PERDIX, AFGEKORT : PERDIX

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : PERDIX, AFGEKORT : PERDIX
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 561.724.921

Publication

09/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tussen de comparanten:

De heer Jeuris John, wonende te 3850 Nieuwerkerken op de Kerkstraat 81 Rijksregisternummer 73.05.03391.20 en Mevrouw Vogelaar Sylvia, wonende te 3850 Nieuwerkerken op de Kerkstraat 81 Rijksregisternummer 76.12.28-330.25 wordt vanaf 1 september 2014 een vennootschap onder firma opgericht. De vennootschapsovereenkomst wordt aangegaan onder de volgende voorwaarden:

Inbreng

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op duizend euro (1.000,00 11). Vertegenwoordigd door tien (10) aandelen met een nominale waarde van honderd euro (100,00 11) Dit minimum aantal aandelen moet ten allen tijde gehandhaafd blijven. Deze aandelen die samen het totaal bedrag van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden alle onderschreven door de genoemde comparanten - oprichters, die verklaren deze aandelen volledig te volstorten met eigen gelden en dit als volgt: door de heer Jeuris John voornoemd. vijf (5) aandelen middels inbreng in speciën van een bedrag van vijfhonderd euro (500,00 11) aan eigen gelden; door mevrouw Vogelaar Sylvia voornoemd vijf (5) aandelen middels inbreng in speciën van een bedrag van vijfhonderd euro (500,00 11) aan eigen gelden. De inbrengen in gelden werden gedeponeerd op een rekening met nummer BE14 7360 1001 2383 geopend bij de KBC Bank, Kerkstraat 103 te 3850 Nieuwerkerken

Statuten

Artikel 1 Naam

De maatschappelijke benaming van de vennootschap luidt als volgt: PERDIX

Artikel 2 Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 3850 Nieuwerkerken op de Kerkstraat 81. De zetel kan verplaatst worden in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, die alsdan het nodige doet voor de publicatie van deze beslissing in het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van onderhavig vennootschapscontract op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.De artikelen 1865 en 1869 Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.Behoudens bij rechterlijke arbitrale beslissing; kan de vennootschap slechts worden ontbonden door een algemene vennotenvergadering, die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

Artikel 4 Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening, voor rekening

van derden, als in deelneming met derden, alle verrichtingen met betrekking tot het hierna bepaald

maatschappelijk doel en op alle wijzen die zij het best geschikt acht, uit te voeren en inzonderheid:

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie,

efficiëntie en toezicht. Het verschaffen van

informatie aan de bedrijfsleiding. Het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : PERDIX

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) : PERDIX

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kerkstraat 81

3850 Nieuwerkerken (Nieuwerkerken (Limburg))

België

*14307886*

Luik B

0561724921

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

Neergelegd

05-09-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

gebied van planning, organisatie en efficiëntie.

Managementactiviteiten: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of de controle

over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten. Studie, organisatie en adviesbureau inzake automatisatie op alle niveaus. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, rechtstreeks of onrechtstreeks op het gebied van management en consultancy, projectbegeleiding, expertise, raadgevingen op alle gebied bij ondernemingen en dit in de ruimste zin.

Zowel het direct als indirect verlenen van management en consulting diensten van financiële, technische, commerciële en administratieve aard, in de ruimste zin van het woord, voor binnen en buitenlandse vennootschappen, verenigingen en natuurlijke personen. De hiermee direct of indirect aanverwante activiteiten zoals daar louter exemplatief zijn het bijstaan bij administratieve formaliteiten, domiciliëring, het vervullen van bestuursopdrachten en andere soortgelijke mandaten. De werving en selectie van personeel in het

algemeen. Het verlenen van advies in verband met selectie en werving van personeel.

Consulting op het gebied van personeelsbeheer, inbegrepen aanwervingen, selectie, training en vorming. Het organiseren en geven van cursussen, seminaries, beroepsopleidingen, workshops en events. Het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media. Het geven van adviezen en leveren van diensten aan bedrijven in verband met informaticatechnologie en consultancy; Alle automatisering van productieprocessen, het ontwikkelen van software- en advies en studiebureaus, software engineering, computer aided engineering en design, elektronische metingen, teleprocessing; Installatie van computerconfiguraties, netwerken en alle hard- en softwarecomponenten; Systeemanalyse en  ontwerp, implementatie en onderhoud van softwaretoepassingen;Het promoten voor het gebruik van internet en intranet technologieën in de bedrijfswereld tot bevordering van de concurrentiepositie op de markt en een efficiënter verloop van de bedrijfsprocessen ( interne en externe communicatie, klantendienst, online verkoop, elektronische betalingen, ...), internet connectiviteit te bezorgen aan ondernemingen en andere services te verlenen zoals webhosting, serverhosting, server verhuur, domeinregistraties, database server en alle andere diensten die nodig zijn voor de succesvolle ontwikkeling van een e-commerce en e-advertising project. Website development, website maintenance, en bannering. De verkoop van publiciteit op het internet en publiciteit in andere media, internetconsulting.

Networking en network systems, zowel op gebied van hardware en software, gaande van ontwerp en implementatie tot dagdagelijks support. Klein- en groothandel in hard- en software Uitgeverij van programmatuur, advisering in verband met programmatuur en levering van programmatuur. Algemene audit-

activiteiten. Uitgeverij van programmatuur, advisering in verband met programmatuur en levering van programmatuur. Onderhoud en reparatie van computers en overige kantoormachines. Het uitvoeren van overige gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.Het uitoefenen van alle beheersopdrachten en bestuursmandaten; Het voeren van het management in andere vennootschappen; Het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een onroerend en/of roerend patrimonium; Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruime zin, het verlenen van bijstand en diensten op het vlak van de administratie en het management van bedrijven en ondernemingen; Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan de vennootschap zich ook borg stellen of haar aval verlenen. De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag zich eveneens borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is. Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn. Het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen en natuurlijke- en rechtspersonen op het vlak van organisatie, planning, administratieve, financiële en logistieke opvolging, projectmanagement, het begeleiden van outsourcing en ontwikkeling zowel van software als hardware alsook het voorbereiden en geven van trainingen, seminaries en lessen in de ruimste zin van het woord. De vennootschap kan alle voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo alleen als in samen werking met derden.

De vennootschap heeft tevens tot doel zowel in België als in het buitenland, het aan- en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld.

De vennootschap mag aan haar bedrijfsleider en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap. De vennootschap mag voorts deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen. De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag tevens de activiteit van het verwerpen, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap , al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

tot de verwezenlijking van haar doel.

Artikel 5 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op duizend euro (1.000,00 ~). Vertegenwoordigd door tien (10)

aandelen met een nominale waarde van honderd euro (100,00 ~).

Artikel 6 Overdraagbaarheid van de aandelen onder levenden

Elke vennoot die wenst uit de vennootschap te treden, moet dit bij aangetekend schrijven melden aan al zijn medevennoten. Hij dient zijn participatie over te dragen aan de andere vennoten, in verhouding tot het aandeel in de vennootschap dat dezen op dat ogenblik reeds bezitten, of aan een nieuwe vennoot, die door de andere vennoot of vennoten wordt aanvaard en nominatief aangewezen. Bij gebreke aan akkoord over de waarde van de participatie, zal deze worden vastgelegd door een bedrijfsrevisor.

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap noch onder bezwarende titel noch om niet overdragen aan een derde, noch bezwaren met andere zakelijke rechten of zakelijke zekerheden, tenzij mits unanieme, voorafgaande en schriftelijke toestemming van alle andere vennoten.Elke overdracht bij toepassing van dit artikel zal worden aangetekend in het vennotenregister waarvan sprake in artikel 7 van deze statuten.

Artikel 7 Vennotenregister van de vennootschap

Op de zetel van de vennootschap wordt een vennotenregister bijgehouden, waarin de naam, voornaam, beroep en woonplaats van alle vennoten wordt opgenomen, met vermelding van hun respectieve aandelen in de vennootschap, alsook de wijzigingen hierin.

Artikel 8 Latere inbrengen

Het staat de vennoten vrij om naderhand, en tijdens de duur van de vennootschap, andere vermogensbestanddelen, welke ook, in de vennootschap in te brengen, alsmede om nieuwe vennoten op te nemen in de vennootschap, telkens mits unanieme goedkeuring van alle vennoten. Elke latere inbreng zal het voorwerp uitmaken van een statutenwijziging. Desgevallend zal telkenmale ook het aandelenbezit, zoals hoger uiteengezet, gewijzigd worden. Eventuele wijzigingen aan de verhouding in de aandelen van de vennootschap zullen worden aangetekend in het vennotenregister van de vennootschap.

Artikel 9 Bestuur van de vennootschap

De vennoten beslissen om te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap: De heer Jeuris John wordt tot zaakvoerder benoemd van de vennootschap. Mevrouw Vogelaar Sylvia wordt tevens tot zaakvoerder benoemd van de vennootschap.Zij verklaren dit mandaat te aanvaarden. Het mandaat kan niet zonder wettige redenen worden herroepen, zolang de vennootschap duurt.Het mandaat van mevrouw Vogelaar Sylvia als zaakvoerder zal bezoldigd zijn. Het mandaat van de heer Jeuris John als zaakvoerder zal onbezoldigd zijn. Behoudens voor wat betreft de handelingen waarvoor alleen de algemene vennotenvergadering bevoegd is, beschikt de zaakvoerder over alle machten, zonder enige beperking, om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen, en in het algemeen om alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Artikel 10 Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in op de datum van neerlegging van onderhavig vennootschapscontract en zal afgesloten worden op 31 maart 2016. Per einde van ieder boekjaar zal een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt.

Artikel 11 Algemene vennotenvergaderingen

De jaarlijkse algemene vennotenvergadering zal worden gehouden op 30 september van elk jaar om 18.00 uur op de maatschappelijke zetel. De eerste algemene vergadering wordt gehouden op 30 september 2016 om 18.00 uur. De zaakvoerder kan te allen tijde een bijzondere algemene vennotenvergadering samenroepen op een door hem te bepalen plaats, datum en uur, schriftelijk en minstens 8 dagen tevoren mede te delen aan al de vennoten. De vervulling van deze formaliteiten is evenwel niet vereist wanneer alle vennoten aanwezig zijn op deze algemene vennotenvergadering.Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vennotenvergadering bijeenroepen op een door hem te bepalen plaats, datum en uur, schriftelijk en minstens 8 dagen tevoren mede te delen aan zijn medevennoten. Ook hier is de vervulling van deze formaliteiten niet vereist wanneer alle vennoten aanwezig zijn op deze algemene vennotenvergadering. Alle beslissingen van de algemene, bijzondere of buitengewone vennotenvergadering vereisen de eenvoudige meerderheid van de stemmen, tenzij anders wordt bepaald in deze statuten. De vennotenvergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van: de vaststelling van de jaarrekening; de wijziging van de statuten; de benoeming van één of meerdere zaakvoerders, andere dan de statutaire zaakvoerder, de vaststelling van hun bezoldiging, het instellen van de vennootschapsvordering tegen hen en het verlenen van kwijting; alle zaken die haar zijn voorbehouden door de wet of deze statuten. Een beslissing tot statutenwijziging vereist een drie/vierde meerderheid van de stemmen.

Artikel 12 Winstverdeling

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vennotenvergadering met

eenvoudige meerderheid van stemmen.

Artikel 13 Stemrecht

Op vennotenvergaderingen hebben de vennoten stemrecht in verhouding tot hun inbreng. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap is aangewezen als zijnde de eigenaar van het

aandeel. Wanneer een aandeel toebehoort aan een blote eigenaar en een vruchtgebruiker, worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 14 Overlijden van een vennoot

Bij overlijden van een vennoot zonder ontbinding van de vennootschap als gevolg, zullen de lidmaatschapsrechten op de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermede unaniem hun uitdrukkelijk en schriftelijk akkoord betuigen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Indien deze erfgenamen niet als vennoten worden toegelaten, zijn zij enkel gerechtigd tot een deel in de waarde, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste balans. De erfgenamen of legatarissen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een boedelbeschrijving laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 15 Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, benoemt de algemene vennotenvergadering, bij gewone meerderheid, één of meerdere vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn. De algemene vennotenvergadering bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.Indien er geen vereffenaars worden benoemd, dan treedt de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege op als vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die de Vennootschappenwet toekent aan vereffenaars, tenzij anders wordt beslist door de algemene vennotenvergadering, bij gewone meerderheid.Het saldo, na sluiting van de vereffening, wordt verdeeld onder de vennoten naar verhouding van éénieders aandelenbezit.

Artikel 16 Overname verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 mei 2014 door de comparanten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Jeuris John Vogelaar Sylvia

Vennoot Vennoot

Opgemaakt te Nieuwerkerken op 1 september 2014

Coordonnées
PERDIX, AFGEKORT : PERDIX

Adresse
KERKSTRAAT 81 3850 NIEUWERKERKEN(LIMB)

Code postal : 3850
Localité : NIEUWERKERKEN
Commune : NIEUWERKERKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande