PASSIE-FLORA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PASSIE-FLORA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 816.883.817

Publication

14/04/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

%mol* tor gri $ie der

rechtbank y. kOophAndeyTONGEMEN

....w............-...1

02 -04- 2014

De HoofdgrifflerPfiff ie

Voor behouc

aan ht

Belgisc Staatsbl

11093

\/[7

Ondernemingsnr : 0816.883.817 Benaming

vouit); PASSIE-FLORA Ive.rkart "

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3700 Tongeren, Heurstraat 100

(volledig adres)

Onderwerp akte: Kapitaaisverhoging - Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PASSIE-FLORA", met maatschappelijke zetel te 3700 Tongeren, Heurstraat 100, ingeschreven in de Kruispuntbank der ondernemingen onder het nummer 0816.883.817, gehouden voor Meester Bram VUYLSTEKE, Notaris ter standplaats Riemst (Zichen-Zussen-Bolder), op 31 maart 2014, nog te registreren, dat de regelmatig samengestelde vergadering met eenparigheid van stemmen onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering verwijst naar de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap, gehouden op 27 december 2013, waarbij beslist werd om, gebruik makende van de overgangsmaatregels, zoals bepaald in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992 (WIB 1992), ingevoerd door de programmawet van

28 juni 2013, een tussentijds dividend uit te keren ten belope van honderdzesentwintig duizend

vierhonderdvierentachtig euro en een cent (126.484,01 EUR).

Gelet op gezegd artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992 (WIB 92), beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderddertien duizend achthonderdvijfendertig euro en éenenzestig cent (113.835,61 EUR), om het kapitaal te brengen van achtenzestig duizend zevenhonderdzesenvijftig euro en zeven cent (68.756,07 EUR) op honderdtweeëntachtig duizend vijfhonderdéenennegentig euro en achtenzestig cent (182.591,68 EUR), door inbreng in natura, zijnde het totaal bedrag van het voormeld ontvangen netto-dividend door elk van voornoemde aandeelhouders verminderd met de tien komma nul ten honderd (10%) roerende voorheffing.

Bijgevolg neemt de vergadering kennis van volgende verslagen:

A.Het verslag van de heer Jurgen JACKERS, bedrijfsrevisor in kantoor "Jackers Bedrijfsrevisor bv bvba" te Hasselt, de dato 23 maart 2014, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met het oog op nagemelde inbreng in natura en de toegepaste waarderingsmethodes.

De conclusie van dit verslag luidt als volgt:

"... De inbreng in nature tot kapitaaiverhoging van de vennootschap Passie-Flora bvba, bestaat uit een inbreng van een schuldvordering van de vennoten voor een totaal bedrag van 113.835,61 EUR. De inbreng zal gebeuren door de inbreng van de rekening-courant vennoot Jérôme Léonard ten bedrage van 102.452,86 EUR en de inbreng van rekening-courant vennoot Katheleen Ulbrick ten bedrage van 11.382,75 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantaal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedriffseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantaal en de fractiewaarde, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 4.140 aandelen van de vennootschap Passie-Flora bvba, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. ..."

1,?: laatsi"e b1z in Luk ,:e..rineicen Recto Nerf e ioeeliughe=d " ,9n de ostrumenterend.tiotCr. hetri var de neroloeetli

beweqd de reCtsper.5-oon ter aalzien var ".7.'erdm te ,iertege.n.....corder.

Verso NRanl en handtekermg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Iii

-,, Qor. behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

B.Het bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen de dato 28 maart 2014.

Beide voormelde verslagen zullen samen met een uittreksel en een uitgifte van onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel,

C,Onmiddellijk verklaren de vennoten inbreng in natura te doen van hun schuldvordering op de vennootschap tengevolge van de uitkering van dividenden, met een inbrengwaarde van honderddertien duizend achthonderdvijfendertig euro en éénenzestig cent (113.835,61 EUR), na afname van de tien komma nul ten honderd (10%) roerende voorheffing, om het kapitaal te brengen van achtenzestig duizend zevenhonderdzesenvijftig euro en zeven cent (68.756,07 EUR) op honderdtweeëntachtig duizend vijfhonderdéénennegentig euro en achtenzestig cent (182.591,68 EUR), mits creatie van vier duizend honderdveertig (4.140) nieuwe aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, met dezelfde rechten en plichten als de thans bestaande aandelen en die in de gerealiseerde winst zullen deelnemen vanaf de onderschrijving.

De vennoten beslissen bijgevolg het kapitaal te verhogen ten belope van honderddertien duizend achthonderdvijfendertig euro en éénenzestig cent (113.835,61 EUR), met creatie van nieuwe aandelen.

De vennoten, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaren volledig kennis te hebben van de statuten, de financiële toestand van de betreffende vennootschap en bevestigen dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij hen op onpartijdige wijze raad heeft gegeven. Zij verlangen van ondergetekende notaris geen enkel fiscaal advies, temeer daar zij in dit verband beroep hebben gedaan op andere personen en van deze laatsten specifiek advies in dit verband hebben bekomen, hetgeen voor hen volstaat, zo verklaren zij.

In ruil voor voornoemde inbreng hebben voornoemde aandeelhouders volgende aandelen ontvangen, te weten:

1) De heer LEONARD Jérôme, voornoemd, drie duizend zevenhonderdzesentwintig aandelen.

2)Mevrouw ULBRICK Katheleen, voornoemd, vierhonderdveertien aandelen.

TOTAAL: vier duizend honderdveertig aandelen, zijnde het totaal aantal nieuwe aandelen van de vennootschap.

Voornoemde aandeelhouders verklaren deze vergoeding te aanvaarden.

Na voomoemde kapitaalverhoging, zullen de voornoemde aandeelhouders, eigenaars zijn van volgende aandelen:

... (Men slaat over) ...

TWEEDE BESLISSING

De aanwezige zaakvoerder en de leden van de algemene vergadering verzoeken de instrumenterende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en volstort,

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op honderdtweeëntachtig duizend vijfhonderdéénennegentig euro en achtenzestig cent (182.591,68 EUR), vertegenwoordigd door zes duizend zeshonderdveertig (6.640) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/zesduizend zeshonderdveertigste (1/6.640ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering beslist dan ook artikel 5 van de statuten aan te passen.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist bijzonder volmacht te verlenen aan de "BVBA P. DELCOUR ACCOUNTANCY" met zetel te 3700 Tongeren, Heurstraat 113, vertegenwoordigd door de heer Pierre Delcour, zaakvoerder, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist volgende wijzigingen aan te brengen in de tekst van de statuten:

-Wijziging van artikel 5 van de statuten door hetgeen volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderdtweeëntachtig duizend vijfhonderdéénennegentig euro en achtenzestig cent (182.591,68 EUR) en is vertegenwoordigd door zes duizend zeshonderdveertig (6.640) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/zesduizend zeshonderdveertigste (116.640ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,"

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder om de getroffen beslissingen uit te voeren en aan de instrumenterende notaris om de coördinatie uit te voeren,

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: Uitgifte akte Gecoördineerde statuten - Verslag zaakvoerder - Verslag

bedrijfsrevisor

Bram VUYLSTEKE, notaris.



Op de laatste blz. van Luik B ,,emilden Recto Naam en 1aedarighe4d jan de rstrumentererpde rotans hetzt; van de p.ers0; 0 Ir(

bet'aegc: de recntspersen ten aanzien van derden te vertedenvoordgen

Verso: Naam en handtekend,g

11/02/2014
ÿþMad Word 11.1

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

3 0 -01- 2014

De Hoofdgrifferriffie4

11l





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0816.883.817

Benaming

(voluit) : PASSIE-FLORA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3700 Tongeren, Heurstraat 100

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalsvermindering - Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van dé buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PASSIE-FLORA", met maatschappelijke zetel te 3700 Tongeren, Heurstraat 100 en gekend met ondememingsnummer 0816.883.817, gehouden voor Meester Bram VUYLSTEKE, Notaris ter standplaats Riemst (Zichen-Zussen-Bolder), op 28 januari 2014, nog te registreren, dat de regelmatig samengestelde vergadering met eenparigheid van stemmen onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING:

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verminderen met HONDERDZESENTWINTIG DUIZEND VIERHONDERDVIERENTACHTIG EURO EN ÉÉN CENT (126.484,01 EUR) om het kapitaal te brengen van HONDERDVIJFENNEGENTIG DUIZEND TWEEHONDERDVEERTIG EURO EN ACHT CENT (195240,08 EUR) op ACHTENZESTIG DUIZENDZEVENHONDERDZESENVIJFTIG EURO ENZEVEN CENT (68.756,07 EUR), zonder vernietiging van aandelen.

Deze kapitaalsvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën of in natura van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders.

Evenwel, teneinde de rechten van derden te vrijwaren, zal deze betaling slechts mogen geschieden na twee maanden na de publicatie der beslissing van de vermindering van kapitaal in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en mits de voorwaarden vernield in artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen.

Tevens verklaart de vergadering dat zij het volledige bedrag van de kapitaalsvermindering ten belope van honderddertien duizend achthonderdvijfendertig euro en éénenzestig cent (113.835,61 EUR) samen integraal zullen volstorten voor de kapitaalsverhoging, gebruik makende van de zogenaamde "overgangsmaatregel inzake de liquidatiebonus", zoals aangehaald in voormeld wetsartikel en nader toegelicht in voormelde circulaire, binnen de wettelijke termijnen.

... (Men slaat over) ...

Vaststelling:

De vergadering stelt vast dat de kapitaalvermindering werd verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal thans achtenzestig duizend zevenhonderdzesenvijftig euro en zeven cent (68.756,07 EUR) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door tweduizendvijfhonderd aandelen (2.500) zonder vermelding van nominale waarde.

TWEEDE BESLISSING:

De vergadering beslist tot aanpassing van de statuten om ze In overeenstemming met de beslissingen die voorafgaan als volgt, te weten:

- de tekst van Artikel 5 wordt vervangen door;

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achtenzestig duizend zevenhonderdzesenvijftig euro en zeven cent (68.756,07 EUR) en is vertegenwoordigd door twee duizend vijfhonderd aandelen (2.500) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder éénitweeduizendvijfhonderdste (112.500ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLISSING:

Aan de zaakvoerder wordt machtiging verleend om de voormelde beslissingen uit te voeren en de instrumenterende notaris te machtigen de coördinatie der statuten uit te voeren en neer te leggen op de Griffie van de bevoegde Rechtbank.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: Uitgifte akte - Gecoördineerde statuten

Bram VUYLSTEKE, notaris.



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 30.08.2013 13554-0443-012
14/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 08.11.2012 12635-0284-013
02/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.11.2011, NGL 23.12.2011 11651-0489-015
29/11/2011
ÿþ Mcd 2.1

;t >` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter g'ritfie der techl.barrk V. koophandel to YUNMEN r

17 -11- 2011 .,, ~.

~

Griffie / Aep

De Hootdgriffier,

IIINII~II~MI IlII~I IA NIS

VI beh

aal

Bet Staa

Ondernemingsnr : 0816.883.817

Benaming

(voluit) : PASSIE-FLORA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3700 Tongeren, Heurstraat 100

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid «PASSIE-FLORA», met zetel te 3700 Tongeren,; Heurstraat 100, gehouden voor Notaris Bram VUYLSTEKE ter standplaats Riemst (Zichen-Zussen-Bolder), op 16 november 2011, nog te registreren, dat de regelmatige samengestelde vergadering met eenparigheid van stemmen onder andere volgende beslissing heeft genomen :

Eerste beslissing:

De algemene vergadering beslist om de laatste alinea van artikel 13 van de statuten te wijzigen, met betrekking tot de vervanging van de statutaire zaakvoerder.

De heer LHEUREUX Michel, Jean, Marie, leerkracht, geboren te Tongeren op 11 december 1960," echtgescheiden, wonende te 3700 Tongeren, Herenweg 130, heeft bij brief de dato 15 november 2011

verklaard akkoord te zijn met zijn schrapping als vervangend statutair zaakvoerder. "

De algemene vergadering beslist de heer LEONARD Jérôme, Roger, geboren te Liège op 1 september: 1981, wonende te 4452 Juprelle, Chaussée de Tongres 693 H, aan te stellen als vervangend statutair. zaakvoerder, en de tekst in dit verband aan te passen.

Tweede beslissing:

De statuten worden aangepast om ze in overeenstemming te brengen met de beslissing die voorafgaat, als.

volgt:

-de eerste alinea van ARTIKEL 2 wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap is gevestigd te 3700 Tongeren, Heurstraat 100."

-de laatste alinea van ARTIKEL 13 wordt vervangen door volgende tekst:

"in geval van overlijden van mevrouw ULBRICK, voornoemd, of indien zij in de onmogelijkheid verkeert om"

haar mandaat uit te oefenen, wordt zij van rechtswege door haar zoon, de heer Jérôme LEONARD vervangen."

Derde beslissing.

Aan het college van zaakvoerders wordt machtiging verleend om de coordinatie en de getroffen

beslissingen uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: Uitgifte akte  Gecoôrdineerde statuten.

Bram VUYLSTEKE, notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien ven derden te vertegem. "ooreligen

Verso : Naam en handte:cening,

Coordonnées
PASSIE-FLORA

Adresse
HEURSTRAAT 100 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande