P & P

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : P & P
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 838.488.685

Publication

14/02/2013
ÿþ Word 11.1 ,



_Ui_ c B in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Iii111nfliui~iuuuii ~viumi MONITEUR BELGE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

" 1302757 2 2 -01- 2013

1GieLT

BE 0 7 -02- 2013

LGISCH ST AATSBL_', r



Ondernemingsnr : 0838.488,685

Benaming

(voluit) : P&P

(verkort)

Rechtsvorm : VOF

Zetel ZWARTVENNESTRAAT 14 3500 HASSELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - BENOEMING EN ONTSLAG ZAAKVOERDER - OMVORMING VENNOOTSCHAP - WIJZIGING DOEL EN STATUTEN

De bijzondere algemene vergadering van 17 december 2012 neemt nota van de volgende beslissingen ;

1. de zetel wordt verplaatst van de Zwartvennestraat 14 3500 Hasselt naar de Tongerlostraat 30 3960 Bree, en dit vanaf heden

2. Peter Breemans, Tongerlostraat 30 3960 Bree, wordt benoemd tot zaakvoerder en dit vanaf" heden. Het mandaat is onbezoldigd, Hij aanvaardt zijn mandaat.

3. Vanbockrijck Philip, Zwartvennestraat 14 3500 Hasselt, wordt ontslaan als zaakvoerder en dit vanaf heden.

4, de vof wordt omgevormd tot een gewone commanditaire vennootschap. De statuten worden in die zin aangepast. Er worden dus nieuwe statuten gemaakt en de oude komen te vervallen

5. de aandelen van Vanbockrijck Philip gaan over naar Breemans Peter.

6. Peter Breemans draagt aande(e)I(en) over aan een stille vennoot,

7. het doel van de GCV wordt

-zelfstandig verkoper, freelance verkoper

-Import en export van goederen, het vervoer van goederen in het binnenland en buitenland langs de weg.

Koerierdienst.

-Klein- en groothandel, het verhuren of in leasing geven van alle goederen dienstig in de bouw, van

gemotoriseerde voertuigen.

- het uitvoeren van grondwerken, tuinaanleg en - onderhoud, het snoeien van bomen en hagen, het zagen

van bomen, het uitvoeren van klinkerwerken, het maken van paden.

- Het beheer van onroerend vermogen : dit omvat alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de instandhouding, de verfraaiing, de verbouwing, de bebouwing, de ontwikkeling en de uitbating van deze goederen. De vennootschap mag onroerende goederen huren en verhuren. Vervreemding van onroerende goederen mag vanzelfsprekend, indien zij past in het normale beheer van haar vermogen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende verrichtingen doen die rechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel, Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardige, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij hecht haar goedkeuring aan deze 7 punten,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De coördinatie van de statuten (de nieuwe statuten) is dan als volgt

(.Benaming - zetel - doel - duur

Artikel 7 : De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap met ais vennootschappelijke benaming "P&P".

Artikel 2 : De zetel van de vennootschap is gevestigd te Tongerlostraat 30 3960 Bree. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke plaats in het land worden overgebracht.

Artikel 3 : De vennootschap heeft tot doel :

-zelfstandig verkoper, freelance verkoper

-Import en export van goederen, het vervoer van goederen in het binnenland en buitenland langs de weg.

Koerierdienst.

-Klein- en groothandel, het verhuren of in leasing geven van alle goederen dienstig in de bouw, van gemotoriseerde voertuigen.

- het uitvoeren van grondwerken, tuinaanleg en - onderhoud, het snoeien van bomen en hagen, het zagen van bomen, het uitvoeren van klinkerwerken, het maken van paden.

- Het beheer van onroerend vermogen : dit omvat aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de instandhouding, de verfraaiing, de verbouwing, de bebouwing, de ontwikkeling en de uitbating van deze goederen. De vennootschap mag onroerende goederen huren en verhuren. Vervreemding van onroerende goederen mag vanzelfsprekend, indien zij past in het normale beheer van haar vermogen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende verrichtingen doen die reohtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardige, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken,

Artikel 4 : De vennootschap wordt opgerioht voor onbepaalde tijd. Ze begint te werken op 01/08/2011

Il. Vennoten

Artikel 5 : de enige beherende vennoot vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten reohte. Indien er 2 of meer beherende vennoten zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte. Zij is hoofdelijk aansprakelijk,

Artikel 6: Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden; zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten aan de gezamenlijke beroepsuitoefening deel te nemen,

Artikel 7 : De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan, en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamenlijke beroepsuitoefening, Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hen een vergoeding toegekend zoals hierna bepaald is onder artikel 21.

Artikel 8 : Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de vorige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief. Bij overlijden van één van de vennoten ingevolge een blijvende invaliditeit van meer dan zesenzestig procent (66%) werkonbekwaam wordt bij ontslag , uitsluiting en professionele (tuchtrechtelijke) afzetting van een vennoot. De gevolgen van een dergelijke terugtrekking worden geregeld zoals hierna bepaald onder artikel 21.

lll.Maatschappelijke kapitaal - Inbreng

Artikel 9 : Bij oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 1.000 euro, Het wordt volledig in geld volstort. De beherend vennoot verklaart dat iedere vennoot zijn inbreng volledig in geld heeft volgestort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

IV.Bestuur- Vertegenwoordiging - controle

Artikel 10 : De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoten die hiervoor gezamenlijk beraadslagen. De beherende vennoten die als zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat onbezoldigd uit, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel 11 Iedere beherende vennoot handelt afzonderlijk in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma vertegenwoordigd de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder. Ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. De medewerking van aile zaakvoerders is echter vereist voor het sluiten van overeenkomsten, waavan het bedrag groter is dan 5.000 euro exclusief btw.

Artikel 12 i Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

V.Algerrrene vergadering

Artikel 13 : De algemene vergadering - rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt aile vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over

1)aanvaarding van nieuwe vennoten;

2)goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst;

3)wijziging van statuten

Artikel 14 : De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder de artikels 8 en 19.

Artikel 15 : Iedere vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn inbreng.

Artikel 16 : De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werking bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013. De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

VI.Boekjaar - jaarrekening - Resultaat

Artikel 17: Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar.

Er wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke

bepalingen.

Het eerste boekjaar loopt van 01/08/2011 tot 31112/2012.

Artikel 18: Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de netto-winst, de algemene kosten de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen de waardecorrecties en de gebeurlijke overdragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene kosten geboekt. Van de nettowinst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding toe te kennen, gelijk aan de intrest van de door hen, ingebrachte kapitalen. De nettowinst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijke doel., Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn,

Vll.Dntbinding - terugtrekking van een vennoot

Artikel 19 : De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid , de onbekwaam verklaring, de professionele(tuchtrechtelijke) afzetting of schorsing van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen.

Artikel 20 : In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 186 van het W, Venn., onverminderd de toepassing van artikel 184 van het W. Venn. en het hierna bepaalde onder artikel 22.

Artikel 29 : In geval van overlijden, werkonbekwaamheid, ontslag, uitsluiting, professionele (tuchtrechtelijke) inzetting van een vennoot wordt aan de zich terugtrekkende vennoot of zijn rechtkrijgende nog gedurende drie(3) achtereenvolgende jaren (zesendertig maanden) een vergoeding toegekend gelijk aan de vergoeding die aan deze vennoot toekwam voor de laatste twaalf (12) maanden voor het overlijden of de terugtrekking, onverminderd zijn of hun rechten op uitkering van de vergoeding voor de tijdens laatst vermelde periode verrichte prestaties. De vergoeding voor de vermelde periode van drie jaar wordt evenwel niet toegekend aan de vennoot die zich terugtrekt, of daartoe wordt gedwongen omdat hijzelf en te kwader trouw de voortzetting van de samenwerking heeft belet.

Artikel 22 ; In alle gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt in het netto-actief van de vennootschap verdeeld, derwijze dat aan iedere gewezen vennoot, of aan de zich terugtrekkende vennoot, wordt toegekend.

VlII.Diverse bepalingen

Artikel 23 Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechtelijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijke Wetboek.

Artikel 24 : Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Getekend, 17/12/2012

Vanbockrijck Philip, ex-zaakvoerder

Breemans Peter, nieuwe zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

t '

y ` Voor-

' " behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/10/2012
ÿþ Mod 2,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden' U1l1l 111I III nOIIIIN

aan het *12174885*

Belgisch Staatsblad

Neergelegd ter grifïie der

rdctilbgpk v, koophandel te TClNG6FIl:N

1 2 -10- 2012

9e Flefçi riffier, Griffie

Onderrtemingsnr : 0838.488.685

benaming

(voluit) : P&P VOF

Rechtsvorm ; VOF

Zetel : Tongerlostraat 30 - 3960 Bree

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder & zetelverplaatsing

VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD. 10 oktober 2012

De vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat ze geldig samengesteld is en bekrachtigt de uiteenzetting van de voorzitter en de samenstelling van het bureau.

ONTSLAG

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot het ontslag van onderstaande zaakvoerder met ingang vanaf heden :

- Peter Breemans, rijksregistemummer 79.01.18-185.68

Hij krijgt volledige décharge voor het uitgeoefende mandaat. Dit wordt nogmaals bevestigd op de eerstvolgende algemene vergadering.

ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de verplaatsing van de zetel naar volgende adres :

- Zwartvennestraat 14 - 3500 Hasselt

Peter Breemans,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2011
ÿþ Moe 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

lilleilliM11)14111!11111

J

Ondernemingsnr

Benaming 0 0 3 8 (voluit) : P&P

Rechtsvorm : VOF

Zetel: Tongerlostraat 30 - 3960 Bree

Onderwerp akte : Oprichting

OPRICHTING VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Op heden 29 juli 2011 zijn de partijen:

1.Peter Breemans, geboren op 18 januari 1979 te Bree, wonende te 3960 Bree, Tongerlostraat 30,

ongehuwd

NN nr.: 79.01.18-185.68

2.Vanbockrijck Philip, geboren op 20 februari 1972 te Hasselt, wonende te 3583 Paal - Beringen,

gescheiden

NN nr.: 72.02.20-161.86

Overeengekomen:

-Vanaf 01.08.2011 een vennootschap op te richten onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma met

de naam P&P, met zetel te 3960 Bree - Tongerlostraat 30

-Voor een onbepaalde duur;

-Met een kapitaal van 1.000,00 ¬

De partijen verklaren en erkennen dat volgend kapitaal van 1.000,00 ¬ is ingebracht:

-1.000,00 ¬ in speciën, door storting op de bankrekening van de vennootschap

Voormelde inbreng werd als volgt door de partijen gedaan:

1)Partij 1 brengt 500,00 ¬ in door middel van speciën waarvoor hij 5 aandelen met een nominale waarde

van 100,00 ¬ ontvangt

2)Partij 2 brengt 500,00 ¬ in door middel van speciën waarvoor hij 5 aandelen met een nominale waarde

van 100,00 ¬ ontvangt.

De partijen verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

Artikel 1. Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een vennootschap onder firma. Haar naam luidt "P&P VOF".

Artikel 2. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De artikelen 1865, 5° en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3. Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3960 Bree -- Tongerlostraat 30.

Artikel 4. Doel

-Nationaal transport van goederen over de weg met een motorvoertuig met een maximaal laadvermogen

van 500 kilogram.

-De verkoop op commissie van keukens en vloerverwarmingssystemen.

-Onderneming voor transport voor derden.

Voor-behoudei aan het Belgisch Staatsblai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

<J 'J -084 20fi

iffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

-Kleinhandel in de ruimste zin van het woord.

-Handel in onroerende goederen.

-Handel in roerende goederen

-Verhuur of leasing van personenauto's, auto's dubbel gebruik, minibussen en lichte bestelwagens ( met of zonder bestuurder).

-Verhuur of leasing van vrachtwagens ( met of zonder bestuurder )

-Verhuur of leasing van schepen en pleziervaartuigen;

-Verhuur of leasing van overige transportmiddelen voor vervoer te land, ter zee en in de lucht.

-Verhuur of leasing van machines en werktuigen voor landbouw, veeteelt, bosbouw.

-Verhuur of leasing van machines en installaties voor de bouwnijverheid.

-Verhuur of leasing van steigers en werkplatforms.

-Verhuur of leasing van kantoormachines en computers.

-Verhuur of leasing van overige machines, voertuigen en werktuigen.

-Verhuur of leasing van alle overige roerende goederen.

-Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvatten onder meer:

oAdviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

oHet tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

oStudie -, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels -, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

oliet begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulpaan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en

opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen

zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen,

onderhouden, verhuren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en

verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende

goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die

van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante activa

-De aan en verkoop, in en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassing

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in de ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000,00 ¬ .

Artikel 6. Overdracht van een participatie

Een participatie mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten. Bij weigering, zijn de weigerende echtgenoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van art. 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een in onderling overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtband van eerste aanleg op verzoek van één der partijen een deskundige aan.

Artikel 7. Benoeming  ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoot. Tot zaakvoerders

worden voor de duur van de vennootschap benoemd:

DDe Heer Breemans Peter, voornoemd

DDe Heer Vanbockrijck Philip, voornoemd

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Artikel 8. Bezoldiging

Het mandaat van zaakvoerders is onbezoldigd behoudens anders luidende beslissing van de algemene vergadering.

Aan de zaakvoerder(s) kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.

Artikel 9. Bestuur en vertegenwoordiging

De zaakvoerder(s) zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De medewerking van alle zaakvoerders is echter verreist voor het sluiten van overeenkomsten, waarvan het bedrag groter is dan 5.000,00 ¬ (exclusief BTW).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 10. Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 11. Benoeming en bevoegdheid

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatste inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 12. Algemene vergadering

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni.

De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, kwijting aan de zaakvoerder(s).

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

Artikel 13. Besluitvorming  notulen

Elke vennoot heeft zoveel stemmen als het percentage dat hij bezit in het kapitaal. Elke vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige vennoten. Bij wijziging van de statuten of ingeval van ontbinding is de unanimiteit van alle vennoten vereist.

Artikel 14. Boekjaar  jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder(s) de jaarrekening op.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 01.08.2011 en eindigt op 31.12.2012. Artikel 15. Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening

gedaan worden door en of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181 en 182 van de

vennootschappenwet, tenzij de algemene vergadering bij volstrekte meerderheid anders besluit. Het

nettovermogen za! worden toebedeeld aan de vennoten à rata van het aantal aandelen.

Artikel 16. Overlijden van een vennoot

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen en zal de vennootschap omgevormd worden in een gewone commanditaire vennootschap.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan 2 vennoten zijn.

Aldus opgemaakt te Bree op 29 juli 2011 in zoveel originelen ais er partijen zijn waarvan elke partij erkent er een ontvangen te hebben.

Breernans Peter Vanbockrijck Philip

Oprichter + zaakvoerder Oprichter + zaakvoerder

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
P & P

Adresse
ZWARTVENNESTRAAT 14 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande