PARK-INN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PARK-INN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 537.223.513

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.05.2014, NGL 01.07.2014 14255-0457-018
04/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

z In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling Hil&ELT

25 NOV. 2014

Griffie

*14217519*

Ondernemingstir : 0537.223.513 Benaming

(voluit) : PARK-INN verkort):

V001

behou aan i" Belg ir Staats

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel Torenplein 9 bus 24 te 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwesp akte ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Blijkens de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders d.d. 17 oktober 2014 werd:

- kennis genomen van het ontslag als bestuurder, met ingang van 17 oktober 2014, van:

" Comm.VA CARL ANDREAS, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door de heer Marcel DIERCKX, vaste vertegenwoordiger.

beslist om het aantal bestuurders te behouden op drie en om te benoemen als vervangend bestuurder,

met ingang van 17 oktober 2014, tot na de jaarvergadering van 2018:

.de heer Marcel DIERCKX, wonende te 8301 Knokke-Heist, Zeedijk Albertstrand 456 bus 5-1,

De Raad van Bestuur is aldus als volgt samengesteld tot na de jaarvergadering van 2018:

de heer Marcel DIERCKX,

wonende te 8301 Knokke-Heist, Zeedijk Albertstrand 456 bus 5-1,

bestuurder,

" NV C.A.C., met zetel te 3500 Hasselt, Rederijkersstraat 46 bus 2,

bestuurder,

vertegenwoordigd door de heer Guy PEETERS, vaste vertegenwoordiger,

" NV LOFRA MANAGEMENT, met zetel te 3510 Hasselt Kermt, Lummense Kiezel 2,

bestuurder,

vertegenwoordigd door de heer Luc HENDRICKX, vaste vertegenwoordiger.

Alle mandaten zijn onbezoldigd.

Getekend, Marcel DIERQKX, bestuurder.

Getekend, voor NV C.A.C., bestuurder,

Guy PEETERS, vaste vertegenwoordiger.

.......  ....... ............ ..... ......... ..........

Op de laatste biz. van Le El vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

%rom Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/08/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

D 1 AUG, 2019

te HAaSE,LLT

Griffie

III ~ IIIIIIII II R I

*13126380>

i

I1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 3 . !2 ) , 43

Benaming (voluit) ; PARK-INN

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 3500 Hasselt, Torenplein 9, bus 24

Onderwerp akte :VASTSTELLING VAN OPRICHTING NA PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING - BENOEMINGEN

' Het blijkt uit een akte verleden door notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op zesentwintig juli tweeduizend dertien, v66r registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, dat:

overgegaan werd tot de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "GENKPARK", gevestigd te 3600 Genk, Rootenstraat 8, bus 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Tongeren met ondernemingsnummer 0450.336.752.

- ingevolge voormelde akte werden de in het partieel splitsingsvoorstel beschreven activa- en, passivavermogensbestanddelen bij wijze van partiële splitsing overgedragen aan de nieuw op te richten naamloze vennootschap "PARK-INN", waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 3500 Hasselt, Torenplein 9, bus 24.

- diensvolgens de aan de nieuw op te richten vennootschap toegewezen activa en passiva bestanddelen, met alle rechten en plichten, overgegaan zijn op de nieuw op te richten vennootschap "PARK-INN".

- aile rechten, plichten en verbintenissen verbonden aan de aan de nieuw op te richten vennootschap toegewezen activa en passiva werden vanaf zesentwintig juli tweeduizend dertien overgenomen door de nieuw op te richten vennootschap.

De datum vanaf welke de verrichtingen van de toegewezen activa en passiva van de inbrengende vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap werd vastgesteld op één januari tweeduizend dertien.

Ingevolge voormelde splitsing werd op voormelde datum van zesentwintig juli tweeduizend dertien overgegaan tot de vaststelling van het totstandkomen van de oprichting van de naamloze vennootschap "PARK-INN", Uit deze akte blijkt onder meer wat volgt

1. Rechtsvorm ; handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

2. Naam ; "PARK-INN"

3. Zetel : te 3500 Hasselt, Torenplein 9, bus 24

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel: "

- het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven, non-profit organisaties en de overheid op het gebied, van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding; zakelijke dienstverlening; activiteiten in verband met de administratie; het tussenkomen in het dagelijks; bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over liet maatschappelijk

" kapitaal en andere.

i_ - de controle op of het participeren in het bestuur van vennootschappen of ondernemingen door het opnemen.A

van alle mogelijke mandaten binnen vennootschappen of ondernemingen. " - projectmanagement, procesoptimalisatie en organisatieontwikkeling, training en coaching, interim-manage ment, veranderingsbeheer en change management in de meest brede zin van het woord en in alle mogelijke;; ;' sectoren.

- het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met:'. betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden codrdineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken door onderaannemers.

het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook,

van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. .

Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend en dient in de meest ruime zin te worden geïnterpreteerd, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

6. Geplaatst kapitaal

EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 61.500,00) en is verdeeld in HONDERD VI3FIIG (150) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het werd volgestort door inbreng in natura ingevolge voormelde splitsing.

De inbreng werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen, beschreven en de waardering ervan werd gecontroleerd in het verslag dat daarvan werd opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR", gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door mevrouw Ira NICOLAIJ, bedrijfsrevisor, op datum van 11 juli 2013.

Mevrouw NICOLAIJ, voornoemd, besluit haar verslag met betrekking tot de inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de naamloze vennootschap "PARK-INN" als volgt:

"Overeenkomstig de bepalingen van artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen en in het kader van de inbreng in natura bij de geplande oprichting van de NV PARK-INN, naar aanleiding van de partiële splitsing van de NV GENKPARK met zetel te Genk, Rootenstraat 8 bus 1, kan ik besluiten dat, onder voorbehoud van i het effect van de minderwaarde op de in te brengen deelneming in de NV PARKING CENTRE VERVIERS ten bedrage van 91.958,87 EUR:

- het dossier van de inbreng in natura werd gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

onder normale omstandigheden en in going-concern-optiek, de toegepaste methode van waardering verantwoord is en leidt tot een netto-inbrengwaarde van 199.503,41 EUR. In het kader van de geplande splitsingsoperatie kan deze methode van waardering aan boekwaarden als logisch en aanvaardbaar weerhouden worden;

- de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 150 volstorte aandelen van de NV PARK-INN aan de , aandeelhouders van de NV GENK? ARK;

- ik wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Onderhavig verslag werd opgesteld in het kader van de geplande inbreng in natura bij de oprichting van de NV PARK-INN, onder opschortende voorwaarde van de realisatie van de voorgenomen partiële splitsing van de NV GENKPARK. Het huidige verslag mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Sint-Truiden, 11 juli 2013.

Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR,

° NICOLAIJ Ira,

bedrijfsrevisor".

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend dertien.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Bel§isch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve-

fonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Over liet saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : de vierde vrijdag van de maand mei om eenentwintig uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders de raad van bestuur tenminste vijf dagen vóór de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Indien daarvan melding is gemaakt in de oproeping kan iedere aandeelhouder ook per brief stemmen door middel van een formulier dat wordt opgesteld door de raad van bestuur en dat door de raad van bestuur ter beschikking wordt gesteld van de aandeelhouders.

Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de aandeelhouder, (ii) de woonplaats of de zetel van de aandeelhouder, (iii) het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd indien de oproeping dit vereist, (y) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding is vermeld, zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de aandeelhouder dragen.

De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. Er dient geen bewijs van de naleving van de toelatingsformaliteiten te worden geleverd indien alle aandeelhouders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn,

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, al dan niet aandeelhouder. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen v66r de vergadering indien zulks gevraagd wordt in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. Tenzij de algemene vergadering anders beslist, doet de nieuwe benoemde bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden bestaan, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap meer dan twee aandeelhouders heeft.

In dat geval houdt de statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan één of meer van zijn leden tot gedelegeerd bestuurder benoemen.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" "

De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, deze laatsten binnen de grenzen van dit bestuur, mogen bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van. hun keuze. De raad van bestuur bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of doch enkel voor wat betreft handelingen van dagelijks bestuur, door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt of, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur of door een door de raad van bestuur benoemde bijzonder gevolmachtigde.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. Benoemingen

Werden benoemd tot bestuurder tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend , achttien :

1) de commanditaire vennootschap op aandelen "CARL ANDREAS", gevestigd te 3500 Hasselt, Pietelbeekstraat 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Hasselt met ondernemingsnummer 0428.135.729, met als vaste vertegenwoordiger de heer DIERCKX Marcel Philippe Stephane, van Belgische nationaliteit, wonende te 8301 Knokke, Zeedijk-Albertstrand 456, bus 51.

2) de naamloze vennootschap "C.A.C.", gevestigd te 3500 Hasselt, Rederijkersstraat 46/2, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Hasselt met ondernemingsnummer 0432.109.561, met als vaste vertegenwoordiger de heer PEETERS Guy Eugène Mariette Georges, van Belgische nationaliteit, wonende te 3500 Hasselt, de Gerlachestraat 4, bus 10, en

3) de naamloze vennootschap "LUFRA MANAGEMENT", gevestigd te 3510 Hasselt, Lummense Kiezel 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Hasselt met ondernemingsnummer 0466.290.084, met als vaste vertegenwoordiger de heer HENDRICKX Luc Frans Jozef, van Belgische nationaliteit, wonende te 3550 Neusden-Zolder, Tulpenlaan 43.

Niet-aanstelling van commissaris

de comparanten verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen.

Volmacht

Volmacht wordt verleend aan burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN HAVERMAET GROENWEGHE", met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42, en/of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Keringen), Gebrandestraat 34, ieder afzonderlijk bevoegd en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen, alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- verslag van de

bedrijfsrevisor;

- verslag van de

oprichters

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belbisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

22/05/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het 

Belgisch _ Staatsblad

tJIJlIi~~u~uw~~~~uu

*150]39 9*

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

12 MEI 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0537.223.513 Benaming

(voluit) : PARK-INN

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Torenplein 9 bus 24 te 3500 Hasselt (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER I AANSTELLING VASTE VERTEGENWOORDIGER DER BESTUURDER-RECHTSPERSOON

Blijkens de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders d.d, 30 maart 2015 werd:

- kennis genomen van het ontslag als bestuurder, met ingang van 30 maart 2015, van:

" de heer Marcel DIERCKX, wonende te 8301 Knokke-Heist, Zeedijk Albertstrand 456 bus 5-1.

- beslist om het aantal bestuurders te behouden op drie en om te benoemen als vervangend bestuurder, met ingang van 30 maart 2015, tot na de jaarvergadering van 2018:

" Comm.VA CARL ANDREAS, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65.

Comm.VA CARL ANDREAS heeft overeenkomstig artikel 61 § 2 W. Venn. een vaste vertegenwoordiger aangeduid die belast wordt met de uitoefening van de bestuursopdracht in naam en voor rekening van de bestuurder-rechtspersoon, te weten:

" de heer Marcel DIERCKX, wonende te 8301 Knokke-Heist, Zeedijk Albertstrand 456 bus 5-1.

Het mandaat is onbezoldigd.

Tot na de jaarvergadering van 2018 is de Raad van Bestuur aldus als volgt samengesteld:

" Comm.VA CARL ANDREAS, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65,

bestuurder,

vertegenwoordigd door de heer Marcel DIERCKX, vaste vertegenwoordiger,

" NV C.A.C., met zetel te 3500 Hasselt, Rederijkersstraat 46 bus 2,

bestuurder,

vertegenwoordigd door de heer Guy PEETERS, vaste vertegenwoordiger,

" NV LUFRA MANAGEMENT, met zetel te 3510 Hasselt  Kermt, Lummense Kiezel 2,

bestuurder,

vertegenwoordigd door de heer Luc HENDRICKX, vaste vertegenwoordiger.

Getekend, voor Comm.VA CARL ANDREAS, bestuurder,

Marcel DIERCKX, vaste vertegenwoordiger.

Getekend, voor NV LUFRA MANAGEMENT, bèstuurder,

Luc HENDRICKX, vaste vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam ert handtekening.

Bijlagen bij het "$èTgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PARK-INN

Adresse
TORENPLEIN 9, BUS 24 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande