PAY & SAVE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PAY & SAVE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 890.136.732

Publication

30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.08.2013, NGL 27.09.2013 13596-0051-014
10/12/2012
ÿþ Mua Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0890.136.732 Benaming

(voluit) : Pay & Save

(verkort) r:er.1- re, van koophandel

RUV, 2012

te HAssELT

Griffie

I 1110JR120

V beh aa Sel Stat

11

si

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel Schurhovenveld 3880, 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder en gedelegeerd bestuurder

Uit het proces-verbaal van de Raad van Bestuur van de vennootschap Pay & Save NV gehouden op de maatschappelijke zetel op 26 september 2012, blijkt dat onder meer volgende beslissingen werden genomen:

2.Goedkeuring van het ontslag van de heer SAM VAN CAMPENHOUT als afgevaardigd bestuurder van de Vennootschap.

3.Veriening van een eenvoudige, onvoorwaardelijke en, waar nodig, bijzondere kwijting voor de gehele periode dat hij afgevaardigd bestuurder was.

Uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering die aansluitend op de Raad van Bestuur werd gehouden op de maatschappelijke zetel op 26 september 2012 werd gehouden, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

2. Goedkeuring van het ontslag van de heer SAM VAN CAMPENHOUT als bestuurder van de Vennootschap, zoals gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad dd 06.03.2012,

3. Verlening van een eenvoudige, onvoorwaardelijke kwijting voor de gehele periode dat hij bestuurder was (met Inbegrip van de periode tussen 1 januari 2012 en 11 april 2012), en bijzondere kwijting voor allee handelingen die hij namens de Vennootschap gesteld heeft als bestuurder, met Inbegrip wanneer hij de Vennootschap alleen vertegenwoordigd heeft terwijl de statuten van de Vennootschap deze bevoegdheid niet verlenen.

Get. Johan Maris

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van LuikB vermelden Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening.

31/05/2012
ÿþi

AWd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

21 MEI 201TT2

te HAS~rïfie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111fni111111111111

Ondernemingsnr : 0890.136.732

Benaming

(voluit) : PAY & SAVE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3800 Sint-Truiden  Industriezone Schurhovenveld 3880

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging - afschaffing voorkeurrecht

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël JANSSEN, met standplaats te Bierbeek, op 11 mei 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap PAY & SAVE, met; maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Industriezone Schurhovenveld 3880, ingeschreven in het. rechtspersonenregister te Hasselt, ondernemingsnummer 0890.136.732, volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing -Verslagen

Met eenparigheid van de stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het' gedetailleerd verslag van de raad van bestuur en van het verslag van de C.V.B.A. BDO Bedrijfsrevisoren, gevestigd te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5 opgesteld overeenkomstig artikel 596 en artikel 598 van het Wetboek van vennootschappen; iedere aanwezige aandeelhouder erkent volledige kennis te hebben van deze verslagen.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van het onderhavig proces-verbaal op de griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd.

De algemene vergadering keurt deze verslagen met unanimiteit goed.

Tweede beslissing - Kapitaalverhoging

De algemene vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijfendertigduizend negenhonderd zesenzeventig euro vijfennegentig cent (35.976,95 ¬ ) door inbreng in geld, volledig volstort, mits uitgifte van vijfenzestig (65) aandelen van dezelfde soort als de bestaande aandelen, die zullen worden uitgegeven aan dezelfde fractiewaarde ais de fractiewaarde van de bestaande aandelen en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot zullen treden vanaf hun uitgifte en zullen deelnemen in de resultaten van onderhavige vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar, en mits betaling van een totale uitgiftepremie van veertienduizend drieëntwintig euro vijf cent (14.023,05¬ ).

Deze beslissing wordt aangenomen met unanimiteit.

Derde beslissing - Opheffing van het voorkeurrecht

De algemene vergadering beslist het voorkeurrecht van de aandeelhouders op te heffen ten voordele van bepaalde personen, die geen personeelsleden zijn van de vennootschap of van één van haar dochtervennootschappen (Wb. Venn., art. 598), met name de Besloten vennootschap naar Nederlands recht, "PERSIST BEHEER B.V.", voornoemd.

Deze beslissing wordt aangenomen met unanimiteit.

Vierde beslissing - Inschrijving en volstorting

Op dit ogenblik is tussengekomen de Besloten vennootschap naar Nederlands recht, "PERSIST BEHEER B.V.", hier vertegenwoordigd door haar bestuurder, de heer vAN dEN HOVEN Arnoldus Jacobus Maria, geboren te Hilversum (Nederland) op 7 april 1956, wonende te 3603GJ Maarssen (Nederland), Jacob van Heemskerklaan 20.

Die, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap.

Zij verklaart vervolgens in geld in te schrijven op alle nieuwe aandelen mits betaling van een totale uitgiftepremie van veertienduizend drieëntwintig euro vijf cent (14,023,05 ¬ ).

De intekenaar verklaart en de leden van de vergadering erkennen dat ieder van de aandelen waarop werd ingeschreven evenals de uitgiftepremie volledig volgestort is met een storting in contanten op rekeningnummer BE12 7450 4579 6092 geopend op naam van de vennootschap bij de KBC bank, Heden beschikt de vennootschap aldus tengevolge van de kapitaalverhoging over de som van vijftigduizend euro (50.000 ¬ ).

Deze beslissing wordt aangenomen met unanimiteit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vijfde beslissing - Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoging

Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht van zeshonderd zesentachtig duizend achthonderd drieëndertig euro (686.833 ¬ ) op zevenhonderd tweeëntwintig duizend achthonderd negenenvijftig euro vijfennegentig cent (722.859,95¬ ) en is vertegenwoordigd door duizend driehonderd en zes (1.306) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

Zesde beslissing  Incorporatie uitgiftepremies

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal met veertienduizend drieëntwintig euro vijf cent (14.023,05 ¬ ) te verhogen door incorporatie van het volledige bedrag van de uitgiftepremies, gestort naar aanleiding van de intekening op de kapitaalverhoging door inbreng in geld hiervoor, en dit zonder de uitgifte van nieuwe aandelen,

Zevende beslissing - Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoging na incorporatie van de uitgiftepremies.

Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat door de incorporatie van de uitgiftepremies het maatschappelijk kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op zevenhonderd zesendertig duizend achthonderd drieëntachtig euro (736.883 ¬ ).

Achtste beslissing - Wijziging van de statuten

De algemene vergadering beslist om artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd zesendertig duizend achthonderd drieëntachtig euro (736.883¬ ), Het wordt vertegenwoordigd door duizend driehonderd zes (1.306) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, die elk één/duizend driehonderd en zesde deel van het kapitaal vertegenwoordigen"

Negende beslissing - Volmachten

De vergadering verleent alle volmachten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van wat voorafgaat en aan ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten.

Deze beslissing wordt aangenomen met unanimiteit.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Notaris Michaël Janssen

Tegelijkertijd neergelegd: expeditie van het proces-verbaál van onderhavige buitengewone algemene vergadering + gecoördineerde statuten + verslag bedrijfsrevisor + verslag raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

06/03/2012
ÿþ Mm word i1.7

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





lii lu U 1H l 1 11 U1 1111 l

*iaoso~oo=







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2012 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 890.136.732

Benaming

(voluit) : PAY & SAVE

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : SCHURHOVENVELD 3880 3800 SINT-TRUIDEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag Bestuurder

1. Uit een aangetekend schrijven van 4 april 2011 gericht aan de Raad van Bestuur van de Vennootschap blijkt het ontslag met onmiddellijke ingang van de neer Stéphane Vandervelde als bestuurder van de vennootschap,

"(...) Via dit schrijven wens ik U te informeren over mijn besluit tot ontslagneming met onmiddellijke ingang als bestuurder van Pay & Save NV.

w.get. Stéphane Vandervelde (...)"

2, Uit een aangetekend schrijven van 11 april 2011 gericht aan de Raad van Bestuur van de Vennootschap blijkt het ontslag met onmiddellijke ingang van de heer Sam VAN CAMPENFiOUT als bestuurder van de vennootschap.

"(...) dient Sam Van Campenhout eveneens met onmiddellijke ingang zijn ontslag in als bestuurder van Pay & Save NV.

w.get.Sam Van Campenhout (...)"

getpkerld Johan Tris

Gedel.eecerd bestuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa ; Naam en handtekening.

03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.09.2011, NGL 27.09.2011 11557-0336-016
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 06.07.2010 10272-0238-021
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 19.06.2009 09248-0254-013
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 29.08.2016 16538-0073-014

Coordonnées
PAY & SAVE

Adresse
SCHURHOVENVELD 3880 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande