OSENCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OSENCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.640.307

Publication

21/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313709*

Neergelegd

19-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Meerkensstraat 69

3650 Dilsen-Stokkem

Ondernemingsnummer :

0635640307

Benaming (voluit) : OSENCE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Ilse Verdonck te Maasmechelen op 19 augustus 2015, neergelegd voor registratie met het oog op de publicatie dat:

1) SMETS Sonja Angela Maria, geboren te Tongeren op 24 november 1961, nationaal nummer 61.11.24 180-70, echtgenote van PAQUAY Luc Eddy Jean, wonende te 3630 Maasmechelen, Geloeslaan 6.

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  HOLDUX , met maatschappelijke zetel te 3630 Maasmechelen, Geloeslaan 6, ingeschreven in het Rechtspersonenregister Limburg onder het nummer 0884.938.522 en BTW-plichtig onder het nummer BE0884.938.522.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  OSENCE .

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3650 Dilsen-Stokkem, Meerkensstraat 69.

Doel

De vennootschap heeft als doel:

- De aankoop en verkoop van beveiligings-, elektro en hi-fi apparatuur, zowel zwakstroom als sterkstroom apparatuur, handelsagent, groothandel en kleinhandel. De vennootschap zal deze goederen eveneens online aanbieden via een webshop.

- Het verlenen van strategische, technische, financieel en bedrijfseconomisch advies aan ondernemingen op gebied van management, engineering, marketing en investeringen.

- Onderneming in roerende goederen en onroerende goederen. Dit omvat ondermeer :

- de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, het huren en verhuren, de ordening, de verkaveling, het doen bouwen of verbouwen, de procuratie;

- tussenhandelaar, de makelarij en/of de handel in onroerende goederen, dit in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de onroerende leasing.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en de Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, zoals voor het laatst gewijzigd door de wet van 6 april 1995.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijke doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het beste geschikt zou achten.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, dit zowel in België als in het buitenland.

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng , fusie, opslorping , splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap mag alle beheer, alle deelname of rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door oprichting van vennootschappen, inbreng in bestaande vennootschappen of bij alle andere personen, van het geheel of een gedeelte van haar roerende en onroerende goederen, van inschrijving, aankoop en verkoop van effecten en maatschappelijke rechten, van commandite, voorschot, lening of anderszins, zo in België als in het buitenland.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf heden.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ). Het is vertegenwoordigd door 200 aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder 1/200ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

- SMETS Sonja voornoemd, schrijft in op het kapitaal met een volstorting ten bedrage van honderd Euro (100,00 ¬ ), in ruil waarvoor zij 1 aandeel bekomt, met volgnummer 1;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  HOLDUX voornoemd, schrijft in op het kapitaal met een volstorting ten bedrage van negentienduizend negenhonderd Euro (19.900,00 ¬ ), in ruil waarvoor zij 199 aandelen bekomt, met volgnummers 2 tot en met 200; Deze inbreng in geld werd, ieder voor wat zijn of haar aandeel betreft, voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij  Bank J. Van Breda & C° , zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 17 augustus 2015 afgeleverd bankattest.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van 20.000,00 euro.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de maatschappelijke zetel op de eerste woensdag van de maand juni om 19.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering gehouden om 19.00 uur op de volgende werkdag, exclusief zaterdag.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd en verbonden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, die hetzij statutair zaakvoerder zijn, hetzij aangeduid worden door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde ontslag nemen, op voorwaarde dat hij zijn voornemen tenminste een maand op voorhand ter kennis van de andere zaakvoerders brengt.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De beslissingen van de zaakvoerder(s) worden vastgelegd in notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van de zaakvoerder(s) die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door één zaakvoerder.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de hierna vermelde door bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

Bestemming van de winst - reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste een twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel daarvan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag gedaan worden als op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of als gevolg van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd; dit alles zoals verder wordt uitgewerkt in artikel 320 wetboek vennootschappen.

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders en vaste vertegenwoordigers

De comparanten beslissen te benoemen tot zaakvoerders:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  HOLDUX voornoemd, hier aanwezig ingevolge vertegenwoordiging door haar statutair zaakvoerder PAQUAY Luc voornoemd.

PAQUAY Luc beslist in zijn hoedanigheid van statutair zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  HOLDUX om zichzelf aan te stellen als vaste vertegenwoordiger: PAQUAY Luc Eddy Jean, geboren te Vilvoorde op 10 december 1958, rijksregisternummer 58.12.10 019-13, wonende te 3630 Maasmechelen, Geloeslaan 6.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  INITIUM , met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Berenbroekstraat 49, ingeschreven in het Rechtspersonenregister Limburg onder het nummer 0817.078.510 en BTW-plichtig onder het nummer BE0817.078.510.

Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel elf van haar statuten, door haar niet-statutaire zaakvoerder: BYNENS Maarten Louis Gerard, geboren te Genk op 21 mei 1982, rijksregisternummer 82.05.21 045-15, wonende te 3500 Hasselt, Berenbroekstraat 49.

BYNENS Maarten beslist in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  INITIUM om zichzelf aan te stellen als vaste vertegenwoordiger: BYNENS Maarten Louis Gerard, geboren te Genk op 21 mei 1982, rijksregisternummer 82.05.21 045-15, wonende te 3500 Hasselt, Berenbroekstraat 49.

Zij bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is krachtens het Koninklijk Besluit nr. 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en verklaren de opdracht te aanvaarden.

Deze benoemingen hebben slechts uitwerking vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft, overeenkomstig artikel 2, § 4 van het wetboek vennootschappen.

Alhoewel deze zaakvoerders in de oprichtingsakte worden benoemd, zijn zij benoemd voor onbepaalde duur en kan hun opdracht door de algemene vergadering, beslissende met gewone meerderheid van stemmen worden herroepen.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de dag van de neerlegging van deze akte op de griffie van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Tongeren tot 31 december 2016.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van de maand juni van het jaar 2017 om 19.00 uur.

Overname verbintenissen

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juli 2015. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer FRAUSSEN Etienne van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  QPS Accountants Genk te 3600 Genk, Jaarbeurslaan 29 bus 11 en zijn aangestelde, mevrouw KNIPPENBERG Ingrid, wonende te 3665 As, Nielerbaan 107, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het burgerlijk register, alsmede voor de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag van BTW-nummer en andere noodzakelijke formaliteiten te verrichten nodig geacht inzake oprichting.

Voor eensluidend uittreksel.

Geassocieerd notaris Ilse Verdonck.

Werden gelijktijdig hiermee neergelegd: een uitgifte van de akte voor registratie met het oog op publicatie.

Coordonnées
OSENCE

Adresse
MEERKENSSTRAAT 69 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande