P & S BEDRIJFSCONSULTANTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : P & S BEDRIJFSCONSULTANTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.200.109

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.02.2014, NGL 31.03.2014 14079-0249-015
25/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13307069*

Neergelegd

21-11-2013



Griffie

Ondernemingsnr : 0876.200.109

Benaming (voluit): P&S BEDRIJFSCONSULTANTS

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 81 bus 3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te ALKEN op achttien november tweeduizend dertien,

blijkt dat is gehouden:

Een buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "P&S BEDRIJFSCONSULTANTS", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 81/3, opgericht bij authentieke akte verleden voor notaris Jean Luc SNYERS te Alken op eenentwintig september tweeduizend en vijf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertig september tweeduizend en vijf onder nummer 05136598. Waarvan de statuten nadien niet meer gewijzigd werden.

Ingeschreven in het register van rechtspersonen onder ondernemingsnummer 0876.200.109.

Waarbij volgende voor publicatie vatbare beslissingen werden genomen: Tweede beslissing.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingsconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten. Behoren met name tot de functie van de accountant:

1. Het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2. Zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico s;

3. Het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4. Het organiseren en voeren van de boekhouding bij derden;

5. Het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij bij de opdrachten bedoeld in nr. 6 of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6. Het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1 tot 5

en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. Het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2. Het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3. Het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

· De juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

· Het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

· Het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

De vennootschap mag tevens alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet van 22 april 1999 of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en/of belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze roerende en onroerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en/of belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

· Vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

· Rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende de oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

· Rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist in het kader van een rechtspersoon. Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast."

Derde beslissing.

De vergadering beslist de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 81 bus 3 te bekrachtigen.

Vierde beslissing

De vergadering beslist de datum van de algemene vergadering te wijzigen als volgt:

De voorlaatste donderdag van de maand februari om twintig uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vijfde beslissing

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de deontologische regels van het Instituut van de Accountants en de Belastingsconsulenten en ze daarom integraal te vervangen door volgende tekst (uittreksel):

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA).

Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheden van accountant en van belastingconsulent zijn verleend in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Zij krijgt de naam: "P&S BEDRIJFSCONSULTANTS". Deze benaming dient steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden  burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid".

ARTIKEL TWEE - ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3500 HASSELT, Gouverneur Roppesingel 81 bus 3.

Hij mag, mits naleving van de toepasselijke taalwetgeving, worden verplaatst naar elke andere plaats in België door eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan. Elke wijziging van de maatschappelijke zetel zal door het bestuursorgaan bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan,

administratieve zetels, bijkantoren, uitbatingzetels, opslagplaatsen,

vertegenwoordigingen of agentschappen oprichten in België of in het buitenland. ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingsconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten. Behoren met name tot de functie van de accountant:

1. Het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2. Zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico s;

3. Het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4. Het organiseren en voeren van de boekhouding bij derden;

5. Het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij bij de opdrachten bedoeld in nr. 6 of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6. Het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1 tot 5

en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent:

1. Het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2. Het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3. Het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

· De juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

· Het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

· Het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

De vennootschap mag tevens alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet van 22 april 1999 of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en/of belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze roerende en onroerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en/of belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

· Vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

· Rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende de oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

· Rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist in het kader van een rechtspersoon. Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

ARTIKEL VIER - DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL - AANDELEN - CERTIFICATEN

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijftig duizend (50.000 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/vijfhonderdste (1/500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar.

De vennootschap heeft het recht in geval van onverdeeldheid de rechten verbonden aan de aandelen op te schorten tot de erkenning van één enkele medeeigenaar als de eigenaar ten opzichte van de vennootschap.

Zijn de aandelen bezwaard met een vruchtgebruik, dan bezit de vruchtgebruiker het stemrecht.

Het is verboden de aandelen van de vennootschap in pand te geven zonder schriftelijke, voorafgaandelijke toestemming van het bestuursorgaan.

De rechten van elke vennoot in de vennootschap vloeien enkel voort uit onderhavige akte, latere statutenwijzigingen en later goedgekeurde overdrachten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

In het kader van deze statuten staat "stemrechten" gelijk met aandelen en alle gelijkaardige effecten van tijd tot tijd uitgegeven door de vennootschap overeenkomstig de wet en waaraan direct of indirect stemrechten verbonden zijn. De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of converteerbare obligaties, uitgeven. De vennootschap kan, in het belang van de vennootschap, wel haar medewerking verlenen aan een derde voor de uitgifte door deze derde van certificaten die de effecten van de vennootschap vertegenwoordigen overeenkomstig de bepalingen van artikel 242 van het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap kan besluiten de kosten verbonden aan de certificering en aan de oprichting en werking van de emittent van de certificaten ten laste te nemen. De certificaathouders, de emittent van de certificaten of derden kunnen zich enkel beroepen op de medewerking van de vennootschap voor de uitgifte van de certificaten, indien de vennootschap haar medewerking schriftelijk aan de emittent heeft bevestigd. De emittent van de certificaten, moet zich aan de vennootschap in die hoedanigheid bekendmaken. De vennootschap neemt die vermelding op in het betrokken effectenregister.

ARTIKEL ELF - JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op voorlaatste donderdag van de maand februari om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 22 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

ARTIKEL NEGENTIEN - STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Wanneer er minstens twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die van geen volmacht blijk moeten geven, zonder afbreuk aan artikel 26 en afgezien van bijzondere delegaties.

ARTIKEL DERTIG - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar. ARTIKEL TWEEËNDERTIG - WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ARTIKEL DRIEËNVEERTIG - SLOTAFREKENING

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

Zesde beslissing.

Worden aanvullend aangesteld als zaakvoerder voor onbepaalde duur:

1. BVBA Cartenstat Accountancy, met maatschappelijke zetel te 3720 Kortessem, Kerselarestraat 38, met als ondernemingsnummer 0891.624.295.

De vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap is de Heer Cartenstat Stijn, wonende te 3720 Kortessem, Kerselarestraat 38.

2. BVBA Els Lucas Accountancy, met maatschappelijke zetel te 3550 Heusden-Zolder, Eikelenbosstraat 9, met als ondernemingsnummer 0500.574.834.

De vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap is mevrouw Els Lucas, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Eikelenbosstraat 9.

Allen hier aanwezig, die verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Hun mandaat kan bezoldigd zijn.

De overige zaakvoerders blijven in functie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Neergelegd : uitgifte, verslag zaakvoerders met staat van actief en passief.

SNYERS Jean-Luc, notaris

UITSLUITEND VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIER VOOR REGISTRATIE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

08/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.03.2013, NGL 28.03.2013 13077-0364-015
30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 25.04.2012 12094-0122-015
19/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.03.2011, NGL 15.04.2011 11084-0423-016
30/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.03.2010, NGL 26.04.2010 10099-0481-016
04/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 27.03.2009, NGL 24.04.2009 09122-0140-017
08/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 28.03.2008, NGL 29.04.2008 08127-0070-017
30/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 30.03.2007, NGL 24.04.2007 07126-0024-017

Coordonnées
P & S BEDRIJFSCONSULTANTS

Adresse
GOUVERNEUR ROPPESINGEL 81, BUS 3 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande