OUD OTEREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OUD OTEREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.795.054

Publication

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.12.2014, NGL 23.12.2014 14700-0556-017
17/12/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Moa 2.a

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter grllfle der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

06-12-2012

Griffie

De Hoofdgriffier,

Ondernemingsnr: r' '. ~ 05-1

Benaming

(voluit) : OUD OTEREN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Scholtisplein 28, 3680 MAASEIK (Neeroeteren)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor het ambt van Meester ANITA INDEKEU, notaris met standplaats te Neeroeteren (Maaseik), op 27 november 2012, geregistreerd te Maaseik op 29 november 2012, acht bladen, geen verzendingen, boek 545, blad 65, vak 12, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25), de Ea. Inspecteur (get.) J. Haeldermans, blijkt dat:

1.- De heer ASSENBERG Niki, kelner, geboren te Genk op dertien maart negentienhonderd vijfentachtig (nationaal nummer 85.03,13 169 83), ongehuwd, wonende te 3680 Maaseik, deelgemeente Neeroeteren, Voorshoventerweg 97.

2.- Mevrouw LINSSEN Nicole Maria, onderwijzeres, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Weert (Nederland), op vierentwintig januari negentienhonderd zesentachtig (nationaal nummer 86.01.24 452 59), ongehuwd, wonende te 3680 Maaseik, deelgemeente Neeroeteren, Voorshoventerweg 97.

3.- De heer SEGERS Robin Yannick, hulp-kok, geboren te Maaseik op twintig juli negentienhonderd vijfentachtig (nationaal nummer 85.07.20 095 72), ongehuwd, wonende te 3680 Maaseik, deelgemeente Neeroeteren, Ophovenstraat 15 bus 1.

Ben besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de BENAMING "OUD OTEREN", waarvan de maatschappelijke ZETEL gevestigd is te 3680 Maaseik, deelgemeente Neeroeteren, Scholtisplein 28.

De vennootschap werd opgericht voor ONBEPAALDE DUUR.

De vennootschap heeft tot DOEL:

- De uitbating van een eet- en drankgelegenheid, meer bepaald café  restaurant -- taverne, met volledige bediening.

- De bereiding en het serveren van à la carte gerechten, menu's, dagschotels, dagmenu's, snacks, ijsbereidingen, seizoensgerechten en specialiteiten.

- De vervaardiging van consumptie-ijs.

- De verkoop van dranken, alcoholisch en niet-alcoholisch, voor consumptie ter plaatse.

- De organisatie van thema-avonden en feesten met het serveren van thema-gerechten.

Traiteurdiensten in het algemeen, bereiden van maaltijden en spijzen ter plaatse.

Voor eigen rekening zowel In België als in het buitenland:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de' huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard ook , van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsfinanciële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

i -

IMBU

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : haam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

S en 2'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Het opnemen van bestuursmandaten in, en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen en verder alle verrichtingen die behoren tot de activiteit van een zogenaamde houdstemiaatschappij en dit alles in binnen- en buitenland.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag daarbij in België of in het buitenland alle onroerende en roerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

In de mate dat voor de vermelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts worden uitgeoefend van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Het geplaatst MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL van de vennootschap bedraagt DERTIGDUIZEND EURO (¬ 30 000). Het is verdeeld in driehonderd (300) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één driehonderdste (1/300e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht.

Het gehele maatschappelijk kapitaal werd volledig onderschreven door inbreng in geld en werd volledig volgestort ten bedrag van dertigduizend euro (¬ 30 000) als volgt:

- voornoemde heer ASSENBERG Niki onderschrijft honderd (100) aandelen tegen een onderschrijvingswaarde van honderd euro per aandeel (¬ 100/aandeel), hetzij in totaal onderschreven tienduizend euro (¬ 10 000), en volstort elk aandeel volledig, hetzij in totaal gestort tienduizend euro (¬ 10 000). voornoemde mevrouw LINSSEN Nicole onderschrijft honderd (100) aandelen tegen een onderschrijvingswaarde van honderd euro per aandeel (¬ 100/aandeel), hetzij in totaal onderschreven tienduizend euro (¬ 10 000), en volstort elk aandeel volledig, hetzij in totaal gestort tienduizend euro (¬ 10 000). voornoemde heer SEGERS Robin onderschrijft honderd (100) aandelen tegen een onderschrijvingswaarde van honderd euro per aandeel (¬ 100/aandeel), hetzij in totaal onderschreven tienduizend euro (¬ 10 000), en volstort elk aandeel volledig, hetzij in totaal gestort tienduizend euro (¬ 10 000).

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

INTERN BESTUUR

ledere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand december om tien uun indien dit een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Inzake de gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering dienen de voorschriften van artikels 266 tot en met 288 van het Wetboek van Vennootschappen te worden nageleefd.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het erop volgende jaar,

AANLEG RESERVES - VERDELING WINST

De netto-winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1) tenminste vijf procent (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING

Ingeval van ontbinding bij beslissing van een buitengewone algemene vergadering, worden er één of meer vereffenaars benoemd. Is daaromtrent niets beslist, dan word(t)(en) de zaakvoer(d)(st)er(s) van rechtswege ais vereffenaar(s) beschouwd. De vereffenear(s) tre(e)d(t)(en) pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De nieuw benoemde vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming.

VEREFFENINGSSALDO

t

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar begint vanaf één januari tweeduizend dertien en eindigt op dertig juni tweeduizend veertien.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op vrijdag vijf december tweeduizend veertien om tien uur.

3. De oprichters stelden vast dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat onderhavige vennootschap voor het eerste boekjaar niet verplicht is krachtens het Wetboek van Vennootschappen een commissaris te benoemen.

BENOEMINGEN

De statuten aldus vastgesteld zijnde, bevestigden de comparanten dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OUD OTEREN" opgericht werd en namen zij volgende beslissingen:

1. voomoemde heer ASSENBERG Niki, voomoemde mevrouw L1NSSEN Nicole en voomoemde heer SEGERS Robin werden allen als niet-statutaire zaakvoerders benoemd voor onbepaalde tijd. Zij verklaarden dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen zijn door enige maatregel die zich daar tegen verzet en in het bezit te zijn van de vereiste vestigingsgetuigschriften;

2. hun mandaten zijn allen bezoldigd;

3. Aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Monnens & Partners, met zetel te 3680 Maaseik, Weertersteenweg 158, wordt de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en ondermeer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Nzam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Coordonnées
OUD OTEREN

Adresse
SCHOLTISPLEIN 28 3680 NEEROETEREN

Code postal : 3680
Localité : Neeroeteren
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande