OUTDOOR SUPPLIES EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OUTDOOR SUPPLIES EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.811.309

Publication

24/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

22-04-2015

Griffie

*15307015*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628811309

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Outdoor Supplies Europe

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Tom Wilsens, te Leuven, op tweeëntwintig april

tweeduizend vijftien dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Outdoor Supplies Europe, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 139A werd opgericht door:

1. De heer Dominik CHMIELEWSKI, geboren te Gdansk (Polen) op zeven mei negentienhonderd eenentachtig, ongehuwd, wonende te 112 Saint Margaret Road, Hampton Wood, Dublin 11 (Ierland).

2. Mevrouw Dorota Anna KOZLOWSKA, geboren te Tarnowskie Gory (Polen) op eenendertig december negentienhonderd tweeëntachtig, ongehuwd, wonende te 112 Saint Margaret Road, Hampton Wood, Dublin 11 (Ierland),

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening en in eigen naam als voor rekening van derden:

- de aan en verkoop, de groot en kleinhandel, de in en uitvoer, de verhuring, het ontwerpen, de fabricatie, het vervaardigen, het verstelwerk van: textiel, beroeps , sport , trekking-, outdoor- en andere kleding, outdoor- en trekkingsartikelen, recreatieartikelen voor camping, trekking, outdoor en wintersport, lederwaren, schoeisel, lectuur en reisgidsen, kousen, hoeden, en alle mogelijke kledingaccessoires en modeartikelen, zowel voor dames, heren als voor kinderen.

- het verkopen van voormelde producten via het internet en het vervoer, de levering en de opslag van de voormelde artikelen;

- alle mogelijke advies en/of dienstenfuncties op het vlak van klein- en groothandel;  consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);  het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegen-woordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Deze opsomming is louter exemplatief

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Onderwerp akte :

Maastrichtersteenweg 139A 3500 Hasselt

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en bedraagt 18.600,00 EUR. Het is verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde die elk 1/186ste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal.

Op deze aandelen is ingeschreven als volgt:

- door de heer Dominik Chmielewski, op 174 aandelen;

- door mevrouw Dorota Anna Kozlowska, op 12 aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal is volstort voor meer dan 1/3 zijnde 6.320,00 EUR, gedeponeerd bij NV KBC Bank. Derhalve zijn de oprichters nog als niet-volstorte inbreng 12.280,00 EUR verschuldigd. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om 18 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend zestien. De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar tweeduizend zeventien.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Bij vervroegde ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen. Gewone zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur zijn:

- de heer Dominik Chmielewski, voormeld, hier aanwezig en die aanvaardt. Zijn mandaat is onbezoldigd.

- de heer Wojciech Antoni Piotrowski, geboren te Brzozow (Polen) op eenentwintig maart negentienhonderd drieentachtig, van Poolse nationaliteit, ongehuwd, wonende te 29 Shannon Grove, Carrick on Shannon, County Leitrim (Ierland). Hier aanwezig en die aanvaardt. Zijn mandaat is onbezoldigd.

- mevrouw Dorota Kozlowska, voormeld. Hier aanwezig en die aanvaardt. Haar mandaat is onbezoldigd.

Bijzondere volmacht: FISCAPLUS BV BVBA, Prof. Asnongstraat 2, 3570 Alken, BE 0461.832.638, vertegenwoordigd door Rudi Francart (Sint-Geertruistraat 158, 3700 Tongeren NN. 680907/051.66) of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen en de Sociale Kas. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is. Voor ontledend uittreksel

Notaris Tom Wilsens

Tevens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

30/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/06/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
OUTDOOR SUPPLIES EUROPE

Adresse
MAASTRICHTERSTEENWEG 139A 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande