PAYROLL PROFESSIONALS

Société en commandite simple


Dénomination : PAYROLL PROFESSIONALS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 541.427.274

Publication

06/11/2013
ÿþL

Bilagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

MadFOF1Lt

f~ïf~r r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iII 11111 H 11111 L1II II11 llhI 1111 ILl

*13166036*

Y4

Payroll Professionals

Gewone commanditaire vennootschap

Zetel :

(volledig adres) Oude Baan 27 - 3945 Ham

Ondorweroten? akte : Oprichting

Tekst :

Statuten oprichtingsakte van 12/10/2013

Op 12 oktober 2013 besloten de heer Gunther Vanzeir, zaakvoerder van Payroll Professionals Gewone Commanditaire Vennootschap, de heer Seppe Vanzeir, de heer Briek Vanzeir beide stille vennoten, allen wonende te Graafstraat 18 te 3945 Ham en mevrouw Somnina Peron , stille vennoot, wonende te Oude Baan 27 te 3945 Ham "Payroll Professionals" Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten onderworpen aan de wet en de hierna volgende statuten.

Artikel. 1. De naam van de Gewone Commanditaire Vennootschap luidt « Payroll Professionals»,

Art. 2 De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te Oude Baan 27 te 3945 Ham.

De zaakvoerder kan, zonder een statutenwijziging de maatschappelijke zetel verplaatsen in België.

Art. 3 De vennootschap heeft tot doel adviesverlening, implementatie en support op het gebied van HR-processen bij organisaties en ondernemingen,.het investeren en het inzetten van de werkmiddelen op een optimale wijze zodoende dat het kapitaal op een zo efficiënt mogelijke manier kan ingezet worden voor het maatschappelijk doel van de vennootschap. Zij mag ook voor eigen rekening of voor rekening van derden'aile handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken.

Art. 4 Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 156.000,00 EUR (honderdzesenvijfiigduizend euro). Dit kapitaal wordt volstort bij de oprichting.

De inbreng brengt volgende aandelenverdeling met zich mee: 79 (negenenzeventig) aandelen voor de zaakvoerder, de heer Gunther Vanzeir en 38 (achtendertig) aandelen voor stille vennoot Briek Vanzeir en 38 (achtendertig) aandelen voor stille vennoot Seppe Vanzeir en 1 (één) aandeel voor stille vennoot Somnina Peron.

De in geld te storten inbreng is gedeponeerd bij de bank Belfius te Kwaadmechelen (Ham).

Gunther Vanzeir staat in voor een storting van 79.000 EUR (negenenzeventigduizend euro), Vanzeir Seppe staat in voor een storting van 38.000 EUR (achtendertigduizend euro) en Vanzeir Briek staat in voor een storting van 38.000 EUR (achtendertigduizend euro) en Peron Somnina staat in voor een storting van 1.000 EUR (duizend euro).

Stille vennoten zullen onder geen beding optreden als beherend vennoot of daden stellen als beherend vennoot.

Art. 5 De overgang van aandelen worden geregeld door stemming waarbij elk aandeel

representatief is voor 1 stem. Een beslissing met meerderheid plus één brengt een overdracht van aandelen met zich mee. De waarde van het aandeel is gelijk aan de waarde van het ingebracht kapitaal bij oprichting gedeeld door het aantal uitgegeven aandelen bij oprichting. De zaakvoerder heeft een vetorecht.

Op de laatste blz. van Duik B vermelden : Recto : Naamen hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetz j van de perso(ó)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm

RBCkrOnf.y ilA hÔrJaIfA'lLs~L

25 OKT. 239 dî1re)y.

Blagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Monitteutkege

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

vervolg hsod PDF 11.1



Art. 6 - De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Beëindiging van de

vennootschap kan genomen worden via stemming, waarbij 1 aandeel representatief is voor 1 stem, Beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, zijnde de helft plus één. De zaakvoerder heeft een vetorecht. In geval van ontbinding, zal de zaakvoerder instaan voor de vereffening.

Art. 7 - Beslissingen worden genomen via stemming, waarbij 1 aandeel representatief is voor 1 stem. Beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, zijnde de helft plus één. De zaakvoerder heeft een vetorecht.

Art. 8 De vennootschap wordt bestuurd door zaakvoerder, de heer Gunther Vanzeir.

Indien de zaakvoerder overlijdt, worden zijn aandelen van rechtswege overgelaten volgens de normale successieregeling. Een nieuwe zaakvoerder zal door een Algemene Vergadering benoemd worden bij meerderheid van stemmen, waarbij 1 aandeel representatief is voor 1 stem.

Art. 9 - De zaakvoerder is bevoegd een Algemene Vergadering bijeen te roepen, hij brengt aile deelnemers minstens 14 dagen op voorhand op de hoogte.

Art. 10 De beschikkingen aangaande de inventarissen en jaarrekeningen komen overeen met de regels bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Art. 11 Voor alle beschikkingen die in onderhavige statuten niet geregeld zijn, verklaren partijen zich te zullen gedragen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Art. 12 - Elk boekjaar loopt van 1/1 tot 31/12, met uitzondering van het eerste boekjaar hetwelk loopt van 12/10/2013 tot 3111212014.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 12/10/2013

Gunther Vanzeir

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
PAYROLL PROFESSIONALS

Adresse
OUDE BAAN 27 3945 HAM

Code postal : 3945
Localité : Kwaadmechelen
Commune : HAM
Province : Limbourg
Région : Région flamande