OVONDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OVONDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.004.639

Publication

31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 24.09.2013, NGL 29.10.2013 13642-0240-010
02/01/2012
ÿþ mcd 2.1



In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ' na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoude aan het Betgiscl. Staatsbia

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koning Albertlaan 27

3680 Maaseik

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op negentien december tweeduizend en elf, werd een besloten;: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming "Ovonde".

1) Vennoten-oprichters

De heer EXELMANS Bart Lieve Fons, geboren te Maaseik op twee mei negentienhonderd drieënzeventig, van Belgische nationaliteit, [rijksregisternummer: 73.05.02-139.11] en zijn' echtgenote mevrouw BEENDERS An Johanna Harry, geboren te Leuven op éénendertig.E mei negentienhonderd achtenzeventig, van Belgische nationaliteit, [rijksregisternummer:.. 78.05.31-214.44], samenwonende te 3680 Maaseik, Koning Albertlaan 39 bus 4.

2) Naam

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

opgericht onder de naam "Ovonde".

3) Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3680 Maaseik, Koning Albertlaan 27.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeeltes

van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

4) Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij in deelneming met derden:

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime.: betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen,. bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe. raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het.: waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen. door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- bouwwerken waaronder metsel- en betonwerken, schrijn- en timmerwerken, plafonneer-en bevloeringswerken, slopingswerken, het invoegen en reinigen van gevels, gyprocwerken, schilderwerken, plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, pleisterwerken, ; aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: thermische isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen; isolatiewerkzaamheden aan verwarmings

11111111111111111111111111111

*12000659*

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 0 -12- 2011

Griffie

Ondernemingsnr : <51 ,.e,  24 6

Benaming : Ovonde (voluit)

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mai 2.1

leidingen en leidingen van koelsystemen; montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, . winkelinrichtingen, enz.; installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds, enz., plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding, electriciteits-werken;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen, onroerende goederen in pand geven of hypothekeren of het stellen van zekerheden voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- de makelarij en agentuur inzake het beheer en afsluiten van verzekeringen en hypotheken.

- het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij commercieel of administratief, hetzij op het vlak van : algemeen beheer of financieel.

- de verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, de ' valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen, de uitgifte van vastgoedcertificaten; het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de medeëigendom; het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen; de procuratie en de makelarij in onroerende goederen.

- de verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

- de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

- in de meest ruime betekenis het voor eigen rekening deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken voor eigen rekening van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbeheer.

- bemiddeling in huur en verhuur.

- projectontwikkeling.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Ter verwezenlijking van haar doel kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere " ondernemingen, verenigingen of vennootschappen.

Zij mag zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

5) Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1



Het is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdzesentachtigste (11186ste) ieder.

6) Inschrijving op het kapitaal: - inbreng in geld

Op voormeld kapitaal werd door de genoemde oprichters ingetekend voor honderd

zesentachtig (186) aandelen, hetzij voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO

(18.600,00 EUR), als volgt: "

- door de heer EXELMANS Bart Lieve Fons, voornoemd, voor drieënnegentig (93) aandelen, hetzij voor NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (9.300,00 EUR);

- door mevrouw BEENDERS An Johanna Harry, voornoemd, voor drieënnegentig (93) aandelen, hetzij voor NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (9.300,00 EUR).

TOTAAL: honderd zesentachtig (186) aandelen, hetzij voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Op de aandelen werd door ieder van hen als volgt gestort in speciën:

- door de heer EXELMANS Bart Lieve Fons, voornoemd, voor een totaal bedrag van DRIEDUIZEND HONDERD EURO (3.100,00 EUR);

- door mevrouw BEENDERS An Johanna Harry, voornoemd, voor een totaal bedrag van DRIEDUIZEND HONDERD EURO (3.100,00 EUR).

Zodat er thans een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 EUR) ter beschikking is van de vennootschap.

Dit bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 EUR) werd gedeponeerd op rekening nummer 001-6596758-58 geopend bij de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis Bank, op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op zestien december tweeduizend en elf.

7) Tijdstip werking en duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de

neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

8) Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (vennoten).

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Voor de duur van de vennootschap te rekenen vanaf heden worden door de oprichters tot gewone zaakvoerders benoemd, de heer EXELMANS Bart Lieve Fons en mevrouw BEENDERS An Johanna Harry die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hun niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaren de hun verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

9) Boekiaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van

ieder jaar.

10) Datum en uur van de jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste dinsdag van de maand september om 19 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

11) Eerste jaarvergadering en boeklaar

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal gehouden worden op

de laatste dinsdag van de maand september tweeduizend en dertien om 19 uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de

oprichtingsakte tot en met eenendertig maart tweeduizend en dertien.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

12) Bestemming van de winst  Reserve - ontbinding

Van de winst zoals die blijkt uit de genoemde jaarrekening wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het , maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

13) Overneming van verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één juli tweeduizend en elf, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Geraldine COPS te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte dd. 19 december 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OVONDE

Adresse
KONING ALBERTLAAN 27 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande