PARELHAVEN II

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PARELHAVEN II
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.858.834

Publication

24/05/2013
ÿþ.~x Modwwd iis

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

*130783 3*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

~ it -05- 2013

HASSELT

Grifrie

Ondernemingsnr : 0885.858.834

Benaming

(voluit) : PARELHAVEN Il

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid-in vereffening

Zetel : Industrieterrein Nolimpark 2007 - Europalaan 5 te 3900 Overpelt (volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Vennoten d.d. 28 maart 2013 blijkt dat:

1) de vereffenaar, de heer Arnold HAZENVELD, wonende te 3910 Neerpelt, Boonskuilstraat 8 bus 1, schriftelijk verslag uitgebracht heeft over zijn vereffeningswerkzaamheden en dat de vennoten de lezing van het verslag d.d. 28 januari 2013 aanhoord hebben en tevens kennisgenomen hebben van de vereffeningsrekeningen afgesloten per 31 december2012 en van de goedkeuring van de Rechtbank van Koophandel d.d. 8 februari 2013 met betrekking tot het voorgestelde verdelingsplan.

De vennoten beslissen de vereffeningsrekeningen afgesloten per 31 december 2012 goed te

keuren, alsook de bestemming van het vereffeningssaldo zoals opgenomen in het plan van verdeling. Er dienen geen maatregelen te worden genomen betreffende de consignatie van gelden en/of waarden die aan de schuldeisers of aan de vennoten toekomen en die aan hun niet konden worden afgegeven, Alle activa die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van de vereffening en die nog niet te gelde werden gemaakt, worden naar aanleiding van de sluiting van de vereffening door de vereffenaar overgemaakt aan de enige schuldeiser, Een eventueel overschot zal toebedeeld worden aan de vennoten pro rata hun aandelenbezit waarbij door de algemene vergadering aan de heer Arnold HAZENVELD volmacht verleend wordt deze activa in te vorderen voor rekening van de alsdan vereffende vennootschap.

De vennoten erkennen goed op de hoogte te zijn van de toestand van de vennootschap en doen formeel en uitdrukkelijk afstand van de formaliteiten van artikel 194 W.Venn.

2) de algemene vergadering unaniem kwijting verleent aan de vereffenaar, de heer Arnold HAZENVELD, voor de uitoefening van zijn mandaat.

3) de algemene vergadering unaniem beslist de vereffening te sluiten.

4) beslist werd om de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren op het volgende adres: 3910 Neerpelt, Boonskuilstraat 8 bus 1.

Getekend, Arnold HAZENVELD, vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij lièt Uélgise i Staatsblaf - 24165T24113 - Annexes du Moniteur belge

13/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 09.08.2012 12396-0066-012
11/04/2012
ÿþr mod 11.1

Ondetmemingsnr : 0885.858.834 Benaming (voluit) : PARELHAVEN Il

Zetel : Europalaan 5

Industrieterrein Nolim Park 2007

3900 Overpelt

Onderwerp akte :ONTBINDING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 6 maart 2012 voor Meester Silvie Lopez-Hernandez, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, met; volgende registratievermelding : "Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Neerpelt, op 7 maart; 2012, boek 546 blad 39 vak 6; ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De E.a. Inspecteur a.i. getekend; Jacques Tielens" blijkt: Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARELHAVEN II", met maatschappelijke zetel te Overpelt, Europalaan 5 Industrieterrein Nolim Park 2007, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT - Zetelverplaatsing

De vergadering neemt kennis van de notulen van de beslissingen van de enige zaakvoerder van 28; september 2011, waarbij de zetel werd verplaatst naar Overpelt, Europalaan 5, Industrieterrein: ? Nolim Park 2007, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 5 december 2011 onder nummer 0182531. Bijgevolg aanpassing van artikel 3, eerste lid, zoals hieronder vermeld. ;; TWEEDE BESLUIT - Voorafgaande verslagen

!? De vergadering neemt kennis van de in de agenda aangekondigde verslagen.

De conclusies van het verslag van de BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR, met zetel te Sint Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk overgenomen:

"9. Besluit In het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de BVBA PARELHAVEN Il met zetel te Overpelt, Europalaan 5, !i Industrieterrein Nolim Park 2007, een boekhoudkundige staat opgesteld afgesloten op 31 december; 2011, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal vertoont van 1.783,48 EUR en een netto-passief van 51,170,88 EUR.

Onder voorbehoud van de volledigheid van de geboekte schulden, blijkt uit mijn controles, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, dat deze boekhoudkundige staat volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op deze datum.

Er dient aan de algemene vergadering gesignaleerd te worden dat de vereffening maar tot een goed einde kan worden gebracht in de mate dat de vennoten het totaal netto-passief dekken dat op heden gekend is of dat in de loop van de vereffening nog zal blijken.

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene vergadering en die niet in!

het verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen. "

Sint-Truiden, 29 februari 2012. (Handtekening) Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR Nicolaij Ira, bedrijfsrevisor"

DERDE BESLUIT - Ontbinding De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf 610312012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



artgle





111

+12071563*

V~ beh' aai Bel Stap

RECHteANiS VAt{ROOGltANOEL

2 9 MARI 2012

H er

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

VIERDE BESLUIT - Benoeming vereffenaar.

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen, onder voorbehoud van homologatie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Zij benoemt als vereffenaar: de heer HAZENVELD Arnold, wonende te Neerpelt, Boonskuilstraat 8 bus 1 hier aanwezig en die verklaart te aanvaarden.

VIJFDE BESLUIT - Machten vereffenaar.

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

ZESDE BESLUIT - Bijzondere volmacht.

De vereffenaar heeft de bijzondere volmacht ten einde het verzoekschrift ter homologatie van zijn benoeming namens de vennootschap in te dienen bij de bevoegde rechtbank.

ZEVENDE BESLUIT - Vaststelling vergoeding.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

ACHTSTE BESLUIT - Ontslag zaakvoerders en kwijting

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, te weten: De heer HAZENVELD Arnold, voornoemd.

De vergadering verleent kwijting aan de voornoemde zaakvoerder voor het door hem gevoerde beleid.

NEGENDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

- vervanging van artikel 1 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap bestaat onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en is in vereffening. Haar benaming luidt "PARELHAVEN 11"."

- vervanging van artikel 2 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap bestaat met ingang van 6 maart 2012 enkel nog voor haar vereffening.".

- vervanging van artikel 3, eerste alinea van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft haar zetel te 3900 Overpelt, Europalaan 5, Industrieterrein Nolim Park 2007,"

TIENDE BESLUIT

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. Volmacht wordt verleend aan CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

F

e Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod i i.4

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Silvie LOPEZ-HERNANDEZ,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd

- volledige uitgifte.

- gecoördineerde tekst der statuten.

- verslag van de zaakvoerder.

- verslag van de bedrijfsrevisor.

- homologatie benoeming vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor,

behouden

aan het

Beigisch

Staatsblad

y

ti

.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2011
ÿþ~ " a

MOA 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111,1.111 1112IIIV.11111

Ondernemingsnr : 0885.858.834

Benaming

(voluit) : PARELHAVEN Il

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heerstraat 44 bus 5 te 3910 Neerpelt

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL EN EXPLOITATIEZETEL

Blijkens de notulen van de Beslissing van de enige zaakvoerder d.d. 28 september 2011, werd beslist om met ingang van 28 september 2011, de maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel van de vennootschap te verplaatsen:

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL1

23 -11- 2011

H{,~S;LT

t. ,c

van: 3910 Neerpelt, Heerstraat 44 bus 5

naar: 3900 Overpelt, Europalaan 5, Industrieterrein Nolim Park 2007.

Getekend, Arnold Hazenveld, zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instnenenterende notaris. hetzij van de perso(o)nten? bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.01.2011, NGL 28.09.2011 11557-0171-012
02/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.01.2011, NGL 24.01.2011 11019-0240-013
17/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.10.2009, NGL 12.11.2009 09849-0342-014
22/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 16.09.2008 08733-0375-011

Coordonnées
PARELHAVEN II

Adresse
EUROPALAAN 5 - INDUST NOLIM PARK 2007 3900 OVERPELT

Code postal : 3900
Localité : OVERPELT
Commune : OVERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande