07/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

2 3 FEB. 2012

te. HASSEGrLT

d R Illapllllllllll@IV

" iaosisas"

be

~: 5ti

id

Ondernemingsnr : 0840.154.612

Benaming

(voluit) : OPTIEK MOMMEN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenstraat 15, 3550 Heusden - Zolder

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Tijdens de buitengewone algemene vergadering dd. 2 januari 2012 wordt de onderstaande beslissing genomen:

Mevrouw Mommen Monique, Molenstraat 15, 3550 Heusden - Zolder, wordt vanaf 1 januari 2012 benoemd tot zaakvoerder.

Haar mandaat is onbezoldigd.

Heusden - Zolder, 2 januari 2012

Schryvers Marc Mommen Monique

zaakvoerder Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden té vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/10/2011
ÿþ Moe 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i o un ui lu iuii III

*11159932*

VI behr

aai

Bel Staa

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

il eiû"2811

dmi=LT

Ondernemingsar : .

Benaming

(voluit) : Optiek Mommen

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Molenstraat 15 te 3550 Heusden-Zolder

Onderwerp akte : OPRICHTING BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - BENOEMING.

Uit een akte, verleden voor meester Marij HENDRICKX, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx, & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 10 oktober 2011, blijkt wat volgt:

1) Er is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Optiek Mommen"; opgericht voor onbepaalde duur, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3550 Heusden-Zolder,; Molenstraat 15.

2) Als oprichter is opgetreden:

mevrouw MOMMEN Monique Maria, opticien, geboren te Bree op 14 mei 1962, echtgenote van de heer, Schryvers Marc Karel Denise, geboren te Brecht op 4 mei 1960, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Molenstraat 15; gehuwd te Leuven op 12 december 1992, onder het stelsel der scheiding van goederen, ingevolge; huwelijkscontract verleden voor notaris Arthur Beuckelaers te Berchem op 30 november 1992, dat sedertdien; niet werd gewijzigd.

3) De vennootschap heeft tot doel de onderneming voor:

- uitbating optiekzaak, verkoop lenzen, hoorapparaten en audiometrie, optisch materiaal, optometrie, lichttherapie en aanverwanten. Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland alle' commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of. onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

4) Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tachtigduizend euro, volledig; afbetaald door inbrengen in natura door mevrouw Mommen Monique, oprichter voomoemd, onmiddellijk; volstort.

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van waarde,, met elk een fractiewaarde van één/honderdste van het geplaatst kapitaal.

Het verslag, opgemaakt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor", met maatschappelijke zetel te 2280 Grobbendonk, Parklaan 12, vertegenwoordigd door de heer Luyten marc, bedrijfsrevisor, gedateerd: 22 september 2011, over de beschrijving van de inbrengen in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoedingen, besluit als volgt:

"Ondergetekende Marc Luyten, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2280 Grobbendonk, Parklaan 12, aangesteld door de oprichters van de BVBA Optiek Mommen, verklaart met het oog op de inbreng in natura conform de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de beschrijving van de ingebrachte goederen aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt.

De methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenstemmen met het aantal en de fractie waarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen.

De als tegenprestatie toegekende vergoeding, bestaat uit 100 aandelen van de BVBA Optiek Mommen, Molenstraat 15 3550 Neusden-Zolder.

Vermits we bij de voorraadopname niet aanwezig waren maken we voor deze rubriek , welke 64.515¬ bedraagt, voorbehoud.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende . de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

5) be vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten; zij worden

benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of

" dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

6) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober van elk jaar en eindigt op 30 september van het daaropvolgende jaar. Het eerste maatschappelijk boekjaar eindigt op 30 september 2012.

7) Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten, dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd.

" 8) De jaarvergadering heeft plaats op de tweede vrijdag der maand december om negentien uur en voor de eerste maal op de tweede vrijdag van de maand december van het jaar 2012, in de zetel van de vennootschap ; of in een andere plaats van het Vlaams of Brussels gewest waar de vennootschap gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

9) Er werd één zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap, te weten: de heer Schryvers Marc Karel Denise, geboren te Brecht op 4 mei 1960, echtgenoot van mevrouw Mommen Monique voornoemd, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Molenstraat 15; die aanvaard heeft.

Overeenkomstig artikel 14 der statuten vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

"

Het mandaat van de zaakvoerder kan bezoldigd worden; over deze bezoldiging wordt beslist door de

algemene vergadering.

10) Er werd geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vôér registratie, om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-fotografisch afschrift van de oprichtingsakte;

-verslag van de oprichter;

-verslag van de bedrijfsrevisor.

Getekend door geassocieerd notaris Ma rij Hendrickx te Zolder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OPTIEK MOMMEN

Adresse
MOLENSTRAAT 15 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande