PAARDENFOKKERIJ GEUSENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PAARDENFOKKERIJ GEUSENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.630.626

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 30.06.2014 14244-0129-011
05/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

T

IHI.IIIlllIIii~uiu

*192 2569*

lI

Neergelegd ier griffie der reciW ank v knopiiandol Antwerpen, afd. tongeren

2 7 -10- 2011

grïffiej9riffie

7



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de iaa~,,1G

Onciernerningsnr . 0870.630.626

Benaming

vornlit) : PAARDENFOKKERIJ GEUSENS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3670 Meeuwen-Gruitrode - Rietenstraat 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA IN HET KADER VAN ART. 537 W.I.B. 1992 - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor meester Karen SABBE, notaris met standplaats te Hamont-Achel (Achel), vervangende haar ambtgenoot, meester Wendy GEUSENS, notaris te Hamont-Achel (Hamont), wettelijk belet op drieëntwintig september tweeduizend veertien waarop volgende registratievermelding is aangebracht "Geregistreerd op het Eerste Registratiekantoor Hasselt 1 op zeven oktober tweeduizend veertien, Register 5 Boek 812 Blad 004 Vak 005, ontvangen vijftig euro (¬ 50), De Ontvanger", blijkt dat volgende beslissingen werden opgenomen:

1. Eerste kapitaalverhoging

Kapitaalverhoging door inbreng in natura, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W.I.B 1992 met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, zijnde driehonderd éénendertigduizend zesentachtig euro vijfenvijftig cent (331.086,55 EUR) teneinde het kapitaal te brengen van zeshonderd achtenveertigduizend zeshonderd euro (648.600,00 EUR) op negenhonderd negenenzeventigduizend zeshonderd zesentachtig euro vijfenvijftig cent (979.686,55 EUR). Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door een inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering, bestaande uit de vorderingen tot uitkering van het uit de tussentijdse dividenduitkering netto-verkregen bedragen mits de creatie van zeshonderd drieëntachtig (683) nieuwe aandelen. De kapitaalverhoging is volledig volstort.

2. Tweede kapitaalverhoging

Kapitaalverhoging door inbreng in natura, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W.I.B 1992 met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, zijnde achttienduizend negenhonderd dertien euro vijfenveertig cent (18.913,45 EUR) teneinde het kapitaal te brengen van negenhonderd negenenzeventigduizend zeshonderd zesentachtig euro vijfenvijftig cent (979.686,55 EUR) op negenhonderd achtennegentigduizend zeshonderd euro (998.600,00 EUR). Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door een inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering, bestaande uit de vorderingen tot uitkering van het uit de tussentijdse dividenduitkering netto-verkregen bedragen zonder de creatie van nieuwe aandelen. De kapitaalverhoging is volledig volstort,

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hubert Vencken", vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor-zaakvoerder, kantoorhoudende te 3960 Bree, Millenstraat 34. Deze versagen werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk weergegeven: "Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in BVBA PAARDENFOKKERIJ GEUSENS bestaande uit een deel van rekening-courant ten bedrage van ¬ 350.000,00 met betaling van een uitgiftepremie ten bedrage van ¬ 18.913,45, is gebleken dat: 1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; 2.de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt; 3. de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 350.000,00 die ten-minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is; 4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 683 volgestorte aandelen van BVBA PAARDENFOKKERIJ GEUSENS voor de heer Ghislain GEUSENS en mevrouw Elisabeth NOUWEN; 5. er voor de tegenprestatie gesteund is op de intrinsieke waarde van de aandelen per 30.06.2014. Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

bi, van U.13. "B vermeiden Recto Nasen en hoedanigheid van de instrumenterende notafts hct71 persoio)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te valtegenv,'oordrgen Verso Naam en handtekening

Voor- -ehouden aan het Belgisch Staatsblad

Gedaan te Bree, 9 september 2014 (handtekening).

Hubert VENCKEN-Bedrijfsrevisor-HUBERT VENCKEN BVBA"

3. Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, wordt artikel 5 van de statuten als volgt gewijzigd: "Het kapitaal van de vennootschap bedraagt negenhonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 968.600,00) en is volledig geplaatst. Het is vertegenwoordigd door tweeduizend eenentwintig (2.021) aandelen zonder vermelding van waarde,"

4. Benoeming statutaire zaakvoerder

De vergadering besluit om het mandaat van de heer Geusens Ghislain Jacobus voornoemd te wijzigen van niet-statutaire zaakvoerder naar statutaire zaakvoerder. De heer Geusens Ghislain Jacobus verklaart deze wijziging te aanvaarden. Ingevolge het genomen besluit beslist de vergadering om volgende clausule toe te voegen aan artikel 16 : "De heer GEUSENS Ghislain Jacobus, geboren te Wijshagen op twintig september negentienhonderd drieënveertig, wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Rietenstraat 7, is benoemd tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap. Zijn mandaat is onbezoldigd."

Voor eensluidend analytisch uittreksel

(Get.) Notaris Karen Sabbe

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte, de verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura en de gecoördineerde statuten.

Op de lafste blz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de inefumenteiende notan°s, hetze van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derven te veitegenwoardsgen

Verso Naam en handtekening

20/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

h~lia ,Ci : In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11'1MIII~IIIMV~WIIV~l~I~IN

*i3o3ms

VR bekt aar. Belo Stag.

Neergelegd ter grltfle der rechtbank y, koophandel T®N(i4EAEN

D 8 -02- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0870.630.626

Benaming

(voluit) : PAARDENFOKKERIJ GEUSENS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Rietenstraat 7 te 3670 Meeuwen-Gruitrode

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris, Karen SABBE, te Hamont-Achel (Ache» op zestien januari tweeduizend dertien, vervangende notaris Wendy GEUSENS te Hamont-Achel (Hamant), waarop volgende registratievermelding is aangebracht ""Gere-+gistreerd negen bladen, twee verzendin-igen, te Neerpelt op achttien januari tweeduizend dertien, boek 549, blad 13 vak 19, ontvangen tweeëntwintig duizend zeshonderd en drie euro vijftig cent (22.603,50 EUR), (get.) de E.a. In.spec'iteur a.i. L. Hoogstijns", blijkt dat volgende beslis-'singen werden genomen:

EERSTE BESLISSING - VOORAFGAANDE VERSLAGEN

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter de verslagen voor te lezen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Hubert Vencken", vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor-zaakvoerder, kantoorhoudende te 3960 Bree, Millenstraat 34. Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, iedere vennoot erkent hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit het volgende:

"Uit mijn onderzoek met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging bestaande uit de blote eigendom van een onroerend goed in PAARDENFOKKERIJ GEUSENS BVBA voor een totaal bedrag van ¬ 630.000,00, is gebleken dat naar mijn mening, en onder voorbehoud van de continuïteit van de vennootschap :

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura end at het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 630.000,00 die tenminste overeenkomst met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding aan de heer GEUSENS en mevrouw NOUWEN 1238 volgestorte aandelen bedraagt;

5. er voor de tegenprestatie gebaseerd werd op de intrinsieke waarde van de aandelen volgens de staat op

datum van 31.12.2011.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van

de verrichting.

Gedaan te Bree, 28 november2012.

Hubert VENCKEN

Bedrijfsrevisor

BVBA HUBERT VENCKEN".

Een exemplaar van ieder verslag zal warden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel,

samen met een expeditie van onderhavig proces verbaal.

De algemene vergadering keurt deze verslagen met eenparigheid van de stemmen goed.

TWEEDE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING

A. Beslissing

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweehonderd dertig duizend tweehonderd achtenzestig euro (¬ 230.268,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweehonderd achtenveertig duizend achthonderd achtenzestig euro (¬ 248.868,00) door in breng in natura van navermelde onroerende goederen, eigendom van de heer GEUSENS Ghislain Jacobus voornoemd en zijn echtgenote nagenoemd, ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van duizend tweehonderd achtendertig (1.238) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Deze duizend tweehonderd achtendertig (1.238) aandelen worden uitgegeven voor een kapitaal van tweehonderd dertig duizend tweehonderd achtenzestig euro (¬ 230.268,00) en een uitgiftepremie van driehonderd negenennegentig duizend zevenhonderd tweeëndertig euro (¬ 399.732,00), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Deze nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun uitgifte.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van de hierna beschreven onroerende goederen en dat de duizend tweehonderd achtendertig (1.238) nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend aan de heer Geusens Ghislain Jacobus en zijn echtgenote mevrouw Nouwen Elisabeth Maria Ghislena in tegenprestatie van de inbreng. Deze nieuwe aandelen zullen deel uitmaken van het gemeenschappelijk vermogen van de inbrengers en dus onderworpen zijn aan het concurrentieel bestuur.

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Beschrijving van de goederen

Gemeente Meeuwen-Gruitrode, tweede afdeling Wijshagen

1.Percelen bouwland, gelegen ter plaatse "Heikamp", gekadastreerd of het geweest, sectie A,

volgens titel en kadaster nummer 30718, met een oppervlakte van tweeënveertig are tweeëntwintig centiare (42a22ca),

- volgens titel nummers 305 en 306 en volgens kadaster nummer 306/A, met een oppervlakte volgens kadaster van drieëndertig are vijftig centiare (33a50ca),

- volgens titel nummers 303/B en 304/3 en volgens kadaster nummer 3041C, met een oppervlakte volgens kadaster van vijfentwintig are zeventig centiare (25a70ca),

- volgens titel nummers 302/A en 302/C en volgens kadaster nummer 3031C, met een oppervlakte volgens kadaster van zesentwintig are zevenenveertig centiare (26a47ca),

- volgens titel nummers 300/D, 2991D, 2981D, 298/C, 303/A, 304/A en 301/A en volgens kadaster nummer 301/C, met een oppervlakte volgens kadaster van één hectare Vierenveertig are zes centiare (01 ha44a6ca),

- volgens titel en kadaster nummer 321/B, met een oppervlakte volgens kadaster van drieënvijftig are tachtig centiare (53a80ca),

- volgens titel en kadaster nummer 3211C, met een oppervlakte volgens kadaster van drieënvijftig are tachtig centiare (53a80ca),

- volgens titel nummer 340/A en volgens kadaster nummer 340/D, met een oppervlakte volgens kadaster van vierendertig are tachtig centiare (34a80ca),

- volgens titel en kadaster nummer 3501C, met een oppervlakte volgens titel van zesendertig are negentig centiare (36a90ca) en volgens kadaster van achtentwintig are achtenveertig centiare (28a48ca),

2. Een huis met dierengebouw en weiland, gelegen Rieten-straat 7 en +7 en ter plaatse "Heikamp", gekadastreerd of het geweest, sectie A, volgens titel nummers 3501R/4, 350/S/4 en 3501012 en volgens kadaster nummer 350/Y/6, 350/X/7 en 350/Y/7, met een oppervlakte volgens kadaster van respectievelijk tweeëndertig are zesenzeventig centiare (32a76ca), twee are negenenveertig centiare (2a49ca), twee hectare zesendertig are tweeënnegentig centiare (02ha36a92ca), zijnde een totale oppervlakte van twee hectare tweeënzeventig are zeventien centiare (02ha72a17ca).

3. Een perceel grond gelegen ter plaatse genaamd "Wijshagen het Dorp", gekadastreerd of het geweest sectie A volgens titel nummers 170/C en 170/B en volgens kadaster nummer 17010, met een oppervlakte volgens kadaster van zeventig are zestig centiare (70a6Oca).

Gemeente Meeuwen-Gruitrode, vierde afdeling, Gruitrode

Een perceel grond gelegen ter plaatse genaamd "Muisvenner Heide", gekadastreerd of het geweest, sectie C, volgens titel en kadaster nummer 986, met een oppervlakte volgens kadaster van veertig are zestig centiare (40 a 60 ca).

Hierna (zowel als hiervoor) aangeduid als "het goed".

B.VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG

Vervolgens komen tussen: De heer GEUSENS Ghislain Jacobus, geboren te Wijshagen op twintig september negentienhonderd drieënveertig, en zijn echtgenote mevrouw MOUWEN Elisabeth Maria Ghislena, geboren te Grote-Brogel op één januari negentienhonderd eenenvijftig, wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Rietenstraat 7.

Die, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaren volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en inbreng te doen van de hierboven beschreven goederen.

Als tegenprestatie voor de inbreng worden aan de heer Geusens Ghislain Jacobus en mevrouw Nouwen Elisabeth Maria Ghislana, die hierbij aanvaarden, duizend tweehonderd achtendertig (1238) nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volgestort zijn, aangeboden. Aile aandeelhouders verklaren hiervan volledig kennis te hebben.

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

C.VASTSTELLING VAN DE DAADWERKELIJKE VERWE-+ZENLIJKING VAN DE KAPITAAL-IVERHOGING

( W ,

Aile leden van de vergadering verzoeken de instrumenterende notaris vast te stellen dat op de' kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en .dat 'eik nieuw aandeel volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op tweehonderd achtenveertig duizend achthonderd achtenzestig euro (¬ 248.868,00) en is vertegénwoordigd door duizend driehonderd achtendertig (1338) aandelen, zonder vermelding van de npminàlé'iwaarde. Elk aandeel vertegenwoordigt ééniduizend driehonderd achtendertigste deel van het kapitaal.

DERDE BESLISSING  TWEEDE KAPITAALVERHOGING_ INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit een tweede kapitaaiverüogirig, door te . voeren ten bedrage van driehonderd negenennegentig duizend zevenhonderd tweeën dertig euro (¬ 399.732,00) om het kapitaal te brengen op zeshonderd achtenveertig duizend zeshonderd.euro (¬ '648.600,00) en dit door inlijving van de bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten beldpe van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte

van nieuwe aandelen. _

VIERDE BESLISSING  VASTSTELLING VAN DE VERWEZELIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGINGEN HIERVOOR

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverho-gingen effectief verwezenlijkt zijn door het kapitaal van de vennootschap thans zeshonderd achtenveertig duizend zeshonderd euro. (¬ 648.600,00), vertegenwoordigd door duizend driehonderd achtendertig (1.338) aandelen.

VIJFDE BESLISSING - WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN OVER-'EEN-'KOMSTIG DE GENOMEN BESLUITEN

ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzi-hgen: Het kapitaal bedraagt zeshonderd achtenveertig duizend zeshonderd euro (¬ 648.600,00) en is volledig geplaatst. Het is vertegenwoordigd door duizend driehonderd achtendertig (1338) aandelen zonder vermelding van waarde."

ZESDE BESLISSING - TOEKENNING VAN BEVOEGDHEDEN AAN DE ZAAKVOERDERS

De vergadering verleent de zaakvoerders alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coordinatie van de statuten.

Voor ontledend uittreksel

(Get.) Notaris Karen Sebbe

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte en de gecoördineerde statuten.

Voor-

tphouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 18.07.2012 12310-0205-012
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 20.06.2011 11187-0426-012
27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 22.07.2010 10332-0520-011
14/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 08.07.2009 09388-0018-012
30/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 25.06.2008 08287-0329-012
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.06.2007, NGL 02.07.2007 07333-0396-011
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 09.06.2006, NGL 26.06.2006 06322-0777-012

Coordonnées
PAARDENFOKKERIJ GEUSENS

Adresse
RIETENSTRAAT 7 3670 MEEUWEN

Code postal : 3670
Localité : Meeuwen
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande