P & B.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : P & B.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.117.819

Publication

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 27.08.2013 13482-0248-011
19/06/2012
ÿþ Moâ2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Y IVIII II I (VIII III

*iasos4e~x

0

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

08 -06- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0837.117.819

Benaming

(voluit) P & B

Rechtsvorm BVBA

Zetel : Rechtstraat 42, 3700 Tongeren

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van donderdag 31 mei 2012 ten maatschappelijke zetel is met eenparigheid van stemmen het volgende beslist

- Het ontslag van de zaakvoerder mevrouw Sandra Bos, Plataanstraat 2, 3910 Neerpett vanaf heden wordt aanvaard. Er wordt haar kwijting verleend over het uitgeoefende mandaat,

D. Peeters, zaakvoerder

09/03/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

=izosaisa*

maoy iugu tor giiifie uur

rechtbank y. koophandel to TONGEREN

2 7 -02- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Benaming : P & B

Rechtsvorm : BVBA

Zetel: MILLERDRIES 16, 3770 RIEMST

Ondernemingsnr : 0837117819

Voorwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Ingevolge de buitengewone algemene vergadering van 16 februari 2012 gehouden door:

- Peeters Davy, zaakvoerder,

- Bos Sandra, zaakvoerder,

werd besloten dat:

1.De Buitengewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders beslist om vanaf heden' de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3770 Riemst, ' Millerdries 16 naar 3700 Tongeren, Rechtstraat 42.

Dhr. Peeters Davy, Mevr. Bos Sandra,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/06/2011
ÿþMoa 2.1

,

rig

A

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tdeergelagti te r gitllte ûet rechtbank v. koophandel te TONGERE=N

20-06-2011 i ,~

De HooidgriHierGriffie e

*iiosesoa*

bel a: BE Sta

I III

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ~ o 8 3 7 1 1 7. 8 1 g

Benaming

(voluit) : P & B

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel: Millerdries 16- 3770 RIEMST I "

Ingevolge akte verleden voor Mtr. Christian COLLA, Notaris te Borgloon op 15 Juni 2011 nog te registreren werd door

1. De heer PEETERS Davy Sylvain geboren te Tongeren op 28.01.1972 wonende te 3770 Riemst, Millerdries nr. 16 ;

2. Mevrouw BOS Sandra Liliane geboren op 10.08.1978 wonde te 3910 Neerpelt, Plataanstraat 2;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht met een kapitaal van 18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop zij ingeschreven hebben tegen de prijs van honderd euro, elk als volgt :

1. De heer PEETERS Davy, voornoemd onder 1 ten belope van vijfennegentig (95)

aandelen; en 2. Mevrouw BOS Sandra, voornoemd onder 2 ten belope van éénennegentig (91) aandelen;

De verschijners verklaren en bevestigen dat de onderschreven aandelen volstort zijn ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), dat ingeschreven werd in geld en dat de vennootschap uit dien hoofde en vanaf heden kan beschikken over laatst gemeld bedrag.

Tot staving van hun verklaring overhandigen de verschijners aan ondergetekende notaris, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, een bankattest

De oprichters 'erkennen :

--dat de. notaris hen toelichting verstrekt heeft over de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen betreffende het financieel plan en betreffende de verantwoordelijkheid van de oprichters van een vennootschap wanneer deze opgericht wordt met een kennelijk ontoereikend kapitaal (artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen); - te weten dat omtrent enig, aan een oprichter, aan een zaakvoerder of aan een vennoot toebehorend vermogensbestanddeel dat de vennootschap zou overwegen binnen twee jaar te rekenen van de oprichting te verkrijgen tegen een vergoeding van tenminste één tiende deel van het geplaatst kapitaal, een verslag dient te worden opgemaakt door een bedrijfsrevisor, die wordt aangewezen door de zaakvoerder, alsmede een bijzonder verslag door het bestuursorgaan en dat deze verkrijging vooraf de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft (artikelen 220, 221 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen).

Onderwerp akte : OPRICHTING VAN EEN BVBA

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening. Ch tiSTIAN

Notaris B.V.B.A

U.. ..-. ..... n ..re'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 1 - Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de volgende naam : P & B

Die naam moet steeds onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de beginletters "BVBA" en door de vermelding van de zetel van de vennootschap.

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3770 Riemst, Millerdries 16.

Hij kan naar om het even welke plaats in België worden overgebracht, zelfs bij gewoon besluit van de zaakvoerder, die de bevoegdheid heeft om deze overdracht bekend te maken. De vennootschap kan ook, bij gewoon besluit van de zaakvoerder, administratieve of exploitatiezetels, bijkantoren en dochtervennootschappen vestigen overal waar hij dit nodig acht, in België of in het buitenland.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel :

" Uitbaten van een taverne " Organisatie van evenementen " Verkoop van alle

dranken " Klein- en groothandel in bieren, waters, limonades, zuivelproducten, geestrijke dranken " Drankendiscount, drankenhal "

Inrichting van alle horecabedrijven, zoals herbergen, tavernes, restaurants, tearooms, snackbars, verbruikzalen, feestzalen, dancings, private clubs en hotels, hetgeen onder meer inhoudt de aan- en verkoop van al dan niet alcoholische dranken, maaltijden, snacks, voedingswaren en rookwaren zonder dat deze opsomming beperkend is, de bereiding, verkoop en aan huisbestelling van gerechten van welke aard ook, de organisatie en voorbereiding van banketten, recepties, feestmalen, spektakelvertoningen evenals de organisatie van allerlei culinaire, muzikale, culturele of sportieve manifestaties.

" Restaurateur, traiteur, banketaannemer. " Groot- en kleinhandel in algemene

voedingswaren, vlees en vleeswaren, vlees van gevogelte en wild, vis en schaaldieren, zuivelproducten, droogvoeding, groenten en fruit, alcoholische en niet-alcoholische dranken, tabakswaren en huishoudelijke artikelen

" Groothandel in artikelen nodig voor uitstalramen en reclame

" Publiciteit en tentoonstellingen " Publiciteitsonderneming

" Publiciteit in het algemeen, zowel voor derde als voor eigen rekening

'" HetIeveren en fabriceren van alle materiaal en reclame benodigdheden. Met aan- en verkoop "

" . van alle aanverwante artikelen.

" Artikel 4 = Dutir "

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan worden ontbonden met inachtneming van de regels gesteld voor een wijziging van de statuten. Zij kan verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen voor een termijn die de haar nadien toegewezen duur zou overschrijden.

COLLA CHRISTIAN

Notaris B.V.B.A

At FC6iiingin Astriellààn-9.

'13840. BORGLOON

~,,. " r - =~r~ " " n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen met een nominale waarde van honderd euro. Het kapitaal kan worden verhoogd onder de wettelijke bepaalde vormen en voorwaarden.

Artikel 10  Register van aandelen

Een register van aandelen wordt op de zetel gehouden. In het register van aandelen wordt aangetekend: 1° de nauwkeurige gegevens van betreffende van de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen; 2° de gedane stortingen; 3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Artikel 11  Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand mei om 10.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de *oIgende werkdag plaats.

Artikel 12  Oproepingen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

Artikel 14  Stemrecht  Vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk zes van de statuten ingeval de vennootschap

slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels .

Artikel 20  Bestuursorgaan

Deevennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, "

` natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van

. de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stelIen.

COLLA CHRISTIAN.

Notaris B.V-B.A

n 1 'Kàningin, Astridláan .9 3840 BORGLOON

~~ricti?n.f ~lla(a?~~otr~. r~g E~P.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 21  Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor overeenkomstig de van toepassing zijnde bepalingen opgenomen in de vennootschapswetgeving alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerder zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Artikel 22  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder" afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenweoTdigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Er wordt in afwijking van het voorgaande opgenomen dat de zaakvoerders elkaar wederzijds volmacht geven om de vennootschap ten aanzien van derden geldig te vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk handelend, indien de waarde van de verbintenissen het bedrag van vijfduizend euro (5.000,00 EUR) niet te boven gaat. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar  jaarrekeningen  winstverdeling

Artikel 24  Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder. Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig de van toepassing zijnde bepalingen opgenomen in de vennootschapswetgeving. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap kan beschouwd worden als een kleine vennootschap overeenkomstig de van toepassing zijnde bepalingen opgenomen in de vennootschapswetgeving;

Artikel 25  Winstverdeling

Vande nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Algemene bepalingen COLLA CHRISTIAN

Artikel 37  Woonstkeuze Notaris B.V.B.A

n, f(onirigin,Astridlaam9 3840 BORGLOOI

rf" iriglia;t coila(,è?n!-ntaris.E)e

Elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst te

hebben gekozen in de maatschappelijke zetel.

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2 paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dan van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Kosten De verschijners verklaren dat het bedrag van de kosten, uitgaven, bezoldigingen of lasten onder welke vorm ook die ten laste zijn van de vennootschap of ten laste gelegd worden met betrekking tot de oprichting van de vennootschap, ongeveer tweeduizend vijfhonderd euro bedraagt.

Wettelijk verbod De verschijners bevestigen dat de optredende notaris hun aandacht gevestigd heeft op de bepalingen van het artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer tweeëntwintig van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig houdende wettelijke verbodsbepalingen.

°1D Overgangsbepalingen

Ten uitzonderlijke titel neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van de neerlegging

van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op

éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De handelsverrichtingen van de vennootschap nemen een aanvang van zodra zij

ingeschreven is in de Kruispuntbank Ondernemingen.

Benoeming van de zaakvoerders  bijzondere machtiging

Worden aangesteld tot zaakvoerder voor onbepaalde duur:

0

N -de heer PEETERS Davy, voornoemd;

o_

M

-mevrouw BOS Sandra, voornoemd; vanaf 1 juli 2011

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

et

Volmacht

ri)

" Dé verschijners geven bij deze bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap "REBA

" CONSULTING", met zetel te 3840 Borgloon, Koningin Astridlaan 5, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige af noodzakelijke formaliteiten te vervullen

" " , , . . voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank

" Ondernemingen en voor de aanvraag van een B.T.W.-nummer.

Voor ontledend uittreksel

C. COLLA COLLA CHR STIA

NOTARIS Notaris B.V.B.A

Koningin. Astridlaan-9..

3840 BORGLOON

Christi::^n !-.C.11.3ü)nntreis j,c

" ~Y

"

GELIJKTIJDIG NEERGELEGD

EENSLUIDEND AFSCHRIFT DER AKTE

C. COLLA Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



"





COLLiiOl CHÿ HST8An

Notaris B.V.B.A

A+,KOningin Astridlaan.9 3840 BORGLOOPI

nhrictian.colia@-toteris  n

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/04/2015
ÿþMed PDF 11.1

ILLUE.31 In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

1 1 0 1 " isoeio 0 im

1 1 1 1 1 1

 11117MMINIvenel_ 11.11( v, koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

1 5 -On- 2015

De grifiier,Orinie

Ondernemingsnr : 0837.917.819

Benaming (veruit) : P & B

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rechtstraat 42, 3700 Tongeren, België

(volledig adres)

Onderwerpten) akte :zetelverplaatsing

Tekst :

Op 15.02.2015 heeft de zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 3512 Stevoort - Stevoortsekiezel 238.

Deze wijziging gaat in op 15.02.2015

Peeters Davy

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik ë vermelden : 'Aecto : biaam en hoecfaniàhelidvdnde instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.05.2016, NGL 20.07.2016 16332-0042-011

Coordonnées
P & B.

Adresse
STEVOORTSEKIEZEL 238 3512 STEVOORT

Code postal : 3512
Localité : Stevoort
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande