PAVELTON

Société en commandite simple


Dénomination : PAVELTON
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 836.096.250

Publication

31/12/2012
ÿþ t9-- --sr" -s Moa Word 11.1

r ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III H





Ondernemingsnr : 0836.096.250 Benaming

(voluit) : PAVELTON

(verkort)

flECHTBANliVAN KOOPNJW Qa

i

Ci1'~t GL }

1 V DEC, 202

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Pruimelaarstraat 3, 3530 Houthalen-Helchteren (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING ZETEL

Uit het verslag van de zaakvoerder van 29 november 2012 blijkt dat de zetel, met ingang van dezelfde datum, verplaatst wordt naar:

HENRI DE WINTERLEI 37, 2930 BRASSCHAAT

Mark MAESEN

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ,-Naam en handtekening.

19/05/2011
ÿþedr MM 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 3530 Houthalen-Helchteren, Pruimelaarstraat 3

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk op 5 mei 2011, neergelegd voor registratie blijkt dat door:

1. De heer MAESEN Mark Jozef Maria, geboren te Genk op 23 november 1960, nationaal nummer 601123 027 38, echtgenoot van mevrouw KOTOVA Nadejda, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Pruimelaarstraat

3.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor meester Yves Clercx, geassocieerd notaris te Genk op twintig augustus negentienhonderd achtennegentig, welk stelsel ongewijzigd is gebleven tot op heden.

2. De naamloze vennootschap "M2M", met zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Pruimelaarstraat 3  BTW BE 0469.230.669 RPR Hasselt.

Opgericht bij akte verleden voor meester Yves Clercx, geassocieerd notaris te Genk op 23 december 1999, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 januari 2000 onder nummer 20000113-151.

een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht, waarvan de te vermelden modaliteiten hierna volgen:

Naam: De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap met als naam "PAVELTON".

Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid. Het overlijden, het ontslag, de faling of de onbekwaamverklaring van de gecommanditeerde vennoot/vennoten of van één van hen of van de zaakvoerder, stelt geen einde aan de vennootschap, als de vennootschap; voortgezet kan worden onder het bestuur, hetzij van de in de statuten aangewezen opvolger-zaakvoerder, hetzij; van de overblijvende zaakvoerder, hetzij van een nieuwe zaakvoerder, aangesteld door de algemene;

vergadering. .

Zetel. De vennootschap is gevestigd te 3530 Houthalen-Helchteren, Pruimelaarstraat 3.

Doel. De vennootschap heeft tot doel :

A. De onderneming in roerende en onroerende goederen, welke ondermeer omvat:

- de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, het huren en verhuren, de

ordening, de verkaveling, het doen bouwen of verbouwen, de procuratie;

- tussenhandelaar, de makelarij en/of handelen in roerende en onroerende goederen, dit in de ruimste zin

van het woord, met inbegrip van de onroerende leasing;

- het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen bij gehele of gedeeltelijke overname van aandelen,

dit in de ruimste zin van het woord;

- het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille en kapitaalbeheer;

B. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investeringen;

C. Het oprichten, besturen, begeleiden, deelnemen, adviseren en directie voeren over andere ondernemingen en vennootschappen. Het toestaan van leningen, zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen of vennootschappen en ondernemingen aangegaan.

D. Het verstrekken van inlichtingen en adviezen verband houdende met belegging, het beheer, de mobiliën en immobiliën van vermogens, voor rekening van derden, dit in de ruimste zin van het woord;

E. Alle handelingen stellen met het oog op de belegging van vermogens, zowel roerende als onroerende.

Voorgaande verrichtingen onder A betreffen enkel eigen vermogens en in geen enkel opzicht het beheer in de ruime zin van het woord van vermogens toebehorende aan derden en/of het beleggingsadvies aan derden. Voorgaande verrichtingen onder A betreffen evenmin handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

III IIII liI llII III I'ilI 1li Ill'i Ill III

+11075598

(RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 9 -05- 2011

HASSELT

Griifíe

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : PAVELTON

o S3 6 o 96 0.So

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende,

onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen achthonderd vijftig Euro (¬ 3.850.000,00). Het is

verdeeld in duizend aandelen (1.000) zonder nominale waarde.

Onderschrijving van het kapitaal.

De oprichters verklaren en erkennen dat het gehete kapitaal geplaatst is en zij verbinden zich ertoe dit

kapitaal te volstorten door inbreng in geld als volgt:

1. door de heer MAESEN Mark, voormeld onder 1, voor een bedrag van drie miljoen achthonderd zesenveertigduizend honderdvijftig Euro (¬ 3.846.150,00), in ruil waarvoor hij negenhonderd negenennegentig (999) aandelen bekomt;

2. door naamloze vennootschap "M2M", voormeld onder 2 en vertegenwoordigd als gezegd, voor een bedrag van drieduizend achthonderd vijftig Euro (¬ 3.850,00), in ruil waarvoor zij één (1) aandeel bekomt. Aanwijzing van de stille en gecommanditeerde vennoten.

De comparant sub 2 is de stille vennoot. Haar aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van de inbreng waartoe zij, zich verbonden heeft, zoals hierboven vermeld.

Een stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

De comparant sub 1 is zaakvoerder en gecommanditeerde vennoot. Hij is hoofdelijk, ondeelbaar en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en is aansprakelijk als oprichter van de vennootschap.

Omvang bevoegdheden zaakvoerder- verantwoordelijkheid

Is er slechts één enkele zaakvoerder, dan neemt hij vrij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er meerdere zaakvoerders dan dienen zij eenparig akkoord te zijn om te beslissen.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle handelingen die kaderen binnen het doel van de vennootschap waarvoor de wet of deze statuten de algemene vergadering niet bevoegd verklaart.

De vennootschap wordt in het algemeen en meer in het bijzonder bij alle gerechtelijke en administratieve voorzieningen, zij het als eiser of als verweerder, alsook bij alle rechtshandelingen en volmachten, waaronder deze waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar betrokken is, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de enkele handtekening van één zaakvoerder-vennoot.

Elke zaakvoerder-vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en is aansprakelijk als oprichter van de vennootschap.

Wordt als statutair zaakvoerder-vennoot benoemd voor onbepaalde duur: de heer MAESEN Mark, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Pruimelaarstraat 3.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-vennoot. Stille vennoten of niet-vennoten kunnen niet benoemd worden tot zaakvoerder. Een stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Het beëindigen van het mandaat van een zaakvoerder, om welke reden ook, heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. Zijn er meerdere zaakvoerders in functie op het ogenblik van het beëindigen van het mandaat van een der zaakvoerders, dan wordt de vennootschap verder gezet en wordt zij bestuurd door de overblijvende zaakvoerders. Betreft het beëindigen van het mandaat de enige zaakvoerder, dan wordt deze van rechtswege opgevolgd door de in deze statuten aangewezen opvolgend-zaakvoerder(s), zoals hierna bepaald.

Het gebrek aan enige zaakvoerder of opvolgend zaakvoerder, heeft, zoals gemeld, niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt; in dat geval moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het beëindigen van de functie van zaakvoerder of opvolgend zaakvoerder, om in hun vervanging te voorzien.

De opdracht van een zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij eenparig besluit van alle vennoten, de betrokken gecommanditeerde zaakvoerder-vennoot meegerekend. Bij het definitief worden van de herroeping van de opdracht van de enige zaakvoerder wordt op dezelfde wijze gehandeld als hiervoren is uiteengezet met betrekking tot het einde van het mandaat van een zaakvoerder.

De omvang van de bevoegdheden van de zaakvoerder is geregeld bij artikel 8 van onderhavige statuten. Jaarlijkse algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand juni om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van de zaakvoerder-vennoot samengeroepen worden.

Voorwaarden tot toelating en uitoefening van stemrecht op de jaarvergadering

De vennoten, alsook de zaakvoerder en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de bij wet bepaalde stukken (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris).

Om te worden toegelaten tot de vergaderingen kunnen de vennoten door de zaakvoerder-vennoot worden verzocht om hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen ten minste drie voile dagen vóár de vergaderdatum mee te delen aan de vennootschap.

"

Voor-

6ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer de houders van alle aandelen aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in één januari op en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst.

Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

De zaakvoerder-vennoot bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld.

De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

Verdeling netto-actief na ontbinding.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening van de vennootschap plaats hebben op de wijze door

de Algemene Vergadering bepaald.

Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen zo nodig. De vereffenaars

treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging of

homologatie van de benoeming door de algemene vergadering.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat

zij onderscheidenlijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet.

Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot

hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden

en hel evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door

geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande

terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan verdeling van de activa onder de

verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement

waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

OVERGANG- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Bezoldiging zaakvoerder

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd.

' 2. Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid en eindigt op éénendertig

december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

3. Overname van verbintenissen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 mei 2011.

Deze overname zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerder alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

4. Controle.

De oprichters stellen vast dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat onderhavige vennootschap voor het eerste boekjaar niet verplicht is krachtens het Wetboek van vennootschappen een commissaris te benoemen.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL Notaris Guido Van Aenrode



Coordonnées
PAVELTON

Adresse
PRUIMELAARSTRAAT 3 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande