PAVSON

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : PAVSON
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 844.200.797

Publication

08/08/2014
ÿþVoor. behoud

aan hBelgisi Staatsb

ModWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111.1111.A1111111111

Ondememingsnr : 0844.200.797

Benaming

(voluit) : Pavson

(verkort) :

Rechtsvorm VOF

Zetel Luikersteenweg 298 - 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag

Uit de Bijzondere Algemene vergadering de dato 26/12/2013 blijkt het volgende unaniem te zijn beslist:

RECHTBANK Van KOOPHANDEL

te ANTINERPEN, aideing HASSELT

311 JULI 2014

Griffie

Mevr. Paiva Pojarova neemt ontslag als vennoot van de vennootschap.

Zaakvoerder

Show Concepts13VBA

Vertegenwoordigd door Melis Joery

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

17/02/2014
ÿþ~-~.- ~ " ~~i Mod 2.1

nati;, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



l

i Illflllfll~l Ilfllll tl

*190a3799*

Ondernemingsnr : 0844.200.797 Benaming

(voluit) : Pavson Rechtsvorm : VOF

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 6 M02.. 2014

H a~.~r

Zetel : Luikersteenweg 298 - 3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte : Ontslag + Benoeming

Uit de Bijzondere Algemene Vergadering de dato 26/12/2013 blijkt het volgende unaniem te zijn beslist: Mevr. Palva Pojarova neemt ontslag al zaakvoeder van de vennootschap.

Slopsteen BVBA, Augustijnslei 159 te 2930 Brasschaat vertegenwoordigd door de heer Melis Joery geboren te Turnhout, op 14 augustus 1983, wonende te Vosselaar Grotenhoutlaan 15, zal vanaf 26/12/2013 de functie van zaakvoerder opnemen, Hij aanvaardt dit mandaat.

Zaakvoerder

Slopsteen BVBA

Vertegenwoordigd door: Melis Joery

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/03/2012
ÿþ~ rif Matl2l

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 6 -03- 2012

cHWELT

Voor- IJijit0011.111911,qi

behoud

aan hel

Belgisc

Staatsbli

II



l J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2012 - Annexes du Mollitcux belge.

Ondernemingsnr : .c ç y r,

Benaming

(voluit) : PAVSON

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Luikersteenweg 298, 3800 Sint-Truiden.

Onderwerp akte : oprichting

"PAVSON"

Vennootschap onder firma

Luikersteenweg 298

3800 Sint-Truiden

De ondertekenende comparanten :

1.Mevrouw Pavie Pojarova, zelfstandige, geboren te Pilzen Tsjechië op 12/01/1988, ongehuwd,

wondende U Koupalis-të 169, Zruë-Senec, 33008, okr. Plzen-Sever, Tsjechië N.N.: 885112/2170.

2.Sonoria Finance SARL, gevestigd te Luxemburg 2519 Luxembourg 3-7 Rue Schiller. LTCR B 165.424, vertegenwoordigd door de heer Michel Antcine Declercq, geboren te Genk op 11/11/1945, ongehuwd, Wonende Italiëlaan 32 te 3090 Overijse N.N.: 451111-027.83

richten onder elkaar een vennootschap onder firma op waarvan ze de statuten als volgt vaststellen: A. STATUTEN

Artikel 1

De vennootschap onder firma heeft als benaming "PAVSON ". De woorden "Vennootschap onder firma" of de afkorting "V.O.F." moeten in alle akten, facturen en documenten de officiële of commerciële naam onmiddellijk voorafgaan of volgen.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Luikersteenweg 298 3800 Sint-Truiden. De maatschappelijke zetel kan bij beslissing van de raad van bestuur en publicatie ervan in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad verplaatst worden naar iedere plaats in België.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel :

1.Het uitbaten van horeca bedrijven in de meest ruime betekenis. Cafés, tavernes, restaurants, feestgelegenheden, traiteurservices, ontmoetingsplekken, slaapgelegenheden, dansgelegenheden en alle andere mogelijke toepassingen.

2.Managementactiviteiten in het algemeen en ook van holdings: tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz, 3.Beheer van onroerend goed voor eigen rekening. Zowel kopen als verkopen, renoveren, verhuren of alle mogelijke aanverwante daden. Dit is een dcel op zich maar kan ook de andere doelen ondersteunen. 4.Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering.

5.Overige zakelijke dienstverlening.

6.De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verachten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te bevorderen.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

7.1-let inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig kunnen zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

8.De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

9.De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

10.Het organiseren voor eigen rekening alsook voor rekening van derden van events en evenementen in de meest ruime zin.

Artikel 4

De vennootschap wordt conform de wet opgericht en voor onbepaalde duur. Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering.

Titel 2 Kapitaal - aandelen - vennoten - aansprakelijkheid

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen met een nominale waarde van vijftig Euro (50,-). Het kan slechts gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de voorschriften van een statutenwijziging. Dit vast kapitaal (¬ 5000,00) is bij oprichting bij Delta Lloyd bank op het rekeningnummer BE63132538298208.

op naam van " PAVSON " VOF als volgt volstort

1.Mevrouw Pavie Pojarova, 50 aandelen

2.Sarl Sonoria Finance, 50 aandelen

Artikel 6

iedere vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden en verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 7

Ingeval van overlijden, uittreding, onbekwaamheidverklaring van een vennoot, wordt deze gezien als ontslagnemend. Hij of zijn erfgenamen ontvangen de waarde van zijn aandelen zoals blijkt uit het eerstvolgend jaarverslag zonder dat hem een deel van de reserves wordt uitgekeerd. In geen geval mag hem meer terugbetaald worden dan het volgestort deel van zijn aandelen en in geen geval mag de terugbetaling negatief effect hebben op de toereiikendheid van het kapitaal en de geïncorporeerde reserves. Gewezen vennoten en rechtverkrijgenden of eventuele schuldeisers van vennoten kunnen noch de vereffening of verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. De aandelen kunnen niet in pand gegeven worden en zijn niet vatbaar voor in beslagname, Persoonlijke schuldeisers van de aandeelhouders kunnen slechts beslag leggen op de rente en dividenden die de vennoot toekomen en op de vergoeding van zijn aandeel dat hem bij de ontbinding van de vennootschap wordt toegekend. ln geen geval kunnen zij de ontbinding van de vennootschap eisen. Bij betwisting nopens het eigendomsrecht of de uitoefening van de lidmaatschapsrechten van een aandeel wordt de uitoefening van deze rechten geschorst tot door de bevoegde instanties uitspraak is gedaan. De maatschappelijke aandeelbewijzen zijn enkel overdraagbaar tussen vennoten en dit na goedkeuring door de raad van bestuur. Dit geldt zowel voor een overdracht onder levenden als voor een overdracht naar aanleiding van een overlijden. Wil men toch de aandeelbewijzen overdragen aan derden, dan dienen deze eerst toe te treden als vennoot, mits voorafgaande aanvaarding door de meerderheid van de algemene vergadering, conform de regels van de statuten.

Titel 3 Algemene vergadering

Artikel 8

De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten, Haar bevoegdheid wordt door de wet en deze statuten bepaald. Zij komt tenminste éénmaal per jaar samen binnen de zes maanden volgend op het afsluiten van de rekeningen als ook binnen de maand op schriftelijke vraag van één of meerdere vennoten aan de voorzitter. Plaats, datum, uur en agenda worden vermeld in de oproeping. Toevoegingen aan de agenda kunnen als 10% van de stemgerechtigde aandelen hierom verzoeken. Deze toevoegingen gelden niet voor statutenwijzigingen, hiervoor is 75 % van de stemgerechtigde aandelen nodig. De oproeping geschiedt

.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

schriftelijk per aangetekend schrijven, deurwaardersexploot of ontvangstbewijs, vijftien dagen voor datum. Normaliter zal de jaarlijkse algemene vergadering plaatsvinden op de derde vrijdag van de maand juni. Artikel 9

Iedere vennoot beschikt over één stem per aandeelbewijs. Betwiste eigendomsrechten zoals bepaald in artikel 7 hebben geen stemrecht. Beslissingen worden genomen met gewone meerderheid, Bij staking van stemmen beslist de voorzitter van de algemene vergadering die ook voorzitter is van de raad van bestuur. Artikel 10

Overeenkomstig de wet op de handelsvennootschappen oefent iedere vennoot afzonderlijk de onderzoeks-en de controlebevoegdheid uit.

Titel 4 Raad van bestuur

Artikel 11

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit twee bestuurders. Bij onbekwaamheid van één van de bestuurders om welke redenen ook zal de facto in rechten en in feiten zijn collega bestuurder de voile rechten, plichten en verantwoordelijkheden overnemen voor een maximum duur van 3 maanden. De raad van bestuur delegeert haar bevoegdheid voor het dagelijks bestuur aan één of meerdere zaakvoerders, gekozen binnen of buiten de raad van bestuur, binnen of buiten de aandeelhouders die ieder afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen voor het dagelijks beleid.

De zaakvoerders kunnen ten allen tijde opgezegd of vervangen worden. Zij kunnen ook hun ontslag indienen bij de raad van bestuur. Hun mandaat kan steeds verlengd worden.

Artikel 12

Het mandaat van bestuurder en van zaakvoerder kan bezoldigd zijn. De algemene vergadering beslist over het al dan niet bezoldigd zijn en over de grootte ervan.

Artikel 13

De raad van bestuur vergadert telkens het belang van de vennootschap dit vereist en komt samen op verzoek van één van de bestuurders, binnen de 48 uur. Er worden geen modaliteiten van samenroeping bepaald. Alle onderwerpen binnen hun bevoegdheid zijn bespreekbaar. Beslissingen dienen unaniem genomen te worden. Ingeval van staking van stemmen dient de algemene vergadering geraadpleegd te worden zoals voorzien in artikel 8 en 9 van deze statuten, De beslissingen worden genomen in de notulen, telkens ondertekend door de twee (2) bestuurders.

Artikel 14

De raad van bestuur is bevoegd voor alle handelingen zowel van bestuur als beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. Om de vennootschap geldig te vertegenwoordigen of te verbinden is de handtekening van beide bestuurders nodig. De zaakvoerder kan aile handelingen autonoom stellen. De Algemene vergadering kan beslissen dat er geen raad van bestuur samengesteld wordt en dat het bestuur van de vennootschap autonoom door de zaakvoerder(s) gebeurd. Dit evenwel zonder de taken die exclusief aan de Algemene Vergadering toekomen aan te tasten.

Titel 5 Ontbinding - boekjaar - winst - verlies  geschillen - rekeningnummer

Artikel 15

De vennootschap onder firma zal bij ontbinding, na betaling van al haar lasten en kosten, het

maatschappelijk kapitaal evenredig verdelen onder ai haar vennoten in verhouding tot hun bezit van de

aandeelbewijzen.

Artikel 16

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar begint op 15 februari 2012

en eindigt op 31 december 2013.

Artikel 17

De verdeling van de winsten of de omslag van de verliezen onder de vennoten wordt jaarlijks door de

algemene vergadering beslist.

Artikel 18

Alle geschillen inzake deze vennootschap worden definitief beslist door de Rechtbank van Koophandel van

de zetel van de vennootschap.

B, Benoemingen

Onmiddellijk daarop zijn de aandeelhouders in algemene vergadering bijeengekomen en zij hebben besloten geen raad van bestuur samen te stellen, doch enkel voor onbepaalde duur te benoemen

1.Mevrouw Pavla Pojarova tot zaakvoerder en voorzitter van de algemene vergadering;

2.De Sarl Sonoria Finance, vertegenwoordigd door de heer Michel Antoine Declercq tot zaakvoerder en tot secretaris en stemopnemer van de algemene vergadering.

Hun mandaat verstrijkt na beslissing van de jaarvergadering, of na het indienen van hun ontslag volgens de regels hoger in de statuten vermeldt. Zij oefenen hun mandaat van zaakvoerder kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Om de vennootschap in feiten en in rechten te vertegenwoordigen voor alle bankaangelegenheden is de handtekening van één zaakvoerder voldoende. Voor alle uitgaven, contracten, betalingen voor een bedrag hoger dan ¬ 5000 zijn de handtekeningen van 2 zaakvoerders nodig. Zij krijgen voorts elk autonoom alle bevoegdheden om het dagelijks bestuur van de VOF te voeren.

Om het handelsfonds of een bestanddeel daarvan te verkopen zijn steeds de handtekeningen van twee zaakvoerders nodig.

Om de vennootschap in feiten en in rechten te vertegenwoordigen voor alle postaangelegenheden, voor ontvangst of neerlegging van aangetekende zendingen, gewone zendingen en andere postvertegenwoordiging van de vennootschap is de handtekening van één zaakvoerder voldoende.

Opgemaakt te Sint-Truiden op 15 februari 2012 in 4 originele exemplaren waarbij elke comparant verklaart er één ontvangen te hebben.

Zaakvoerder zaakvoerder

Mevrouw Pavla Pojarova Voor de Sarl Sonoria Finance

de heer Miche! Antoine Declercq

VÓor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PAVSON

Adresse
LUIKERSTEENWEG 298 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande